Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupim crx 1. nebo 2.generaci
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
rideon je teď offline  rideon
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:12   Citovat  

Shanim pro kamarada crx 1. generaci pouze 1.6 nebo pripadne 2.gen. Radeji v lepsim stavu a origo.Muze byt i EE8,ale uz jich moc neni a ceny jsou nekde jinde..Kontakt nejlepe na mail: rideonxxl@seznam.cz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:28   Citovat  

EE8
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:31   Citovat  

Leke napsal:
EE8
tudy odkaz

To je ale c4g . kouř
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:37   Citovat  

Neboli EE9 Úsměv
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:40   Citovat  

Jezis,ja jsem debil Se stydím HaHaaa Omlouvam se Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:49   Citovat  

Leke napsal:
Jezis,ja jsem debil Se stydím HaHaaa Omlouvam se Se stydím

Neomlouvej se. Jen díky podobným přešlapům pak my můžeme vypadat jako strašní borci HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:53   Citovat  

rideon napsal:
Shanim pro kamarada crx 1. generaci pouze 1.6 nebo pripadne 2.gen. Radeji v lepsim stavu a origo.Muze byt i EE8,ale uz jich moc neni a ceny jsou nekde jinde..Kontakt nejlepe na mail: rideonxxl@seznam.cz

V bazaru prodával Banzai 1G, která by byla určitě hodně slušná, ale jak koukám, někdy včera nebo kdy se prodala.
A pak prodává Krčmík z Ostravy 2G - zde . Přímo to auto neznám, ale znám majitele a myslím, že to je dobrej kup.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 17:12   Citovat  

Tak p. Banzai by jsi mel v prvni rade radeji zopakovat zasady slusneho jednani. Nevim sice o koho jde, ale jednanim mi pripomel jedny nase mensinove spoluobcany z Mostecka kteri uplne stejne slibovali a nakonec taktez nebrali telefonaty. Zaroven by jsi mohl uvedomit, ze timto jednanim mohou cloveku vzniknout urcite komplikace,jako napriklad v tomto pripade. Prosim p. Banzai, jednejte priste na rovinu a nedelejte z lidi hlupaky. Dekuji.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 17:45   Citovat  

ja tu prodavam CRX 1g na veteranskych SPZ, coz ma super vyhody jako zadna STK, zadne Emise, pojistka za 400,- za rok, zadna kniha jizd, atd atd.. (i policiste jsou schovivavejsi kouř ) ale je to 1.5 101PS (ale myslim ze spousta lidi dosvedci ze to jede masakralne :o) Na silnici to moc lidi nepredjede diky sve vaze, v zatackach to ma lepsi podvozek nez 2g a navic ma ma zanovni HPcka sporty a technicky je bez investic je to dobrý ale to je na kazdem.. Prodavam opravdu jen z duvodu ze koncim s autama a chci se venovat rodine Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 18:05   Citovat  

Gizmi, tvoje cero je siroko daleko to nejhezci,nejlepsi a zaroven je to to nejlepsi co zde lze koupit. To podle me. Bohuzel kamos chce 1.6 a nejlepe cernou, asi je moc zhyckany Úsměv Myslim si, ze kdyby ta tva byla 1.6 92 KW, uz tu davno neni..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 18:10   Citovat  

rideon: tyjo, dekuji za pochvalu! Ikdyz minimalne z pulky patri Rom.anovi, ja jen nesetril na technice a dal ji to co potrebovala (ikdyz trosku lasky by jeste chtela) Nabizel jsem k tomu autu jeste jedno na dily za priplatek a to ma 16tkovej motor (dokonce uz je v aute a dostal predtim peci - cekam jen na dozapojeni elektriky, atd) Ale podle me se nenajde blazen co by si vzal obe dve, takze tu druhou si necham na blbnuti a zavody Mrk
   Návrat  
Banzai je teď offline  Banzai
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 18:19   Citovat  

rideon napsal:
Tak p. Banzai by jsi mel v prvni rade radeji zopakovat zasady slusneho jednani. Nevim sice o koho jde, ale jednanim mi pripomel jedny nase mensinove spoluobcany z Mostecka kteri uplne stejne slibovali a nakonec taktez nebrali telefonaty. Zaroven by jsi mohl uvedomit, ze timto jednanim mohou cloveku vzniknout urcite komplikace,jako napriklad v tomto pripade. Prosim p. Banzai, jednejte priste na rovinu a nedelejte z lidi hlupaky. Dekuji.

Tak to já se zase musím bránit...
Auto je tu naprodej delší dobu..to je ale myslím jedno..Ozvalo se mi tak 100 zájemců,slibovali,slibovali,přijedu zítra,zítra se mi to nehodí,pozítří,pozítří se mi to nehodí,už jsem to takhle nemohl dělat.
A nakonec nedali ani vědět,že?
Já jsem uvedl,že kdo dřív přijede,toho auto bude!!!Nebylo pro Vás zamluvené to jsem nikdy neřekl,nikde slovo zadáno nepadlo!!!Pouze jsme spolu telefonicky hovořily,že auto ještě mám,tak mě tady nešpiňte.
To by mohl napsat každej,ale to auto se tu fakt prodávalo 2 měsíce..nemáte pořád špekulovat Mrk
děkuji za pochopení a nemíním se tady s někým hádat
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 18:47   Citovat  

To uz trosku varite z vody,nemyslite? Nevim proc je ve ctvrtem radku ten dovetek že, kdyz ja nebyl ten, co se neozval,ze.Ze se prodavalo dva mesice je mi lito,to ja neovlivnim.Mluvil jsem s vami v pondeli,ze si v utery pro nej mohu prijet.Na to jste mi odpovedel, ze to nechame na stredu aby se to mohlo rovnou prepsat.Take jste slibil,ze mi do stredy do 13. hodiny date vedet presneji podle prace,bohuzel od stredy jiz neberete telefony a hovory umyslne odmitate.Co si lze o tom myslet?V tom pripade ani nechapu vetu "nemáte pořád špekulovat..." Ja jsem se o necem dohadoval? Vubec,stacilo mi se pouze domluvit na predani, ale to uz jste mel asi nejspise jine umysly s timto autem a toto mel byt nejspise urcity druh humoru,jinak si to neumim vysvetlit.Jeste jsem zduraznoval, aby vse probehlo max. do patku mohl jsem s nim odjet domu,kvuli tomu se rusil puvodni odvoz,bohuzel opet vase pochopeni umrzlo nekde na bode mrazu kdyz jste sliboval hory doly. Umeni neni byt bez chybny,ale umet priznat chybu, to ale jak vidmo je pro vas nadlicky ukol kdyz se zde ohanite nepravdami a lzi. Stacilo rici, ze jsem jiz druhy ci x-ty a tudis musim pockat az jak dopadne ten co ma (mel) prijet ve stredu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 19:32  Naposledy upravil Banzai dne 27.5.2010 , 19:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

rideon napsal:
To uz trosku varite z vody,nemyslite? Nevim proc je ve ctvrtem radku ten dovetek že, kdyz ja nebyl ten, co se neozval,ze.Ze se prodavalo dva mesice je mi lito,to ja neovlivnim.Mluvil jsem s vami v pondeli,ze si v utery pro nej mohu prijet.Na to jste mi odpovedel, ze to nechame na stredu aby se to mohlo rovnou prepsat.Take jste slibil,ze mi do stredy do 13. hodiny date vedet presneji podle prace,bohuzel od stredy jiz neberete telefony a hovory umyslne odmitate.Co si lze o tom myslet?V tom pripade ani nechapu vetu "nemáte pořád špekulovat..." Ja jsem se o necem dohadoval? Vubec,stacilo mi se pouze domluvit na predani, ale to uz jste mel asi nejspise jine umysly s timto autem a toto mel byt nejspise urcity druh humoru,jinak si to neumim vysvetlit.Jeste jsem zduraznoval, aby vse probehlo max. do patku mohl jsem s nim odjet domu,kvuli tomu se rusil puvodni odvoz,bohuzel opet vase pochopeni umrzlo nekde na bode mrazu kdyz jste sliboval hory doly. Umeni neni byt bez chybny,ale umet priznat chybu, to ale jak vidmo je pro vas nadlicky ukol kdyz se zde ohanite nepravdami a lzi. Stacilo rici, ze jsem jiz druhy ci x-ty a tudis musim pockat az jak dopadne ten co ma (mel) prijet ve stredu.

Když už jsme u toho...
Nepsal jsem vám náhodou mail,že je zájemce,který se přijede podívat(včera),(podotýkám vážný zájemce)a když si ji nevezme,že Vám napíši?a napsal jsem Vám?Že je auto prodáno?Napsal,nevím co tedy řešíte.
A omlouvám se tedy,že sem Vám nemohl vzít telefon
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 19:41   Citovat  

alespon to mate vyreseny kluci Mrk ja takto mel zamluveneho hybrida turbo se zarukou od chlapa co poslal auto do stromu zadkem..volal jsem mu, vse OK a ze zitra at nejezdim a ze je cas a ze az ho sunda z motoru, tak da vedet. Pak jsem mu volal znova ze zitra opravdu jedu kolem nej a on ze at nemam strach a at poslu sms s tim co chci at nema zmatek v lidech co kdo chce a sepise si to. Napsal jsem sms, on odpovedel ze na me mysli. Za 2 dny koukam na net a turbo koupil nekdo jiny a me napsal ze ma chyba kdyz nejsem schopen zvednout kiss me a zacal byt vulgarni ze kdyby dal na kazdeho povidacky ze prijede, tak ze nic neproda, atd.. Tak to valím bulvy holt lidi jsou ruzny a budte radi ze mate alespon jasno - stane se.. Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 20:12   Citovat  

Mala poznamka, s tim s kym jste mluvil byl muj kamarad co prave shani to cero,kdyz jste mu nebral tel. tak me pozadal at vam zkusim svalne napsat ze sveho mailu protoze jemu jste neodepisoval ani nebral telefon.A ejhle, najednou mi prisla odpoved,tak to jste byl asi zaneprazdneny jak pro koho,ze.Jen si zkontrolujte cislo,ja mam 775086695 a to vam nevolalo,ze.Po teto zkusenosti mi kamos radeji rekl at mu neco najdu,nema cas tady s nekym hrat na kocku a mys.Jen jeste takova poznamka, proc jste mne dneska odepsal, ze uz je prodane,ale puvodnimu zajemci (memu kamaradovi) jste nebyl ani schopny napsat ani sms?Je videt, ze prumerny (podprumerny) cechacek sve urcite rysy zkratka nezapre,ze...Honde zdar.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 11:53   Citovat  

rideon napsal:
Mala poznamka, s tim s kym jste mluvil byl muj kamarad co prave shani to cero,kdyz jste mu nebral tel. tak me pozadal at vam zkusim svalne napsat ze sveho mailu protoze jemu jste neodepisoval ani nebral telefon.A ejhle, najednou mi prisla odpoved,tak to jste byl asi zaneprazdneny jak pro koho,ze.Jen si zkontrolujte cislo,ja mam 775086695 a to vam nevolalo,ze.Po teto zkusenosti mi kamos radeji rekl at mu neco najdu,nema cas tady s nekym hrat na kocku a mys.Jen jeste takova poznamka, proc jste mne dneska odepsal, ze uz je prodane,ale puvodnimu zajemci (memu kamaradovi) jste nebyl ani schopny napsat ani sms?Je videt, ze prumerny (podprumerny) cechacek sve urcite rysy zkratka nezapre,ze...Honde zdar.

Takove lidi mam nejradši,jenom zkouši,sám jste to napsal,jaké číslo mi volalo to fakt bohužel nevím,ani mě to teď už nezajímá,nemáte mně urážet hned na začátku,nikdo Vám nic neudělal..A pro příště se máte domluvit s kamarádem to mám nejradši kamarád a volal,psal.A navíc nejsu čecháček,jsem z Moravy,To kdyby jsme se na něčem jěště domlouvali,abyste nejel náhodou na druhou stranu.Velmi šťastný
K
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 18:27   Citovat  

No v lhani a prekrucovani jste zcela no. 1, to se musi nechat.Vite, kdyz se na necem domluvime a vy pak posleze nejste schopen ani napsat,tak to zkratka zkusim z jineho mailu nebo cisla.A najednou se zacne komunikovat. To pouze ukazuje na vasi bezpaternost kdy jediny cil je svuj prospech bez ohledu na urcite mravni ci eticke zasady..Kazdy si myslim muze zde precist oba nazory a vyvodit si sam zaver, mne to zkratka ferove jednani nepripada a to ze neumite ani priznat chybu a na misto toho radeji prekrucujete fakta je vec druha. Jinak se omlouvam se za toho cechacka, chapu,ze moravaci jsou hrdi na to, cim jsou. Vzdycky meli blize spise ke Slovensku ktere je podobne hrde zalozene, lec ta pojinta mi utika...
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 18:41   Citovat  

2 Rideon. Kamarád prodává CRX 2G. Motor 16.16v D16A8 . Vůz je po výměně karoserie - vše legální a potvrzeno. Je možno si k vozu "přikoupit" Hromadu dílů jak ode mně tak od majitele. Přikládám foto.

DSC00957.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00957.JPG, 224.37 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 23:01   Citovat  

UP
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupim crx 1. nebo 2.generaci