Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 46
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 21:44   Citovat  

infinity napsal:
za ty penize je to na sprinty naprosto zbytecne...radsi zainvestuj do vykonu ci odlehceni, to bude mit mnohem lepsi vysledek.

Si taky myslím...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2010 , 23:58   Citovat  

Ludva napsal:
No ty jsi mě fakt rozesmál pořádnej výtlem
Jinak samosvor je do zatáček.Tak proč ho cpát na rovinku.

uz som to tu raz pisal, ak nieco robis na profi urovni, tak to stoji aj vela penazi aj vela vedomosti.
skratka ten samosvor ma na sprintoch aj nevyhody ale aj vyhody. brutal drag cars nemaju ziaden diferak, maju ho skratka zavareny, len s prednokolkou je potom problem sa otocit v cieli...
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 1:05   Citovat  

cocks napsal:

prostě co se céra týče, tak zezačátku je nzklamání...ten majlant v tom...a nic z toho, jebáček teď prodává za 160 000 to Punto pekelný a když si vemu za ty prachy se může skoro honit s MarAtem.

Toto ale nemyslis vazne, ze ne?
Rozdil dvou sekund mezi nima. Mne staci sekunda dolu a pojedu (na rovince) kdejakej supersport. A kdyz uberu jeste jednu, tak si vychutnam i nove GTRko (a kdyz tri, tak konecne uvidim Marata projet cilovkou) HaHaaa
proste sundat dve sekundy z casu kolem 16s je docela pohoda, ale dostat se na cas 10.2 z casu 12.2? Uff, to uz je uplne jina liga Cool
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 9:42   Citovat  

Lukas - proč by to bylo tajný ? Úsměv jsou tam nějaký vačky přímo od PK, prý se přímo podíleli na vývoji.

OsekSpider - jojo, BG team...to je sen Velmi šťastný

Wotan - aha, já myslel že to je váhově stejný..tak to pak jo, 100kg je mrtě.

salat - jojo, v to pevně doufám. PK přece není žádnej břídil Úsměv

ReNo - No však píšu skoro..mi řekni kdo tam jezdil takový časy s autem za takovej pakatel..všichni v tom jsou za statisíce a on ? "jen" si doma trochu víc pohrál a všem se může smát, jede to jak pizda, a 2 sekundy a 20kmh v cíli rozdíl bych tolik neřešil...máš pravdu s tím, že dostat se na jeho hodnoty už bude problém, ale fakt by mě to vůbec netrápilo za ty směšný peníze ...tak jsem to myslel..jinak je jasný že MarAt je TOP..ještě taky aby ne když má VTECový céro pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 9:47   Citovat  

presne ako pise reno, viem co to znamenalo dostat sa z casu 13.0 na 11.2 a to som v principe stale sekundu za maratom. na druhej strane, moje casy boli na dragovej casomiere a inom povrchu ako maratove, bohvie ako by zajazdil v tych istych podmienkach on, mozno 9,9 mozno 10,9 Úsměv
v kazdom pripade koncovky 220kmh su slusne, i ked je to len o 10kmh viac oproti mojim.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 9:51   Citovat  

cocks napsal:
ReNo - No však píšu skoro..mi řekni kdo tam jezdil takový časy s autem za takovej pakatel..všichni v tom jsou za statisíce a on ? "jen" si doma trochu víc pohrál a všem se může smát, jede to jak pizda, a 2 sekundy a 20kmh v cíli rozdíl bych tolik neřešil...máš pravdu s tím, že dostat se na jeho hodnoty už bude problém, ale fakt by mě to vůbec netrápilo za ty směšný peníze ...tak jsem to myslel..jinak je jasný že MarAt je TOP..ještě taky aby ne když má VTECový céro pořádnej výtlem

phobove auto chodi pekne, ale myslim si, ze moj low budget project bol na tom o cosi (asi 1s) lepsie Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 9:54   Citovat  

Tak jsem teď volal PK, říkal sice, že nepředpokládal tak málo, ale že to zhruba odpovídá, že to prostě nestačil naladit na brzdě a ať to dnes přivezu... ještě se objednává komplet výfuk a spojka, tak snad pak Úsměv

tak se mi trochu ulevilo......

PS.: Do špéry tedy zatím nejdu..............
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 10:02   Citovat  

vti [906team] napsal:
phobove auto chodi pekne, ale myslim si, ze moj low budget project bol na tom o cosi (asi 1s) lepsie Úsměv

Za to muj High Budget Project zajizdi jen 13.6. Ale takova je cesta atmosferickeho tanku VTEC je to dobrý
   Návrat  
Jarda-SannyCars je teď offline  Jarda-SannyCars
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 10:07   Citovat  

no doufam ze po odladeni dokazes zajet nekam k 13,7 protoze kdyz to vemu ze sveho pohledu tak s moji tezkou 2,2 v serii sem byl o sekundu rychlejsi coz je dost na povazenou
sorry za offtopic
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 10:08   Citovat  

cocks napsal:
Tak jsem teď volal PK, říkal sice, že nepředpokládal tak málo, ale že to zhruba odpovídá, že to prostě nestačil naladit na brzdě a ať to dnes přivezu... ještě se objednává komplet výfuk a spojka, tak snad pak Úsměv

tak se mi trochu ulevilo......

PS.: Do špéry tedy zatím nejdu..............

Jestli tam nemas udelanej vyfuk aspon trochu rozumne uz ted, tak tam budou obrovsky ztraty.

Kdyz jsme s Alienem delali projekt podobnej specifikaci tomu tvymu, taky tam byl takovej nejakej obycejnej vyfuk a seriovy svody. Auto FAKT nejelo a rekli jsme majiteli jasne, ze to je vyfukem. Nastesti mel dostatek rozumu a nechal si postavit vyfuk se svodama na zakazku. Kdyz jsem motor znovu ladil na novou vyfukovou soustavu, ve vtecove mape jsem pridaval 20% paliva, abych dosahl stejne smesi jako se seriovym vyfukem !!! A auto jelo neporovnatelne lip.

Jinak OBD0 jsem schopnej celkem slusne odladit i ja (necekane se tu o Brnenskych konich nezminili šuk ) takze kdyby to porad nebylo ono ani po odladeni, ozvi se mi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 10:08   Citovat  

ReNo napsal:
Za to muj High Budget Project zajizdi jen 13.6. Ale takova je cesta atmosferickeho tanku VTEC je to dobrý
ked si zoberiem, ze v madarsku jazdia streetove atmosfericke 1.6vti 13,3s, tak je niekde chyba (a to bez odlahcenia a na Eckovych gumach).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 10:16  Naposledy upravil ReNo dne 10.5.2010 , 10:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

vti [906team] napsal:
ked si zoberiem, ze v madarsku jazdia streetove atmosfericke 1.6vti 13,3s, tak je niekde chyba (a to bez odlahcenia a na Eckovych gumach).

Toz jeden problem jeste zustal. Mam orztrhle silenty na podvozku a nestihl dorazit energy Smutný
Takze kazde prerazeni dogboxem me zpomalilo o cca 3-5kmh (brecel jsem pri pohledu na tachac).
I tak si myslim, ze pod 13.3 se v Mimoni, zduraznuju v Mimoni, nedostanu. Auto take moc nedolehcuju. Vytahnu zbytecne sedacky a veci v zadku a to mi staci.
Davam si cil, zajet pod 13.4 v Mimoni. V Brne to mozna pujde i pod 13.0... ale jinak jsem realista OK
Staci si vzpomenout na Maturu .. nebo benyho nabusene CTR a odlehcene na 900kg. Casy v Mimoni take kolem 13.5. Pritom vykon obdobny a vaha o 370kg mensi :twisted: (BP v zavodnim odstrojeni ma 1270kg)

Edit : rekordy v Mimoni :
Takze maturuv rekord s novou casomirou byl 13.73 ... udajne 300ps a vaha asi kolem 1250kg
bennyho rekord je 13.35 ... udajne 260ps, 900kg ...
muj rekord 13.6 ... dle gtecha 272ps, 1270kg ...
myslim si, ze je vse pomerne ok
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 10:17   Citovat  

a pokud si dobre vzpominam tak minulej rok eso stavel sedej projekt a na prvnim sprintu to zajelo nekam k 13,6 a to mel jenom speru sani vyfuk a setrvak plus vykuchano, a jeste kdyz jsem te srovnal s minulym rokem tak jsi o dve desetiny rychlejsi ale o 1km v hodine pomalejsi na koncovce takze si mel dle meho lepsi starty letos ale vykon motoru je ten samej takze zbytecne vyhozene penize .. ale snat je to jen tim odladenim
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 10:45   Citovat  

Jarda-SannyCars napsal:
a pokud si dobre vzpominam tak minulej rok eso stavel sedej projekt a na prvnim sprintu to zajelo nekam k 13,6 a to mel jenom speru sani vyfuk a setrvak plus vykuchano, a jeste kdyz jsem te srovnal s minulym rokem tak jsi o dve desetiny rychlejsi ale o 1km v hodine pomalejsi na koncovce takze si mel dle meho lepsi starty letos ale vykon motoru je ten samej takze zbytecne vyhozene penize .. ale snat je to jen tim odladenim

Ja ale nemam na motoru nic moc noveho. Jsou tam akorat vyhozene vyrovnavaci hridele a auto je o 15kg lehci. Problem je v tech silentech. Co razeni, to ztrata rychlosti, zatimco drive jsem prohrabl a nabral prohrabem lepsi zrychleni. To ale bude brzy ok, doufam.
S naladenim noveho setupu (nejake veci cekaji mimo auto) se ceka prave na silenty OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 11:41   Citovat  

dark napsal:
Jestli tam nemas udelanej vyfuk aspon trochu rozumne uz ted, tak tam budou obrovsky ztraty.

no vejfuk..svody raceland a bez katu..jinak série..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 11:42   Citovat  

vti [906team] napsal:

no já bych byl rád za nějakej hezkej čas třeba 14,3 ale to je asi nereálný..uvidíme co se stane po naladění..
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 11:44   Citovat  

ja si kazdopadne myslim ze na PK ses mel vybodnout uz na zacatku a zkusit se rovnou domluvit s klukama tady v Brne...Alien apod....

ja vim po bitve je kazdej general ale kdyz vidim ze mas jeste nizsi vykon nez je serie tak je to trochu k placi KO

za ty prachy
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 11:52   Citovat  

millhauz napsal:
ja si kazdopadne myslim ze na PK ses mel vybodnout uz na zacatku a zkusit se rovnou domluvit s klukama tady v Brne...Alien apod....

ja vim po bitve je kazdej general ale kdyz vidim ze mas jeste nizsi vykon nez je serie tak je to trochu k placi KO

za ty prachy

To tak nemuzes brat, vykon na brzde a v papirech je neco jineho...

Nechci delat chytreho, ja rovinky nejezdim, ale 14.3-14.5 neni to cas vykuchaneho vtecu na slikach s dobrymi boltony i/h/e ?

Jinak jak ctu ty casy a vlozene penize do uprav, tak je to funny Úsměv

Ja PK neznam, ale Dark mi naladil auto vcelku slusne Mrk takze bych to klide zkusil i tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 11:54  Naposledy upravil millhauz dne 10.5.2010 , 11:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

infinity napsal:

Nechci delat chytreho, ja rovinky nejezdim, ale 14.3-14.5 neni to cas vykuchaneho vtecu na slikach s dobrymi boltony i/h/e ?

Ja PK neznam, ale Dark mi naladil auto vcelku slusne Mrk takze bych to klide zkusil i tam.

tak ja to beru tak ze do toho nasypal vlastne skoro 70K co tady pise a stejne na sprintech zlepseni nula nula nic a jemu samotnymu se to zda ze to nejede....

ty jo pokud ja bych do svy kokty sypnul 70K tak mam z toho raketu kera ma minimalne o 40-50 hp vic rozhodne bych se nedostal na nizsi vykon HaHaaa
   Návrat  
voza je teď offline  voza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 11:54   Citovat  

a byl výkon změřen před a po?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 12:13   Citovat  

millhauz napsal:

za ty prachy

tak já o nikom jiném nevěděl, on s těmi motory závodí, zná je do posledního šroubku, nevěděl jsem ke komu jinému to dát..dnes to tam vezu tak se uvidí pak...

Já už se spálil s těma profíkama co to dělaj doma v garáži..už jen z toho důvodu že v případě, že se něco po.. tak se nemáš kam obrátit..tohle je alespoň firma, můžu reklamovat apod.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 12:13  Naposledy upravil millhauz dne 10.5.2010 , 12:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak od toho je tu forum ze....a rekl bych ze Alien a Dark to zrovna doma v garazi na koleni nedelaj HaHaaa OK

jinak ja tim do tebe nechci nijak ryt.....jen me to proste prekvapilo ze kdyz uz sypes tolik penez do auta a vis o tomhle foru ze nemas info....ja sem tu sice chvili ale par veci uz sem tu pochytil Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 12:14   Citovat  

infinity napsal:

minulej rok bez úprav na Honday jsem zajel na slickách 14,9 .......
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 12:14   Citovat  

voza napsal:
a byl výkon změřen před a po?

nebyl..ale počítal jsem s tím, že motor už bude trochu vydechlej.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 12:19   Citovat  

infinity napsal:

Ani moc ne HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 12:38   Citovat  

ono je tezky komu to das delat tech lidi co tu delaji Bcka nebo hondy vseobecne je dost, ja nastesti tento problem resit nemusim preci jenom sannycars a 906team jsou pro me dost velkou zarukou ze auto pojede kdyz uz se do neceho pustim ale kdybych nevedel tak jdu asi taky za PK nebo alienem

a jak psal pista tak v madarsku jezdeji v seriich vti 13,3 ale je pravda ze v tech motorech neco maji pusteneho :o))
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 13:28   Citovat  

PK jsem Cocksovi doporučil já. Těch lidí, co tu ladí a staví B motory za nějaké přijatelné peníze, zase tak moc není. Nechat si naladit motor s platbou 30000 za den je asi mimo možnosti většiny z nás, přesto se to na závody dělá. A to je jen za ladění, ne za díly.
S PK spolupracuje Dimitar a jeho auta na sprintech vyhrávala. PK navíc odebírá ze zahraničí performance díly a myslím, že za velmi pěkné ceny, takže i to je určitá výhoda.
Kbyby Cocks bydlel někde na Moravě, doporučil bych mu Aliena s Darkem, o kterých jsem stejně tak přesvědčen, že to jsou borci. Přesto i v jejich případě se objevil lehce ironický pojem "brněnské koně".
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 13:48   Citovat  

Co vse se za tech 70tis. teda delalo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 14:00   Citovat  

v kazdom pripade si myslim, ze ked je ten motor dobre poskladany a aj ked ma v principe seriovy vyfuk, tak by tam nemalo byt menej koni ako ma papierovo seriovy motor. rad by som vedel, ci vobec niekto spravne casoval vacky a nastavil predzapal predtym ako to zacal ladit.
   Návrat  
sallo je teď offline  sallo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 18:13   Citovat  

vti [906team] napsal:

tak potom kde je problem Smutný ? napr. ked Miro z tuning shopu ma cez 190koni, vsak si ho vlastne ladil a v streete dava cca 14.5 to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina