Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sháním STK
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 19:02   Citovat  

Pak máš ještě možnost uvést vozidlo do takového stavu aby STK bez problémů prošlo Hihi
I když u některejch aut je to holý sci-fi Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2010 , 20:28   Citovat  

ExEricss napsal:
Pak máš ještě možnost uvést vozidlo do takového stavu aby STK bez problémů prošlo Hihi
I když u některejch aut je to holý sci-fi Velmi šťastný

nemozne Velmi šťastný ikdyz ted nedavno jsem protahl firemni octavku 1.8T emisema v zelenem poli a to uz bylo pro me neco...a tech aut uz sem par protahl... Velmi šťastný
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 1:45   Citovat  

ExEricss napsal:
Opět typický čecháčkovství - zase něco obejít, ošidit, očůrat, nejlépe zadarmo. Když si to někdo vezme na triko, že to pro dotyčného udělá, nedej bože, aby za to něco chtěl. To by se práskalo, nadávalo uráželo.Když je někdo tak hnusně línej a není schopnej si vyměnit kola, sundat fólie a nasadit katalizátor... Tak by měl platit aspoň 5 a né 2 a půl...

BTW
Když to tak slyším, jak to probíhá, pokud budu mít nějakou nehodu, budu požadovat kontrolu technické způsobilosti vozidla. Protože pokud to třeba i zaviním, a poškozené vozidlo by neprošlo STK, měl bych mít nárok na náhradu škody, nepletu li se....

budu rad kdyz prestanes moralizovat
to jak bys to udelal ty mi je uplne jedno. chapu ze jsme na honda klubu a to co neni v serii je spatne. nicmene
po ceskych silnicich jezdi tisice aut ktere jsou v horsim stavu nez moje ,a folie nehodu nezavini. Nebud naivni.
pokud zavinis nehodu jsi na vine ty. a nemuzes popotahovat dotycneho a chytit po nem aby platil za tve chyby takze tuhle variantu rovnou vypust.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 9:21   Citovat  

ExEricss napsal:

BTW
Když to tak slyším, jak to probíhá, pokud budu mít nějakou nehodu, budu požadovat kontrolu technické způsobilosti vozidla. Protože pokud to třeba i zaviním, a poškozené vozidlo by neprošlo STK, měl bych mít nárok na náhradu škody, nepletu li se....

taky jsi čech Tak to valím bulvy to snad ne
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 9:28   Citovat  

Nemoralizuju. (a auto si klidně oplácej třeba dámskýma hygienickýma potřebama, je mi to šumák :hehe: )
Jen ti nastiňuji možnosti. Protože pokud zaviním nehodu a ten druhý neměl řidičák, byl opilý, jeho auto nemělo STK,doklady a pod., tak potom já i jakožto viník, viník nejsem, neboť to druhé vozidlo nemělo na silnici co dělat, tudíž by k nehodě nedošlo. Pokud narazíš na někoho s dobrým advokátem, máš po ptákách.... Hihi
A pak budeš čučet jak pedofil na sunar a bulet jak želva jako např. ten, co si nalámanej šel přeparkovat auto, chytli ho při tom a sebrali mu papíry.... naštvanej

Tohle raději řešte po telefonu, nebo přes SZ a ne na fóru.
Uplácení i braní úplatků je trestné, takže bych se s tím tady nechlubil... Nebo rovnou napište, na jaký STK a kdo vám tam ty čurymury technický dělá Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2010 , 10:44   Citovat  

Myslíte že to je rozumné sem psát kde berou úplaty všude atd? Velmi šťastný Sem omylem zavítá orgán a bude HaHaaa
   Návrat  
antonin-s je teď offline  antonin-s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 22:49   Citovat  

no tak hoši!!! já jsem si teda taky jednou dělal technickou bez auta (měl jsem pár dní na přihlášení do začátku nového roku - ekopoplatku), ale pravdou, že tenkrát bych to asi nedostal. příjemě mě pobavil protokol, kde psali v čem všem je vůli, ale věděl jsem, že ty věci co na mým autě jsou špatně prostě musím dát do pořádku (věci jako jsou světla a klakson). já to mám spíš hozený jinak, já bych si nikdy netroufl vyjet s autem, který by bylo nebezpečný, protože bych se fakt bál.

stk je dobrá věc, zjistí Vám co s autem je (pokud to teda neodfláknou). a teď, když se chystám na STK znovu, budu tam přítomen s autem a hodlám udělat všechno pro to aby auto bylo skutečně provozuschopné. minule jsem za to zaplatil 3t...

jinak, kdyby jste věděli o nějakém Pražském vstřícném stk, napište. Vstřícné myslím tím, že nebudou očekávat, že jim zaplatim za mouchy na autě, abych prošel s G4G
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 22:57   Citovat  

no hlavně nejezdi do Motola KO Hodně rozumný jsou v v Říčanech OK
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 23:17   Citovat  

Má vliv na emise, když tam bude místo benzínu N95 třeba N98? Nebo je něco, co může o něco snížit hodnoty?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2010 , 23:26   Citovat  

martas napsal:
no hlavně nejezdi do Motola KO Hodně rozumný jsou v v Říčanech OK

ještě že jsi mi to řekl, chtěl jsem právě jet do motola, ale nic jsem o něm nevěděl, je totiž nejblíž. mohl by jsi být přesnější, kde to v říčanech je? ď.
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 10:15   Citovat  

v těch Říčanec to je když jedeš po D1 a sjedeš na Říčany a těsně před nima je odbočna STK maj tam reklamy.... OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 14:29   Citovat  

ještě se zeptám, co to s nima udělá, když tam přijedu s foliema na sklech (mám kufr, a ta malá okna vzadu), mám na to i nějakou homologaci, ale nevím jak moc je to relevantní, je to od původního majitele.

DSCF0035.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF0035.JPG, 291.11 kB

DSCF0036.JPG

DSCF0036.JPG, 280.8 kB
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 14:53   Citovat  

za tyhle folie ti nemůžou říct vůbec nic
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2010 , 20:02   Citovat  

osobně bych tenhle topic už smáznul
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2010 , 14:28   Citovat  

a co si mám vůbec připravit za peníze na STK? resp. kolik to standardně stojí?
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 9:39   Citovat  

Ja se tu taky prizivim at nezakladam zbytecnej topic. Rovnez mi konci STK a obavam se ze stejne jako minule bude jeden problem - folie na oknech. Vzadu jsou sice s atestem, ale vpredu bez atestu a navic cerny jak noc. Jinak by neměl být žádný problém, celý auto je origo a počítám že bez závad. Potřeboval bych to někde v okolí Hodonína, Břeclavi, Kyjova, případně Brno.

P6200035.jpg

P6200035.jpg, 603.9 kB
   Návrat  
Michalk je teď offline  Michalk
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 9:52   Citovat  

Dělal jsem nedávno STK na svém C5G a prošel v pohodě..Jde o člověka z autovrakoviště který to zařídí do 2.000kč.Jedná se o město Jevíčko na Moravě.Jen mu tam necháte auto a druhý den je máte i s STK kouř
u kámoše tam prošla ještě stará zhnilá škodovka pořádnej výtlem kdyby někdo potřeboval tak info SZ
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 9:55   Citovat  

Nechci nekde nechavat auto a zarizovat to timhle zpusobem, proste chci prijet na STK a odjet s nalepkou na dalsi dva roky. Pocitam s tim ze me to muze neco stat bokem, ale 2t kvuli foliim??? Ble
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:01   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Nechci nekde nechavat auto a zarizovat to timhle zpusobem, proste chci prijet na STK a odjet s nalepkou na dalsi dva roky. Pocitam s tim ze me to muze neco stat bokem, ale 2t kvuli foliim??? Ble
tak když to vemeš že 500 za emise a 700 za tk tak 800 stováků pro toho co to dělá neni moc.
   Návrat  
Michalk je teď offline  Michalk
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:01   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:

neříkám že to bude stát 2000kč pokud máš auto v cajku tak by to vyšlo za cenu standartní technické ale chápu tvé obavy o své auto,i já jsme je měl.
Já jsme neměl moc na výběr Bueee
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:22   Citovat  

sablos napsal:
tak když to vemeš že 500 za emise a 700 za tk tak 800 stováků pro toho co to dělá neni moc.

No takhle ne, ja to pochopil ze ty 2t proste zapomenu na stole u toho technika Úsměv
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:23   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Ja se tu taky prizivim at nezakladam zbytecnej topic. Rovnez mi konci STK a obavam se ze stejne jako minule bude jeden problem - folie na oknech. Vzadu jsou sice s atestem, ale vpredu bez atestu a navic cerny jak noc. Jinak by neměl být žádný problém, celý auto je origo a počítám že bez závad. Potřeboval bych to někde v okolí Hodonína, Břeclavi, Kyjova, případně Brno.

Byl jsi někdy v Lednici? Co jsem tak slyšel tak tam projde téměř cokoliv. Já mám technickou až do května příštího roku, takže osobní zkušenost nemám. Ale tatíkovi tam před 2 lety prošla Š-120 s laminátovými lemy pořádnej výtlem Další člověk tam jel s prasklým nárazníkem a "zapomněl" tam na sedačce 200 Kč, prošel s doporučením rychle zmizet a opravit to... G4G
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:26   Citovat  

Vergas napsal:
Byl jsi někdy v Lednici? Co jsem tak slyšel tak tam projde téměř cokoliv. Já mám technickou až do května příštího roku, takže osobní zkušenost nemám. Ale tatíkovi tam před 2 lety prošla Š-120 s laminátovými lemy pořádnej výtlem Další člověk tam jel s prasklým nárazníkem a "zapomněl" tam na sedačce 200 Kč, prošel s doporučením rychle zmizet a opravit to... G4G

No jo, jenze to je porad takovy zkouseni jestli jo nebo ne. Chci to proste domluvit na jistotu, zkouseni to bylo minule Úsměv
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:37   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
No jo, jenze to je porad takovy zkouseni jestli jo nebo ne. Chci to proste domluvit na jistotu, zkouseni to bylo minule Úsměv
tak am musis prijet, zastihnout nejakeho technika a rict mu narovinu, ze mas folie, tak jestli by to neslo, ze stahnes okna a nejakou tu stovecku a nebo tam rovnou prijet se stahlymi okny a vypoj ele. na okna, ze to ted davas do kupy Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:47   Citovat  

TRUcKER napsal:
tak am musis prijet, zastihnout nejakeho technika a rict mu narovinu, ze mas folie, tak jestli by to neslo, ze stahnes okna a nejakou tu stovecku a nebo tam rovnou prijet se stahlymi okny a vypoj ele. na okna, ze to ted davas do kupy Úsměv

Jo takhle presne jsem to zkousel minule - bylo docela horko tak si rikam: stahnu si okna, to nebude napadny v tomhle pocasi. A typek prvni co rekl: ty okynka potrebuju videt, muzete je vytahnout? Je to tam. S tou elektrikou me to nenapadlo, ale to bych asi ani nezkousel
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:51   Citovat  

to jsou proste kunyja tak nesnasim, jak nekdo resi folie, passaty taky maji, politici taky, vsechny bych je pobodal naštvanej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 10:54   Citovat  

TRUcKER napsal:
to jsou proste kunyja tak nesnasim, jak nekdo resi folie, passaty taky maji, politici taky, vsechny bych je pobodal naštvanej

No je fakt ze kdyz vidim co jezdi na ceskych silnicich - mam ted na mysli nektery dodavky rezavy jak motyka, stary favority a ruzny plečky tak me akorat pekne se.. ze me nekde je.. za folie na oknech....
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 15:21   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Jo takhle presne jsem to zkousel minule - bylo docela horko tak si rikam: stahnu si okna, to nebude napadny v tomhle pocasi. A typek prvni co rekl: ty okynka potrebuju videt, muzete je vytahnout? Je to tam. S tou elektrikou me to nenapadlo, ale to bych asi ani nezkousel
skoc za nejakym servisakem nebo do bazaru oni maj znamosti aj e to pro ne kseft, takze ti to udelaj Úsměv
   Návrat  
cd7 je teď offline  cd7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 8:22  Naposledy upravil cd7 dne 20.1.2011 , 14:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

stk???? dakujem Velmi šťastný
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 10:28   Citovat  

Čaute. Kamarád shání technickou na jeho BMW 320i. S autem něco přes 2 roky nejezdil a značky má momentálně v depozitu. To auto nevypadá úplně nejhůř a ani to není kamikadze, který by se rozpadlo po pár km. Je možné ještě udělat STK a emise? Jedná se o šumpersko, případně olomoucko. Díky za tipy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sháním STK
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina