Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ehm..mám dotaz...policisté jste tu ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 7
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2010 , 15:07   Citovat  

Takže abych taky podal zprávu jak to všechno dopadlo . Minulý týden mi volalali že si můžu vyzvednout Ř.P. Nemohly mi dokázat že jsem něco spáchal protože moč byla bez návykových látek a tak to odložily . Mám radost že už můžu jezdit ale stejňak ten měsíc bez papíru byl docela děs . Jediný co mě štve takže si zase policajti našli další bič na lidi . Beru pokud to je oprávněný ale pokud jim ty testy takhle blbnou tak to moc dobře nejní . Co mě mrzí tak že sem se ani omluvy nedočkal ale to už bych chtěl asi moc HaHaaa . Doufám že mě zase nedaj teďka to jejich zázračný lízatko už zněj mám strach víc jak předtím to snad ne Velmi šťastný .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2010 , 15:15   Citovat  

Me nedavno staveli policajti a pak prej ze mam naky siroky zornice to mi hlava nebere a ptali se na drogy. Tak rikam ze jsem vcera hulil jako kanec Úsměv. Otreli mi jazyk nakou hovadinou a cekali asi 10 minut... A bylo to cisty Úsměv. Tak aspon ze to delaj jen ze slin, pac jinde se to drzi dlouho...
   Návrat  
Waladero je teď offline  Waladero
PříspěvekZaslal: 17.4.2010 , 0:00   Citovat  

Nějaké resume...
Tak především, jakékoliv OPL (omamné a psychotropní látky) za volant nepatří. Ja na každém z nás (vědomí a svědomí), aby zhodnotil, když něco z těchto OPL užil, zdali je jimi stále ovlivněn či ne (ačkoliv o tom vědět měl a mohl). Je zde samozřejmě nebezpečí, že bude hlídkou PČR zastaven a podroben kontrole. Papírky dle výše uvedeného spolehlivé nejsou. To však policisté nemohou určit. Je to jen na vyšších orgánech Policie, zda uznájí nespolehlivost a nařídí nepoužívat. Do té doby nezbývá nic než se kontrole podrobit, dle výsledku jet na vyšetření a čekat na jeho výsledek. Policie buď odloží (negativní na OPL), nebo postoupí dalšímu orgánu (pozitivní na OPL). Postoupí-li je jasné, že o noty přijdete. Jestliže Vám vznikne finanční újma běhěm toho co nemáte noty ( a výsledek bude negativní), můžete podat žalobu na Polici. Bude se jednat o občanskoprávní spor a soud bude řešit, zdali Policie úmyslně protahovala řízení, či nikoliv. Následně rozhodne o náhradě škody.
Toť asi tak vše.
Huy Cool
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.4.2010 , 0:12   Citovat  

mel bych prosim velkou prosbu, jestli je tu nejaky policista/policistka z prahy, nejlepe asi mestak. chcete si smlsnout na pokutach za parkovani? potrebuju vytrestat a nejak vysvetlit zakaznikum alza.cz ze vjezd do garaze, ohraniceny zlutou carou a s vsudypritomnymi znackami zakaz stani, neni parkoviste. kazdy den tam na nekoho rvu, kazdy den tam nekoho vytrubuju a kazdy den tam stoji dalsi a dalsi auta, je to normalni garazovy objekt, vjezd hlavni branou je prave hned vedle alzasoftu v ulici archeoligcka 3, a kazdy blbec to hodi primo pred vrata, samozrejme jich je tam pak vic, prestoze vsude okolo jsou parkoviste. staci pockat 15 minut a mate tak 3 pokuty za stani na zlute je to dobrý, odtah je az moc velka svinarna. ty lidi si nenechaj vysvelit ze je tam zluta a vjezd, maj jen bly reci a auto tam nechavaj, jinak to proste nejde, pokuty, pokuty a pokuty, treba se to casem rozkrikne a nebo pro to neco udela ta alza, nevim ale snad se tu nejaky muz/zena zakona z rad Honda najde a pujde si pekne smlsnout, klidne tam budu cekat s vama Velmi šťastný
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2010 , 9:30   Citovat  

osiris napsal:
mel bych prosim velkou prosbu, jestli je tu nejaky policista/policistka z prahy, nejlepe asi mestak. chcete si smlsnout na pokutach za parkovani? potrebuju vytrestat a nejak vysvetlit zakaznikum alza.cz ze vjezd do garaze, ohraniceny zlutou carou a s vsudypritomnymi znackami zakaz stani, neni parkoviste. kazdy den tam na nekoho rvu, kazdy den tam nekoho vytrubuju a kazdy den tam stoji dalsi a dalsi auta, je to normalni garazovy objekt, vjezd hlavni branou je prave hned vedle alzasoftu v ulici archeoligcka 3, a kazdy blbec to hodi primo pred vrata, samozrejme jich je tam pak vic, prestoze vsude okolo jsou parkoviste. staci pockat 15 minut a mate tak 3 pokuty za stani na zlute je to dobrý, odtah je az moc velka svinarna. ty lidi si nenechaj vysvelit ze je tam zluta a vjezd, maj jen bly reci a auto tam nechavaj, jinak to proste nejde, pokuty, pokuty a pokuty, treba se to casem rozkrikne a nebo pro to neco udela ta alza, nevim ale snad se tu nejaky muz/zena zakona z rad Honda najde a pujde si pekne smlsnout, klidne tam budu cekat s vama Velmi šťastný

Tvůj problém nejlépe vyřeší každodenní telefonát na linku 156 s žádostí, že nemůžeš vyjet.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 10:22   Citovat  

jj návykové látky za volant nepatří,tudíš trestat nikotinoví smažky.lidi co jsou ujetý na cukru a čokoládě a nejvíc bych šel po kafistech...už se těším jak benga přijdou o koblihy a kafe... Velmi šťastný offtopic
   Návrat  
Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 15:57   Citovat  

Hellborn napsal:
Za mnou naposled vyjeli od benzínky,aby zkontrolovali,jestli mám připoutanýho psa na zadní sedačce. Úsměv Zklamal jsem je - byl připoutanej. HaHaaa

To se divím že po něm nechtěli doklady HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 22:20   Citovat  

byl by tu teda nejaky muz/zena zakona z prahy?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 21:32   Citovat  

tak jsem zacal volat na ty mestaky, vcera jsem volal 2x a dali 2 pouty, dobre jim tak Je to tam. akorat jim to trva hrozne dlouho, nebejt v alze takovy fronty tak to nestihnou...
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 21:35   Citovat  

osiris napsal:
tak jsem zacal volat na ty mestaky, vcera jsem volal 2x a dali 2 pouty, dobre jim tak Je to tam. akorat jim to trva hrozne dlouho, nebejt v alze takovy fronty tak to nestihnou...
ty jseš strašně zlej,víš jak se tam blbě parkuje HaHaaa Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 21:43   Citovat  

ja vim, pripadam si jak nejakej vzteklej duchodce, ale neda se nic delat, furt tam proste blokujou ten vjezd.. 20m pod tim je parkoviste pro bambilion aut a v cely ulici se da taky vzdycky zaparkovat tak jednou muzou vzit svou linou pr... a dat to o kus dal nez pred vjezd do garazi je to dobrý

jednou tam byli treba 2 auta za sebou a sanita, tak sem si myslel ze nekoho zachranujou treba apak kouknu oknem do alzy a ten zachranar si stoji frontu s listeckem, ja bych je proste bral sutrakem do hlavy naštvanej
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 21:52   Citovat  

Lenny napsal:
To se divím že po něm nechtěli doklady HaHaaa

Ty se tomu smejes, ale me kdyz staveli na dalnici v Nemecku a pes na ne bafl z bedynky v kufru, tak jeho doklady chteli. Samozrejme je vozim sebou, ono to byt musi (EU pas s udaji o registraci a o majiteli, identifikace- cipovani a doklady o ockovani).
Jinak to byl jakysi parecek, Herr chtel moje doklady a Frau stala na druhe strane vozu s rukou na pistoli pořádnej výtlem pry jestli nemam nejake drogy ("..zrovna dneska nic neprevazim") a co pry mam v kufru. Ja jsem mel spis strach, protoze jsme predtim s tou jejich Audinou litali spolecne po prazdne dalnici +- 200 km/h, tak jestli tam nebylo nejake omezeni.
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 21:55   Citovat  

osiris napsal:
ja vim, pripadam si jak nejakej vzteklej duchodce, ale neda se nic delat, furt tam proste blokujou ten vjezd.. 20m pod tim je parkoviste pro bambilion aut a v cely ulici se da taky vzdycky zaparkovat tak jednou muzou vzit svou linou pr... a dat to o kus dal nez pred vjezd do garazi je to dobrý

jednou tam byli treba 2 auta za sebou a sanita, tak sem si myslel ze nekoho zachranujou treba apak kouknu oknem do alzy a ten zachranar si stoji frontu s listeckem, ja bych je proste bral sutrakem do hlavy naštvanej
já to chápu OK a kor když tam je vjezd do garáží naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ehm..mám dotaz...policisté jste tu ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina