Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
StaroNový přírustek P3G bohužel :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 5 z 7
Johny_Picza je teď offline  Johny_Picza
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 21:57   Citovat  

gear napsal:
nehcete to fakt přestat řešit ? za chvíli tu objevíte teorii strun... co kdyby, jak bylo, co se mohlo... pánové tahle debata je opravdu o ničem. auto mělo nalítáno, mělo svůj věk a koupí ojetiny, nebo čehokoliv, souhlasíte s jejím stavem. pokud se vám chce tak to řešte přes právníky, tohle nemá úroveň... to snad ne

Přesně jak říkáš...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 22:00   Citovat  

ale nevim co vas nektere opravnuje k tomu delat z noveho majitele osla ze si radsi nevypustil olej a neudelal si jeho rozbor. Auto delalo dojem, a kdyz clovek jede pro auto ktere je treba i malym snem, tak je okouzlen a nevidi spoustu drobnosti. Asi nikdo z vas nekoupil nikdy nic spatne, nebo pak nelitoval sve neopatrnosti nebo zbrklosti. Novy majitel toho zas o tolik vic udelat nemohl.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 22:03   Citovat  

Clark napsal:
ale nevim co vas nektere opravnuje k tomu delat z noveho majitele osla ze si radsi nevypustil olej a neudelal si jeho rozbor. Auto delalo dojem, a kdyz clovek jede pro auto ktere je treba i malym snem, tak je okouzlen a nevidi spoustu drobnosti. Asi nikdo z vas nekoupil nikdy nic spatne, nebo pak nelitoval sve neopatrnosti nebo zbrklosti. Novy majitel toho zas o tolik vic udelat nemohl.

Mockrát děkuji za podporu.Začínal jsem si myslet,že jsem tady největší hlupák a lhář...
   Návrat  
Ginda je teď offline  Ginda
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 22:04   Citovat  

Speedy napsal:
Třeba co je na tom k smíchu? HaHaaa Hihi

Treba to.že když něco kupuju tak si to prohlídnu,když to mám prohlídly zaleží na každym jakou nastavi latku pečlivosti (protože nekoukat jen proto že nekdo rekne cajk je podle mě nesmysl i kdyby to řekl panbuh to auto - vec kupuju ja a nikdo jinej proto prohlížim o to dukladněji a svym podpisem stvrzuji že jsem si vse prohlid,se vsím souhlasím atd...)tak nasleduje podpis že souhlasim s tím co jsem videl a pote jízda go home.Při ktery inteligentní člověk jede jako člověk protože se s autem teprve zživa atd. byt u třeba uplně stejny vlastni tak se nechova uplně stejne jako to "Nový".Po příjezdu,přihlašení atd. následuji spotřební věci(rozvody,oleje,svice atd.) Proto ten smích a gor když Vedoucí autobazaru a nepodiva se na svoje auto Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný papa
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 22:10   Citovat  

Johny_Picza napsal:
To je pravda ale vzhledem k tomu, že se za auto zaručoval rom. tak jsme té prohlídce nějakou extra péči nevěnovali čemuž se dodnes divím protže donedávna jsem pracoval jako vedoucí autobazaru a u takhle starých aut sem trávil u výkupů i hodinu.A to auto mi předávala jeho manželka.Auto stálo půlkou v trávě takže to taky nebyl úplně hit.Tím samozřejmně nechci omlouvat svou nedbalost ale jak jsem už předtím psal : to auto začne blýt olej jen když to jede když není nastartované tak se nic neděje.

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! co to bylo za bazar Cooo??? Podle toho co tady píšeš nevíš o ojetých autech vůbec nic Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 22:15   Citovat  

ale jestli foto v jeho avataru je z dané preludky, tak asi točila dobře VTEC
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2010 , 22:18   Citovat  

jakubM napsal:

pořádnej výtlem VTEC Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 1:54   Citovat  

jakubM napsal:

není.to sem našel na google obrázcích....
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 5:00   Citovat  

samy spekulace tady...

po pravde byt tim prodavajicim, tak ze me urcite vic jak 5k nedostanes =D ono je to sice 19 let stary auto, ale neni auto jako auto... cera se taky prodavaji za 50 a pred krizi i za 100 =D

mela jsem podobny problem s koupi preludy. v motoru byla hotova ,vazelina, na kterou se samozrejme prislo az po sundani vika ventilu. domluvila jsem se s prodavajicim, ze mi zaplati jen 6000 za pruplach, za kterej jsem zaplatila. To ze se potom v Honde Reckovice po zvednuti na rampu zjistilo, ze celej motor je posazeenj doleva, kolo vylejza vic ven, dopredu a visi niz a cela predni naprava je uplne hnuta, to uz bych nikdy majitelovi nevytykala. To je sice fajn, ze ti kazdej rekne: Mas smlouvu, vrat auto bla bla... to jeste neznamena ze nebudem logicky a cestne uvazovat. Kdybych nebyla lina a auto odvezla do servisu aby ho tam zvedli, tak bych tohle vsechno zjistila.

Ale je jasne, ze je jednodussi nadavat na prodavajiciho, kterej se o auto staral z venku a motor bastlil (velice logicke ze). Nerikam kdo ma vinu atd. jen bych se zamyslela nad tim, cemu jsem mohla zabranit vlastni opatrnosti
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 8:07   Citovat  

Bude to řešit Policie... pořádnej výtlem
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 8:12   Citovat  

auto jsem neviděl ale TOP stav k položce 48tisíc je jiný než kdybych to samé auto měl v TOP stavu po té by jste na dřevo dali 200 (spíš nedali) ,jestliže se použije výborný stav za ty peníze nebo TOp stav v souvislosti s tou částkou.nemohu očekávat TOP stav garážovaného veterána s 50 000 km pod kapotou a na kolech.Polemiky o stáří a výši peněz ,to sem snad píše jen zaslepenec co pro něj je auto autem jen když je nové.za 20 se prodávají nezkutečné pasti
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 8:47   Citovat  

Neznam ani jednoho, ale verim obou stranam. Stat se muze cokoliv. Taky by se mi nelibilo kdybych koupil auto, motor znel pekne, domu jel po dalnici treba 130kou, takze ty otacky by celkem stouply a motor se odporoucel. To jako kdyz kupujete auto a mate to domu daleko tak jedete do tri tisic otacek a doma rozhodite motor? Celkem pochybuju, mysilm ze jsou to jen silny reci... Fakt nechapu hodne lidi tady. Akorat se, az na vyjimky, zastavaj modly, lezou do zadku nebo nemaj vlastni nazor... Peace.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 9:10   Citovat  

maryo napsal:
Neznam ani jednoho, ale verim obou stranam. Stat se muze cokoliv. Taky by se mi nelibilo kdybych koupil auto, motor znel pekne, domu jel po dalnici treba 130kou, takze ty otacky by celkem stouply a motor se odporoucel. To jako kdyz kupujete auto a mate to domu daleko tak jedete do tri tisic otacek a doma rozhodite motor? Celkem pochybuju, mysilm ze jsou to jen silny reci... Fakt nechapu hodne lidi tady. Akorat se, az na vyjimky, zastavaj modly, lezou do zadku nebo nemaj vlastni nazor... Peace.

To se nelíbí nikomu když padne motor , mě už jich v Shuttle také padla hezká řádka a vždy to bylo bez varování Velmi šťastný U takových ročníků to není nic divného. Nikdy mě nenapadlo vyhrožovat předchozímu majiteli policií , nebo chtít nějaké peníze na opravy Ble
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 9:24   Citovat  

mě osobně zajímá spíš ta Honda, aby byla v pohodě a brzo na silnici Je to tam. je to dobrý ... nový i původní majitel, nechť si to vyřeší jak chtějí wokurka , třeba do krvééé HaHaaa HaHaaa ... hlavně ať to neslízne hondička ... prachy budou a my už nééé kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 9:28   Citovat  

Hellborn napsal:
Bude to řešit Policie... pořádnej výtlem

Dobře že se bavíš ale nechápu co je na tom tak směšného.Když se bývalý majitel brání slevě a vyhýbá se odstoupení od smlouvy tak to jinak řešit nejde.
   Návrat  
5 háček

apropo řeči o tom že někdo je natěšenej na auto a proto je slepej...byli na to dva a jeden to auto nekupoval.Zajíc v pytli to taky nebyl.Nikdy jsem neměl problém při koupi se zkušební jízdou a to i 50km(dokonce denní zapůjčení).Ani návštěvu servisu a heveru.Samozřejmě vždy po dohodě s majitelem předem.S autobazary to bylo vždy horší,ale jak ucítili že to není jen kouknutí ale vážný zájem ochotni taky byli.Roma se zastávat nehodlám,není potřeba...jeho auto to nebylo ,byl jen takoví ten článek co auto vídá ,částečně zná a svím názorem dá na jevo že to auto stojí za koupy.
Ale neříká kup to musíš to koupit ,je to názor subjektivní.A při koupy je na kupujícím se rozhodnout. Každého oči jsou jiné.Spousta levorukejch nechápe jak někdo o něčem může prohlásit že to je kauf a naopak šikovní by určitý obnost za něco považovali za vyhazování peněz.Tak jako jeden mechanik řekne že klika je mázlá 300km(buď je to bůh,nebo použil laboratorní metody a propočty.to nedokáže ani soudní znalec).osobně jsem zažil máznutí jak italského motoru tak českého tak japonského ,u japonského mi byl spolujezdcem minor.ztráta tlaku z důvodů neurčené trhliny v bloku,tudíš náhlá věc kontrolka blik 50m točící se motor (byl jsem v zatáčce a nedovolil jsem si manipulaci s klíčem abych si nezamkl volant) tudíš po rosvícení kontrolky nějakejch 5s +-? do vypnutí. 1h a ujetejch 80km po STK emise ok . podle kliky a lágru by člověk neznalí asi soudil že o to auto se nikdo nestaral...mělo vše od filtru po kvalitní oil nové. Byl to zajíc v pytli? nebo jen prostě staré auto s havárií materiálu v motoru?

a pak tady máme prodávajícího...jeden je jen uživatel ,druhej je ,že už si umí i ten oil vyměnit a třetí si dokáže postavit auto sám...informace od takovích lidí se liší a pod určitou informací se skrývá zcela něco odlišného.

na koupi starého auta by člověk měl vozit takové oblečení aby si pod auto lehl,jede li na noc tak i baterku ,zkontrolovat stav koroze,zkontrolovat "bouranost" zkontrolovat náplně,vyzkoušet brzdy,spojku ,jak se chová za studena(stáčí majiteli zavolat at to studené nechá)za tepla,najet nějaké km znova zkontrolovat náplně ,očuchat chladič ,kouknout na víčko oilu před jízdou,otřít a po jízdě.Když je možnost změřit si tlaky.případně najít si servis v okolí zavolat tam a objednat se na prohlídku ...cca 500,- +- okoukat gumy jak na tom jsou ,jak jsou sjeté ,vyzkoušet tlumiče klidně vyheverovat vyzkoušet čepy a jiná uložení.

pak má člověk klid
píši to pro ostatní až půjdou kupovat nějakou starou "jebku"(old maniaci ví)
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka

ono jde hlavne o to ze tady na foru nic nevyresi......
a jak sem napsal predtim....bylo tu avizovanou spoustu zavad.....jedine foto tu neni......
me je to fuk me se to netyka ale clovek, kterej je tu osocovanej ze se o auto nestaral a umyslne zamlcel vady tu s prominutim vypada ted jako hajzl kterej se zbavuje pomalu nepojizdnejch aut....
jinak neznam cloveka co by se o auto staral tak ze si ho zvenku bude lestit a motor by si doma bastlil HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 9:30   Citovat  

millhauz napsal:
ono jde hlavne o to ze tady na foru nic nevyresi......
a jak sem napsal predtim....bylo tu avizovanou spoustu zavad.....jedine foto tu neni......
me je to fuk me se to netyka ale clovek, kterej je tu osocovanej ze se o auto nestaral a umyslne zamlcel vady tu s prominutim vypada ted jako hajzl kterej se zbavuje pomalu nepojizdnejch aut....
jinak neznam cloveka co by se o auto staral tak ze si ho zvenku bude lestit a motor by si doma bastlil HaHaaa

Foto tu není z důvodu,že auto stojí v servisu takže jakmile se tam dostanu tak to nafotím.stačí?
   Návrat  
nasaj je teď offline  nasaj
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 13:03   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Foto tu není z důvodu,že auto stojí v servisu takže jakmile se tam dostanu tak to nafotím.stačí?
Dííky čííízss Velmi šťastný pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 13:15   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Dobře že se bavíš ale nechápu co je na tom tak směšného.Když se bývalý majitel brání slevě a vyhýbá se odstoupení od smlouvy tak to jinak řešit nejde.

No jen to, že tohle je občanskoprávní spor, kde jeden tvrdí, že auto mělo závadu, druhý, že bylo v pořádku.Co by tam měla řešit policie? Ta nebude nic řešit a odkáže Tě na civilní soud.
   Návrat  
Hondatras je teď offline  Hondatras
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 14:12   Citovat  

Všechny opět zdravím Mrk a děkuji Všem za podporu.Je to už ale docele trapné to tady pořád řešit.At to vyřeší třeba soud,jak si nový majitel přeje.Já mu auto dal v pořádku.Jezdil jsem s ním denodenně,trochu autum rozumím,dokážu si vyměnit olej,čepy,brzdy atd...a určitě bych nikdy nezanedbal hladinu oleje a vody,to je základ OK Jinak děkuji Romovi za mé hezké uvedení,jsme kamarádi,ale na 100%vím,že kdyby měl jakoukoliv pochybnost o mé Preludě,tak by mi jí tady nikdy na prodej neinzeroval je to dobrý Je to totiž pan Honda a vždycky měl,má a bude mít vždy skvělá auta OK Vím o čem mluvím,měli jsme jich od něho už několik přátele A nikdy bych si nedovolil s ním řešit nějaké provozní věci jako manžeta,zrezlý kousek výfuku atd...Kdyby byla Preluda nedotčená,tak jí nedám za 48t,ale zase nebyla taková abych jí dal za 20t.Cenil jsem si jí protože měla nový lak,lemy,sportovní pružiny,tempomat,4WS,dobrou soustavu Alpine,dal jsem k tomu dvoje alu,jen ty krásné letní 17 Borbety.A hlavně je karoserie bez koroze a nikdy nebyla bouraná.Určitě to nepíšu,abych se vychvaloval a hájil,ale musím se taky sebe a jí zastat Úsměv A řekněte mi přátele jel by ste někdo s autem které koupíte,19 let staré s 208000km najeto hned 200km v hodině?Po dálnici a jakou dobu jí tak držel?Tím nového majitele nehaním,ale nechápu ho.Tak už dost,nemá to cenu řešit.Ještě děkuji Clarkovi a mrzí mě,že jsem Preludu neprodal jemu.Mějte se tu všichni Úsměv Jo a abych nezapoměl,v trávě nestála,jen jsem jí vyndal z podpřístřešku před barák,aby poznal nový majitel kde bydlím.
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 21:10   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Chápu,že bráníš svého kamaráda ale tohle prostě neuhrajete.já se nechci na nikom hojit já to auto chtěl vím,že se pohybují okolo 20ti tisíc.proto sem za něj neváhal dát 48 protože jsem si myslel,že to je tak jak bylo inzerováno. A to ,že se bývalý majitel ohání tím,že nemám jezdit rychle s autem co má najeto 200 000 km je taky pěkná blbost.skoro všechny auta u nás mají najeto 200 tisíc a pokud to suto bylo v takovém stavu jak bylo inzerováno tak se přece něco takového nemůže stát ne?Jel sem v octavii z roku 98 která měla najeto 870 tisíc km (bývalý pražský taxík) a nic podobného se mu nestalo...

Muj nestranny nazor-Blbost tocit P3G dlouho ve vysokych otackach i kdyz jede bez problemu 200 a to jeste k tomu kdy ho poradne neznam.Dle me tak do 160 max 180.Proc?Je to stary motor o kterem je celosvetove zname ze ma problem s mazanim kliky pri vetsi zatezi a uz vubec bych ho nesrovnaval s nakym chrochtadlem ktere ma sice nalitane skoro milion ale delalo se o dost pozdeji nez prelude.Vim to pac jsem uz vyhazoval 3 bloky a vsechny mely problem na tretim behu a to takovy ze se protocily saly ktere se nalepily na kliku v dusledku spatneho mazani.
Jinak preju brzke uzdraveni preludce i majiteli s toho soku. je to dobrý je to dobrý je to dobrý
A jestli tam jsou spony v oleji tak sundej kliku nech udelat vybrus a dej nove saly.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 21:24   Citovat  

Prelude napsal:
Muj nestranny nazor-Blbost tocit P3G dlouho ve vysokych otackach i kdyz jede bez problemu 200 a to jeste k tomu kdy ho poradne neznam.Dle me tak do 160 max 180.Proc?Je to stary motor o kterem je celosvetove zname ze ma problem s mazanim kliky pri vetsi zatezi a uz vubec bych ho nesrovnaval s nakym chrochtadlem ktere ma sice nalitane skoro milion ale delalo se o dost pozdeji nez prelude.Vim to pac jsem uz vyhazoval 3 bloky a vsechny mely problem na tretim behu a to takovy ze se protocily saly ktere se nalepily na kliku v dusledku spatneho mazani.
Jinak preju brzke uzdraveni preludce i majiteli s toho soku. je to dobrý je to dobrý je to dobrý
A jestli tam jsou spony v oleji tak sundej kliku nech udelat vybrus a dej nove saly.

Na tom už se ted pracuje jako já z té prelude měl fakt radost a ted už zase mám protože to není tak horké jak mi jeden člověk v servisu řekl.To auto je v TOP stavu když pominu těch pár "maličkostí" tak auto už bych z ruky nedal.
PROSÍM SMAŽTE TUTO DISKUZI!!!!!
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 21:31   Citovat  

Johny_Picza napsal:
Na tom už se ted pracuje jako já z té prelude měl fakt radost a ted už zase mám protože to není tak horké jak mi jeden člověk v servisu řekl.To auto je v TOP stavu když pominu těch pár "maličkostí" tak auto už bych z ruky nedal.
slibil si jeste fotky jak je na tom podvozek atd Úsměv)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 21:33   Citovat  

Brnďa napsal:
slibil si jeste fotky jak je na tom podvozek atd Úsměv)

Taky jsem napsal,že až se tam pojedu tak to nafotím.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2010 , 22:00   Citovat  

Johny_Picza napsal:

Zvítězil zdravý rozum je to dobrý
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 9:45   Citovat  

Ojeee, Jirka se nám tu zase rozvášnil, Jirko neblbni, mě je jasný že seš rád že máš konečně auto ale dali jsme 48 000 za auto kterýmu po 150ti kilometrech vydechnul motor !!! Co nám je platný že je hezká na pohled když je po technický stránce v kelu.

A bejvalej majitel nás ještě nařkne z vydírání !!! a že jsme jeli bez oleje atd..no prostě NEserióznějšího člověka už jsem dlouho nepotkal KO

neřešim gufero, neřešim vejfuk (ikdyž už za tohle by každej seriózní člověk dal slevu - já teda určitě) ale řešim to, že v oleji byly špony které pocházejí zřejmě z kliky ale o tom už nikdo nechce ani slyšet, takže za mě už z principu jsem to předal právníkům a uvidí se jestli pan Pech bude mít Pech a dostane co zaslouží za svý podvodný jednání.

Kdyby ten člověk alespoň stál za řeč a byl alespoň trochu čestnej a férovej tak se nechová tak jak se chová..moc dobře ví co a jak a je moc rád, že se jí zbavil.

Toť jeden údajně TOP kus z čr tak hoši bacha na některý inzeráty...... "100%" stav tedy znamená že na lice je to KO
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 9:59   Citovat  

Hondatras napsal:
Všechny opět zdravím Mrk a děkuji Všem za podporu.Je to už ale docele trapné to tady pořád řešit.At to vyřeší třeba soud,jak si nový majitel přeje.Já mu auto dal v pořádku.Jezdil jsem s ním denodenně,trochu autum rozumím,dokážu si vyměnit olej,čepy,brzdy atd...a určitě bych nikdy nezanedbal hladinu oleje a vody,to je základ OK Jinak děkuji Romovi za mé hezké uvedení,jsme kamarádi,ale na 100%vím,že kdyby měl jakoukoliv pochybnost o mé Preludě,tak by mi jí tady nikdy na prodej neinzeroval je to dobrý Je to totiž pan Honda a vždycky měl,má a bude mít vždy skvělá auta OK Vím o čem mluvím,měli jsme jich od něho už několik přátele A nikdy bych si nedovolil s ním řešit nějaké provozní věci jako manžeta,zrezlý kousek výfuku atd...Kdyby byla Preluda nedotčená,tak jí nedám za 48t,ale zase nebyla taková abych jí dal za 20t.Cenil jsem si jí protože měla nový lak,lemy,sportovní pružiny,tempomat,4WS,dobrou soustavu Alpine,dal jsem k tomu dvoje alu,jen ty krásné letní 17 Borbety.A hlavně je karoserie bez koroze a nikdy nebyla bouraná.Určitě to nepíšu,abych se vychvaloval a hájil,ale musím se taky sebe a jí zastat Úsměv A řekněte mi přátele jel by ste někdo s autem které koupíte,19 let staré s 208000km najeto hned 200km v hodině?Po dálnici a jakou dobu jí tak držel? Tím nového majitele nehaním,ale nechápu ho.Tak už dost,nemá to cenu řešit.Ještě děkuji Clarkovi a mrzí mě,že jsem Preludu neprodal jemu.Mějte se tu všichni Úsměv Jo a abych nezapoměl,v trávě nestála,jen jsem jí vyndal z podpřístřešku před barák,aby poznal nový majitel kde bydlím.

Velmi šťastný Velmi šťastný "kousek" výfuku HaHaaa já čekám až každou chvíli upadne a on to je jen kousek Velmi šťastný

Jak vůbec můžete napsat že trochu rozumíte autům Tak to valím bulvy ..opravdu mně mrzí Vaše neférové jednání, bylo hezké že k tomu byly ty kola a vše kolem...ale co my s tím teď .... vy se ani nemáte k tomu aby jste připustil že ten motor byl chycenej na klice už když jsme ho odváželi..a že jsme to nepoznali ? jistě že v počátku ne, to asi málokdo, ale od toho je tu lidská serióznost a férovost aby to člověk přiznal, že TO TEDA ASI NENÍ TEN 100% STAV a snažil se to nějakým způsobem vyřešit. My máme teď 20 let starý auto u kterýho ani tahle oprava nebude za 5000 když už teď jsme v tom za 4500 a to to ještě pořád není OK.

Hold jsem se opět přesvědčil, jací češi jsou, místo hledání řešení se tu objevují názory že s tím jel 200..a ikdyby..tak co na tom sejde ? Moje CRXo má najeto 208 000 kilometrů a dostává neskutečněj záhul viz MImoň apod......takže s těmito a podobně vtipnými "argumenty" baych pomlčel.

No, já už to teď řešit nebudu, jen jsem tu chtěl objasnit jak je to s tím "vydíráním" apod.

tož se mějte Honďáci.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 10:32   Citovat  

moje CRX má.....mno řvu tady smíchy...nezlob se na mne ale to že na haupně je stejný H neznamená že pod kapotou je stejný motor...stáčí se kouknout trochu do historie automobilky crx bylo značeno a prodáváno jako sportovní a dokonce s B16kou jako supersport , preludy byli vždy třídou pro střední věk a seniory .srovnáváš housky a chleba(ani né rohlíky)kdyby byl tenhle motor chycenej(nevím co si ty pod tím pojmem myslíš) tak by zakukal hnedle.

nastal po prodeji problém a to mechanickej ,bud o tom přemýšlej a zjistisi proč by se tak mohlo stát,nebo si otevří okno a můžeš tam takové bludy řvát do alelůja...

chodíš sem dost dlouho a asi siš všimnul že lidi co chtějí dávat autu !čočku! se o auto starají jinak(top oleje atd.než začnou řádit) ,předchozí majitel ho měl evidentně na normální denní ježdění.
Nového majitele evidentně svrběli ruce,bohužel asi pochopil po tom co ted psal že to nebylo to pravé ořechové.
místo toho tu dlouhou štreku absolvovat v klidu ,mám li plány dávat za uši ,dát mu nové náplně,proplach,byť by tam olej byl jen 1000 km.

a navrch může být rád že je auto v jakém je stavu...kdyby mu v 200 ulít nějakej čep na podvozku a podob.(nevyzkoušené auto) tak se tu vztekáš že jsi přišel o kámoše.Apropo už to vidím při sporu kdo je viníkem ...200km/h na dálnici...hm kdo zaplatí škodu + soudní poplatek ještě není jisté ale to že je zde hafo svědků(i když jste tu prezentováni pod nickem) je jisté že dostane pokutu + odebrání řp dostane li se to na ouřednickej stůl...pokuta nemalá a autoškola ho nemine=další peníze.jen mu zadělej na další prů... a podle toho co jsi tu kdy napsal mám doměnku že ty jsi možná byl ten hecíř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 10:46   Citovat  

Cocksi, proč by majitel měl uzvávat, že byl motor chycený, když špony v oleji neviděl (a nebyl sám) a olej vytekl novému majitel až potom,co auto koupil (nabyl k němu vlastnictví)?

A moc by mě zajímalo, jak víš, že motor byl chycený už při koupi a nestalo se to v důsledku prasklého těsnění pod vanou? U Š125 jsem taky přidřel motor na D5 u Zdic (málo oleje, rychlost asi 140), hned (počítám s reakční dobou tak max 5s od rozsvícení mazání) jsem vypnul motor a šel do odstavného pruhu. Klika se chytla jen na jednom konci,ale i tak tam špon bylo 3 sedínky...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
StaroNový přírustek P3G bohužel :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina