Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 46 z 464
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.4.2010 , 22:06   Citovat  

TRUcKER napsal:
http://autobazar.avizo.cz/honda-civic-1.6i-16v-11okw-3361386.html iVT, uz neni zzzzzzz

Volal si tam? Kdyby nebyl tak daleko, tak bych si pro něj zajel. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 22.4.2010 , 22:21   Citovat  

kamo, ten byl hned prodany, mylsis, ze bych pro neho nejel, ikdyz nemam ani korunu, tak si pis, ze na to bych si klido pido pujcil VTEC
   Návrat  
Toubi je teď offline  Toubi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 12:19   Citovat  

odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 12:24   Citovat  

Toubi napsal:
odkaz

Ty krávo za litr zmatenej Velmi šťastný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 12:27   Citovat  

Toubi napsal:
odkaz
ta uz je pryc od vcera
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 12:41   Citovat  

Brnďa napsal:
ta uz je pryc od vcera

a to jako fakt jen za litr? Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2010 , 14:22   Citovat  

Toubi napsal:
odkaz

Kravina. Tam prijedes a reknou ti akcni cenu padesat tisic
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2010 , 20:20   Citovat  

Prelude VTI

pěkná, neznáte?
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2010 , 22:00   Citovat  

jakubM napsal:
Prelude VTI

pěkná, neznáte?
mám za to že minulou celou zimu stála na Vinohradech a nejzdilo se s ní KO
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 12:31   Citovat  

Stála tam ještě nedávno, je to tak dva tejdny co jsem se divil, že už nestojí na tom místě a marně jsem doufal, že někde brázdí po cestách a vždycky se mi na ní hnusilo to křídlo ala styl Hemi Cuda Úsměv Asi na tom zrovna nejlíp nebude, celej minulej rok stála na těch Vinohradech a celou zimu mrzla, bylo na ní tak 2m sněhu Velmi šťastný Jezdim tou ulicí kde stávala denně do práce, tak mám přehled kouř
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 7:14   Citovat  

tudy odkaz
neznáte jí někdo? ty světla bych chtěl Velmi šťastný
   Návrat  
ahojkamo je teď offline  ahojkamo
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 10:05   Citovat  

Kámoš chce koupit tuhle Hondu: tudy odkaz Je to sice z Áček, ale je se serviskou....neznáte jí někdo?Navíc v popisu píšou hatch, ale je to sedan...prý je teď v Ústí, za zálohu 2000,- mu jí převezou do Pardubic.Dík za info Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 10:08   Citovat  

ahojkamo napsal:
Kámoš chce koupit tuhle Hondu: tudy odkaz Je to sice z Áček, ale je se serviskou....neznáte jí někdo?Navíc v popisu píšou hatch, ale je to sedan...prý je teď v Ústí, za zálohu 2000,- mu jí převezou do Pardubic.Dík za info Mrk

Není to sedan (ten mám já) ani hatch (3D), je to liftback (5D). Úsměv Každé auto je se serviskou - otázka jestli je původní nebo ji udělal bazar (není to praxe pouze AAA) Jak moc to spěchá? Můj informátor je na dovolený... Se stydím
   Návrat  
martas05 je teď offline  martas05
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:07   Citovat  

ahojkamo napsal:

Na tohle auto jsme se informovali s kamosem nekdy v listopadu - tehdy stalo v Brne a uz tehdy lezelo na AAA cca rok. Tehdy melo propadlou STK (2/09 tusim) a s tou serviskou to mam pocit taky nebylo moc horke.. Takze jsme to pak ani nenechavali dovazet do Prahy, takze jsem to auto nevidel, ale kdyby bylo fakt OK, tak za ty prachy musi byt davno pryc, a ne se tam rok a pul valet.. Ale tak STK to uz ted dle informaci ma, tak to nechte prevezt a uvdidite.. Mam pocit, ze tu zalohu vam vrati i kdyz to nevemete (nejsem si teda jisty, kdyztak me tady neukamenujte)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 11:36   Citovat  

ahojkamo napsal:
je to sice z áček, ačka sou stejny jako kazdy bazar, staci to poradne proklepnout a to ze to ma servisku nic neznaci..
   Návrat  
ahojkamo je teď offline  ahojkamo
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 13:50   Citovat  

Tak jsem s kámošem mluvil znova, prý to nechce uspěchat.Zálohu mu prý vrátí i když to nevezme.Díky všem za dosavadní pomoc a kdyby jste někdo věděl o týhle Hondě něco víc, prosím napište třeba i SZ
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 14:41   Citovat  

nechte si zjistit vinko a napiste do hondy at vam vyjedou servisni historii, tam uz poznas, jestli je serviska jak ma byt
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 14:59   Citovat  

tudy odkaz G4G
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 15:03   Citovat  

KureKungPao napsal:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/honda/civic/8006309 G4G

N'o jo, už zlevnil...
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 16:26   Citovat  

tudy odkaz

prosím o proklepnutí, dneska se na ni jedu s kámošem podívat s tím, že když bude dobrá tak by si ji koupil...

díky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! přátele Honda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 19:14   Citovat  

cocks napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/5706480/CRX.php

prosím o proklepnutí, dneska se na ni jedu s kámošem podívat s tím, že když bude dobrá tak by si ji koupil...

humus honda punto to snad ne
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 19:17   Citovat  

cocks napsal:
http://auto.bazos.cz/inzerat/5706480/CRX.php

ten předek je pěkně zprasenej to snad ne to je už několikátý céro ss touhle prapodivnou úpravou co na tom viděj to mi hlava nebere ať si rovnou koupěj punto a maj to Velmi šťastný a ne takhle prasit hondy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2010 , 19:25   Citovat  

KureKungPao napsal:
ten předek je pěkně zprasenej to snad ne to je už několikátý céro ss touhle prapodivnou úpravou co na tom viděj to mi hlava nebere ať si rovnou koupěj punto a maj to Velmi šťastný a ne takhle prasit hondy
kdyz je tolik crx zborenejch tak koupi toto no misto aby shaneli z crxka Úsměv)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 0:13   Citovat  

No bylo v plánu sehnat origo předek kterej se tam samozřejmě vrátí a ten bastl bych osobně zapálil..

ALE

Ještě jsem pánovi osobně volal, jestli je na autě něco, co bych měl vědět s předpokladem že za to chce 30...z fotek nešlo nic poznat neberu v potaz ten předek viz výše jinak vše působilo normálně až na to zavaření...ale ihned po příjezdu jsem se naprosto zhrozil, naprosto nějvětší chudák céro jaký jsem kdy viděl, chybějící části palubky, defacto veškerý plasty vevnitř polámaný, elektrika radši nemluvit, motor na tom byl asi tak že bych ho s prasákem snad i podělal a to další radši ani říkat nebudu kit na střeše sloupkách všude prostě..... prostě tam nikdo nejezděte.

Jsem naprosto znechucen a zklamán a to mě vedlo k jednomu kroku, který zatím neprozradím ale máte se všichni opravdoví Honda srdcaři na co těšit..
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 6:42   Citovat  

cocks napsal:
No bylo v plánu sehnat origo předek kterej se tam samozřejmě vrátí a ten bastl bych osobně zapálil..

ALE

Ještě jsem pánovi osobně volal, jestli je na autě něco, co bych měl vědět s předpokladem že za to chce 30...z fotek nešlo nic poznat neberu v potaz ten předek viz výše jinak vše působilo normálně až na to zavaření...ale ihned po příjezdu jsem se naprosto zhrozil, naprosto nějvětší chudák céro jaký jsem kdy viděl, chybějící části palubky, defacto veškerý plasty vevnitř polámaný, elektrika radši nemluvit, motor na tom byl asi tak že bych ho s prasákem snad i podělal a to další radši ani říkat nebudu kit na střeše sloupkách všude prostě..... prostě tam nikdo nejezděte.

Jsem naprosto znechucen a zklamán a to mě vedlo k jednomu kroku, který zatím neprozradím ale máte se všichni opravdoví Honda srdcaři na co těšit..

HaHaaa na podobný auto jsem narazil i tady na clubu v nabídce ... lehké kosmetické vady byly sice uvedeny, ale to že je centimetrová vrstva rozpraskaného kitu na střeše a víc jak půlka auta v kitu, posunutý sloupek na pravý straně to už nikdo neřek Ble
dovnitř jsem radši ani nelez abych si zbytek dne nezkazil ještě víc Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 9:01   Citovat  

Petura napsal:
HaHaaa

no kámo kdybys to viděl tak by ses ani moc nesmál...je to fakt nehorázný...takovej střep jsem ještě v životě neviděl.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 9:59   Citovat  

cocks napsal:
no kámo kdybys to viděl tak by ses ani moc nesmál...je to fakt nehorázný...takovej střep jsem ještě v životě neviděl.

já se smát musím, protože se mi stala stejná věc ...
kdybych se kvůli tomu měl rozčilovat, tak mám za chvilku nervy v kýblu - je teda fakt, že když jsem po cca 220km jízdy auto viděl, tak sem myslel že mě trefí
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 10:54   Citovat  

Petura napsal:
já se smát musím, protože se mi stala stejná věc ...
kdybych se kvůli tomu měl rozčilovat, tak mám za chvilku nervy v kýblu - je teda fakt, že když jsem po cca 220km jízdy auto viděl, tak sem myslel že mě trefí

no já už pak taky rezignoval ale takovej vrak dámy a pánové...zajímalo by mě, jestli ten rozstřel vůbec někdo přežil....hlavně ty pedály...plyn ještě jakž takže ale ten spojkovej a brzdovej byly úplně rozházený a celý nakřivo no šajlenost...dokonce zadní lampy neseděly ! tím myslím že ten střední plast lez úplně z profilu dvěří a nárazníku.... a tak vydechlej motor jako mělo tohle céro jsem ještě pod nohou neměl... prostě humus plus a to se týpek ještě div neurazil když jsem řek že 10 moc ..........

jo a hlavně že měl na palubce před spolujezdcem 3 budíky přídavný z nějaký 105ky Velmi šťastný a ukazovaly nesmysly samozřejmě Velmi šťastný a na popelníku byl takovej zajímavej vypínač, kterej když jsi zapnul tak se ti rozsvítilo pravý světlo Velmi šťastný stěrače osřikovače samozřejmě nefunkční, ostřikovače tam ani nebyly....expanzka byla nabastlená těsně vedle svodů Velmi šťastný ..no vlastně to bylo k pláči.
   Návrat  
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 11:42   Citovat  

cocks napsal:
no já už pak taky rezignoval ale takovej vrak dámy a pánové...zajímalo by mě, jestli ten rozstřel vůbec někdo přežil....hlavně ty pedály...plyn ještě jakž takže ale ten spojkovej a brzdovej byly úplně rozházený a celý nakřivo no šajlenost...dokonce zadní lampy neseděly ! tím myslím že ten střední plast lez úplně z profilu dvěří a nárazníku.... a tak vydechlej motor jako mělo tohle céro jsem ještě pod nohou neměl... prostě humus plus a to se týpek ještě div neurazil když jsem řek že 10 moc ..........

jo a hlavně že měl na palubce před spolujezdcem 3 budíky přídavný z nějaký 105ky Velmi šťastný a ukazovaly nesmysly samozřejmě Velmi šťastný a na popelníku byl takovej zajímavej vypínač, kterej když jsi zapnul tak se ti rozsvítilo pravý světlo Velmi šťastný stěrače osřikovače samozřejmě nefunkční, ostřikovače tam ani nebyly....expanzka byla nabastlená těsně vedle svodů Velmi šťastný ..no vlastně to bylo k pláči.

To je fakt síla...jak za tohle vůbec může někdo něco chtít. Podle popisu aji moje první auto který jsme kdy měl (asi tak 3 měsíce a byl to fiat Uno Velmi šťastný ) bylo v exluzivním stavu oproti tomuhle, a to jsem za něj dal 4000 Velmi šťastný
Borec by si zasloužil nafackovat, že to neřekne hned a nechá tě se za ním táhnout.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2010 , 12:50   Citovat  

Hory88 napsal:
To je fakt síla...jak za tohle vůbec může někdo něco chtít. Podle popisu aji moje první auto který jsme kdy měl (asi tak 3 měsíce a byl to fiat Uno Velmi šťastný ) bylo v exluzivním stavu oproti tomuhle, a to jsem za něj dal 4000 Velmi šťastný
Borec by si zasloužil nafackovat, že to neřekne hned a nechá tě se za ním táhnout.

no je to běs, ideálně zavolat benga že prodává vraždu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina