Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 333
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 12:26   Citovat  

kaccerr napsal:
12300,ale prodražily to ty třmeny,lanovody a lambdy jsem měl svoje,takže u nich jen práce.

Tlumiče jsem dával na zadek monroe,tuším od Sybiho za nějakých 2000 kus,možná míň. Ale asi bych šel do KYB,jsou tam z výroby a je to japonská kvalita.

Fakt je ten,že to auto jede úplně jinak,ještě uvidím co na to spotřeba. Není to o tom,že by bylo rychlejší,ale z nižších toček jde lehce nahoru,tak se to dusilo- né moc,spíše pocitově až do přepnutí vačky. VTEC

pěknej ranec na to, že lambdy si měl svoje... Holt origo Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 16:43   Citovat  

jo peněz je to dost,ale popravdě čekal jsem víc a hlavně jsem čekal více problémů s tím motorem,jsem holt pesimista.
Orientačně bez dph:

sada repasovaných třmenů zadních - 3583 kč
lanko plynu 1356 kč
paliv. filtr 777 kč

toto jsou origo věci honda zbytek je v náhradě,ale z hondy. Jinak 6758 kč bez dph je materiál a 3520 je práce.
a toto je v náhradě:

vzduchový-461
olejový 156
svíčky 416

Hlavní změnu vidím ve výměně sond. Egr bylo zaslepené, ale hlásilo po vymazání sond chybu,takže se stejně muselo dát do kupy a jsem za to rád,opravdu to jede z nuly krásně i pružnost třeba z 80km je někde jinde. Ještě zítra večer dotankuju a napíšu spotřebu, do teď jsem měl 9,8 až 10,5l. Zatím se to jeví,že bude nižší. je to dobrý
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 17:51   Citovat  

Chlapi, jak spoustite ten manual?Ja to nainstaloval a co mam teda spustit ted?Kdyz to spustim nechce mi to najit ten soubor?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2010 , 19:55   Citovat  

Robbie napsal:
Chlapi, jak spoustite ten manual?Ja to nainstaloval a co mam teda spustit ted?Kdyz to spustim nechce mi to najit ten soubor?

mam to na pevnym compu ( ted sem na notasu ) ale myslim ze jsem to poustem start/programy/tam nekde ve svoji slozce.. spis je hrozne debilni orientace v tom programu to mi hlava nebere
   Návrat  
t-i-c-t-a-c je teď offline  t-i-c-t-a-c
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 13:21   Citovat  

Jak jste na tom s el. výsuvnou anténou? Ta moje mě přijde strašně hlučná při vysouvání a zasouvání... Zkoušel někdo tem motorek třeba rozdělat-vyčistit-promazat?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 13:23   Citovat  

t-i-c-t-a-c napsal:
Jak jste na tom s el. výsuvnou anténou? Ta moje mě přijde strašně hlučná při vysouvání a zasouvání... Zkoušel někdo tem motorek třeba rozdělat-vyčistit-promazat?

jo nejaka wokurka mi ji ulomila kdyz me nefakcila, tak jsem koupil novej prut v Honde, a udelal kompletni vycisteni anteny, a biju se do hlavy pac je to hroznej rachot, ted mi dokonce jeste ke vsemu vrze takze znacka ideal.. Smutný Myslim ze s tim nic neudelame...:(Ale je mi zase divny ze by to z vyroby byl takovej hukot...Nevim no.. to mi hlava nebere
   Návrat  
t-i-c-t-a-c je teď offline  t-i-c-t-a-c
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 13:30   Citovat  

Taky si říkám, že nová asi takový rachot nedělala... Vždycky kdýž začne ta anténa vyjíždět, tak se každý v autě diví, co mě to tam tak chrastí... Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 13:32   Citovat  

t-i-c-t-a-c napsal:
Taky si říkám, že nová asi takový rachot nedělala... Vždycky kdýž začne ta anténa vyjíždět, tak se každý v autě diví, co mě to tam tak chrastí... Smutný

No jo to u me taky..., ale zase mi rekni v cem to muze byt kdyz jsem to cely vycistil...a ze tam bylo bordelu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 13:33   Citovat  

me to nechrasti, jen jakoby vrci ten motorek, ale taky se vzdycky vsichni divej Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 13:35   Citovat  

osiris napsal:
me to nechrasti, jen jakoby vrci ten motorek, ale taky se vzdycky vsichni divej Úsměv

To je to spravny slovo, vrci motorek no...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 13:42   Citovat  

taky me napadlo to promazat, ale nedostanu se k nemu protoze tam mam ted pred nim zesilovac, az se jednoho krasnyho dne bude vsechno na aute vyvarovat tak antena pujde pryc, a pujde nova malinka asi na strechu Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 19:35   Citovat  

jestli už rachotí,tak je před smrtí.. já už ji mám odpojenou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 19:42   Citovat  

sinci, máte na accordu někdo tažné? Já s tím laboruju jak svina, už jsem vrátil druhé co nepasovalo. Holt pšoni!!! Tak nakonec ten servis co mi to už jako že dvakrát namontuje,to vzal do svých rukou i s rozměrama,tak se snad dočkám.. Na accorda cg 95 6 generace 98 až 02 - což je náš případ,jsem vzal tažné a nepasovalo,že prej jestli to není 98 v polovině roku,že se to nějak lámalo,či co-asi modely, tak objednali na 5 generaci do 98 a dneska zjistili,že nepasuje taky. Vždy jsem to bral od prodejce a jel do partnerského servisu,ted jsem se nakrkl prodejce poslal někam a celé to udělá servis ,tak snad..

prodejci jsem říkal,že v tom mají bordel,že to je 6 generace a né 7 jak to prezentují všici včetně kelly. On to bere od vapos ze zašové aa ti někde ze severního polska. Nevíte někdo o nějaké zradě v těch našich accordech??? Tažné budu potřebovat,tak se na to ptám, bo v hondě by to asi byl dvojnásobek- i když asi bez problémů... to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 21:53   Citovat  

kaccerr napsal:
sinci, máte na accordu někdo tažné? Já s tím laboruju jak svina, už jsem vrátil druhé co nepasovalo. Holt pšoni!!! Tak nakonec ten servis co mi to už jako že dvakrát namontuje,to vzal do svých rukou i s rozměrama,tak se snad dočkám.. Na accorda cg 95 6 generace 98 až 02 - což je náš případ,jsem vzal tažné a nepasovalo,že prej jestli to není 98 v polovině roku,že se to nějak lámalo,či co-asi modely, tak objednali na 5 generaci do 98 a dneska zjistili,že nepasuje taky. Vždy jsem to bral od prodejce a jel do partnerského servisu,ted jsem se nakrkl prodejce poslal někam a celé to udělá servis ,tak snad..

prodejci jsem říkal,že v tom mají bordel,že to je 6 generace a né 7 jak to prezentují všici včetně kelly. On to bere od vapos ze zašové aa ti někde ze severního polska. Nevíte někdo o nějaké zradě v těch našich accordech??? Tažné budu potřebovat,tak se na to ptám, bo v hondě by to asi byl dvojnásobek- i když asi bez problémů... to mi hlava nebere

No ja tam mam po nema akorat par stop ze tam bylo...
Ponevadz je vyrizlej naraznik a na kufru je takova ta nalepka...
Ale jak jsem ho koupil tak uz tam nebylo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2010 , 22:02   Citovat  

taky jsem nad kouli premejslel, kdybych ji porizoval tak bych ale spis volil tu odendavaci, sice to neutahne tolik, ale nemam v planu za tim vozit nakladak, spis jen vozejk s motorkou, polni kuchyni, pripadne teda platak s autem ale ten by to asi neuvezlo to mi hlava nebere
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2010 , 22:01   Citovat  

Já mám na předu kayaby a vzadu myslím monroe a kolikrát se v zatáčce bojím ať mi neutíká zadek před předek pořádnej výtlem Prostě cítím, že ten zadek není tak dobrý jako předek.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 12:49   Citovat  

Jak je na tom s životností asi nejrozšířenější motor v týhle generaci, 2.0i F20B6 ? Někde jsem tu četl, že to jsou nesmrtlený motory, tak mě zajímá, jak je to doopravdy. Zvládne třeba 300-400tis km bez GO? Samo za předpokladu, že se k tomu člověk chová slušně, mění pravidelně olej, nehoní to za studena, atd.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2010 , 19:37   Citovat  

Střelec napsal:
Jak je na tom s životností asi nejrozšířenější motor v týhle generaci, 2.0i F20B6 ? Někde jsem tu četl, že to jsou nesmrtlený motory, tak mě zajímá, jak je to doopravdy. Zvládne třeba 300-400tis km bez GO? Samo za předpokladu, že se k tomu člověk chová slušně, mění pravidelně olej, nehoní to za studena, atd.

Před 15000 tisíci jsem přešel z helix ultra 5w40 na mogul extreme 10w40. Motor je mírně hlučnější po startu- v zimě,zato téměř přestal žrát olej. Měním ho co 10000,včetně filtrů. Po tom co mi teď vymazaly chyby a dal jsem funkční sondy,jede jako střela. Má najeto 268000 km. Myslím,že 400000 vydrží.
   Návrat  
Hlavi je teď offline  Hlavi
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 15:44   Citovat  

Já mám najeto už skoro 365 000 km a podle toho co jsem všechno měl a projel můžu směle říct že jede líp než kdejaky auto po 100 tisících. Samozřejmě se o něj musíš starat jako o každej motor když ho nechceš zničit. Já mám auto po prvním majiteli a servisku to má vedenou až do teď a já v tom směle pokračuju Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 15:59   Citovat  

Hlavi napsal:
Já mám najeto už skoro 365 000 km a podle toho co jsem všechno měl a projel můžu směle říct že jede líp než kdejaky auto po 100 tisících. Samozřejmě se o něj musíš starat jako o každej motor když ho nechceš zničit. Já mám auto po prvním majiteli a servisku to má vedenou až do teď a já v tom směle pokračuju Mrk

Hezká porce, tomu se svýma 250.000 km nemůžu konkurovat, na tom budu tak za 3 roky, pokud ještě bude jezdit Úsměv
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 19:40   Citovat  

Pekny nájezd. A co tak zmenit tema. Spotreba? Ja s F18b2 se blizim k 11ti litrum... pořádnej výtlem Nuto rict ze tomu celkem davam a na kazdem najezdu na dalnici ci useku kde nikoho neohrozim - treba kopec s dvema pruhy atd davam do 6.5k. Dalnice pianko 140. Radim vetsinou mezi 3-4 ale nekdy se nazadari a trosku se to protahne. I tak si ymslim ze je to dosta neco asi nebude dobre. Mno ze by lambda kouř
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 21:44   Citovat  

krtekm napsal:
Pekny nájezd. A co tak zmenit tema. Spotreba? Ja s F18b2 se blizim k 11ti litrum... pořádnej výtlem Nuto rict ze tomu celkem davam a na kazdem najezdu na dalnici ci useku kde nikoho neohrozim - treba kopec s dvema pruhy atd davam do 6.5k. Dalnice pianko 140. Radim vetsinou mezi 3-4 ale nekdy se nazadari a trosku se to protahne. I tak si ymslim ze je to dosta neco asi nebude dobre. Mno ze by lambda kouř

Jsem na tom uplne stejne... cože cože ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 21:55   Citovat  

Ja jsem spotrebu vubec neresil. Ale ted jsem zacal pocitat a nestacim se divit. Skusim eko jizdu a pokud se nedostanu pod 9 du si pro novou lambdu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 22:22   Citovat  

kdyby byla spatna tak se rozsviti engine check ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 23:08   Citovat  

dálkové 9,2 i se špatnou lambdou. Teď po výměně,zattím nevím,ale napíšu. Jinač po městě běžně 10
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2010 , 11:08   Citovat  

Robbie napsal:
kdyby byla spatna tak se rozsviti engine check ne?

nemyslim si. lambdu zmeris treba osciloskopem a ten v sobe auto urco nema. pokud nefunguje treba predehrev tak budis. ale nespravna funkce lambdy se podle me do urcite miry diagnostikou nechytne. mozna az bude vykasena do dostatecne miry a nebude schopna ridit smes.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2010 , 13:39   Citovat  

krtekm napsal:
nemyslim si. lambdu zmeris treba osciloskopem a ten v sobe auto urco nema. pokud nefunguje treba predehrev tak budis. ale nespravna funkce lambdy se podle me do urcite miry diagnostikou nechytne. mozna az bude vykasena do dostatecne miry a nebude schopna ridit smes.

No ja osobne si myslim ze je ta spotreba tak nejak v normalu, proste jezdime jak dobitci no...
Je cas si to priznat HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2010 , 14:21   Citovat  

Hihi pořádnej výtlem mno asi jo. Az koupim tu 2,4 tak budu mit spotrebu 20l/100km....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2010 , 16:37   Citovat  

krtekm napsal:

za dobu co mam tohle Acco (7 mesicu) mam dlouhodobou spotřebu 9.8, ale měl když jsem nedávno přezul na letní pneu, tak o dost spadla a ted se pohybuju nekde v rozmezi 8-9.5. Spotřeba čistě po Praze s velmi lehkou nohou a častými studenými starty bez klimy - 9.8.
   Návrat  
menor je teď offline  menor
PříspěvekZaslal: 30.5.2010 , 8:52   Citovat  

Máte problemy se zadnima brzdama ? Celkem už nějakou dobu s něma válčím tak bych chtěl vedět jak jsou na tom jiné accordy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina