Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
StaroNový přírustek P3G bohužel :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 4 z 7
Johny_Picza je teď offline  Johny_Picza
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:02   Citovat  

Hugy napsal:
docela zajímavé čtení doufám že to bývalý a současný majitel nějak vyřeší OK jo a ty shnilé manžety bych chtěl fakt vidět HaHaaa HaHaaa

jéé zase někdo kdo chytá za slovo. Jestli si nepochopil co jsem tím myslel tak je to s tebou hodně špatné...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:02   Citovat  

Hugy napsal:
docela zajímavé čtení doufám že to bývalý a současný majitel nějak vyřeší OK jo a ty shnilé manžety bych chtěl fakt vidět HaHaaa HaHaaa

No jo, mně onehdy zreznul banán Hihi Pardon, za offtopic
Jinak pochopitelně přeju, aby ta kráska i její majitel měli před sebou ještě dlouhou a radostnou budoucnost bez větších problémů.
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:08   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Jestli chcete klidně vám ten spodek toho auta nafotím.ve výfuku jsou 3 díry a jestli se nepletu tak technická končí za měsíc.a uhnilý manžety taky nejsou známka dobrého podvozku tolik k tomu spodku.A co se týká toho oleje když auto stojí nebi je na volnoběh tak se nic neděje jakmile se rozjede tak z něj začne kapat olej takže je asi někde chyba ne?
P.S. jo pravda je, že na vrchu čistý byl.Ale to už je jedno bude to řešit policie a firemní právník.
nedej se!drzim palce OK
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:11   Citovat  

Hondatras OK

JJ, auto znám 4 roky a nebyl na něm jediný problém, bývalého majitele znám mnohem déle a koupil bych si po něm jakékoliv auto. Vždy, když prodával auta, byla dotažená do výborného stavu, bez ohledu na servisní náklady. Hondu už má několikerou a, podle mne, je on, jeho rodiče i ostatní příbuzní, opravdoví fandové značky Honda
Nevím jestli jsem v popisu Preludy použil slovo Top stav, ale v podstatě to je jen slovíčkaření. Auto bylo, a viděl jsem ho dopoledne v den prodeje, v naprosto skvělé kondici, nebojím se napsat, že na P3g hodně vyjímečné.
Kdybych měl vyřešeny skladovací prostory, přemýšlel bych sám o jeho koupi.
   Návrat  
Hugy je teď offline  Hugy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:12   Citovat  

Johny_Picza napsal:
jéé zase někdo kdo chytá za slovo. Jestli si nepochopil co jsem tím myslel tak je to s tebou hodně špatné...

no tak sem nahaž fotky když je to tak zlé jak píšeš. něco napíšeš a pak říkaš že je to se mnou špatné, lituji toho člověka co ti to prodal Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:16   Citovat  

Rom. napsal:
Hondatras OK

JJ, auto znám 4 roky a nebyl na něm jediný problém, bývalého majitele znám mnohem déle a koupil bych si po něm jakékoliv auto. Vždy, když prodával auta, byla dotažená do výborného stavu, bez ohledu na servisní náklady. Hondu už má několikerou a, podle mne, je on, jeho rodiče i ostatní příbuzní, opravdoví fandové značky Honda
Nevím jestli jsem v popisu Preludy použil slovo Top stav, ale v podstatě to je jen slovíčkaření. Auto bylo, a viděl jsem ho dopoledne v den prodeje, v naprosto skvělé kondici, nebojím se napsat, že na P3g hodně vyjímečné.
Kdybych měl vyřešeny skladovací prostory, přemýšlel bych sám o jeho koupi.

Chápu,že bráníš svého kamaráda ale tohle prostě neuhrajete.já se nechci na nikom hojit já to auto chtěl vím,že se pohybují okolo 20ti tisíc.proto sem za něj neváhal dát 48 protože jsem si myslel,že to je tak jak bylo inzerováno. A to ,že se bývalý majitel ohání tím,že nemám jezdit rychle s autem co má najeto 200 000 km je taky pěkná blbost.skoro všechny auta u nás mají najeto 200 tisíc a pokud to suto bylo v takovém stavu jak bylo inzerováno tak se přece něco takového nemůže stát ne?Jel sem v octavii z roku 98 která měla najeto 870 tisíc km (bývalý pražský taxík) a nic podobného se mu nestalo...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:19   Citovat  

Hugy napsal:
no tak sem nahaž fotky když je to tak zlé jak píšeš. něco napíšeš a pak říkaš že je to se mnou špatné, lituji toho člověka co ti to prodal Smutný

nevím proč ho lituješ. Já jsem měl kupovat auto v TOP STAVU jak tady bylo napsané a ne jen v TOP LAKU a chci jen aby se bývalý majitel nějak finančně podílel na opravě TOP STAVU nebo aby odstoupil od smlouvy ani jedno z toho nechce.tak mi řekni čeho je ti líto.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:24   Citovat  

"v životě lidským se může stát cokoliv" říkal Švejk
třeba, že u Mercedesu za 5 mega odejde po 200 km převodovka ...
Já jsem ti k tomu své řekl a i své napsal ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:25   Citovat  

Johny_Picza napsal:
nevím proč ho lituješ. Já jsem měl kupovat auto v TOP STAVU jak tady bylo napsané a ne jen v TOP LAKU a chci jen aby se bývalý majitel nějak finančně podílel na opravě TOP STAVU nebo aby odstoupil od smlouvy ani jedno z toho nechce.tak mi řekni čeho je ti líto.

evidentně jsi si auto neprohlédl. U auta starého 19 let to platí několikanásobně. to že bylo inzerováno TOP STAV to může napsat každý, ale o to nejde, podiv se např na tu preludu z odkazu je za skoro 5t éček a myslíš že bude TOP STAV po tolika letech? prostě už to má svůj věk. jo a nevím proč nechceš napsat co se teda při té jízdě stalo, to taky o něčem svědčí, jel jsi tu kudlu po dálnici nebo jak?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:26   Citovat  

Rom. napsal:
"v životě lidským se může stát cokoliv" říkal Švejk
třeba, že u Mercedesu za 5 mega odejde po 200 km převodovka ...
Já jsem ti k tomu své řekl a i své napsal ...

Ano ale na ten mercedes je záruka a podle zákona ji mám i já když kupuju ojeté auto.Nicméně pochybuju o tom, že by se mercedes bránil ji opravit...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:26   Citovat  

vse nafot a bude, vyfuk je spotrebni vec, nakoupisn erez trubky a nechas u nekoho za 500 svarit a mas klid nadosmrti...a musis pocitat ze i po koupi proste ty cepy, nejaky ty manzety, brzdy, rozvody, naplne udelat. Ja mel accord 4g taky inzerovan v top stavu za 50 tisic a byly tam mrtvy brzdy, vejfuk, pletenec za svody, z motoru tekl olej pres gufera, rizeni bylo KO, podlaha mistama orezla, kolem okna vyhnily, ale to je bezna vec u tak staryho auta postupne sem to dal dokupy, nemel si to kupovat za 48, mel sis to prohlidnout a pak jednat o cene. a ne ze si to clovek prohlidne as doma a zjisti co tomu je, to uz je pozde po podpisu smlouvymyslim, ze chyba je na strane kupujícího ze auto komplet neprolezl, ja kdys toho accorda kupoval tak sem si pod nej lehl na parkovisti v Brně, podival se na motor zespod, videl sem ze na tom bude prace ale proste sem to chtel tak sem to koupil ale nebyklo to tak, ze sem s tim jel od prodavajiciho a hned sem tomu daval cocku, v pohode, v klidu, doma vymenit naplne, vse skontrolovat a pak to jet projet. Prosaky vany by si videl kdybys pod to lehl,a kdybys jel normalne tak i dojedes:)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:27   Citovat  

Hugy napsal:
evidentně jsi si auto neprohlédl. U auta starého 19 let to platí několikanásobně. to že bylo inzerováno TOP STAV to může napsat každý, ale o to nejde, podiv se např na tu preludu z odkazu je za skoro 5t éček a myslíš že bude TOP STAV po tolika letech? prostě už to má svůj věk. jo a nevím proč nechceš napsat co se teda při té jízdě stalo, to taky o něčem svědčí, jel jsi tu kudlu po dálnici nebo jak?

Jel jsem podle předpisů... 50 v obci 90 mimo obec a 130 po dálnici.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:28   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Ano ale na ten mercedes je záruka a podle zákona ji mám i já když kupuju ojeté auto.Nicméně pochybuju o tom, že by se mercedes bránil ji opravit...

Tak ti nezbývá nic jiného, než soudním znalcem dokázat, že motor byl poškozený už když jsi auto kupoval ...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:29   Citovat  

Hugy napsal:
jo a nevím proč nechceš napsat co se teda při té jízdě stalo, to taky o něčem svědčí, jel jsi tu kudlu po dálnici nebo jak?

to už se tu nedozvíš,protože by si tím moh podtrhnout svojí vlastní stoličku Mrk
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:30   Citovat  

no ty kokso.....ja myslel se honda-club je o necem trochu jinym nez se tu navzajem urazet a osocovat se.....mas problemy s autem...vykladas to a to...fajn...ukaz..neznam vas ani jednoho ale me osobne by dost stvalo kdyby na me takhle nekdo utocil s tim a s tim verejne a mel by k tomu jen reci....takze jestli se s nama o to delit nechces prestan tu nekoho s neceho obvinovat....kazdopadne cim vic infa k tomu das a cim vic veci ukazes tim vic lidi ti tady bude schopno treba i pomoct s autem.....a ne vsechno takhle hrotit jak maly jardove....jak to bylo vi kupujici a prodavajici ostatni se tu rekneme " dobre bavi" tim jak tu po sobe stekate....ale jestli chces neco vyresit tak se prober je tu x stovek lidi co ti muzou pomoct
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:33   Citovat  

Brnďa napsal:
vse nafot a bude, vyfuk je spotrebni vec, nakoupisn erez trubky a nechas u nekoho za 500 svarit a mas klid nadosmrti...a musis pocitat ze i po koupi proste ty cepy, nejaky ty manzety, brzdy, rozvody, naplne udelat. Ja mel accord 4g taky inzerovan v top stavu za 50 tisic a byly tam mrtvy brzdy, vejfuk, pletenec za svody, z motoru tekl olej pres gufera, rizeni bylo KO, podlaha mistama orezla, kolem okna vyhnily, ale to je bezna vec u tak staryho auta postupne sem to dal dokupy, nemel si to kupovat za 48, mel sis to prohlidnout a pak jednat o cene. a ne ze si to clovek prohlidne as doma a zjisti co tomu je, to uz je pozde po podpisu smlouvymyslim, ze chyba je na strane kupujícího ze auto komplet neprolezl, ja kdys toho accorda kupoval tak sem si pod nej lehl na parkovisti v Brně, podival se na motor zespod, videl sem ze na tom bude prace ale proste sem to chtel tak sem to koupil ale nebyklo to tak, ze sem s tim jel od prodavajiciho a hned sem tomu daval cocku, v pohode, v klidu, doma vymenit naplne, vse skontrolovat a pak to jet projet. Prosaky vany by si videl kdybys pod to lehl,a kdybys jel normalne tak i dojedes:)

To je pravda ale vzhledem k tomu, že se za auto zaručoval rom. tak jsme té prohlídce nějakou extra péči nevěnovali čemuž se dodnes divím protže donedávna jsem pracoval jako vedoucí autobazaru a u takhle starých aut sem trávil u výkupů i hodinu.A to auto mi předávala jeho manželka.Auto stálo půlkou v trávě takže to taky nebyl úplně hit.Tím samozřejmně nechci omlouvat svou nedbalost ale jak jsem už předtím psal : to auto začne blýt olej jen když to jede když není nastartované tak se nic neděje.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:33   Citovat  

jo a ještě jedna věc, pořád se jedná o TOP STAV v rámci 19 let starýho auta takže nemůžeš čekat, že na to 2 roky nešáhneš. souhlasím s brnďou měl jsi si všechno projít ať víš co a jak a na místě se dohodnout a ne že nic o autě nevím dám mu kudlu , odvařím motor a pak ještě prodejci řekneš že je KO výfuk manžety a nevím co ještě
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:35   Citovat  

Johny_Picza napsal:
To je pravda ale vzhledem k tomu, že se za auto zaručoval rom. tak jsme té prohlídce nějakou extra péči nevěnovali čemuž se dodnes divím protže donedávna jsem pracoval jako vedoucí autobazaru a u takhle starých aut sem trávil u výkupů i hodinu.A to auto mi předávala jeho manželka.Auto stálo půlkou v trávě takže to taky nebyl úplně hit.Tím samozřejmně nechci omlouvat svou nedbalost ale jak jsem už předtím psal : to auto začne blýt olej jen když to jede když není nastartované tak se nic neděje.
no je to velka chyba ze ste si to neprohlidli poradne. Kazdopadne je chyba i to, ze jsi to nedovezl nejprve domu nezkontroloval a as pak. ale ted uz je pozde, nekomu to delalo na prelude 2.3 ze pry mu z toho taky tekl olej kdys to nastartoval a motor byl KO
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:35   Citovat  

millhauz napsal:
no ty kokso.....ja myslel se honda-club je o necem trochu jinym nez se tu navzajem urazet a osocovat se.....mas problemy s autem...vykladas to a to...fajn...ukaz..neznam vas ani jednoho ale me osobne by dost stvalo kdyby na me takhle nekdo utocil s tim a s tim verejne a mel by k tomu jen reci....takze jestli se s nama o to delit nechces prestan tu nekoho s neceho obvinovat....kazdopadne cim vic infa k tomu das a cim vic veci ukazes tim vic lidi ti tady bude schopno treba i pomoct s autem.....a ne vsechno takhle hrotit jak maly jardove....jak to bylo vi kupujici a prodavajici ostatni se tu rekneme " dobre bavi" tim jak tu po sobe stekate....ale jestli chces neco vyresit tak se prober je tu x stovek lidi co ti muzou pomoct

Já tuhle dementní diskuzi nezaložil. Ale taky se mi nelíbí, že tady lidi píšou nesmysly tak se chci taky nějakým způsobem bránit.Nejlepší by bylo kdyby tuto diskuzi moderátoři smazali a byl by klid...
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:36   Citovat  

Auto co se tyce laku a karoserie seshora bylo 90%-ni. Motor na volnobeh bezel klidne a tise. Dira ve vyfuku je mozna, byl pri nastartovani hlucnejsi, ale nekoukal sem zespodu. Pri jizde se mi motor zdal trochu liny, ale nemuzu to srovnavat s jinymi p3g.

Kdybych pro auto jel podruhe s umyslem ho koupit, chtel bych ho videt zespodu.
Plne chapu noveho i predesleho majitele. Kupovat ojete auto je vzdy risk, ktery na sebe kupujici bere. A tezko se bude dokazovat, zda tesneni bylo diletantsky namontovano.

Na mne puvodni majitel pusobil solidne, nemyslim ze je to clovek co to auto prodaval s vedomim ze by na nem byla nejaka past.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:39   Citovat  

Hugy napsal:
jo a ještě jedna věc, pořád se jedná o TOP STAV v rámci 19 let starýho auta takže nemůžeš čekat, že na to 2 roky nešáhneš. souhlasím s brnďou měl jsi si všechno projít ať víš co a jak a na místě se dohodnout a ne že nic o autě nevím dám mu kudlu , odvařím motor a pak ještě prodejci řekneš že je KO výfuk manžety a nevím co ještě

Ale to já sem nečekal,že na to dva roky neššáhnu já sem měl v pánu investice ale ne do motoru a o ten výfuk, manžety, prasklý simering atd. to sem tady začal řešit až když se tady někdo začal ohánět jaký sem to udělal super kauf. mě jde jen o ten motor o nic víc.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:41   Citovat  

Clark napsal:
Auto co se tyce laku a karoserie seshora bylo 90%-ni. Motor na volnobeh bezel klidne a tise. Dira ve vyfuku je mozna, byl pri nastartovani hlucnejsi, ale nekoukal sem zespodu. Pri jizde se mi motor zdal trochu liny, ale nemuzu to srovnavat s jinymi p3g.

Kdybych pro auto jel podruhe s umyslem ho koupit, chtel bych ho videt zespodu.
Plne chapu noveho i predesleho majitele. Kupovat ojete auto je vzdy risk, ktery na sebe kupujici bere. A tezko se bude dokazovat, zda tesneni bylo diletantsky namontovano.

Na mne puvodni majitel pusobil solidne, nemyslim ze je to clovek co to auto prodaval s vedomim ze by na nem byla nejaka past.

Takže jestli to chápu správně tak si v tom autě jel? A nezdálo se ti,že se při rozjezdu tak nějak divně celé chvěje??
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:47   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Takže jestli to chápu správně tak si v tom autě jel? A nezdálo se ti,že se při rozjezdu tak nějak divně celé chvěje??

sem zvykly na jina zaber spojky, takze poprve mi chciplo a podruhe sem dal dost plynu ze sem nemel sanci neco pocitit. pak cca 8km jizda a stop.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:50   Citovat  

Clark napsal:
sem zvykly na jina zaber spojky, takze poprve mi chciplo a podruhe sem dal dost plynu ze sem nemel sanci neco pocitit. pak cca 8km jizda a stop.

Já tuhle preludu měl jako první auto měl jsem těch 101kw apřišlo mi taky že jela líp než tahle a měla namotáno 240 000.A nemyslíš,že byla taková líná protože byla přidřená?
   Návrat  
Ginda je teď offline  Ginda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:51   Citovat  

Johny_Picza napsal:

Co k tomu dodat Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:53   Citovat  

Ginda napsal:
Co k tomu dodat Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Třeba co je na tom k smíchu? HaHaaa Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:54   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Já tuhle preludu měl jako první auto měl jsem těch 101kw apřišlo mi taky že jela líp než tahle a měla namotáno 240 000.A nemyslíš,že byla taková líná protože byla přidřená?

No tak kdyby byla přidřená tak by se to určitě neprojevilo jen tak že má o kapánek menší výkon než ta tvoje původní. Jinak všichni psali že motor jel dobře bez pazvuků
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:54   Citovat  

Johny_Picza napsal:

to nedokazu posoudit, ale k 4500 rpm sem ji vytocil a ani za pomale jizdy mi neprislo nic zvlastni.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:55   Citovat  

Hugy napsal:
No tak kdyby byla přidřená tak by se to určitě neprojevilo jen tak že má o kapánek menší výkon než ta tvoje původní. Jinak všichni psali že motor jel dobře bez pazvuků

Tak pazvuky se projeví až později.Většinou až už je pozdě ne? a kdo všichni? majitel?
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:56   Citovat  

Johny_Picza napsal:

nehcete to fakt přestat řešit ? za chvíli tu objevíte teorii strun... co kdyby, jak bylo, co se mohlo... pánové tahle debata je opravdu o ničem. auto mělo nalítáno, mělo svůj věk a koupí ojetiny, nebo čehokoliv, souhlasíte s jejím stavem. pokud se vám chce tak to řešte přes právníky, tohle nemá úroveň... to snad ne
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
StaroNový přírustek P3G bohužel :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina