Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Natural 95 vs Verva 95
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 20:28   Citovat  

ajdus napsal:
ja mam tiez economa, facelift, no na vicku nadrze mam napisane ze tam ma ist minimalne 95 oct...

no já mám předface... 91 tam asi jen tak nepřijde, ale v techničáku 91 opravdu je Úsměv

zend3r: doufám že neslovíčkaříme, ale 5,36l/100km za posledních 1200km, tahle Úsměv
no to víš, kouzlo se jménem VTEC-E HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
David Marvan je teď offline  David Marvan
PříspěvekZaslal: 12.4.2010 , 21:20   Citovat  

Taky přidám jednu zkušenost Benešov u Prahy Benzina verva 100 podle mě lepší než shell z Votic a hlavně levnější, ale pozor o kousek dál v Bystřici u Benešova taky Benzina natankoval jsem za 600 vervu 100 a k mojemu zděšení auto od 4500 otáček vůbec nejelo jakokdyby jen na tři válce nebo tak něco. Po vyjetí většího množství benzinu jsem dotankoval u omw a už to jelo zase úplně v pohodě VTEC. Takže není benzina joko benzina
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 8:45   Citovat  

Taky jsem po přečtení diskuze celkem znejistěl... Ble

Tak mi teď poraďte, u které benzínky tankovat, když mám Sko který jezdí na 98ku. Dodnes jsem to řešil spíš tím, kde mají 98ku tak tam natankuju. Nejvíce asi Shell, Agip a Benzina.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 8:51   Citovat  

Cruiser napsal:

Tak mi teď poraďte, u které benzínky tankovat, když mám Sko který jezdí na 98ku. Dodnes jsem to řešil spíš tím, kde mají 98ku tak tam natankuju. Nejvíce asi Shell, Agip a Benzina.

ja bych v tom pokracoval..No Name pumpy ala Unimobunka + 2 stojany snad ani 98ku stejne nemaji HaHaaa

takze bych bral tam kde je...a neresil jestli je to Benzina bo Shell bo Agip..pokud uz bych resil tak max. ktera z nich je nejlevnejsi Velmi šťastný
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 10:01   Citovat  

Cruiser napsal:

co jsem kdysi četl tak 98 Shell žádný zázrak(jak už tu někdo psal, s DE Shellkou se to srovnat nedá), nejlíp na tom byla Benzina a za ní OMV, takže asi tak Úsměv je to dobrý
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2010 , 10:18   Citovat  

Tak na Jihlavske ONO jsem jeste chvalu neslysel. Mozna tak co se tzka ceny a ze to na to jelo. Moje osobni zkusenost taky neni zrovna valna. Driv sem tam tankoval, kdyz jsem kolem jezdil, ale bylo to jak kdy. nekdy sem rozdil oproti jinejm nepoznal a jindy to do kopce vubec netahlo. Takze tak 50 na 50. Pry to necim redej aby si mohli dovolit takovou cenu.... takže sem tam tankovat přestal. Pak sem tam vzal ješte asi 2krat naftu do Peugeota (Peugeot 205 1,8D), ale ten ma tak primiticni motor ze sezere vsechno, takze si myslim ze tam by se nejaky rozdil v kvalite ani poznat nedal.

Jinak benzin sem bral ted převážně u shellu. z ted v sobotu kdyz sem jel z Renocaru a videl Vervu 100 za necelych 32Kč tak sem si vzpoměl že sem někde čet že si ji někdo chvali vic jak V-power, tak sem ji zkusil a uvidime

Jinak ce se tyka Renova testu. Tak pokud je pravda ze Verva 100 je ve skutecnosti 98oktan. Tak jeho motor odladeny na 100 by mohl mit problem tam a pro original motory ladene na 95 by to mohlo byt jinak.....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Natural 95 vs Verva 95
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina