Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
c4g d16a6 HB 2 dotazy - startovani,,,zamlzovani
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cyvyk je teď offline  cyvyk
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 10:17   Citovat  

Ahoj,

chtel bych se zeptat na takovou malickost,,,

1) stale se my hodne zamlzuje auto - okynka vzadu opravdu hodne, je tam nekde nejaky odvetravani ktery je optreba vycistit nebo je to normal a nemam se tim zabyvat?
2)chtel bych se zeptat - startuju na studena a na prvni otoceni klickem to skoro nechytne nikdy toci a toci a nic a pak na druhy na brnknakenc - no problem, jakmile ale kratce i treba jenom kratce otocim motorem na prvni zatoceni tak pak na druhy to chytne vzdycky na brnkanec, dokonce bych troufnul si rict ze to de jeste lepe kdyz mam v nadrzi vic benzinu nez treba jenom 10litru

mam slabsi paliv cerpadlo? nikdy sem nemenil za 3 roky palivovej filtr dal bych tomu 95% ze je to tim?co myslite?
Rysa
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 14:40   Citovat  

cyvyk napsal:
Ahoj,

chtel bych se zeptat na takovou malickost,,,

1) stale se my hodne zamlzuje auto - okynka vzadu opravdu hodne, je tam nekde nejaky odvetravani ktery je optreba vycistit nebo je to normal a nemam se tim zabyvat?
2)chtel bych se zeptat - startuju na studena a na prvni otoceni klickem to skoro nechytne nikdy toci a toci a nic a pak na druhy na brnknakenc - no problem, jakmile ale kratce i treba jenom kratce otocim motorem na prvni zatoceni tak pak na druhy to chytne vzdycky na brnkanec, dokonce bych troufnul si rict ze to de jeste lepe kdyz mam v nadrzi vic benzinu nez treba jenom 10litru

mam slabsi paliv cerpadlo? nikdy sem nemenil za 3 roky palivovej filtr dal bych tomu 95% ze je to tim?co myslite?
Rysa
ja taky kdyz za studena startuju (pokud neni -5 treba) tak jen protocim a pak to hned chytne na brnknuti ... myslim ze to je normalni nez se palivo dostane do valcu

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 14:44   Citovat  

dneska treba rano bylo -10 a ja sem to nastartoval normalne na prvni protoceni.i kdyz mi auto stalo ted skoro tyden tak to chytlo normal hned

Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 14:44   Citovat  

Doomm napsal:
ja taky kdyz za studena startuju (pokud neni -5 treba) tak jen protocim a pak to hned chytne na brnknuti ... myslim ze to je normalni nez se palivo dostane do valcu
a čekáte než vám zhasne kontrolka motoru??Čerpadlo musí nejdřív nasát benzín ke vstřikům

Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 15:19   Citovat  

jiste to vypada ze to nasaje palivo a pak to chytne ihned ale rikam si ze mozna to palivo tam jde hure kvuli tomu filtru driv to chytlo a to bych rad podrthnul protoze to se me stalo jenom u Hondy po 2 letech stani na brnkanec okamzite

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 20:28   Citovat  

ja cekam az zhasne kontrolka motoru a imobilizeru Velmi šťastný

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 23:39   Citovat  

heh, kdyz ja pockam az mi zhasne kontrolka motoru tak to startuje dele nez kdyz startnu hned. Takze cekam jen az mi blikne imobilizer a startuju. Ale i tak ted v zime chytne az po nekolikerem otoceni a jeste pritom pokuckava...za to kdyz pockam az zhasne motor, toci sice dyl ale chytne krásne...pri dalsim startovani behem dne uz chyta jako za mlada šuk ale jen kdyz nenecham zhasnout kontrolku

WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.1.2008 , 0:22   Citovat  

Já mám stát auto u baráku a vždycky se mi auto nastartuje na první, ale to je asi tím, že mám skoro novou baterku, taky možná bude problém ve spínacím relátku (4G-A sloupek)pro palivové čerpadlo???? Mě to zlobilo, vyměnil jsem a hned to bylo jako nový. Ohledně zamlžování mám stejný problém, zjistil jsem, že mi do auta táhne od místa, kde je ve dveřích prostor pro repro..Smutný Tak nevím co s tím, nějak to musím utěsnit...

Obsah fóra Honda-club.cz   
c4g d16a6 HB 2 dotazy - startovani,,,zamlzovani
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina