Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 333
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 10:34   Citovat  

je tam zarovka... asi ti praskla!?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 12:07   Citovat  

krtekm napsal:
je tam zarovka... asi ti praskla!?

No jde o to ze jsem tam zkousel davat zarovku a ta svitila ale tlacitko vubec...tak nevim no...tobe to sviti kdyz zapnes svetla?
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 12:58   Citovat  

Robbie napsal:
No jde o to ze jsem tam zkousel davat zarovku a ta svitila ale tlacitko vubec...tak nevim no...tobe to sviti kdyz zapnes svetla?

Myslím že žárovka pro blikání tam není, je tam pouze na podsvícení tlačítka. Ale teď si nedokážu uvědomit přesně. Ale je jednoduché to zjistit. Vytáhnout spínač a podívat se kolik má na boku otvorů.

BTW jak jsi myslel že má svítit ? Když zapneš výstražné a má blikat spínač nebo když zapneš obrysovky a svítí podsvit přístrojovky a spínačů ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 13:04   Citovat  

wassil napsal:
Myslím že žárovka pro blikání tam není, je tam pouze na podsvícení tlačítka. Ale teď si nedokážu uvědomit přesně. Ale je jednoduché to zjistit. Vytáhnout spínač a podívat se kolik má na boku otvorů.

BTW jak jsi myslel že má svítit ? Když zapneš výstražné a má blikat spínač nebo když zapneš obrysovky a svítí podsvit přístrojovky a spínačů ?

No ja myslel ze bude podsvicené jako zbytek ovladacu pri zapnutych svetlech , a pokud ho zmacku bude blikat stejne jako vystrazny...je tam otvor jen pro tu jednu pidizarovecku..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 13:57  Naposledy upravil wassil dne 1.3.2010 , 13:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Robbie napsal:
No ja myslel ze bude podsvicené jako zbytek ovladacu pri zapnutych svetlech , a pokud ho zmacku bude blikat stejne jako vystrazny...je tam otvor jen pro tu jednu pidizarovecku..

Takže jednoduchá věc. Vyměnit žárovečku a uvidíš co bude dělat. Spíše si myslím že by měla svítit jako ostatní ovladače (abys tlačítko v případě potřeby v noci nemusel hledat) Žárovky se blbě shánějí. V Hondě ti prodají žárovku i s paticí (po mně tehdy chtěli tuším nekřesťanských 150 Kč) ale žárovka se dá ve specializovaném obchodě koupit za cca 15 Kč a jen ji v patici vyměníš. I prodavač říkal že si tam z aut. servisů chodí pro žárovky a pak je za šílené peníze mění.

PS: Kde jsi sehnal Indiglo na svůj accord please
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 13:59   Citovat  

wassil napsal:
Takže jednoduchá věc. Vyměnit žárovečku a uvidíš co bude dělat. Spíše si myslím že by měla svítit jako ostatní ovladače (abys tlačítko v případě potřeby v noci nemusel hledat) Žárovky se blbě shánějí. V Hondě ti prodají žárovku i s paticí (po mně tehdy chtěli tuším nekřesťanských 150 Kč) ale žárovka se dá ve specializovaném obchodě koupit za cca 15 Kč a jen ji v patici vyměníš. I prodavač říkal že si tam z aut. servisů chodí pro žárovky a pak je za šílené peníze mění.

HaHaaa to me napadlo ji vymenit, ale uz o trosku výš jsem psal ze jsem ji vymenil a ze svitila ale tlacitko ne protoze podle me ten obrazek trojuhelniku je nalepenej na beznym plastovym tlacitku kde neni nic prusvitnyho.....tak jsem chtel vedet jak je to u ostatnich:))
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 14:02   Citovat  

Aha sry. Tak večer se ti podívám jak to mám já a napíšu. Teď tu nemám kchár
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 14:11   Citovat  

wassil napsal:
Aha sry. Tak večer se ti podívám jak to mám já a napíšu. Teď tu nemám kchár

v pohode přátele
Ses hodnej diky...
   Návrat  
eric je teď offline  eric
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 15:57   Citovat  

teď sem řešil podsvětlení jak tlačítek na desce,tak podsvětlení ovladačů topení - tam jsou 4 žárovičky á 42kč vč. DPH origo Honda, týden čekání...nikde jinde sem je nesehnal. Ty v tlačítkách světel, trojuhelníku jsou krapet menší, speciálně trojúhelníková mi nesvítila taky, když jsem tam na zkoušku dal z jinýho tlačítka, trojuhelník svítil, ale malinko, jsem zvědav na cenu těhle kuky kuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 18:06   Citovat  

Pokud by byl někdo z okolí Nového Jičína je zde obchod specializující na žárovky. Jak říkám jeden kus cca 18 Kč.
   Návrat  
fuck3rkkt je teď offline  fuck3rkkt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 18:31   Citovat  

zdravim...nestava se vam ze by vam casto praskaly zarovky????v potkavacich svetlech??? nekde jsem cetl ze se s tim dalo zajet do Hondy a oni tam neco vymenili ze vedeli o co jde????ze to byla naka vada ve vyrobe........me praska vzdycky tak po 3-4 mesicich...Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 18:59   Citovat  

wassil napsal:

nedalo mi to a jednu starou sem teď na stole kuchnul a skutečně by stačilo jen drátky nové žárovičky přiletovat na starou patici
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 19:47   Citovat  

fuck3rkkt napsal:
zdravim...nestava se vam ze by vam casto praskaly zarovky????v potkavacich svetlech??? nekde jsem cetl ze se s tim dalo zajet do Hondy a oni tam neco vymenili ze vedeli o co jde????ze to byla naka vada ve vyrobe........me praska vzdycky tak po 3-4 mesicich...Smutný

Praskají snad u všech,jediné čím ti na hondě pomužou je že je vymění za origo které by neměli praskat vlivem lehkého přepětí nebo čeho.Ale měli by pak vydržet celkem slušně. Úsměv
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 19:53   Citovat  

skrze ty praskajici zarovky: je to narazovym proudem pri sepnuti. U firemni dodavky (Master) mi to v Renaultu vyresili odporovym dratem a od te doby byl naprosty klid. Zarovky sem menil co dva-tri tydny! ale na pocet ujetych KM se to vyrovnalo min tem 4 mesicum co pises Úsměv . Pooptej se nejakyho elektrikare je to dobrý Hodne stesti
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 20:23   Citovat  

for Robbie : Tak červený trojuhelníček mi při zapnutých světlech krásně svítí tak jako ostatní spínače. Takže pokud ti nejde světlo vidět ale žárovka svítí je to divné. Jako kdyby tam někdo dal nějakou clonu ale ten trojuhelník by měl být průsvitný.
BTW : blbá otázka ale zkoušel jsi to ve tmě ? pořádnej výtlem

for Eric : Nemusíš nic letovat jen zahnout drátky žárovičky do patice tak jak byly původně
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2010 , 23:50   Citovat  

wassil napsal:

Sehnal jsem je na moman.pl
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 11:59   Citovat  

wassil napsal:
for Eric : Nemusíš nic letovat jen zahnout drátky žárovičky do patice tak jak byly původně

vlevo podsvětlení knoflíků, vpravo podsvětlení topení
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 12:21   Citovat  

eric napsal:
vlevo podsvětlení knoflíků, vpravo podsvětlení topení

Přesně tak. Z černé patice lze žárovka vytáhnout normálně prsty. Je to celoskleněná žárovečka podobná té co máš v obrys. světlech. Z modré patice je třeba nejdříve odehnout drátky a pak půjde i žárovka.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 12:24   Citovat  

wassil napsal:
Přesně tak. Z černé patice lze žárovka vytáhnout normálně prsty. Je to celoskleněná žárovečka podobná té co máš v obrys. světlech. Z modré patice je třeba nejdříve odehnout drátky a pak půjde i žárovka.

právě, že z černý patice žárovičku nevyndáš, drátky z ní jsou přiletovaný na ty plíškový packy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 12:49   Citovat  

Zkus to. Ony tam někdy drží pořádně ale opravdu nemusíš nic letovat. Jsou to tyto odkaz
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 21:12  Naposledy upravil Peliator dne 3.3.2010 , 23:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

topic na hromadnou objednávku dílů made in Japan založen zde tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 21:15   Citovat  

Chlapi, nemate nekdo na acco 195/50/16 nebo 205/50/16 na 7 jeckach? Dikec vsem za pripadny foto...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2010 , 22:01   Citovat  

cau, mam -> tudy odkaz
o cene se da bavit
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2010 , 20:14   Citovat  

osiris napsal:
cau, mam -> tudy odkaz
o cene se da bavit

je sry sem to napsal blbe. jde mi jen o to abych vedel jak to vypada. netusim co mam koupit za sprcky... omluva je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2010 , 20:41   Citovat  

krtekm napsal:
Chlapi, nemate nekdo na acco 195/50/16 nebo 205/50/16 na 7 jeckach? Dikec vsem za pripadny foto...

Takhle vypadá 205/50 r16 na mém Acco, nefotil jsem to já, ale předchozí majitel. Můžu ti udělat fotku s větším detailem, ale až přezuju Velmi šťastný To bude tak za cca 3 týdny tak pokud počkáš je to dobrý

090317_DSC_2134b.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
090317_DSC_2134b.jpg, 28.08 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2010 , 20:50   Citovat  

to je na 6,5J ze? to mi staci. myslim ze mam jasno. 195/50/16 bude asi az moc maly... precijen je to relativne velky auto a chce to nejakou gumu kolem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2010 , 21:27   Citovat  

krtekm napsal:
to je na 6,5J ze? to mi staci. myslim ze mam jasno. 195/50/16 bude asi az moc maly... precijen je to relativne velky auto a chce to nejakou gumu kolem

přesně se jedná o ráfek 16 x 6,5 JJ ET Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 7:37   Citovat  

Trochu odbočím. Máte někdo na svém Accordu nějaký krycí plast pod motorem tak jak to mají např. škody nebo VW ? Po zimě mám vždy zasolený motor a na levé straně mi řemeny ten bordel vyhazují až na tapecirung kapoty kde je pak hnusný pruh. Díval jsem se do manuálu i do EPC ale buď jsem slepý nebo to prostě ACCO nemá. Tím jak se tam víří voda si myslím že trpí alternátor a ložisko serva.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 10:21   Citovat  

Nemáte někdo navíc anténu? Klidně nějakou, která nevyjíždí, stejně radio neposlouchám. Jde mi jen o to, abych tam neměl tu nevzhlednou zalepenou díru HaHaaa Co vůbec stojí nová?
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2010 , 13:13   Citovat  

wassil napsal:
Trochu odbočím. Máte někdo na svém Accordu nějaký krycí plast pod motorem tak jak to mají např. škody nebo VW ? Po zimě mám vždy zasolený motor a na levé straně mi řemeny ten bordel vyhazují až na tapecirung kapoty kde je pak hnusný pruh. Díval jsem se do manuálu i do EPC ale buď jsem slepý nebo to prostě ACCO nemá. Tím jak se tam víří voda si myslím že trpí alternátor a ložisko serva.

taky jsem po tom koukal a nikdy jsem to v zadnym nevidel

k tem ktytum, mate nekdo nejakej tapec na viku kufru ? prijde mi ze by tam nejakej bejt mel cože cože ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina