Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 81 z 272
222 je teď offline  222
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 16:58   Citovat  

PreludeZ napsal:
no driv nez bych to menil tak bych se urcite podival proc se tam ten pistek nepohybuje a treba by stacilo rozebrani a dukladne vycisteni...

byly venku,viz foto v garáži,pístky choděj čistil jsem je komplet,ale při té zkoušce tlaku prostě nesepnou,utíka okolo vzduch,měli by sepnout při 36psi,dle manualu i dle rady z hondy,mě zaskočej až když tam fouknu okolo 65psi a toje moc,v manualu je napsáno,že pokud v uvedeným tlaku nesepnou,mají se vyměnit,tak jsem jen zvědav,zda už takový problém někdo měl,nikde jsem to tady nenašel,
jinak dík moc Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 22:58   Citovat  

222 napsal:
byly venku,viz foto v garáži,pístky choděj čistil jsem je komplet,ale při té zkoušce tlaku prostě nesepnou,utíka okolo vzduch,měli by sepnout při 36psi,dle manualu i dle rady z hondy,mě zaskočej až když tam fouknu okolo 65psi a toje moc,v manualu je napsáno,že pokud v uvedeným tlaku nesepnou,mají se vyměnit,tak jsem jen zvědav,zda už takový problém někdo měl,nikde jsem to tady nenašel,
jinak dík moc Úsměv

hele a predtim nez jsi to cistil tak to fungovalo nebo ne?
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 23:06   Citovat  

PreludeZ napsal:
hele a predtim nez jsi to cistil tak to fungovalo nebo ne?

právě že ne,proto jsem se dobral až sem,po rozebrání šli pístky ztuha-bylo to dost zasviněny,tak jsem to pročistil a makalo to krasně,ani jsem to znovu nezkoušel vzduchem,myslel jsem,že toto byl ten problém,ale nefungovalo to dál,v hondě mi vytisk celý postup na zjištění příčiny nefunkce vtecu,vše jsem proměřil a veškeré hodnoty sedí jak mají,tak jsem to znovu vyzkoušel tím vzduchem a jde kolem vahadel vzduch-prý nemá,v tom uvedeném tlaku mají sepnout a oni se zajistí až když tam pustím kolem těch 65psi -což je prý špatně Smutný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 23:29   Citovat  

222 napsal:
právě že ne,proto jsem se dobral až sem,po rozebrání šli pístky ztuha-bylo to dost zasviněny,tak jsem to pročistil a makalo to krasně,ani jsem to znovu nezkoušel vzduchem,myslel jsem,že toto byl ten problém,ale nefungovalo to dál,v hondě mi vytisk celý postup na zjištění příčiny nefunkce vtecu,vše jsem proměřil a veškeré hodnoty sedí jak mají,tak jsem to znovu vyzkoušel tím vzduchem a jde kolem vahadel vzduch-prý nemá,v tom uvedeném tlaku mají sepnout a oni se zajistí až když tam pustím kolem těch 65psi -což je prý špatně Smutný

mno podle me je jasny ze mezi vahadlama bude utikat vzduch, on tam bude ve skutecnosti utikat i olej aby to namazal jinak by se to zadrelo. Oleje tam ale bude utikat mnohem min nez vzduchu protoze ma podstatne vyssi hustotu a taky je nestlacitelny. Nemas moznost tam natlacit olej misto vzduchu pri tom zkouseni?
Je to zvlastni, nemohl tam zustat nejaky bordel? Pokud by pistky chodily volne tak pak uz tam je jen pruzina kterou musi olej pretlacit ale nedovedu si predstavit jak nebo proc by tam byla tvrdsi nez ma byt...
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2010 , 23:54   Citovat  

PreludeZ napsal:
mno podle me je jasny ze mezi vahadlama bude utikat vzduch, on tam bude ve skutecnosti utikat i olej aby to namazal jinak by se to zadrelo. Oleje tam ale bude utikat mnohem min nez vzduchu protoze ma podstatne vyssi hustotu a taky je nestlacitelny. Nemas moznost tam natlacit olej misto vzduchu pri tom zkouseni?
Je to zvlastni, nemohl tam zustat nejaky bordel? Pokud by pistky chodily volne tak pak uz tam je jen pruzina kterou musi olej pretlacit ale nedovedu si predstavit jak nebo proc by tam byla tvrdsi nez ma byt...

vubec nevím,jak bych tam natlačil olej Smutný tu pružinku by tlak oleje zamáčkl,už jde krásně zlehka,bordel tam nebude,propral jsem je,vyfoukal pořádně vzduchem a před nasazením ještě promazal,složil jsem to přesně jak to bylo,i mě napadlo,zda nejsou vahadla na tyčích nějak prohozena,ale ono to ani asi nejde,ty tyče taky nemužou byt prohozeny,protože podle hondy,je na sání i výfuk stejná tyč-jeto shodný díl,správně se mají při zkoušení vzduchem zajistit při tlaku 36 psi,už to mám napul rozebrané,zítra je znovu vyndám a zkouknu.
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 19:28   Citovat  

222 napsal:
vubec nevím,jak bych tam natlačil olej Smutný tu pružinku by tlak oleje zamáčkl,už jde krásně zlehka,bordel tam nebude,propral jsem je,vyfoukal pořádně vzduchem a před nasazením ještě promazal,složil jsem to přesně jak to bylo,i mě napadlo,zda nejsou vahadla na tyčích nějak prohozena,ale ono to ani asi nejde,ty tyče taky nemužou byt prohozeny,protože podle hondy,je na sání i výfuk stejná tyč-jeto shodný díl,správně se mají při zkoušení vzduchem zajistit při tlaku 36 psi,už to mám napul rozebrané,zítra je znovu vyndám a zkouknu.
hele mam takovej problem.kdyz je auto studeny tak slape perfektne ale jak se ohreje tak jde na 3 valce.svicku jsem vymenil,rozdelovac hazi jiskru kabel taky hazi jiskru na svicku.jak motor vychladne tak zase bezi v poho dokud se neohreje.jak jsem to mel v servisu kuli ty remenici tak sundavaly rozvodak tak jestli ho blbe nenastavily nebo ja uz fakt nevim protoze pred tim to nedelalo takovej bordel! nemam pridrenej valec nebo neco?protoze to dela jen jeden a ten samej,druhej z prava kdyz otevres haupnu
--------------------------------------------------------------------------------
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 20:18   Citovat  

co si pujcit cizi kabely nebo rozdelovac? nebo vymenit at si to ten druhej taky uzije pořádnej výtlem
   Návrat  
Vinc 1 je teď offline  Vinc 1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 20:19   Citovat  

Zdarec - tak jsem byl dneska s preludou u mechanika - ten mi vyměnil manžety a koukli jsme i na ten klepající se volant při brždění. Výsledek je takový, že proklepal důkladně celý podvozek a zjistil, že jsou špatný zadní stabylizátory ( klasika) a že je špatný ( né nijak hrozně) horní čep na rameni předního kola. Je možný, že to klepání do volantu způsobuje tento čep??? Za odpověď děkuju.
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 0:21   Citovat  

Vinc 1 napsal:
Zdarec - tak jsem byl dneska s preludou u mechanika - ten mi vyměnil manžety a koukli jsme i na ten klepající se volant při brždění. Výsledek je takový, že proklepal důkladně celý podvozek a zjistil, že jsou špatný zadní stabylizátory ( klasika) a že je špatný ( né nijak hrozně) horní čep na rameni předního kola. Je možný, že to klepání do volantu způsobuje tento čep??? Za odpověď děkuju.

menil
horny cap sa neda prelysovat ale nahradu najdes u intercar za cca110 eur, ja som uz menil- origo honda 320e za jeden

vsetko potrebne najdes na 2 strane aj objednavacie cislo dielu
tudy odkaz
   Návrat  
Vinc 1 je teď offline  Vinc 1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 8:29   Citovat  

Díky za radu, ale to, na co jsem se ptal jsem se stejně nedozvěděl Úsměv
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 8:30  Naposledy upravil monty dne 1.6.2010 , 8:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

prelude2.0i napsal:
hele mam takovej problem.kdyz je auto studeny tak slape perfektne ale jak se ohreje tak jde na 3 valce.svicku jsem vymenil,rozdelovac hazi jiskru kabel taky hazi jiskru na svicku.jak motor vychladne tak zase bezi v poho dokud se neohreje.jak jsem to mel v servisu kuli ty remenici tak sundavaly rozvodak tak jestli ho blbe nenastavily nebo ja uz fakt nevim protoze pred tim to nedelalo takovej bordel! nemam pridrenej valec nebo neco?protoze to dela jen jeden a ten samej,druhej z prava kdyz otevres haupnu
--------------------------------------------------------------------------------

zkusil bych výměnu kabelu ke svíčce a pak kontrolu seřízení a chodu ventilů.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 8:37   Citovat  

Vinc 1 napsal:
myslím že by nezpůsoboval vibrace jen při brždění ale stále ,mě se to tvářilo jako nevyvážený kola.pokud vibruje čistě jen při brždění tak bych hledal chybu v kotoučích -pozor může to být i zadní ,máš diagonálně(pp + lz a lp +pz) propojený brzdy ,takže vibrace zadních kotoučů se přes kapalinu roznesou na pedál a předek.
čep bych ale stejně vyměnil, vůle na jednom čepu způsobí větší namáhání ostatních a ty pak odejdou taky.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 8:48   Citovat  

222 napsal:

já bych bral ty hodnoty s rezervou , může chlup blbě ukazovat budík a vyměníš zbytečně půl auta, ideální to asi není , asi to má něco najeto ,ale podle mě pokud to zvládne zajistit vzduch tak to zvládne olej ještě jednodušeji, jak psal eda je hustší atd.36psi je cca 2,5baru to bude v systemu mazání při 2 t ot/min 65 psi je 4,5 bar to by mělo být od 3t výš -nezkoušels jinej vtec ventil ,jsou v něm sítka , můžou být zacpaný , mohla odejít cívka, může být přidřená jehla co ho otevírá ....
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 12:31   Citovat  

vejdou se 17ctky s ET 35 na preludu 5G?
   Návrat  
Jarda-SannyCars je teď offline  Jarda-SannyCars
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:13   Citovat  

bubak je na prodej kdyby nekdo chtel Bueee nebo mozna vymena plus doplatek
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:19   Citovat  

Jarda-SannyCars napsal:
bubak je na prodej kdyby nekdo chtel Bueee nebo mozna vymena plus doplatek
ouu,jak to?to ti moc dlouho nevydrzel.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:21   Citovat  

mirekparek napsal:
vejdou se 17ctky s ET 35 na preludu 5G?
kola ti polezou ven.
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:32   Citovat  

zyx napsal:
kola ti polezou ven.

ale četl jsem
citace:
I agree! But if you want to run a little wider than the 7's, you can get an 8" wide rim with a +35 offset and you'll be ok with no rubbing. I had 17x8 +35 GramLights with 215/40's on my Prelude a few years back, slammed and there was no rubbing issues at all.

a taky
citace:
OEM tires: 205/50-16 (610x205mm). Bolt pattern: 5x114.3 (5x4.5). Offset: 35 to 45 mm. Tires up to 630x225mm. Rims up to 18x8.0"
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 15:40   Citovat  

mirekparek napsal:
uz jsem to nekde psal.ty dve sady co mam maji ET42 a je to tak akorat.
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 16:35   Citovat  

monty napsal:
já bych bral ty hodnoty s rezervou , může chlup blbě ukazovat budík a vyměníš zbytečně půl auta, ideální to asi není , asi to má něco najeto ,ale podle mě pokud to zvládne zajistit vzduch tak to zvládne olej ještě jednodušeji, jak psal eda je hustší atd.36psi je cca 2,5baru to bude v systemu mazání při 2 t ot/min 65 psi je 4,5 bar to by mělo být od 3t výš -nezkoušels jinej vtec ventil ,jsou v něm sítka , můžou být zacpaný , mohla odejít cívka, může být přidřená jehla co ho otevírá ....

tak fakt nevím,jinej vtec ventil jsem zkoušel,sitko je čistý,i jsem ho celý čistil,hodnoty má dle manualu,vtec když propojím s + na baterce tak cvakne,jednotka cca v těch 5500ot.dá vtecu impuls(zkoušeno jen žárovkou),žádnou chybu mito nehlásí Smutný tohle je snad poslední možnost,co mohu zkusit prohodit,jinak už fakt nevím,co by tam mohlo být špatně,tlak oleje by měl být dobrý,znova jsem ho nepřeměřoval,při těch pokusech jsem si vyfoukl gufero z vyvažovačky a zaolejoval komplet rozvody,jsou ted dole i mám rozhozenou hlavu,tlak by měl být prý ok,jinak by jednotka nedávala impuls vtecu,alespon takhle mi to řekl v hondě,jinak ty vahadla mají vuli na tyči,když to zkoušíš v ruce,koukaly naně a prý to je takto špatně Smutný
   Návrat  
Jarda-SannyCars je teď offline  Jarda-SannyCars
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2010 , 18:06   Citovat  

zyx napsal:
ouu,jak to?to ti moc dlouho nevydrzel.

no jo dosly penize tak bych rad kdyby si ji nekdo vzal ale pochybuju ze nekdo slozi penize za ni, ale tak nebranil bych se ani vymene za nejake C6G vti
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 21:00   Citovat  

Jede někdo teď o víkendu na Blatnou? kromě Blur a ReNa?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 22:28   Citovat  

MOTyLEK napsal:
jak kromě mě? HaHaaa
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2010 , 22:37   Citovat  

MOTyLEK napsal:

jak kromě mě? HaHaaa
   Návrat  
Idea je teď offline  Idea
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2010 , 14:21   Citovat  

lidi potrebuji vyndat kryt na zapalovac v prelude 5g vyndam to bez sundani celyho toho krytu nebo ho budu muset sundat ? mam strach abych neco neurval

prewtk.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
prewtk.jpg, 78.9 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:34   Citovat  

Zdravim Preludare, ma nekdo zkusenost s vymenou automaticke prevodovky za manual? (obtiznost, financni narocnost) Konkretne u P5G
Jde mi o to, jestli se vyplati koupit P5G 2,2 vtec s automatem a predelat na manual nebo koupit P5G 2,0 s manualem a swapnout na 2,2 vtec.
Predem moc diky.
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 12:58   Citovat  

Ahoj, ma 5G omezovac otacek???
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 13:49   Citovat  

Kazda honda ma v serii omezovac otacek... H22 tusim 7850 bo tak neco...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 13:51   Citovat  

maryo napsal:
Kazda honda ma v serii omezovac otacek... H22 tusim 7850 bo tak neco...

nejenom v serii Úsměv vzdycky nekde musi skoncit mapa v ECU...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 13:55   Citovat  

Buchtak napsal:
Zdravim Preludare, ma nekdo zkusenost s vymenou automaticke prevodovky za manual? (obtiznost, financni narocnost) Konkretne u P5G
Jde mi o to, jestli se vyplati koupit P5G 2,2 vtec s automatem a predelat na manual nebo koupit P5G 2,0 s manualem a swapnout na 2,2 vtec.
Predem moc diky.

nevyplati se ani jedno...
nez to predelas na manual tak do toho nasypes vic nez kdyz to s manualem rovnou koupis
a jestli do dvoulitrove kastle hodis VTECa tak to nebude legalni. Krom toho budes mit mensi brzdy, horsi vybavu atd...
proste se to nevyplati
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina