Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
StaroNový přírustek P3G bohužel :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 7
Johny_Picza je teď offline  Johny_Picza
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 13:15   Citovat  

kandik napsal:
myslim ze posledni Rom.ovo prispevky vrhaji na vec pomerne jasne svetlo....je mi tý holky docela líto...

Víš prd.Tak nevím čeho je ti líto..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 13:26   Citovat  

Rom. napsal:
Velmi šťastný tady ale neplatí čím starší tím levnější Velmi šťastný

tudy odkaz

tudy odkaz

ale jo, neříkám že čím starší tím musí být levnější ...

ale 50 za auto ve stavu o kterem píše cocks (rozsáhlá koroze, motor téměř KO, atd ...) je holej nesmysl

i když na druhou stranu pochybuju o tom, že bys něco zatajoval nebo popisoval jinak než je skutečnost - však jsem (jsme) s tvýma službama spokojení přátele taky jsme s kolegou koupili auto v takovým stavu jako si uvedl (btw. příští týden by měl být cíva už po laku)

ale tady v tom případě nejsi majitel ani prodejce (jen zprostředkovatel), takže to je o tom, co prodejce uvedl a co mu kupující odsouhlasil
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 13:30   Citovat  

Rom. napsal:
Z mého pohledu:
Stojím si za svým co jsem tady o téhle Preludě kdy napsal.
Auto nemá prorezlý spodek ani podlahu, jedná se max. o povrchovou korozi (viděl jsem ho asi před půl rokem)
Motor běžel i po prvním nastartování naprosto pravidelně bez klepání, bez vibrací
Nikde nebyl únik oleje ani jiných provozních kapalin.
Auto je nebourané, bez jakýchkoliv "bastlů" a neodborných zásahů.
Interier ve výborném stavu.

1. důvod nespokojenosti majitele nastal až ve chvíly kdy mu jeho mechanik řekl, že motor (r.v. 1991 a 200t km najeto) nevydrží turbo s výkonem 280 koní.
2. důvod že nestihne víkendový sraz v Mimoňi

Kdybych auto prodával já, byl bych max. ochotný přispět na těsnění pod vanu.
Na vrácení auta, nebo slevu 10000,- Kč nebo dokonce 15-20t Kč (z auta za 48000,- v četně 16" + 17" Alu !!!) ani náhodou Úsměv

1. Jestli si dobře vzpomínám o výkonu turba nikdo neřekl ani slovo a hlavně to turbo byl jen nápad nikoli něco co bylo v plánu realizovat ale to sem ti koneckonců řekl včera do telefonu tak nevím proč to sem taháš.
2. Výkend v mimoni je to poslední co mě trápí.Byl sem tam jednou před 5ti lety asi 10 minut takže to,že tam nepojedu mě fakt neptrápí.
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 13:32   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Hoši nevím proč se na týhle diskuzi dohadujete. Já nic vracet nechci a ani nebudu to auto si nechám a dám si ho dokupy podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.takže se všichni uklidníme a půjdeme řešit věci které za to stojí...

Alespon nekdo (majitel) se tu vyjadril tak jak mel je to dobrý
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 14:22   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Hoši nevím proč se na týhle diskuzi dohadujete. Já nic vracet nechci a ani nebudu to auto si nechám a dám si ho dokupy podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.takže se všichni uklidníme a půjdeme řešit věci které za to stojí...

a co s ní máš v plánu? takhle napohled je faaakt pěkná OK čeká ji něco extra? Úsměv
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 14:53   Citovat  

Pokud jsou špony v oleji a auto má orezlý spodek, a majitel ho inzeroval jako TOP STAV tak je jasné, že to určitě v pořádku není.
Chyba že ho nový majitel pořádně neprohlédl, i když zde vysvětlil proč, a to ale nic nemění na chování původního majitele. Je to někdo z H-C? Je vidět, že už se věřit nedá opravdu nikomu.
Já si TOP STAV představuji tak, že se na auto nebude muset ani šáhnout a samozřejmě, že taková auta i víc než 20 let stará existují.

