Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
mari 1..prstavba..del sol 93...
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 10
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 20:58   Citovat  

Pawson napsal:
Ludvo nic proti Tobě, tak nějak vím oč Ti jde, ale sám nechápu, jak sis mohl koupit kola DRAG, který vyrábí Poláci a kvalitově nejsou nijak zázračné. Ty pedály co máš v autě MUGEN máš pravý?

Že zrovna ryje ten kdo má na autě max jednu origo věc a to ještě uplnou kravinu Velmi šťastný Já to nemyslím zle, proč taky.

Já to taky nemyslím zle.Jen jsem se ho ptal jestli to ví!Já o mých dílech ano a je mě to putna.Jen nesnáším jestli na tom někdo rejžuje.A jak mám vědět, že mu mari 1 neskočil na špek a nedal za kola 50 000,-Kč.A ostatní taky.Proto je tu téma "Originální díly (tunig) vs kopie" aby se vědělo.Jinak je mě putna co, kde, kdo má za díly.A když už jsi zmínil kola Drag, co je vlastně tohle za značku.Jestli to víš, tak to napiš i s porovnáním k origo kolům.
Asi se zdá že prudím, mravenec ale mě to jen zajímá protože až se jednou rozhodnu utratit nekřesťanský peníze za super kola a dojde mě kopie, tak si to asi hodím. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 21:06   Citovat  

Ludva napsal:
Já to taky nemyslím zle.Jen jsem se ho ptal jestli to ví!Já o mých dílech ano a je mě to putna.Jen nesnáším jestli na tom někdo rejžuje.A jak mám vědět, že mu mari 1 neskočil na špek a nedal za kola 50 000,-Kč.A ostatní taky.Proto je tu téma "Originální díly (tunig) vs kopie" aby se vědělo.Jinak je mě putna co, kde, kdo má za díly.A když už jsi zmínil kola Drag, co je vlastně tohle za značku.Jestli to víš, tak to napiš i s porovnáním k origo kolům.
Asi se zdá že prudím, mravenec ale mě to jen zajímá protože až se jednou rozhodnu utratit nekřesťanský peníze za super kola a dojde mě kopie, tak si to asi hodím. Úsměv

jak ale vis ze je to kopie??
   Návrat  
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 21:09   Citovat  

Ludva napsal:

Já Ti taky nevyčitám, že máš Dragy, sám jsem si koupil nový Roty, což je to samý. Až využiju auto tak jak bych chtěl a jak se využít má a budu brát sto bambulí, vyhodím taky šílený kroupy abych měl to nej...Pro nás smrtelníky co mají auto na denní ježdění nebo na víkendy je to dost zbytečný, kór když na okruh zajedeš max 2x za rok... Na co vyhazovat peníze?

Jinak si myslím, že 5Zigen nikdo nekopíruje čoveče, těžko říct. Jinak Tvůj příspěvek respektuji, vím, že si jen upozornoval, že je něco špatně OK

PS: Jsou ty pedály dobrý? Velmi šťastný Je mi fuk zda je to origo či ne, jak na nich drží noha a jsou jen lepené? To je celé? Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 21:10   Citovat  

To je celkem jednoduchý.
Vidíš tam někde zlatou barvu s nápisem 5ZIGEN?Já ne.Origo má na paprsku vyražený typové číslo.

Bez názvu.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.JPG, 61.26 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 21:14   Citovat  

Pawson napsal:
Já Ti taky nevyčitám, že máš Dragy, sám jsem si koupil nový Roty, což je to samý. Až využiju auto tak jak bych chtěl a jak se využít má a budu brát sto bambulí, vyhodím taky šílený kroupy abych měl to nej...Pro nás smrtelníky co mají auto na denní ježdění nebo na víkendy je to dost zbytečný, kór když na okruh zajedeš max 2x za rok... Na co vyhazovat peníze?

Jinak si myslím, že 5Zigen nikdo nekopíruje čoveče, těžko říct. Jinak Tvůj příspěvek respektuji, vím, že si jen upozornoval, že je něco špatně OK

PS: Jsou ty pedály dobrý? Velmi šťastný Je mi fuk zda je to origo či ne, jak na nich drží noha a jsou jen lepené? To je celé? Mrk

5ZIGEN kopíruje i Rota a dlaší.To jsem rád že si nikdo nic nevyčítá.Stačí jen upozorňovat. Velmi šťastný
Ty pedály mám zatím pořád v krabičce.Půjdou na auto až poslední a to bude tak za rok (snad).Jinak vypadají celkem gut a noha z toho klouzat nebude.Spíš mám strach, aby se to neodlepovalo nebo něco.Zeptej se na to Infiho Úsměv
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 21:47   Citovat  

Dobre pokracujes, nemas nekde trochu detailnejsi foto ulozeni stabiku na ty stavitelne tycky stabilizatoru?
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 7:28   Citovat  

naja... zavist je svine Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mari 1 je teď offline  mari 1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 12:11   Citovat  

infinity napsal:
Dobre pokracujes, nemas nekde trochu detailnejsi foto ulozeni stabiku na ty stavitelne tycky stabilizatoru?
pro Infinity:..jasne mam poslu ho sem...

P1130206.JPG

P1130206.JPG, 1.04 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 12:14   Citovat  

Ludva napsal:
To je celkem jednoduchý.
Vidíš tam někde zlatou barvu s nápisem 5ZIGEN?Já ne.Origo má na paprsku vyražený typové číslo.
pro Ludva:...tak aby se ti dobre hajalo Velmi šťastný tyhle kola se delaly jen v omezene serii...dojely z USA....takze uz je u nich nenajdes v tomhle barevnem provedeni... Velmi šťastný Staci?....a nehaz me sem fotky ktere jsem uz davno videl...dik.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 12:49  Naposledy upravil mari 1 dne 16.3.2010 , 12:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak uz jsou doma....plus par fotecek

P3160005.JPG

P3160005.JPG, 1.21 MB

P3160007.JPG

P3160007.JPG, 1.38 MB
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 12:51   Citovat  

mari 1 napsal:

no do psí kiss me to je nádhera velebnosti OK
   Návrat  
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 12:53   Citovat  

mari 1 napsal:
šuší pane šuší :-DSednou tam jak kiss me na hrnec:-)možná by tam nebyly špatný 17"ky ale to by pak nebylo účelný s úpravama co děláš na motoru Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 12:58   Citovat  

vachicek napsal:
šuší pane šuší :-DSednou tam jak kiss me na hrnec:-)možná by tam nebyly špatný 17"ky ale to by pak nebylo účelný s úpravama co děláš na motoru Úsměv
...presne jak pises...ty co tam mam jsou 17"...jsou na prodej...i z novyma gumam... Úsměv
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 13:46   Citovat  

tak tohle je ale neskutecnej narez...hned jak s dam dokupy jedu to omrknout HaHaaa
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 14:13   Citovat  

Mamííííí já ci taky diskotéku a takový pěkný auto jako má mari Velmi šťastný Ne sranda, žádná závist, někdo má někdo ne je to dobrý Fakt krásný kolečka a celkově to auto je nádherný OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 14:40   Citovat  

chlapiii....vetsina tu pise zadna zavist, tak si to priznejme...mari se ma fajn a staví hodnes slusnou karu...takze si myslim ze tady je co zavidet...Ma to proste kluk vychytany no:))A my mame to stesti ze muzeme byt prostrednictvi jeho fotek u toho ne? přátele
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 14:48   Citovat  

Robbie napsal:
chlapiii....vetsina tu pise zadna zavist, tak si to priznejme...mari se ma fajn a staví hodnes slusnou karu...takze si myslim ze tady je co zavidet...Ma to proste kluk vychytany no:))A my mame to stesti ze muzeme byt prostrednictvi jeho fotek u toho ne? přátele

Tak jasně že nějaká ta závist tam je, ale ne taková, že bych mu nadával, že je zazobanej, nebo mu obtáh auto klíčem atp. je to dobrý Taková prostě zdravá závist, kdo by se nechtěl mít hodně dobře a stavit si autíčko snů, takovej člověk snad tady na H-C neexistuje Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 14:58   Citovat  

mrgrudge napsal:
Tak jasně že nějaká ta závist tam je, ale ne taková, že bych mu nadával, že je zazobanej, nebo mu obtáh auto klíčem atp. je to dobrý Taková prostě zdravá závist, kdo by se nechtěl mít hodně dobře a stavit si autíčko snů, takovej člověk snad tady na H-C neexistuje Honda

No presne takto jsem to myslel...
   Návrat  
netvoris je teď offline  netvoris
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 7:56   Citovat  

to jo zdrawá zavist..:-)no nejaký další fotky..??nějaká další prace..?to auto tu sleduju denně..chce to vic vic..Velmi šťastný
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 9:05   Citovat  

Změna: To, že jsem psal že tam kola nebudou sedět kvůli barvě. Měním vypadáto velice zajímavě až luxusně... přátele Velmi šťastný
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2010 , 14:26   Citovat  

Moc zajímavej projekt a doufám že bude někde k vidění Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 21:55   Citovat  

tady jeste nejaky fotecky .... je to dobrý

P1230001.JPG

P1230001.JPG, 1.15 MB

P1260001.JPG

P1260001.JPG, 1.05 MB
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 22:05   Citovat  

škoda, že kdys uz si s tim tak hrajes jsi tak udelal ty podbehy, ty patrily vypucovat aby byly jak z fabriky a ne jen pretrit tu spinu co je videt na kouskach Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 22:12   Citovat  

no s tou těhlicí když už je z toho vyndaný ložisko tak bych dal komaxit, obyč barva se ti sloupe a jak budeš dávat dokupy uvidíš co bude.ale jinak jen si hraj vypadá to velmi dobře OK
   Návrat  
Ginda je teď offline  Ginda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 22:15   Citovat  

sablos napsal:
no s tou těhlicí když už je z toho vyndaný ložisko tak bych dal komaxit, obyč barva se ti sloupe a jak budeš dávat dokupy uvidíš co bude.ale jinak jen si hraj vypadá to velmi dobře OK

Kdyz dva delaji totez neni to totez Hihi tzn.Pokud to udelas poradne tak se ti nic neoloupe. nesouhlas
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 22:18   Citovat  

Ginda napsal:
Kdyz dva delaji totez neni to totez Hihi tzn.Pokud to udelas poradne tak se ti nic neoloupe. nesouhlas
neřikam že ne, ale ty obyč barvy nic moc, možna hamerite atd ale jinak dle možností komaxit ten něco vydrží, ale každýho věc jak si to udělá. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 22:34  Naposledy upravil mari 1 dne 19.3.2010 , 22:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sablos napsal:
neřikam že ne, ale ty obyč barvy nic moc, možna hamerite atd ale jinak dle možností komaxit ten něco vydrží, ale každýho věc jak si to udělá. přátele
...neni to obyc barva kluci...a ten podbech jsem jen natrel,budu to natirat vse jeste jednou...takze dik ze mas tak dobre oci... je to dobrýa jinak si myslim ze to staci...stejne parkarat vyjedes a bude po vsem ... Je to tam. obrazne receno....chci aby to hlavne fungovalo a ne to mit nalestene ze spodu...podvozek mam komplet novy takze myslim ze je to napohodu...zajimalo by me kolik lidi to ma alespon tak jak ja?... Velmi šťastný přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 22:37   Citovat  

mari 1 napsal:
...neni to obyc barva kluci...a ten podbech jsem jen natrel,budu to natirat vse jeste jednou...takze dik ze mas tak dobre oci... je to dobrý

jo kritika ta tu je nekompromisní, a co je to za barvu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2010 , 22:51   Citovat  

nejakej Hamermit.. Velmi šťastný myslim tak se to menuje....jo to stou kritikou jsem si vsiml... Úsměv je to tady nekdy dost k zasmani...kdyz si ctu nektere .... Honda
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 0:28   Citovat  

Hammerite uz neni co bejval ted to delaj kdesi v Polku nebo co a neni to moc dobre nebot obsahuje kousky skla takze na ten podvozek nic moc.
Komaxit je celkem tvrdej a taky nevim jak moc vydrzi litani kaminku?

Kamarad daval na tyto veci Alkyton. Je to pruzna barva takze kaminek barvu neodprejskne. Pouziva se treba na pruziny.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
mari 1..prstavba..del sol 93...
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina