Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zákaz řízení
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 8
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:10   Citovat  

petr7 napsal:
pokud vim tak povinna vybava se kontroluje casto v pripade ze se policistum nezamlouva pan ridic, zrejme si mozna nepusobil na pany strazniky dobre i kdyz ses v pohode treba Úsměv

me tuhle taky braly kdyz sem je predjel na 50cte, taky sem si rikal ze z toho asi jen tak nevyvaznu, dlouho chodil kolem auta, chtel videt povinnou, ale slusne jednani, omluva a vsechno v poradku vse vyresilo, takze sem neplatil nic. Ale to asi ne vzdy plati, staci kdyz se nekdo spatne naji a uz nepomuze nic Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 16:12   Citovat  

coudu napsal:
Jj souhlasím..nedávno mě zastavili...dostal sem pokutu páč sem neměl techničák-beru moje chyba.Při tý příležitosti zkontrolovali povinnou vábavu,světla,blinkry,brzdový světla,atd.Když mi šel strážník sepsat pokutu stihl zastavit ještě jedno oprýskaný,izolepou poslepovaný BMW a myslíte že ho zkontroloval ? NE! Jen pokecali a ještě jim ukazoval cestu.Prostě PČR umě nemá moc úcty se svím přístupem ke kontrolám.

Je to tak,dělaji si to akorát sami,pak ať se nedivěj že si z nich každej utahuje a jsou jen pro smích, nebo v mém případě k pořádnému vzteku.
Tuhle sem poslouchal občanskýho joudu a byl tam případ, že řidiči kamionu nechtěli jezdit s náklaďákem o který se majitel nestaral a ohrožovali provoz...tak to šel jeden z nich nahlásit, že jsou ty náklaďáky v dezolátnim stavu,policie to sepsala...a co se nestalo...pokutu dostal ten co to šel nahlásit protože si v minulosti za ten volant sednul naštvanej pořádnej výtlem tak snad do háje to maj místo mozku z piva kostku??? tohle mi prostě hlava nebere, jak někdo může takhle rozhodovat! Všechno mi to připadá jako špatnej vtip,jenže ono se to opravdu děje cože cože ? zmatenej
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 16:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Takže policista by podle Vás měl porušovat své povinnosti. Bezvadný názor! je to dobrý
Až se něco stane Vám a policajt se na fakt vy...,tak to bude taky špatně nebo ne?

Nejak jsem nebyl na netu. Ziram. Tedy vlastne ty bys vsechny ty estebaky, udavace, kolaboranty apod. omluvil, protoze prece "nemohli porusovat sve povinnosti"?!?

Ja bych ten tvuj nazor obratil - az se jednou stanes obeti buzerace sam (a nemluvim o nejake, ze ktere se z titulu sve funkce vykroutis), pak nam prijd povykladat, jak to bylo super, ze druha strana "dodrzovala zakony". Pribuzni lidi, kteri skoncili v lagrech urcite z hloubi duse nenavidi Schindlera, protoze zakony nedodrzel, co?

Mimochodem, jako pravnik me prekvapujes svou "logikou", kdy nechovat se jako hovado (a tedy nebuzerovat a nevymahat hloupe zakony) povazujes za automaticky predpoklad toho, ze se nebude pomahat lidem? Mimochodem, na me se policie vy... uz nekolikrat a kupodivu zrovna ve vecech, ve kterych bych cekal, ze budou aktivni. Bohuzel, tihle "lide" maji plnou hubu kecu a buzerace, ale kdyz maji skutecne neco delat, tak najednou umi akorat po mesici poslat dopis, ze "vysetrovani bylo odlozeno". Chytat zlodeje je proste namahave, stat a u cesty a okradat ridice za hlouposti naopak snadne a vynosne. Pritom vetsina tech ridicu si PCR plati za to prvni, ne za to druhe.

Je na tobe proste bohuzel cim dal tim vic videt, ze jsi statni zamestnanec se zcela pokrivenym pohledem na svet.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 17:10   Citovat  

všechno se nedá hrotit do extrémů..to jsou jenom příklady...
reality,wake up
lidé jsou různí, v různých zaměstnání..někdo dělá práci pořádně,jinej na ní se wc
někdo pro peníze,jinej pro zábavu

záleží na koho narazíš a jak ty sám se v danou chvíli zachováš
tak to vidim já OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 17:21   Citovat  

Skyline: je to dobrý bohužel je to tak,musíme si to přiznat...
A co se týče zákonů...ty taky píší jen lidé a ty jsou omylní,takže není nic divného na tom když je zákon blbě napsanej a nepomůže v tom případě ani odvolání a musí se pouze počkat až se zákon změní...takže věta kterou jsem i na svou osobu často slyšel "máš dodržovat zákony" je absolutní nesmysl...ale bohužel se to děje a dít bude,to je jasné...ale takovéhle suché konstatování je taky o ničem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 17:32   Citovat  

Redy napsal:
Skyline: je to dobrý bohužel je to tak,musíme si to přiznat...
A co se týče zákonů...ty taky píší jen lidé a ty jsou omylní,takže není nic divného na tom když je zákon blbě napsanej a nepomůže v tom případě ani odvolání a musí se pouze počkat až se zákon změní...takže věta kterou jsem i na svou osobu často slyšel "máš dodržovat zákony" je absolutní nesmysl...ale bohužel se to děje a dít bude,to je jasné...ale takovéhle suché konstatování je taky o ničem

sorry,ale dobře ti tak..
vědomě si porušil zákon a ještě si se přiznal..
za blbost se hold platí Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 17:45   Citovat  

Tak zas takhle blbej nejsem...doposud jsem myslel že za spzku hrozí max blokovka,ale neni tomu tak,tak jsem dostal doporučení že musím říct,že jsem vyjel s spzkou ale spadla po cestě tak jsem to jel nejkratší cestou opravit...to že to nestačí, ale musim tam říct že o žádné spzce nevím, to jsem bohužel nevěděl,to je moje blbost a přitom i blbost v zákoně...to co jsem udělal já by udělal každej slušnej člověk,to že to jde obejít tim že prostě řeknu že nevim že tam nemám spzku a pojedu si vesele dál,to mě nenapadlo,holt pro příště nesmim bejt tak slušnej,ano je to moje vina,jsem blbej že jsem slušnej...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 17:46   Citovat  

RASTA napsal:
sorry,ale dobře ti tak..
vědomě si porušil zákon a ještě si se přiznal..
za blbost se hold platí Hihi

a) Doporucuji nastudovat rozdil mezi "holt" a "hold".

b) Ano, udelal blbost. Je pritom velmi zvlastni se mu kvuli tomu smat (ani ty nevis vse o vsem a jednou se mozna budes divit, az se bude smat nekdo tobe) a stejne tak je tristni, ze "priznat se" je takovy straslivy hrich, ktery zaslouzi opovrzeni. Kam tento trend "kdo umi lip lhat, vitezi" a "pravda je jen pro blbce" vede vidime vsude kolem. V zasade ti muzu poprat je jedno - abys potkaval jen takove lidi, jake si zaslouzis a s jakymi sympatizujes.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 17:58   Citovat  

skyline napsal:
a) Doporucuji nastudovat rozdil mezi "holt" a "hold".

b) Ano, udelal blbost. Je pritom velmi zvlastni se mu kvuli tomu smat (ani ty nevis vse o vsem a jednou se mozna budes divit, az se bude smat nekdo tobe) a stejne tak je tristni, ze "priznat se" je takovy straslivy hrich, ktery zaslouzi opovrzeni. Kam tento trend "kdo umi lip lhat, vitezi" a "pravda je jen pro blbce" vede vidime vsude kolem. V zasade ti muzu poprat je jedno - abys potkaval jen takove lidi, jake si zaslouzis a s jakymi sympatizujes.

to byl jen překlep z práce..
jinak doporučuji nastudovat používání diakritiky Hihi
u fízlů vždy platilo, že musíš ukázat, že si větší blbec než oni
holt to je ten dnešní svět to snad ne
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 19:27   Citovat  

SkyDriver napsal:
Policista tohle oznamuje a není ten který pokutu uděluje.
Řidič má možnost se k tomuto vyjádřit .
A pokud je řidič nevinen a i přesto je mu udělena pokuta + zákaz tak je to rozhodnutí Správního orgánu néé policisty.
A v tom případě je něco špatně ale né u policisty!!!! tak už to ..... pochopte. Policista pouze dohlíží nad dodržováním zákonů on je nepíše.

Už to tady jednou bylo, za Hitlera byl zákon, že musíš nahlásit každého žida co znáš, aby ho mohli popravit. Pokud trváš na dodržování zákonů ad absurdum, tak bys v tomhle případě poslal na smrt několik lidí. Každý kdo hlídá dodržování zákonů u toho musí přemýšlet. A to nemluvím o konkrétním případu upadlé SPZ.

př: Čím se proviní člověk, když přejde na čevenou přechod po kterém zrovna nic nejede??? A také se najdou lidi kteří za to dávají pokuty! (nevím jestli konkrétně ty, jen dávám příklad)

Takže to skutečně není jen na soudci ale i na řádovém policistovi, proto by měl mít určité vzdělání a inteligenci, aby uměl odhalit skutečné provinění (poškození někoho nebo něčeho a netrestat všchno ad absurdum). Bohužel toto není v ČR moc k vidění.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 19:50   Citovat  

Driver napsal:
Už to tady jednou bylo, za Hitlera byl zákon, že musíš nahlásit každého žida co znáš, aby ho mohli popravit. Pokud trváš na dodržování zákonů ad absurdum, tak bys v tomhle případě poslal na smrt několik lidí. Každý kdo hlídá dodržování zákonů u toho musí přemýšlet. A to nemluvím o konkrétním případu upadlé SPZ.

př: Čím se proviní člověk, když přejde na čevenou přechod po kterém zrovna nic nejede??? A také se najdou lidi kteří za to dávají pokuty! (nevím jestli konkrétně ty, jen dávám příklad)

Takže to skutečně není jen na soudci ale i na řádovém policistovi, proto by měl mít určité vzdělání a inteligenci, aby uměl odhalit skutečné provinění (poškození někoho nebo něčeho a netrestat všchno ad absurdum). Bohužel toto není v ČR moc k vidění.

pojedeš na červenou, když od vedle nic nepojede?? je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 19:52   Citovat  

RASTA napsal:
pojedeš na červenou, když od vedle nic nepojede?? je to dobrý

Já píšu o chodci! Ale když vezmu auta - když bude na všechny strany dostatečnej rozhled a nikde nic, komu uškodím když přejedu na červenou?
A u nás je za to pokuta 2500.- a body a sebranej řidičák atd. Ale když na křižovatce bez semaforu vjedeš těsně před auto někomu a on to ještě ubrzdí, tak ti nic nehrozí. To je jedna z věcí, co mi na našich zákonech vadí. Na křižovatce s semaforem se mi ještě nestalo aby mi někdo nedal přednost, na křižovatce bez už sem se několikrát zachránil jen velmi rychlou reakcí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 20:56   Citovat  

můžeš přehlídnout někoho,kdo má zelenou a počítá s ní a nemyslí na potenciální nebezpečí ze strany červených Velmi šťastný
a co potom??
stejně tak chodec..pořád je účasník silničního provozu!!!tak se tak má taky chovat naštvanej
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 21:22   Citovat  

aaaaa PaCH KO panko sofer ma o 2cm sirsi gumy, tak to dame za tisic..
doporucoval bych to tady zamcit, ptz to tu bude za chvilu neskutecny flamewar papa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 23:08   Citovat  

skyline napsal:
Nejak jsem nebyl na netu. Ziram. Tedy vlastne ty bys vsechny ty estebaky, udavace, kolaboranty apod. omluvil, protoze prece "nemohli porusovat sve povinnosti"?!?

Ja bych ten tvuj nazor obratil - az se jednou stanes obeti buzerace sam (a nemluvim o nejake, ze ktere se z titulu sve funkce vykroutis), pak nam prijd povykladat, jak to bylo super, ze druha strana "dodrzovala zakony". Pribuzni lidi, kteri skoncili v lagrech urcite z hloubi duse nenavidi Schindlera, protoze zakony nedodrzel, co?

Mimochodem, jako pravnik me prekvapujes svou "logikou", kdy nechovat se jako hovado (a tedy nebuzerovat a nevymahat hloupe zakony) povazujes za automaticky predpoklad toho, ze se nebude pomahat lidem? Mimochodem, na me se policie vy... uz nekolikrat a kupodivu zrovna ve vecech, ve kterych bych cekal, ze budou aktivni. Bohuzel, tihle "lide" maji plnou hubu kecu a buzerace, ale kdyz maji skutecne neco delat, tak najednou umi akorat po mesici poslat dopis, ze "vysetrovani bylo odlozeno". Chytat zlodeje je proste namahave, stat a u cesty a okradat ridice za hlouposti naopak snadne a vynosne. Pritom vetsina tech ridicu si PCR plati za to prvni, ne za to druhe.

Je na tobe proste bohuzel cim dal tim vic videt, ze jsi statni zamestnanec se zcela pokrivenym pohledem na svet.

Evidentně mě neznáš, protože nevíš, kdy jsem si svůj názor utvořil, co jsem v té době dělal a ani ho neznáš.

A nemám potřebu se z něčeho vykrucovat a už vůbec ne z titulu "nějaké funkce", o které taky nic nevíš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 7:44   Citovat  

Hellborn: kdyz si nekdo udela nazor, ze udavani a zavirani lidi do lagru je OK, pokud je to "povinnost" a je na to zakon, je uplne lhostejne, kde k tomu nazoru prisel. Je to zcela pokriveny a hloupy nazor cloveka, ktery rezignoval na pouziti mozku a ridi se sebeblbejsim rozkazem, zatimco sve hovadske chovani timto rozkazem omlouva. To delali byvali gestapaci v Norimberku taky, vzdyt oni jen poslouchali rozkazy, chudacci.

A ze nemas potrebu? Neboj, az dojde i na tebe, zmenis nazor. Syty hladovemu neveri. A jak to chodi ve statni sprave pomerne dobre vim a tedy vim, ze leccos lze uspesne neresit. Co, to zalezi na uradu a funkci, takze proto jsem napsal, ze mi jde o takovou buzeraci, na kterou budes pracovne kratky a budes muset nest nasledky stejne jako clovek, ktery uredniky plati.
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 10:03   Citovat  

Nerozumím tomu, proč se v tomhle tématu vytahují pojmy jako Hitler, lágry, židové ... O co tady vlastně jde? Jde o to, že někdo porušil zákon a je za to podle právního řádu ČR sankcionován. Když to řeknu blbě: "nemáš jezdit s SPZtkou za sklem!" Co jsi vlastně čekal, že PČR vezme šroubovák, šroubky a podložku pod SPZ a nasadí ti ji úhledně na přední nárazník tam, kde má být? A diskuze na téma jestli jezdit nebo chodit na červenou když nic nejede, já nevím kam jsme se to dostali Tak to valím bulvy

Rasta: OK
Rider: KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 10:30   Citovat  

Danny napsal:
Nerozumím tomu, proč se v tomhle tématu vytahují pojmy jako Hitler, lágry, židové ... O co tady vlastně
........

Jde o to že část lidí má dost křivé myšlení a jednání a ty samé lidi (když dělaj u policie) asi dost baví buzerovat lidi, kteří nikomu neuškodili. Židé jsou jen příklad. Hádej jaký zákony maj v Číně nebo Severní Korey? Taky chceš aby je dodržovali ad absurdum??? Tzn. každého kdo je proti režimu popravit? Zákon je zákon ne?

Tímto by se měla demokracie odlišovat od těchto výše vyjmenovaných států, že se k sobě budou všichni chovat jako lidi a ne jako zvěř.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 10:32   Citovat  

Může mi někdo odpovědět na otázku čím někoho ohrozím, když se jako chodec rozhédnu, nikde nic nepojede a pujdu na červenou???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 10:58   Citovat  

zřejmě tu spousta lidí nepochopila co se v tomhle tématu řešilo...takže ještě jednou a srozumitelně...

1)pokud někdo přijde k autu,SPZka na zemi,nejde to na místě opravit,udělá každej slušně myslící člověk tu věc že spzku vezme a pojede to opravit,ale za to mu hrozí tenhle likvidační trest a nezohledňuje se zda měl v minulosti dotyčnej přestupky nebo ne atd.

2)ten kdo to porušuje schválně ví o mezeře v tomhle likvidačním zákonu, že když prostě řekne že to neví že tam spzku nemá,tak je z obliga a může si takhle jezdit vesele dál,tudíž...šmejdů ze silnic se zákon nedotkne.

3)jezdil jsem s tím vědomě,ale nepatřím k těm šmejdům,měl jsem to z estetického důvodu a kdyby mi byla na místě napařena pokuta klidně 6tisíc,neřeknu ani slovo...ale zákaz řízení(což si myslim automobilový fanoušci na této stránce pochopí)je už trest který spadá do kategorie,kdy jsem hrozbou pro provoz a neumím jezdit...ale tím že nemám spzku jsem hrozbou pro provoz víc než ti co dostanou pokutu a pár bodíků za to že jsou opravdu hrozbou pro provoz například nesprávným předjížděním,rychlou jízdou atd?

Toto by se dotklo každého automobilového fanouška,že je zákonem považován za hrozbu pro provoz a nesmí řídit...
Kdo toto na tomto automobilově zaměřeném fóru nepochopí, není nic víc než ignorant co se chce jen hádat,nebo nemá dostatek vcítění se do role druhých,například z důvodu že mu zatím vše v životě vycházelo nebo procházelo...
tím bych to uzavřel
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:03   Citovat  

Driver napsal:
Jde o to že část lidí má dost křivé myšlení a jednání a ty samé lidi (když dělaj u policie) asi dost baví buzerovat lidi, kteří nikomu neuškodili. Židé jsou jen příklad. Hádej jaký zákony maj v Číně nebo Severní Korey? Taky chceš aby je dodržovali ad absurdum??? Tzn. každého kdo je proti režimu popravit? Zákon je zákon ne?

Tímto by se měla demokracie odlišovat od těchto výše vyjmenovaných států, že se k sobě budou všichni chovat jako lidi a ne jako zvěř.

Jestli umíš číst, vídíš, že se bavím o našem právním řádu, tzn. právním řádu ČR.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:05   Citovat  

Driver napsal:
Může mi někdo odpovědět na otázku čím někoho ohrozím, když se jako chodec rozhédnu, nikde nic nepojede a pujdu na červenou???

Faber suae quisque fortūnae

proč musim zastavit na stopce,i přes to,že mám výborný rozhled a nic nejede??
že by pravidla silničního provozu??
uč to svý děti od mala,že můžou na červenou,když nejede auto je to dobrý že nikoho vlastně neohrožujou

konec této debaty..celý bych to smazal a bavil se o PODSTATNÝCH věcech a né proč je tráva zelená atd.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:06   Citovat  

Danny napsal:
...

RASTA napsal:
...

Ale na moji výše napsanou otázku odpověd nemáte co?

Argumenty došly, pochopil jsem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:08   Citovat  

Driver napsal:

V dané chvíli třeba nikoho. Ale je to prostě pravidlo. X-krát se nic nestane, ale najednou se vyřítí motorka a jsi na sra*ku, nebo třeba ten motorkář ... Z Tvého chování cítím náznaky anarchie - tzn. nedodržování pravidel chování, zákonů atd. Vždy je něco za něco.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:09  Naposledy upravil maryo dne 2.6.2010 , 12:13, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Dat nekomu kdo se nechova arogantne(a i tak) pokutu za SPZ za oknem, to bych se stydel jeste hodne dlouho at je za to v zakone treba dozivoti... A kdyz pak od Policie neco potrebujete, tak se kazdy zabyva jen papirovanim, ale skutek utek... Nastesti jsem s policii nikdy nemel problemy a to me staveli predevcirem kdyz jsem jel trochu bokem po kruhaci), vcera s kamosema bez dokladu(kamosi nemeli doklady, ja jo) apod. Nemohl bych delat policajta, jedine bych si to delal po svym Velmi šťastný... Musim uznat ze nekteri jsou slusni a snazej se fakt pomoct, ale co obcas slychavam a vidim.... Pred tydnem si to jedu na krizovatku a zatacim doleva a proti me bengo bez houkacky si to jede cca kilem v zatacce na cervenou, jeste ted si rikam ze jsem ho mozna ani poustet nemel...

Nebo treba jednou u skoly v parku. Sedime na trave coz se nesmi... Tak prisli organi a zacali buzerovat. Ale vedle byla lavicka na ktery bylo 6 ciganu(kteri nas 5 minut pred tim okradli o huleni). Tak mu rikam ze tamhle sedej romove kteri nas pred chvili okradli a jeste tam berou drogy at s tim neco udelaj!. Zacali se nejak podivne vykrucovat, cigany nechaly ciganama a odesli, protoze se jich bojej (stejne jako my, jinak by zadny huleni nedostali)...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:11   Citovat  

Driver napsal:
Ale na moji výše napsanou otázku odpověd nemáte co?

Argumenty došly, pochopil jsem.

já odpověděl,asi neumíš jen vkládat text.. Velmi šťastný
a proto odpovídám znovu

Faber suae quisque fortūnae

aneb Každý svého štěstí strůjcem papa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:13   Citovat  

Redy napsal:
zřejmě tu spousta lidí nepochopila co se v tomhle tématu řešilo...takže ještě jednou a srozumitelně...

1)pokud někdo přijde k autu,SPZka na zemi,nejde to na místě opravit,udělá každej slušně myslící člověk tu věc že spzku vezme a pojede to opravit,ale za to mu hrozí tenhle likvidační trest a nezohledňuje se zda měl v minulosti dotyčnej přestupky nebo ne atd.

2)ten kdo to porušuje schválně ví o mezeře v tomhle likvidačním zákonu, že když prostě řekne že to neví že tam spzku nemá,tak je z obliga a může si takhle jezdit vesele dál,tudíž...šmejdů ze silnic se zákon nedotkne.

3)jezdil jsem s tím vědomě,ale nepatřím k těm šmejdům,měl jsem to z estetického důvodu a kdyby mi byla na místě napařena pokuta klidně 6tisíc,neřeknu ani slovo...ale zákaz řízení(což si myslim automobilový fanoušci na této stránce pochopí)je už trest který spadá do kategorie,kdy jsem hrozbou pro provoz a neumím jezdit...ale tím že nemám spzku jsem hrozbou pro provoz víc než ti co dostanou pokutu a pár bodíků za to že jsou opravdu hrozbou pro provoz například nesprávným předjížděním,rychlou jízdou atd?

Toto by se dotklo každého automobilového fanouška,že je zákonem považován za hrozbu pro provoz a nesmí řídit...
Kdo toto na tomto automobilově zaměřeném fóru nepochopí, není nic víc než ignorant co se chce jen hádat,nebo nemá dostatek vcítění se do role druhých,například z důvodu že mu zatím vše v životě vycházelo nebo procházelo...
tím bych to uzavřel

Toto je topic...ostatní je offtopic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:15   Citovat  

RASTA napsal:
...

Já se ptám na odpověd´, ne na to jestli umíš nějaký příslový. To většinou píší lidi když dojdou argumenty. KO

Takto to vkládám naschvál abych ušetřil místo, a nebylo tu za chvíli 1 000 000 stránek, ale to si asi nepochopil papa

Ale jak vidím někteří mě tady chápou, a ti co nechápou možná dělaj u PaCHů a tudíž ani nechtějí chápat.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:28   Citovat  

Danny napsal:
Jestli umíš číst, vídíš, že se bavím o našem právním řádu, tzn. právním řádu ČR.

Jestli umis cist ty, on se bavi o principu dodrzovani zakona do puntiku. Stacilo napsat ze s tim taky nesouhlasis, to je ten rozdil mezi flamewarem a diskuzi...

No nic radsi taky koncim pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 11:34   Citovat  

maryo napsal:
No nic radsi taky koncim pořádnej výtlem

OK
   Návrat