EDIT: Původní majitel může říci, že ho nový majitel zničil motor již 1.jízdou, to už jsem také slyšel mockrát. Zvláštˇ když je prodávaný motor již "načatý". Jak to bylo tady u tohoto konkétního auta ovšem nevím.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 16:01   Citovat  

cybermarty napsal:
a co s ní máš v plánu? takhle napohled je faaakt pěkná OK čeká ji něco extra? Úsměv

Tak v plánu je ho dát pořádně dohromady a mít to jako "letní" auto...
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 16:35   Citovat  

tak to bude pěkná motokára na léto Úsměv ... tak ať to jde od ruky, aby byla brzo v cajku a mrkala na svět Je to tam.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2010 , 16:54   Citovat  

cybermarty napsal:
tak to bude pěkná motokára na léto Úsměv ... tak ať to jde od ruky, aby byla brzo v cajku a mrkala na svět Je to tam.

pkdyž nejde o život....známe Mrk pořád to jsou jen stroje a ty se dají opravit Úsměv a na léto krásný placatý vozítko, taky bych si nechal líbit VTEC
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 13:20   Citovat  

ja sem z toho vseho ale nepochopil teda jestli auto je pojizdny nebo neni......a pokud neni tak kvuli cemu? sponam v oleji a nebo tomu tesneni?
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 16:41   Citovat  

millhauz napsal:
ja sem z toho vseho ale nepochopil teda jestli auto je pojizdny nebo neni......a pokud neni tak kvuli cemu? sponam v oleji a nebo tomu tesneni?

To máš dobrý já to tady nechápu všechno Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 16:45   Citovat  

hopit napsal:
To máš dobrý já to tady nechápu všechno Velmi šťastný

asi sme hloupi nebo co......ale maminka me nechala testovat tak nevim...... Bueee
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 19:26   Citovat  

millhauz napsal:
asi sme hloupi nebo co......ale maminka me nechala testovat tak nevim...... Bueee

Hloupí nejste ale pokusím se ti objasnit situaci.Když jsme auto přiváželi domů tak cca 30 km od baráku vylétlo bývalím majitelem špatně opravené těsněnína olejový vaně.jakmile blikl olej (byly tam asi 3 litry ze 4) tak jsem auto hned zastavil po cca 30ti metrech od probliknutí a dál jsme ho táhli na laně.A při opravě motoru se našli špony v olejové vaně a podle mechanika to jelo minimálně 300km na chycený klice (do závady na těsnění to bylo cca 150km které jsme ujeli my)takže jsme vyměnili těsnění a ted se dohaduju s majitelem o slevě podle zákona na opravu vozidla který se ki tomu moc nemá a došlko až na trestní oznámení.Pokud budou stále nejasnosti tak odepíšu Úsměv Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 19:35   Citovat  

jo takze auto je nepojizdny....no tak tes uz v tom mam jasno OK
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:00   Citovat  

Hurikan napsal:
jako sry ale to mi prijde jak kdyz jste tam prijely, daly penize a jely, a ani se skoro nepodivaly jestli tam vubec nejak motor je...
Nic proti Vám chlapci, ale to že ste se ani nepodivaly na spodek, merku oleje a dalsi standartni veci je fakt jen Vase chyba a nemuzes z toho i jen velice okrajove vinit Romana, proti nemu nemuzu rict jednoho kriveho slova, a to ze napsal do inzerce top stav, predpokladam ze asi auto neprolejzal jako kdyby ho chtel koupit(neco jineho by urcite bylo kdyby ho dovezl a inzeroval ho).
Trosku mi to prijde ze se tu snazis hodit svoji nepozornost pri koupi na nekoho jineho to mi hlava nebere
Jo je mi jasny ze kazdej neni mechanik ale snad poznas ze je spodek auta KO ne?

edit: a jak pise ninja, mas kupni smlouvu......
jak auto neprolejzal jako kdyby ho chtel koupit?????co to je??to si auta nekontrolujete kdyz s nim jezdite?to je snad normalni ze si svoje auto udrzuju v naprostem poradku kdyz s nim jezdim ne??jde o muj zivot!!!kdyz nekdo napise u ojetiny TOP tak chodim kolem auta s rukama v kapsach a kocham se a to i kdyz je na heveru a koukam na spodek a jsem maximalne spokojen!
kdyby prijely nabuseny manici a tohle by zjistily o TOP autu tak se vratej a z mileho roma bude zmackanej papir HaHaaa jak se to stalo memu znamimu.vona to neni zas takova sranda jak se zda.
OLAMALY STARENKU
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:03   Citovat  

prelude2.0i napsal:
jak auto neprolejzal jako kdyby ho chtel koupit?????co to je??to si auta nekontrolujete kdyz s nim jezdite?to je snad normalni ze si svoje auto udrzuju v naprostem poradku kdyz s nim jezdim ne??jde o muj zivot!!!kdyz nekdo napise u ojetiny TOP tak chodim kolem auta s rukama v kapsach a kocham se a to i kdyz je na heveru a koukam na spodek a jsem maximalne spokojen!
kdyby prijely nabuseny manici a tohle by zjistily o TOP autu tak se vratej a z mileho roma bude zmackanej papir HaHaaa jak se to stalo memu znamimu.vona to neni zas takova sranda jak se zda.
OLAMALY STARENKU

víš o čem píšeš ???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:24   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Hloupí nejste ale pokusím se ti objasnit situaci.Když jsme auto přiváželi domů tak cca 30 km od baráku vylétlo bývalím majitelem špatně opravené těsněnína olejový vaně.jakmile blikl olej (byly tam asi 3 litry ze 4) tak jsem auto hned zastavil po cca 30ti metrech od probliknutí a dál jsme ho táhli na laně.A při opravě motoru se našli špony v olejové vaně a podle mechanika to jelo minimálně 300km na chycený klice (do závady na těsnění to bylo cca 150km které jsme ujeli my)takže jsme vyměnili těsnění a ted se dohaduju s majitelem o slevě podle zákona na opravu vozidla který se ki tomu moc nemá a došlko až na trestní oznámení.Pokud budou stále nejasnosti tak odepíšu Úsměv Honda

Když blikne mazání nemůžou být v motoru 3L oleje Chápeš! Zajímalo by mě jak se pozná 300km na chycený klice ? možná 300km eko jízdy je stejné jako 1km na max.otáčky bez oleje
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:33   Citovat  

hopit napsal:
Když blikne mazání nemůžou být v motoru 3L oleje Chápeš! Zajímalo by mě jak se pozná 300km na chycený klice ? možná 300km eko jízdy je stejné jako 1km na max.otáčky bez oleje

1km bez oleje by to ujelo tak mozna z kopce na neutral HaHaaa
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:37  Naposledy upravil gear dne 10.5.2010 , 20:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

maryo napsal:
1km bez oleje by to ujelo tak mozna z kopce na neutral HaHaaa

to by ses divil Úsměv ve Fifth gearu (nebo Top gearu) delali test s autem na ovalny draze jak dlouho bude jezdit s vypustenym olejem. byl to nejakej starej vinovej ford siera nebo neco takovyho... covece to auto snad najelo 10mil Úsměv nasucho Úsměv

jinak kontrolka mazani hlida tlak oleje ne ? takže je možný že tim vylítlym těsnění nějakým záhadným způsobem se snížil tlak v motoru a probliklo to Úsměv

sry za OT Se stydím
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:38   Citovat  

tak hloupost byla že to auto poradne neproklepli, nestaci se divat na to ze ma peknej lak a interier, prolest to komplet a kdys uz s tim odjedu tak normalnim stylem dom, an e to honit, dal bych to do servisu at to proklepnou a az by se zjistilo ze je vse ok tak pak bych to jel projet, ale ne hned tomu davat kdys to auto neznam Úsměv
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:38   Citovat  

prelude2.0i napsal:
OLAMALY STARENKU

Přečti si tohle vlákno ještě jednou,přiber k tomu pravidla pravopisu a během toho vystydni Tak to valím bulvy
Btw,nechtěl bych Rom.ovi křivit vlásek na hlavě HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:39   Citovat  

hopit napsal:

jako sorry ale tak snad vím co jsem viděl když v servisu vypouštěl olej...bylo tam 2,5 litru.a vzhledem k tomu,že prasklo těsnění na vaně a 30 km jsme ho táhli tak jsem předpokládal,že cca půl litru vyteklo cestou.ještě něčemu si neporozumněl?????
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:41   Citovat  

prelude2.0i napsal:
OLAMALY STARENKU

Proč do toho taháš rom.a? dyt ten mi to auto neprodával!!!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:43   Citovat  

no vono ve finale je to asi zbytecny resit...majitel tvrdi ze uz to v reseni ma tak bude stacit kdyz mu budem drzet palce at to dobre dopadne.....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:44   Citovat  

millhauz napsal:
no vono ve finale je to asi zbytecny resit...majitel tvrdi ze uz to v reseni ma tak bude stacit kdyz mu budem drzet palce at to dobre dopadne.....

no já to sice v řešení mám ale s bývalím majitelem je problém se domluvit....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:49  Naposledy upravil hopit dne 10.5.2010 , 20:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Johny_Picza napsal:
jako sorry ale tak snad vím co jsem viděl když v servisu vypouštěl olej...bylo tam 2,5 litru.a vzhledem k tomu,že prasklo těsnění na vaně a 30 km jsme ho táhli tak jsem předpokládal,že cca půl litru vyteklo cestou.ještě něčemu si neporozumněl?????

Už jsem viděl spoustu zadřených Honda a všichni majitelé tvrdili že oleje tam bylo dost Úsměv Nerozumím proč svítí mazání když jsou v motoru 3L oleje.Ta kontrolka svítila stále?
   Návrat  
Hondatras je teď offline  Hondatras
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:52   Citovat  

Zdravím všechny Hondaře a hlavně mého dlouholetého kamaráda Romana přátele ,který inzeroval mojí Preludu.Už toho hanění mám dost.Nevím,co mám k tomu dodat.Auto jsem měl 4 roky bez jakéhokoliv problému.Jen jsem nechal udělat nové lemy a auto celé nastříkat v autorizované lakovně.Před 2 lety začal trochu kapat olej pod těsněním u vany,tak mi klucí(šikovný)těsnění dali nové.Od té doby ani kapka.Olej jsem pravidelně vyměnoval a o auto se staral.Nezlobte se na mě,ale nemůžu za to,že nový majitel jí dal na dálnici pořádný kouř až těsnění povolilo a vytekl olej.Tvrdí,že jel 30m od probliknutí.Já mu to neberu,ale co s tím mám dělat?Nemůže po mě chtít náklady na opravu.Auto přebíral v pořádku,projel ho a ještě s nadšením povídal,jak je ten motor krásně čistej a jakej má krásný zvuk(a to nebyl mytý)Motor nikdy neklepal,to zaručuji a Rom mi dá určitě za pravdu,byl jsem s ní u něho dost často.Tak mi klidně odsuzujte,ale Preluda byl můj miláček a prodával jsem jí v dobrém stavu a už vůbec ne,jak jsem tady četl,že je motor a spodek K.O.To bych já a na STK museli být slepý.Tak si udělejte názor sami.A at mi pán klidně soudí.Mějte se přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:52   Citovat  

hopit napsal:
Už jsem viděl spoustu zadřených Honda a všichni majitelé tvrdili že oleje tam bylo dost Úsměv

no tak si asi vokurek...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 20:57   Citovat  

Hondatras napsal:
Zdravím všechny Hondaře a hlavně mého dlouholetého kamaráda Romana přátele ,který inzeroval mojí Preludu.Už toho hanění mám dost.Nevím,co mám k tomu dodat.Auto jsem měl 4 roky bez jakéhokoliv problému.Jen jsem nechal udělat nové lemy a auto celé nastříkat v autorizované lakovně.Před 2 lety začal trochu kapat olej pod těsněním u vany,tak mi klucí(šikovný)těsnění dali nové.Od té doby ani kapka.Olej jsem pravidelně vyměnoval a o auto se staral.Nezlobte se na mě,ale nemůžu za to,že nový majitel jí dal na dálnici pořádný kouř až těsnění povolilo a vytekl olej.Tvrdí,že jel 30m od probliknutí.Já mu to neberu,ale co s tím mám dělat?Nemůže po mě chtít náklady na opravu.Auto přebíral v pořádku,projel ho a ještě s nadšením povídal,jak je ten motor krásně čistej a jakej má krásný zvuk(a to nebyl mytý)Motor nikdy neklepal,to zaručuji a Rom mi dá určitě za pravdu,byl jsem s ní u něho dost často.Tak mi klidně odsuzujte,ale Preluda byl můj miláček a prodával jsem jí v dobrém stavu a už vůbec ne,jak jsem tady četl,že je motor a spodek K.O.To bych já a na STK museli být slepý.Tak si udělejte názor sami.A at mi pán klidně soudí.Mějte se přátele

Jestli chcete klidně vám ten spodek toho auta nafotím.ve výfuku jsou 3 díry a jestli se nepletu tak technická končí za měsíc.a uhnilý manžety taky nejsou známka dobrého podvozku tolik k tomu spodku.A co se týká toho oleje když auto stojí nebi je na volnoběh tak se nic neděje jakmile se rozjede tak z něj začne kapat olej takže je asi někde chyba ne?
P.S. jo pravda je, že na vrchu čistý byl.Ale to už je jedno bude to řešit policie a firemní právník.
   Návrat  
Hugy je teď offline  Hugy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:00   Citovat  

docela zajímavé čtení doufám že to bývalý a současný majitel nějak vyřeší OK jo a ty shnilé manžety bych chtěl fakt vidět HaHaaa HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
StaroNový přírustek P3G bohužel :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina