Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak zpětně vyrazit z Německého prodejce servisku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 8:51   Citovat  

Ahoj,

Uz asi mesic se snazim vyrazit z Nemeckyho prodejce servisni knizku,kterou jsem si blbec zapomnel pri koupi vyzadat.

Kazdej tyden telefonuju primo majiteli, ten se vzdycky vymlouva ze ji nemuzou najit, od doby co ji scanovali a posilali mi jeji kopii a slibuje ze ji najdou a poslou (tu elektronickou kopii mam). Uz jsem ho durazne upozornoval ze ve smlouve je jasne dany ze jsem ji mel dostat.

Proveroval jsem u Honda Fugel a muzou mi udelat duplikat za 70 ecek, coz se mi davat nechce.

Ma nekdo zkusennost co na by na ne mohlo platit? Holt je to 500 kilaku daleko a majitel si dobre spocital ze si tam urcite nezajedu.

BTW jedna se o autohaus Walk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 9:04   Citovat  

Silou nic nezmůžeš, buď to půjde po dobrém, nebo dej těch 70 éček za duplikát (jestli ti to za to stojí)
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 15:32   Citovat  

ja bych vsude po internetu napsal jaky to jsou podvodnici Velmi šťastný to je jiste donuti ti ji poslat
ale vazne: pokud nebude mit autohaus "dobrou vuli" nezmuses nic, a nejakeho dozadovani se skrz urady (polizei,bag) ti nepomuze, vzdycky budes "jen" cech a pravda bude na nemecky strane...takze se spokoj s kopii nebo obetuj 70ecek Mrk

a jestli ti to treba pomuze, tak mne minuly tyden odmitli v autohausu vubec prodat auto, ze nejsem nemec...az kdyz jsem zacal rvat,ze teda jsem i kdyz tam nebydlim, a ze muj deda jim byl dobrej, kdyz bojoval u stalingradu, tak svolili a nakonec jsme dostal cokoladu na cestu domu pořádnej výtlem takze proste tak to chodi a nic s tim neudelame
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 13:58   Citovat  

eso-sannycars napsal:
ja bych vsude po internetu napsal jaky to jsou podvodnici Velmi šťastný to je jiste donuti ti ji poslat
ale vazne: pokud nebude mit autohaus "dobrou vuli" nezmuses nic, a nejakeho dozadovani se skrz urady (polizei,bag) ti nepomuze, vzdycky budes "jen" cech a pravda bude na nemecky strane...takze se spokoj s kopii nebo obetuj 70ecek Mrk

a jestli ti to treba pomuze, tak mne minuly tyden odmitli v autohausu vubec prodat auto, ze nejsem nemec...az kdyz jsem zacal rvat,ze teda jsem i kdyz tam nebydlim, a ze muj deda jim byl dobrej, kdyz bojoval u stalingradu, tak svolili a nakonec jsme dostal cokoladu na cestu domu pořádnej výtlem takze proste tak to chodi a nic s tim neudelame

pořádnej výtlem dobře ty! Válečná éra naně asi zábírá zkusil bych to i u tý servisky Velmi šťastný
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:34   Citovat  

eso-sannycars napsal:

wow.. 10/10 OK
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:43   Citovat  

esso má pravdu, nenaděláš nic - jsme pro ně "jen" češi
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 17:49   Citovat  

zkoušej to nejdřív po dobrym, dělej ze sebe blbce a pak to zkus po zlym... dej si pár dní a všude to hezky rozházej, do fór atd, hlavně do německejch, to buď napiš německy nebo anglicky, aby i ostatní viděli, posílej jim na mejl printScreeny a kontaktuj svýho právního zástupce... ...mě už taky nezbylo nic jinýho a budu se soudit s tim ***** co nám prodal toho přeluda a pak ještě s jednim co nechce uznat odlítlej kamínek od jeho auta a moje rozbitý čelní sklo... no a když nezabere ani to tak si udělej 500km vejlet, a buďto sprej nebo rovnou molotov.... hold oni po nás kamenem, my po nich dvěma..tímhle jsme se začal řídit po tom co si ze mě všichni akorát ďáli pr... pan Pech bude mít tento týden jistě taky radost, ne-li přímo Pech Velmi šťastný
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 18:55   Citovat  

cocks napsal:
zkoušej to nejdřív po dobrym, dělej ze sebe blbce a pak to zkus po zlym... dej si pár dní a všude to hezky rozházej, do fór atd, hlavně do německejch, to buď napiš německy nebo anglicky, aby i ostatní viděli, posílej jim na mejl printScreeny a kontaktuj svýho právního zástupce... ...mě už taky nezbylo nic jinýho a budu se soudit s tim ***** co nám prodal toho přeluda a pak ještě s jednim co nechce uznat odlítlej kamínek od jeho auta a moje rozbitý čelní sklo... no a když nezabere ani to tak si udělej 500km vejlet, a buďto sprej nebo rovnou molotov.... hold oni po nás kamenem, my po nich dvěma..tímhle jsme se začal řídit po tom co si ze mě všichni akorát ďáli pr... pan Pech bude mít tento týden jistě taky radost, ne-li přímo Pech Velmi šťastný

Tak odlítlej kamínek bych taky nikomu neuznával (má si ho připojistit nebo jezdit půlnoci Velmi šťastný ), a soudit se kvůli každé blbosti, to mají soudci hrozně rádi. Ale když chce někdo hradit soudní poplatky, tak ať se soudí OK Lepší je používat hlavu a ne se potom divit jako ten blbec co si koupil 5 let staré BMW a pak podával trestní oznámení, že nemá najeto 50tis. km, ale 150tis..
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 18:56   Citovat  

a jinak na co servisku, kupuje se auto, ne serviska. A záleží hlavně na to v jakém je stavu auto..
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 19:02   Citovat  

cocks napsal:

udelej to presne jak pise cocks a mas na nejakou dobu postarano o bezplatny kurz nemciny...bohuzel na neprilis atraktivnim miste Ble tohle je absolutni hloupost...jinak nez po dobrem nemas sanci, nikdo si nebude nic delat z nejakeho internetoveho pisalka....chci videt pravnika co te bude zastupovat kvuli servisni knize v hodnote 70eur a ten vylet a resit to po "zlym" je absolutni haluz....nedejboze te nekdo pristihne jak neco nicis, nebo nekoho napadnes a uz se to veze...nemec versus cech na nemecky pude...kdo bude v "pravu" je snad vice nez jasne Cool
jak jsem psal, tak to chodi a nic s tim nenadelame, holt jsme "jen" cesi, jak spravne poznamenal area
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 10:39   Citovat  

cocks napsal:

ty jsi fakt velkej "borec"
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 11:05   Citovat  

Tak resit to silou je fakt asi hloupost bylo by z toho vic skody nez uzitku.

Servisku chci vicemene z duvodu budouciho prodeje a taky nevim jaky servisni ukony byly vykonany na posledni prohlidce v 68 000. Mam totiz jenom kopii stranky s razitkama. Asi tedy prozatim zkusim jestli by mi z Hondy Fugel poslali historii servisnich ukonu.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 11:19   Citovat  

karnas napsal:
Tak resit to silou je fakt asi hloupost bylo by z toho vic skody nez uzitku.

Servisku chci vicemene z duvodu budouciho prodeje a taky nevim jaky servisni ukony byly vykonany na posledni prohlidce v 68 000. Mam totiz jenom kopii stranky s razitkama. Asi tedy prozatim zkusim jestli by mi z Hondy Fugel poslali historii servisnich ukonu.

To bude asi nejrozumější, podle VINu ti to vytisknou (jestli se dohodnete) nebo zaplať těch 70 euro jak si psal a máš klid a bez nervů. ....z českýho bazaru/prodejce by si podle mýho servisku mámil stejně jako z německa, takže je to prašť jako uhoď. Hlavně ať auto dobře slouží.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 11:21   Citovat  

cocks napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem jj to je ten nejlepsi zpusob, soudit se kvuli servisky pořádnej výtlem pokud se tam nekdo nekdy choval takhle tak se nedivim ze pro nemce jsme jenom idioti , protoze tohle udela fakt jenom idiot KO wc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 11:37   Citovat  

marek.82 napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem jj to je ten nejlepsi zpusob, soudit se kvuli servisky pořádnej výtlem pokud se tam nekdo nekdy choval takhle tak se nedivim ze pro nemce jsme jenom idioti , protoze tohle udela fakt jenom idiot KO wc

jo aha, takže je nejlepší se na to vykašlat, nechat si wc na hlavu a ať to teda všem projde, to je pak jasný že tenhle stát je na tom tak jak je když se sebou nechá každej čech zametat a je podělanej z každýho plesnivýho Helmuta a toho jejich slavnýho Reichu...na každou svini se voda vaří takže jak ti tu radí ostatní, vykašli se na to jako správnej čech a čekej, že ho boží mlýny časem semelou.....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 11:47   Citovat  

cocks napsal:
jo aha, takže je nejlepší se na to vykašlat, nechat si wc na hlavu a ať to teda všem projde, to je pak jasný že tenhle stát je na tom tak jak je když se sebou nechá každej čech zametat a je podělanej z každýho plesnivýho Helmuta a toho jejich slavnýho Reichu...na každou svini se voda vaří takže jak ti tu radí ostatní, vykašli se na to jako správnej čech a čekej, že ho boží mlýny časem semelou.....

nerikam ze se ma na to vykaslat ale soudit se kvuli servisky ? by musel byt padnuty na hlavu KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 12:03   Citovat  

marek.82 napsal:
nerikam ze se ma na to vykaslat ale soudit se kvuli servisky ? by musel byt padnuty na hlavu KO

Má to jasně dané ve smlouvě ? Pokud ano, šel bych do toho, alespoň se na to připravit a druhou stranu o tom informovat, kolikrát se to na poslední chvíli ještě dá vyřešit smírnou cestou když ta druhá strana vidí, že s tebou jen tak nezametou. Já byl dřív taky takovej, že mi bylo šechno jedno a radši jsem sklopil uši...ale proč ? koor když je to nějakej autobazar a ne fyz. osoba..takhle všem akorát děláš vola, a přicházíš o svoje peníze...

jinak samozřejmě pokud (nevím jak to chodí) mu na základě VIN vystaví novou tak bych to taky zkoušel touto cestou, bude to rozhodně rychlejší levnější a bez nervů... ale v poslední době mě prostě zaráží drzost nekterých lidí..ty jsi s tím autem alespoň dojel domů..ale vem si, když bys na půli cesty zůstal stát a domů musel po laně...a majitel by tě ještě osočoval z toho, že sis to způsobil sám..to už mi přijde jako do nebe volající naštvanej ale na všechny jednou dojde..na všechny !!!
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 13:02   Citovat  

cocks napsal:
Má to jasně dané ve smlouvě ? Pokud ano, šel bych do toho, alespoň se na to připravit a druhou stranu o tom informovat, kolikrát se to na poslední chvíli ještě dá vyřešit smírnou cestou když ta druhá strana vidí, že s tebou jen tak nezametou. Já byl dřív taky takovej, že mi bylo šechno jedno a radši jsem sklopil uši...ale proč ? koor když je to nějakej autobazar a ne fyz. osoba..takhle všem akorát děláš vola, a přicházíš o svoje peníze...

jinak samozřejmě pokud (nevím jak to chodí) mu na základě VIN vystaví novou tak bych to taky zkoušel touto cestou, bude to rozhodně rychlejší levnější a bez nervů... ale v poslední době mě prostě zaráží drzost nekterých lidí..ty jsi s tím autem alespoň dojel domů..ale vem si, když bys na půli cesty zůstal stát a domů musel po laně...a majitel by tě ještě osočoval z toho, že sis to způsobil sám..to už mi přijde jako do nebe volající naštvanej ale na všechny jednou dojde..na všechny !!!

Začíná jít z tebe hrůza HaHaaa Nějak se nám z prdlouše z reklamačního oddělení,kterej hlásal,že bude v televizi,na sraz přijel jako poslední a svým vpadnutím si získal řadu sympatií,stává pan Někdo OK
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 13:08   Citovat  

Tema o nicem. Prece nejde nekoho naucit po pismenkach socialni inteligenci KO . Me uz parkrat slibena serviska taky nedorazila. Chute nekam osobne jezdit s plamenometama me presly v urcitem veku a vraci se jen malokdy.. HaHaaa
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 13:43   Citovat  

alicante napsal:
Tema o nicem. Prece nejde nekoho naucit po pismenkach socialni inteligenci KO . Me uz parkrat slibena serviska taky nedorazila. Chute nekam osobne jezdit s plamenometama me presly v urcitem veku a vraci se jen malokdy.. HaHaaa
hezky receno HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:58   Citovat  

cocks napsal:

nerikam ze ma klopit usi, muze toho prodejce otravovat telefonicky kazdy den ( stejne mu to nepomuze ) ale resit servisni knizku za par drobnych nejakym soudem? Velmi šťastný Velmi šťastný by musel byt dobry blazen Velmi šťastný
   Návrat  
Hondatras je teď offline  Hondatras
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 16:06   Citovat  

Zdravim všechny normální lidi přátele Vážení páni moderátoři,nezdá se Vám,že pan Cocks akorát tady vše zbytečně rozviřuje a vyhrožuje? KO Vždyt je to k smíchu.Pak at se nediví,že si z něj každý dělá p....Nový majitel Preludy se mi omluvil a je rád,že jí má,tak nevím,proč do toho pořád rýpe KO A ještě snad posprejovat barák HaHaaa At to zkusí.
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 19:18   Citovat  

Hondatras napsal:
Zdravim všechny normální lidi přátele Vážení páni moderátoři,nezdá se Vám,že pan Cocks akorát tady vše zbytečně rozviřuje a vyhrožuje? KO Vždyt je to k smíchu.Pak at se nediví,že si z něj každý dělá p....Nový majitel Preludy se mi omluvil a je rád,že jí má,tak nevím,proč do toho pořád rýpe KO A ještě snad posprejovat barák HaHaaa At to zkusí.

Kdyby tady někdo, zřejmě současný majitel uvedl, jak to s tím autem tedy skutečně bylo, možná by si pár lidí přestalo myslet, že zas jednou někdo někoho napálil. Podle dnes již zamčeného tématu to totiž tak vypadalo. A k smíchu to moc není.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 20:53   Citovat  

Driver napsal:
Kdyby tady někdo, zřejmě současný majitel uvedl, jak to s tím autem tedy skutečně bylo, možná by si pár lidí přestalo myslet, že zas jednou někdo někoho napálil. Podle dnes již zamčeného tématu to totiž tak vypadalo. A k smíchu to moc není.

Protože tam většinu napsala pouze jedna strana... zzzzzzz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 21:53   Citovat  

spoon napsal:
Začíná jít z tebe hrůza HaHaaa Nějak se nám z prdlouše z reklamačního oddělení,kterej hlásal,že bude v televizi,na sraz přijel jako poslední a svým vpadnutím si získal řadu sympatií,stává pan Někdo OK

co mi zbejvá..já takovej nikdy nebyl..jenže když to pak každej den vidíš, každej si z tebe akorát dělá srandu a směje se ti do očí, člověk se práva nedovolá a navrch mají ti, co nehrajou fér a my blbci na to doplácíme..tan pan Hondatras má ještě tu drzost mě ještě osočovat že ho kdovíjak nepošpiňuju, to auto nedojelo ani domů, to je prostě bez debat a slušnej člověk by se alespoň podělil o náklady opravy, co to už všechno stálo a auto nejezdí, co na tom že je to opravdu krasavice k pohledání, když budeme muset udělat kliku a on tvrdí, že jsme to udělali my...Jirka (novej majitel) z ní má samozřejmě radost ale hlavně si ji nefinancoval tak bodějť by ji chtěl vracet, mě taky nešlo o to ji nutně vrátit ale ať je pán alespoň trochu férovej, nedali jsme mu za ni přece 20 ...jenže to je jako se vším tady..nakonec budu já za toho nejhoršího, kterej asi hned za jeho domem vypustil olej a pak jí domu nakládal nesmysl aby se na pánovi moh kdovíjak hojit a otravovat sobě i jemu život Smutný ..to hold jsem zase doplatil na to že jsem takovej parchant a chtěl jsem kamarádovi pomoct k radosti z auta, kterou každý z nás zná, kdyby to platil ze svýho, jistě by už Prelude byla zpět u majitele..takhle jsem na tom zase bitej já a proto se ze mě stává ten pan Někdo jak píšeš..

sorry za offtopic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 14:07   Citovat  

Tak bohuzel musim pridat dalsi negativni zkusennost s Hondou Fugel. Prohodil jsem s nima par mailu, s tim ze mi prislibili zaslani veskere servisni historie, kterou maji k dispozici. Chteli to poslat faxem, poslal jsem jim tedy cislo a cekal na fax, bohuzel marne. Vymenili jsme si jeste asi dva emaily ve kterych me ujistovali ze to bylo odeslano. Navrhl jsem jim zdali by to nemohli oscanovat a poslat emailem a od te doby (asi tyden) uz nereagujou ani na mail.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 14:28   Citovat  

Jasny kvuli servisce jako cancu slepenyho papiru, bych taky sel do soudniho sporu. Vyhodil bych pro zacatek 20tis pravnikovi jako zalohu, aby se seznamil s pripadem, udelal par telefonatu do nemecka a napsal zalobu, kterou pak necha prelozit, orazitkovat a posle ji do nemecka. V horsim pripade ti zabavi auto, jako dukaz v rizeni a dokavat se to nevyresi, tak neuvidis ani jedno. Ve finale se na to vykasles, protoze budes dalsich 100tis v minuse. V lepsi pripade ti vrati auto bez poplatku, dostanes servisku a nakonec zjistis, ze auto ma stejne stocene kilometry, takze co? Udelas dalsi soud, ze bazar stahnul kilometry a sfalsoval servisku? On to nemusel byt bazar ale predchozi majitel kterych mohlo byt treba 5.

Vem si 70ecek, bez si nechat udelat duplikat a mas pokoj. Nevim kolik vydelas za hodinu, ale vysedavat dny u netu, hledat fora, kde pospinit prodejce, mno uspesnost asi tak 5%, sam to vidis u AAA, kde na ne kazdy nadava, ale i tak prodaj 100aut denne. Auto prodava jeho stav, nikoliv serviska...

Nechapu jak nekdo muze ztracet cas takovou prkotinou jako se serviska, kdyz ji muze mit za 1000kc znova Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 15:13   Citovat  

Tak svete div se pred chvili mi po 5 urgenci servisni historii komplet poslali, a vsechno sedi, takze spokojenost...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 15:17   Citovat  

bordel napsal:
Jasny kvuli servisce jako cancu slepenyho papiru, bych taky sel do soudniho sporu. Vyhodil bych pro zacatek 20tis pravnikovi jako zalohu, aby se seznamil s pripadem, udelal par telefonatu do nemecka a napsal zalobu, kterou pak necha prelozit, orazitkovat a posle ji do nemecka. V horsim pripade ti zabavi auto, jako dukaz v rizeni a dokavat se to nevyresi, tak neuvidis ani jedno. Ve finale se na to vykasles, protoze budes dalsich 100tis v minuse. V lepsi pripade ti vrati auto bez poplatku, dostanes servisku a nakonec zjistis, ze auto ma stejne stocene kilometry, takze co? Udelas dalsi soud, ze bazar stahnul kilometry a sfalsoval servisku? On to nemusel byt bazar ale predchozi majitel kterych mohlo byt treba 5.

Vem si 70ecek, bez si nechat udelat duplikat a mas pokoj. Nevim kolik vydelas za hodinu, ale vysedavat dny u netu, hledat fora, kde pospinit prodejce, mno uspesnost asi tak 5%, sam to vidis u AAA, kde na ne kazdy nadava, ale i tak prodaj 100aut denne. Auto prodava jeho stav, nikoliv serviska...

Nechapu jak nekdo muze ztracet cas takovou prkotinou jako se serviska, kdyz ji muze mit za 1000kc znova Tak to valím bulvy
hele me vubec nejde o ty prachy spis o princip a chtel jsem znat jenom nazor lidi co maj zkusennost s jednanim s Nemeckejma prodejcema...tot vse
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 17:43   Citovat  

karnas napsal:
hele me vubec nejde o ty prachy spis o princip a chtel jsem znat jenom nazor lidi co maj zkusennost s jednanim s Nemeckejma prodejcema...tot vse

Jestli chces zkusenosti, tak jsem kupoval nejenom svoje auto taky v Nemecku a naprosto bez problemu. Kdyz se clovek chova slusne a ne jako (dopln si sam), druha strana nema duvod s nim jednat jako s nekym menecennym jenom proto ze je Cech (nebo jakakoli jina narodnost). Cele diskuzni vlakno mi prijde dost uhozene.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak zpětně vyrazit z Německého prodejce servisku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina