Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
rada ohledne Accord 2005
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
froger je teď offline  froger
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 20:55   Citovat  

Zdravim, nakolik s japonskyma autama nejak skusenosti nemam a katalogy nic nenasli, obracim se tedy na vas .. nejaky ty navody na vymenu spodniho cepu sem si precetl ( byl to myslim Civic ) je postup stejny nebo jak rika prirucka vymenit se to neda meni se komplet otoc?

Jestli by byl nekto skuseny co by mi napsal cisla dilu - co nejvyssi kvalita ( lemforder, Swag ... ) konkretne : cep vrchniho ramene ( 35mm prumer ) , spodni cep , a vzadu je nejaky rameno s cepem ,

tycky stabilizatoru , a cepy rizeni uz mam

diky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2010 , 23:31   Citovat  

Pekne brzy na Acco 7G 05 .. Bud uz hoodne pres 200t.km nebo ze by prazskej provoz a treba jen 120t.km? Úsměv Nebo nafta? (tam to odejde drive) Pac obecne se uvadi ze ramena jdou jen vcelku, cepy samostatne objednat nelze (prej ani vrchni), ale mozna se neco zmenilo a nekdo to umi nalisovat a hlavne zvlast sehnat (?) to mi hlava nebere

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 5:18   Citovat  

alicante napsal:
Pekne brzy na Acco 7G 05 .. Bud uz hoodne pres 200t.km nebo ze by prazskej provoz a treba jen 120t.km? Úsměv Nebo nafta? (tam to odejde drive) Pac obecne se uvadi ze ramena jdou jen vcelku, cepy samostatne objednat nelze (prej ani vrchni), ale mozna se neco zmenilo a nekdo to umi nalisovat a hlavne zvlast sehnat (?) to mi hlava nebere

jo nafta a najeto cca 150, ne Prazskej ale slovenskej vysokohorskej provoz

0
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 7:39   Citovat  

hlavne se mi jedna o spodni cep. to vrchni rameno sem jiz nasel v elitu to koupim cele ale ten spodni cep jak vyndat a cim ho nahradit je pro me trochu orisek , celou otoc teda kupovat za snad 10 000 nehodlam

alicante je teď offline  alicante
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 7:46   Citovat  

froger napsal:
hlavne se mi jedna o spodni cep. to vrchni rameno sem jiz nasel v elitu to koupim cele ale ten spodni cep jak vyndat a cim ho nahradit je pro me trochu orisek , celou otoc teda kupovat za snad 10 000 nehodlam

Ja to netusuim. Nevim, jestli uz to nekdo resil, pac podvozek vydrzi opravdu hodne, ale rad se neco noveho dozvim. Jak jsem napsal, ja jsem uz pred casem slysel, ze spodni cep ani samostatne koupit nelze, takze pokud je to pravda, budes asi muset koupit rameno cele, protoze nicim jinym ho tezko nahradis ..

0
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 8:20   Citovat  

to je prave to co mi nejak nejde do hlavy, kdyby to byl cep v spodnim ramenu jak maj napr. Fiaty , tak je to jasne, tu je ale jak je u hondy zvykem cep v otoci kola, to znamena ze by se musela koupit cela otoc + lozisko , v autokelly sem nasel i ten cep vrchniho ramene ale od starline tak to radsi nic ako takovou kvalitu , daj se koupit dokonce silentbloky spodniho ramene , cize spodni rameno je bez problemu , vrchni koupim poradny nove s cepem, jedinou dilemu mam s tim spodnim cepem, mel sem to na stole, vypada to ze po vyndani takovyho O krouzku pri mezi homokloubem a loziskem by ten cep snad sel vymlatit ven, jen co tam dat misto nej , kdybych nepotreboval auto denne tak bych to i risknul vymlatit a pak shanet podle staryho novy cep

0
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 20:36   Citovat  

tak cepy jiz doma Úsměv uz se jen odhodlat a najit mistecko v denniku kdy to skusit vymenit

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 8:59   Citovat  

Už jste někdo tedy řešil čepy na Acco 2.4 chtěl bych si je vyměnit ať mám klid, jelikož když jedu a přejedu nerovnosti, tak mi něco na spodku klepe, cítím to pod nohama. Když jsem sundal kola tak silenty spodního ramene byly OK, akorát horní rameno má vypraskanou gumu čepu, jinak jsem na nic nepřišel. Co by to mohlo bouchat, mohl by to být i tyčka stabilizátoru? Děkuju přátele

0
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 20:39   Citovat  

mas SS, jestli jeste nekto bude potrebovat umim sehnat , neni to levne 2 pary jak sem bral ja 230€ ale je to porad lepsi jak kupovat otoce + loziska + snimace ABS ( pochybuji ze je nekdo vytahne a neposkodi )

Obsah fóra Honda-club.cz   
rada ohledne Accord 2005
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina