Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Motor D17A9 da sa upravovat?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
LastV8 je teď offline  LastV8
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 9:44   Citovat  

LukasT napsal:
Ten kompresor by ma zaujimal viac kvoli mensim nakladom, samozrejme ze do radiacej by som zainvestoval to je mi jasne a uz som s tym zmiereny ze to nie je lacna vec. K tomu kompresoru co este treba respektive co by bolo vhodne vymenit?

myslim, ze na toto je kompetentny clovek vti [906team], ma reputaciu v tejto oblasti Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 9:56   Citovat  

LastV8 napsal:
Hondata podporuje, K-PRO
tudy odkaz
Honda Civic
2001-2005 Civic (DX, LX, HX & EX Manual transmission only D17 engine )
2002-2005 Civic Si (PNF ECU)
2003-2004 Japanese Civic Type R (PRD ECU)
2002-2005 Civic Type R (Euro) (PRA ECU)
v USA davaju zvacsa K-Pro...ale je to drahe...tusim cisto nova + shipping + dph + clo okolo 1000EUR a este ju treba naladit...
...mozno je lacnejsie dat kompresor, nejaky kupit, tusim ste aj predavali Eaton za 300Ecok, spravit uchyty, asi vyhodit kompresor klimy, aby bolo miesto....manualne zrucny clovek (to presne nie som) to asi zvladne za lacnejsie ako zastavba turba....pocul som famy, ze nejaky nizky tlak zvladne aj stock ECU, ze este ma mapy, ale tam nie je pointa, lebo ked tlacit, tak nech to ma zmysel...

aj hondata nema uplne konzistentne info o tom co vlastne vedia, lebo na tom linku co som poslal maju napisane unsupported ale podla tohoto - tudy odkaz to uz vedia.
ale treba zohnat ECU z niektoreho z tychto aut:

2002-2004 RSX Base 5 speed (PND -A0 ECU)
2002-2004 RSX Type S 6 speed (PRB-A0 - ECU)
2002-2004 CRV 5 speed (PPA-A0 ECU)
2002-2005 Japanese DC5 Integra Type R (PRC ECU)
2003-2005 Japanese Civic Type R (PRD ECU)

+ poslat to do ameriky aby to upravili pre K-Pro + dalsie upravy... neviem kolko by stala ECU ktoru tam musis poslat, ale oni pytaju len za tu upravu cca 1000eur s tym, ze tam mas seriove mapy. to uz podla mna vyjde lepsie (rovnako ako v pripade S2000) kupit riadiacku od AEM.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 10:02   Citovat  

vti [906team] napsal:
aj hondata nema uplne konzistentne info o tom co vlastne vedia, lebo na tom linku co som poslal maju napisane unsupported ale podla tohoto - tudy odkaz to uz vedia.
ale treba zohnat ECU z niektoreho z tychto aut:

2002-2004 RSX Base 5 speed (PND -A0 ECU)
2002-2004 RSX Type S 6 speed (PRB-A0 - ECU)
2002-2004 CRV 5 speed (PPA-A0 ECU)
2002-2005 Japanese DC5 Integra Type R (PRC ECU)
2003-2005 Japanese Civic Type R (PRD ECU)

+ poslat to do ameriky aby to upravili pre K-Pro + dalsie upravy... neviem kolko by stala ECU ktoru tam musis poslat, ale oni pytaju len za tu upravu cca 1000eur s tym, ze tam mas seriove mapy. to uz podla mna vyjde lepsie (rovnako ako v pripade S2000) kupit riadiacku od AEM.

no asi ECU bude problematicky clanok v danom retazci...swap na prepisovatelnu OBD1 nie je mozny? s prislusnym predratovanim, samozrejme...

AEM, myslis, nieco odtialto? tudy odkaz ?
ale tie asi nebudu standalone, treba nechat aj stock, ci nie?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 10:05   Citovat  

ahaa, maju aj priamo na 1.7:
tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 10:05   Citovat  

LukasT napsal:
Ten kompresor by ma zaujimal viac kvoli mensim nakladom, samozrejme ze do radiacej by som zainvestoval to je mi jasne a uz som s tym zmiereny ze to nie je lacna vec. K tomu kompresoru co este treba respektive co by bolo vhodne vymenit?

co sa tyka kompresora, tak neviem ci su naklady mensie, ale urcite treba vyriesit uchytenie, nahon na remenicu, idealne nejaky intercooler, rury, spojky, blowoff a otazka je ci nebude potrebne aj vacsie vstreky.
rozdiel oproti turbu je len v tom, ze neriesis vyfuk a mazanie turba pripadne externy wastegate, ale inak potrebujes dost vela rovnakych veci.

btw: mam na predaj jeden Eaton M27 za dobru cenu.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 10:16   Citovat  

LastV8 napsal:
ahaa, maju aj priamo na 1.7:
tudy odkaz

hej, to je presne ona, standalone EMS. robia aj piggy ale to je naprd.
prekablovavat na stare OBD1 je podla mna choroba, musel by si riesit rozdelovac (neviem ci je vobec na vacke zarez na nahon rozdelovaca) a bohvie co este ine, mozno aj EACV tam je krokovy a nie PWM, skratka ked uz, tak treba pocitat s investiciou do rozumnej ECU.

LukasT je teď offline  LukasT
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 10:18   Citovat  

vti [906team] napsal:
co sa tyka kompresora, tak neviem ci su naklady mensie, ale urcite treba vyriesit uchytenie, nahon na remenicu, idealne nejaky intercooler, rury, spojky, blowoff a otazka je ci nebude potrebne aj vacsie vstreky.
rozdiel oproti turbu je len v tom, ze neriesis vyfuk a mazanie turba pripadne externy wastegate, ale inak potrebujes dost vela rovnakych veci.

btw: mam na predaj jeden Eaton M27 za dobru cenu.

Hmm otazka asi pod pas...kolko by vysla kompeltna zastavba? Viem ze je to dost tazko povedat ale plus minus by mi to stacilo Úsměv sorry za taku otazku přátele

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 10:20   Citovat  

vti [906team] napsal:
hej, to je presne ona, standalone EMS. robia aj piggy ale to je naprd.
prekablovavat na stare OBD1 je podla mna choroba, musel by si riesit rozdelovac (neviem ci je vobec na vacke zarez na nahon rozdelovaca) a bohvie co este ine, mozno aj EACV tam je krokovy a nie PWM, skratka ked uz, tak treba pocitat s investiciou do rozumnej ECU.

jasne, ja len si rozsirujem obzory, lebo preplnovanie ma laka.....v dnes dobe je hrozna inflacia vykonu, vela malych aut, o nizsej strednej triede nehovoriac, ma cez 100kw...potom sa clovek na okruhu hanbi so sportovym dvojdverovym modelom od Hondy Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 10:32   Citovat  

LukasT napsal:
Hmm otazka asi pod pas...kolko by vysla kompeltna zastavba? Viem ze je to dost tazko povedat ale plus minus by mi to stacilo Úsměv sorry za taku otazku přátele

otazka to nie je pod pas, ale neviem na nu odpovedat Úsměv
problem je v tom, ze ja sa specializujem primarne na ladenie ECU a tieto mechanicke zalezitosti nemame teraz kde robit. v pripade turba by bola v pohode mozna realizacia vo firme AMA kedze s nimi uzko spolupracujeme. asi by slo riesit aj ten kompresor, ale to by bolo dobre stretnut sa priamo u nich aj s autom pozriet sa na to.

LukasT je teď offline  LukasT
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2010 , 10:43   Citovat  

vti [906team] napsal:
otazka to nie je pod pas, ale neviem na nu odpovedat Úsměv
problem je v tom, ze ja sa specializujem primarne na ladenie ECU a tieto mechanicke zalezitosti nemame teraz kde robit. v pripade turba by bola v pohode mozna realizacia vo firme AMA kedze s nimi uzko spolupracujeme. asi by slo riesit aj ten kompresor, ale to by bolo dobre stretnut sa priamo u nich aj s autom pozriet sa na to.

Aha to som nevedel ze sa specializujes len naledenie ale aj tak si macher OK tu na fore o tebe vsetci len v dobrom. Tu firmu poznam chcel som si u nich dat robit vyfuk na predosle auto. A zrovna som o nich rozmyslal minuly tyzden, lebo ten magnaflow co tam mam je dost hlucny a chcel by som nieco tichsie. Nevedel som ze robia aj taketo veci, to musia byt tiez pekny machri. No v kazdom pripade sa v tej firme zastavim uz len kvoli tomu vyfuku.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Motor D17A9 da sa upravovat?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina