Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
poraďte prosím, koupit civic 7g 1.6vtec automat?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
hellblazer je teď offline  hellblazer
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 1:19   Citovat  

Hellborn napsal:
Takže auto by mělo být z ČR a opravdu po prvním majiteli, najeto asi 170-190tis.km (blbej signál na mobil - přesně jsem nerozumněl), servisku to nemá,takže neověříš. K závadě (check engine) se nic bližšího nepovedlo zjistit. Nějaké škrábance tam jsou (zadní dveře a blatní - myslím,že na pravé straně). Vykoupeno v Plzni před asi 9 dny, kategorie B... to mi hlava nebere
Rezervováno do 21.3.... Jsi složil zálohu,jo? to mi hlava nebere

Tak dneska odpoledne jsem se tam byl podívat, plánoval jsem na zejtra, ale že prej když přijedu hned, bude sleva. Hellborne, nevím, co máš za zdroje, ale jsou dobrý je to dobrý ČR, 1. majitel, servisku nemá (ale ještě předevčírem v tom inzerátu BYLA napsaná, dneska jsem se tam s frajerem hádal, že přece nejsem takovej debil, koukal jsem jenom po inzerátech z ČR se serviskama - a to je asi taky důvod nefunkčního odkazu ze začátku topicu, původní inzerát byl zrušen a nahrazen novým, má jiný číslo), check engine je vopravdu lambda, jak tady psal ninja (jejich sranda diagnostika píše "chybu č. P0135, sonda 1", do hondy jsme nestíhali), škrábance od sousedů z parkoviště moc neřešim, ale levá strana má lakovaný oboje dveře a zadní blatník byl vyříznut, asi vyklepán a navařen zpět. To mě docela sejří, protože mi do telefonu tvrdili, že je to nebouraný. Ale nejvíc mi vadí ta serviska, protože auto nemá jedinou nálepku výměny náplní nebo rozvodů... Řek bych, že možná byla, ale ztratili jí... Mám i SPZ, nevím, jestli je fér jí sem psát... Kámoš mechanik byl příjemně překvapenej stavem podvozku, motoru, převodovky, vejfuku a tak, říkal, ať počítám s investicí do destiček, časem baterky a tlumičů a samozřejmě hned lambdy. No a bohužel nejni moc dobře znát, kdy bude potřeba dělat rozvody a olej. Každopádně když došlo na slíbenou slevu, byla z ní sleva na lambdu a představovali si tak maximálně trojku, slevu na bouračku nějak nechtěji řešit...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 7:14   Citovat  

Ruce pryc. Pokud jsi i Ty sam poznal ze je auto opravene po nehode, je neco spatne. Kdyz by bylo opravene dobre tak bys na to vubec neprisel. G4G

krom toho... kdybych si chtel koupit auto po bouracce, tak si urcite koupim bourany auto, s tim ze si opravu zajistim sam. Jen tak budu vedet jak bylo auto bourany a bude zalezet jen na me jak bude opraveny. Ale v zadnem pripade si nekoupim spatne opravenou bouracku.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 9:12   Citovat  

hellblazer: poslouchej ninju, vi o cem mluvi OK

ninja napsal:
Ruce pryc. Pokud jsi i Ty sam poznal ze je auto opravene po nehode, je neco spatne. Kdyz by bylo opravene dobre tak bys na to vubec neprisel. G4G

krom toho... kdybych si chtel koupit auto po bouracce, tak si urcite koupim bourany auto, s tim ze si opravu zajistim sam. Jen tak budu vedet jak bylo auto bourany a bude zalezet jen na me jak bude opraveny. Ale v zadnem pripade si nekoupim spatne opravenou bouracku.

je to dobrý
   Návrat  
hellblazer je teď offline  hellblazer
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 16:54   Citovat  

tak jsem dal ruce pryč, jak jste všichni radili. Když jsem tam volal, že auto nechci, tak se se mnou prodavač začal hádat, že jsem měl říct, že chci servisku nebo aspoň nálepky prokazující výměnu náplní a rozvodů (přitom tam serviska byla původně napsaná), jinak by auto z Brna nevezli. Tam asi fakt platí náš zákazník, náš pán... Aspoň že nebyl problém s vrácením zálohy. No a asi se vykašlu na automat a půjdu do manuálu, zkusím, jestli by mi ho nepřivezl někdo z místních. Díky všem rádcům přátele
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 23:35   Citovat  

hellblazer napsal:
tak jsem dal ruce pryč, jak jste všichni radili. Když jsem tam volal, že auto nechci, tak se se mnou prodavač začal hádat, že jsem měl říct, že chci servisku nebo aspoň nálepky prokazující výměnu náplní a rozvodů (přitom tam serviska byla původně napsaná), jinak by auto z Brna nevezli. Tam asi fakt platí náš zákazník, náš pán... Aspoň že nebyl problém s vrácením zálohy. No a asi se vykašlu na automat a půjdu do manuálu, zkusím, jestli by mi ho nepřivezl někdo z místních. Díky všem rádcům přátele

No měl jsi jim to říct rozhodně dřív....oni by ji někde sehnali, nebo vyrobili Velmi šťastný
Jinak rozhodně manuál....4 st. automat ee. Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
poraďte prosím, koupit civic 7g 1.6vtec automat?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina