Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 333
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2010 , 9:17   Citovat  

menor napsal:
Máte problemy se zadnima brzdama ? Celkem už nějakou dobu s něma válčím tak bych chtěl vedět jak jsou na tom jiné accordy.

Zalezi co myslis?
Ja je mam teda v poradku... to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2010 , 13:25   Citovat  

menor napsal:
Máte problemy se zadnima brzdama ? Celkem už nějakou dobu s něma válčím tak bych chtěl vedět jak jsou na tom jiné accordy.

Teď mi měnili v Hondě oba zadní třmeny, jelikož byly přidřené ty bazmeky co přitahuje lanovod ručky. Tak jsem dostal repas z accorda 7generace, třmeny jsou stejné.
Auto brzdí dobře,nepozoruju nějaké kmitaní,ale říkal technik,že nějak bylo něco málo ulopnuté na zadních deskách,ale že je to normě. Když jsem ssi tam nechal měnit kotouče před rokem,byl jsem zděšen,jak vypadaly obě vnitřní desky- asi 1 mm zbylého obložení se odlepil od kovové desky..

Nedoporučuju měnit si přední kotouče samodomo!!! Udělal jsem to,nic na tom není, ale házelo to při brždění jako prase. Dojel jsem do Hondy a dostal "pojeb" od známého teechnika,že je třeba ty kotouče nasadit a na autě zbrousit speciálním strojem a tím eliminovat házení,které způsobuje nábojka,která má po letech už nějakou házivost a tím ji přenáší do nového rovného kotouče. takže jsem raději objednal rovnou nové další kotouče. kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 0:09   Citovat  

Zdar chlapi,
byly v accordu nekdy jiny barvy plastu v interieru krome te cerne a bezove?
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 0:13   Citovat  

Robbie napsal:
Zdar chlapi,

nevidel jsem
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2010 , 8:56   Citovat  

kaccerr napsal:
Teď mi měnili v Hondě oba zadní třmeny, jelikož byly přidřené ty bazmeky co přitahuje lanovod ručky. Tak jsem dostal repas z accorda 7generace, třmeny jsou stejné.
Auto brzdí dobře,nepozoruju nějaké kmitaní,ale říkal technik,že nějak bylo něco málo ulopnuté na zadních deskách,ale že je to normě. Když jsem ssi tam nechal měnit kotouče před rokem,byl jsem zděšen,jak vypadaly obě vnitřní desky- asi 1 mm zbylého obložení se odlepil od kovové desky..

Nedoporučuju měnit si přední kotouče samodomo!!! Udělal jsem to,nic na tom není, ale házelo to při brždění jako prase. Dojel jsem do Hondy a dostal "pojeb" od známého teechnika,že je třeba ty kotouče nasadit a na autě zbrousit speciálním strojem a tím eliminovat házení,které způsobuje nábojka,která má po letech už nějakou házivost a tím ji přenáší do nového rovného kotouče. takže jsem raději objednal rovnou nové další kotouče. kouř

A to se vyplatí Úsměv

Jinak zadní brzdy jsem řešil nedávno taky. Oba zadní kotouče + destičky + práce všehovšudy za 2500,-. Není to sice žádná extra značka, ale na ten zadek to stačí.
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2010 , 17:07   Citovat  

Accordy po facelifte mali farbu platsov troska viac do siva,aj farba calunenia uz nebola cierna,ale do siva.

Robbie napsal:
Zdar chlapi,
   Návrat  
eric je teď offline  eric
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2010 , 21:54   Citovat  

k té spotřebě, můj Acco F18B2 rok 2002, 218tis km, mě zpočátku děsil tím,jak padala ručička palivoměru. Odhadoval sem minimálně 10/100 ... Rozhodl sem se to změřit, čísla jsou čísla: když to zprůměruju, tak auto bylo ze 3/4 naložené, jezdilo běžnou kombinaci města,vesnic a mimoměsta, dodržovalo předpisy a asi 3x bylo v omezovači. Na 600km jsem udělal spotřebu 7,3 naturalu, tankoval sem na stejném stojanu. Spokojenost Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 7:25   Citovat  

No mam pocit,ze tu vsetci jazdia ako prasce. Velmi šťastný Mne na palubaku mimo mesta bezne ukazuje okolo 6,8 - 7L,ale uz som zasiel aj 6.6L,zere to skoro ako diesel. Velmi šťastný Na dlhe trasy to auto nieje vobec problemove auto,ked clovek ide normalne,najviac ho zabija mesto,tam to hned naskakuje,bezne mi tam ukazuje cisla pri normalnej jazde okolo 11L. Úsměv
V lete sa motam s priemerom okolo 8L a zime okolo 9L a to sem tam vymetam pavuciny z vyfuku. Honda Najviac pomaha brzdenie motorom,to robim stale,znizi vam to spotrebu minimalne o 1/4,ak nie nie o 1/3,vtedy ukazuje palubak spotrebu 0,0 a hned ide priemer dole.

Střelec napsal:
za dobu co mam tohle Acco (7 mesicu) mam dlouhodobou spotřebu 9.8, ale měl když jsem nedávno přezul na letní pneu, tak o dost spadla a ted se pohybuju nekde v rozmezi 8-9.5. Spotřeba čistě po Praze s velmi lehkou nohou a častými studenými starty bez klimy - 9.8.
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 12:00   Citovat  

Tak aktuální stav u mě:
lanko kapoty jsem vyměnil nějak zatím provizorně (koupil jsem lanko v Globusu asi 3 metry, bovden v cyklo potřebách, koncovky na lanko v obchodě se skůtry)..

jinak se chystám začátkem července na komplet servis (hlavně spojka a brzdy) ke Kühnelovi do České Lípy, tak snad to všechno dopadne.. jezdíte tam někdo?

taky uvažuju o koupi spojky Exedy Stage 1 - jsem zvědav, jestli to nějak poznám na něčem (pokud ji nakonec koupím)..

Nedávno jsem zde nabídl auto k prodeji, ale to nakonec zruším, jelikož se mi to moc nevyplatí (na druhý novější stejně nejsou prachy), takže zatím zůstávám v "klubu A6G".. Cool
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 12:03   Citovat  

Jauda napsal:
Tak aktuální stav u mě:
lanko kapoty jsem vyměnil nějak zatím provizorně (koupil jsem lanko v Globusu asi 3 metry, bovden v cyklo potřebách, koncovky na lanko v obchodě se skůtry)..

jinak se chystám začátkem července na komplet servis (hlavně spojka a brzdy) ke Kühnelovi do České Lípy, tak snad to všechno dopadne.. jezdíte tam někdo?

taky uvažuju o koupi spojky Exedy Stage 1 - jsem zvědav, jestli to nějak poznám na něčem (pokud ji nakonec koupím)..

Nedávno jsem zde nabídl auto k prodeji, ale to nakonec zruším, jelikož se mi to moc nevyplatí (na druhý novější stejně nejsou prachy), takže zatím zůstávám v "klubu A6G".. Cool

Výborne!!
Taky jsem zjistil ze prodavat to nema smysl..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 12:12   Citovat  

Robbie napsal:
Výborne!!
Taky jsem zjistil ze prodavat to nema smysl..

To mi povídej.. uvažoval jsem o ATR, ale tam jsou náklady někde jinde, nemá to vzadu elektriku, nejdou sklopit sedačky, má bagy jen vepředu..
Navíc pokud budu kupovat někdy v budoucnu druhý auto, tak k vysněné S2000 je to dostatečně praktický, k CR-V s automatem (který by chtěla přítulka) zase dostatečně sportovní.. prostě auto na všechno.. a pokaždé když s ním jedu, mě to prostě baví.. na dálnici sice dost hlučný, ale tak sundat výfuk a sání můžu vždycky.. trochu mi vadí dynamika na stovku (předjede mě brácha s 1,8 Bravem z roku 96), ale to je asi tak jediná výtka k tomu autu..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 13:04   Citovat  

Hondak napsal:
No mam pocit,ze tu vsetci jazdia ako prasce. Velmi šťastný Mne na palubaku mimo mesta bezne ukazuje okolo 6,8 - 7L,ale uz som zasiel aj 6.6L,zere to skoro ako diesel. Velmi šťastný Na dlhe trasy to auto nieje vobec problemove auto,ked clovek ide normalne,najviac ho zabija mesto,tam to hned naskakuje,bezne mi tam ukazuje cisla pri normalnej jazde okolo 11L. Úsměv
V lete sa motam s priemerom okolo 8L a zime okolo 9L a to sem tam vymetam pavuciny z vyfuku. Honda Najviac pomaha brzdenie motorom,to robim stale,znizi vam to spotrebu minimalne o 1/4,ak nie nie o 1/3,vtedy ukazuje palubak spotrebu 0,0 a hned ide priemer dole.

Odkdy má tohle Acco palubák? Velmi šťastný K tomu stylu jízdy: těch 9.5 jezdim tak, že z obce z 50kmh vytočím trojku pod omezovač, pak dávám 4 a 5, kterou držím na 120kmh tempomat. Když to jde a je to bezpečné, tak předjíždím. Dálnice 160kmh tempomat a město striktně 50. Za 8 se to dá jet jen dědkovským stylem, kdy řadím jako u dieslu kolem 2000 otáček, lehká noha, prostě těžká nuda. Kvuli tomu jsem si skoro 150-ti koňovej dvoulitr vážně nekupoval :twisted:

/edit/ - tak koukám na tvuj profil a vidím, že sis dokupoval nějaký externí. Zajímavé Úsměv Nicméně palubáky nenbývají často moc přesné, rozdíl 1-2l je běžný. Já to měřím stylem plná nádrž-plná nádrž. Moje dlouhodobá spotřeba je taky na: tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 13:33   Citovat  

Jauda napsal:
To mi povídej.. uvažoval jsem o ATR, ale tam jsou náklady někde jinde, nemá to vzadu elektriku, nejdou sklopit sedačky, má bagy jen vepředu..
Navíc pokud budu kupovat někdy v budoucnu druhý auto, tak k vysněné S2000 je to dostatečně praktický, k CR-V s automatem (který by chtěla přítulka) zase dostatečně sportovní.. prostě auto na všechno.. a pokaždé když s ním jedu, mě to prostě baví.. na dálnici sice dost hlučný, ale tak sundat výfuk a sání můžu vždycky.. trochu mi vadí dynamika na stovku (předjede mě brácha s 1,8 Bravem z roku 96), ale to je asi tak jediná výtka k tomu autu..

ALe zase si vezmi, ze bravo je lehky,takze proto,auto jako takovy se mi vubec nelibi,mas velkej kufr,krasny auto, spolehlivy, pohodlny...takze to ze me pojede nejakej fiat me fakt netrapi pac si dycky oduvodnim ze ja mam vic plusu nez nejakej fiat
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 13:46   Citovat  

ja mam spotrebu tady tudy odkaz a nic moc Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 14:30   Citovat  

osiris napsal:
ja mam spotrebu tady tudy odkaz a nic moc Velmi šťastný

Ještě o litr víc než já Velmi šťastný Vyhlásíme soutěž o největšího prasora. Je to ještě někdo s větší dlouhodobou spotřebou? Velmi šťastný To asi ale moc normal (podle budíků) jízda nebude, hm? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 14:39   Citovat  

mo vetsinou radim tak okolo 2500 - 3000 ale skoro kazdou jizdu to trosku protahnu, abych tam nemel pavuciny Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 14:57   Citovat  

Robie: jo pravda, že mě se taky nelíbí.. a taky fakt, že jsem měl už tehdy v čoudu spojku a navíc brácha má v tom Bravu myslím ostrou vačku, plus ta nižší váha no.. prostě docela to sviští, ale jinak vyhrkanej vrak docela no.. taky bych to nechtěl.. i když to jeho je ještě oproti jinejm docela v cajku.. nicméně Accord je někde jinde i tak..

Já spotřebu dlouho neměřil, ale když jo, tak byla kolem 8,5-9,5.. max jsem měl 11, ale to jsem to fakt honil, nešetřil..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 15:24   Citovat  

Chlapi, myslite ze by vypadalo dobre kdybych nechal masku nalakovat do cerne a to Honda cko nechal chromovy?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 15:29   Citovat  

Robbie napsal:
Chlapi, myslite ze by vypadalo dobre kdybych nechal masku nalakovat do cerne a to Honda cko nechal chromovy?

Myslíš tu pochromovanou lištu nalakovat na černo? já nevím no.. myslím si, že origo je hezčí nebo když už stříkat tak na barvu karoserie, než černou.. leda to zkusit v PS..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 16:01   Citovat  

Jauda napsal:
Myslíš tu pochromovanou lištu nalakovat na černo? já nevím no.. myslím si, že origo je hezčí nebo když už stříkat tak na barvu karoserie, než černou.. leda to zkusit v PS..

no ja myslel tu chrom listu a ty cerny plastovy pruhy co vedou k Hacku
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 10:46   Citovat  

Palubak som domontoval,je to super vec a nie velka investicia a ukazuje strasne vela veci,aj chybove hlasenia motora Ti ukaze a daju sa zresetovat.Odchylku som zatial nemal viac ako pol litra,pohybujem sa medzi 0,3 az 0,5L,to je myslim velmi slusna presnost.

Střelec napsal:
Odkdy má tohle Acco palubák? Velmi šťastný K tomu stylu jízdy: těch 9.5 jezdim tak, že z obce z 50kmh vytočím trojku pod omezovač, pak dávám 4 a 5, kterou držím na 120kmh tempomat. Když to jde a je to bezpečné, tak předjíždím. Dálnice 160kmh tempomat a město striktně 50. Za 8 se to dá jet jen dědkovským stylem, kdy řadím jako u dieslu kolem 2000 otáček, lehká noha, prostě těžká nuda. Kvuli tomu jsem si skoro 150-ti koňovej dvoulitr vážně nekupoval :twisted:

/edit/ - tak koukám na tvuj profil a vidím, že sis dokupoval nějaký externí. Zajímavé Úsměv Nicméně palubáky nenbývají často moc přesné, rozdíl 1-2l je běžný. Já to měřím stylem plná nádrž-plná nádrž. Moje dlouhodobá spotřeba je taky na: tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 10:56  Naposledy upravil Jauda dne 9.6.2010 , 11:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hondak napsal:
Palubak som domontoval,je to super vec a nie velka investicia a ukazuje strasne vela veci,aj chybove hlasenia motora Ti ukaze a daju sa zresetovat.Odchylku som zatial nemal viac ako pol litra,pohybujem sa medzi 0,3 az 0,5L,to je myslim velmi slusna presnost.

Hele kdyžtak sem dej co to je za palubák a jak se montoval (co všechno se musí kam připojit, jak je to náročný) a ukaž fotky, kde ho máš umístěnej..

edit: jo už to vidím, místo hodin ho máš.. hmm docela zapadl.. OK

edit2: koukám náklady 4500, hmm to není zrovna málo..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 11:01   Citovat  

Ale jinak k té spotřebě - myslím, že se to dá udržet kolem 8-8,5 litrů na sto.. stačí se snažit, brzdit motorem, nevytáčet a jezdit plynule.. když řídí mladá, to je potom spotřeba panečku.. Mrk myslím mimo město samozřejmě, skoro bez předjíždění a tak.. čili max tachometrových 90 kmh apod..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 11:50   Citovat  

U vas by to vyslo okolo 3800 CZK,to je cena za ten palubak,montaz 0 EUR,len to pripojis na servisny konektor OBDII,nastavis a ides,nic zlozite,je k tomu v pohode navod,zvladne to aj menej technicky zdatky jedinec. Úsměv
Na stranke najdes co vsetko to ukazuje,je to toho kopec.

tudy odkaz

Inak mimochodom,keby mal niekto zaujem,budem mat na predaj disky MOMO TEN-S Silver 16x7J ET35 ( 4x100 / 4x114,3 ),co mam na aute,keby mal niekto zaujem. Úsměv

Jauda napsal:
Hele kdyžtak sem dej co to je za palubák a jak se montoval (co všechno se musí kam připojit, jak je to náročný) a ukaž fotky, kde ho máš umístěnej..

edit: jo už to vidím, místo hodin ho máš.. hmm docela zapadl.. OK

edit2: koukám náklady 4500, hmm to není zrovna málo..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 12:29   Citovat  

Hondak napsal:
U vas by to vyslo okolo 3800 CZK,to je cena za ten palubak,montaz 0 EUR,len to pripojis na servisny konektor OBDII,nastavis a ides,nic zlozite,je k tomu v pohode navod,zvladne to aj menej technicky zdatky jedinec. Úsměv
Na stranke najdes co vsetko to ukazuje,je to toho kopec.

tudy odkaz

Inak mimochodom,keby mal niekto zaujem,budem mat na predaj disky MOMO TEN-S Silver 16x7J ET35 ( 4x100 / 4x114,3 ),co mam na aute,keby mal niekto zaujem. Úsměv

Ty jo ty mas ET35?A neleze ti to tak nahodou ven z podbehu?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 13:19   Citovat  

Jauda napsal:
Ale jinak k té spotřebě - myslím, že se to dá udržet kolem 8-8,5 litrů na sto.. stačí se snažit, brzdit motorem, nevytáčet a jezdit plynule.. když řídí mladá, to je potom spotřeba panečku.. Mrk myslím mimo město samozřejmě, skoro bez předjíždění a tak.. čili max tachometrových 90 kmh apod..

to je právě ono, nevytáčet = nehondit Bueee :twisted: Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 13:21   Citovat  

Robbie napsal:

Já tu mam kdyžtak jednu sadu na prodej. Mě škrtaly na předku, ale taky to může bejt tlumičema, který jsou úplně v háji.

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 13:24   Citovat  

Hondak napsal:

Tak to je ok. Teď koukám - ty sis nechal obšít volant? Na kolik to vyšlo? Asi to budu muset taky udělat. Jak je ten věnec tenkej, tak se mi na pravý ruce u palce udělal hondí mozol, kterej asi jen tak nezmizí Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 15:12   Citovat  

V predu to trci z blatnikov asi 1 cm a vzadu pekne zarovno,nieje s tym ziadny problem,nikde nic nesucha.

Robbie napsal:
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 15:13   Citovat  

V predu to trci z blatnikov asi 1 cm a vzadu pekne zarovno,nieje s tym ziadny problem,nikde nic nesucha.

Robbie napsal:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina