Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Toge v ČR
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 22:53   Citovat  

Raven napsal:
master88: nic proti ale když tě to tak zajímá atd. tak proč to pořád píšeš špatně? myslel jsem že to je Touge a né Toge to mi hlava nebere

správně je to 峠 což nemám na klávesnici, Tōge a Touge jsou zaměnitelný názvy, Touge je víc pro amíky jelikož neznají přehlasované o a já přehlasované o taky na klávesnici hledat nebudu Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 7:55   Citovat  

Jediny misto, ktery me napada kde by mozna mohli o tom neco vedet je tahle stranka
drift forum
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buc je teď offline  Buc
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 11:45   Citovat  

Bully napsal:
Naucis se i auta v protismeru?

Ne, naco..jestli to nechapete nebudu to obhajovat. Clovek musi jezdit s urcitou rezervou, pro nacekané situace.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 13:14   Citovat  

mě úžasně fascinuje, jak já jsem odsuzovanej za názor ohledně závodů, přitom nikdo tady tohle nejel a všichni tomu rozumí nejvíc Velmi šťastný navíc nikdo neřekl že něco takovýho chce pořádat a hned je tu sprcha otitulovani ...(já bych Ti apod.) největší sranda je ta že spíš je to závist a přitom by jste si rádi zajezdili a tady si hrajete na rozumbrady Velmi šťastný názor je jak zadek, každej má nějakej, někteří jedinci by se měli zdržet komentářů. Prosím zdržte se low level odpovědí ...
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 14:15   Citovat  

Destak napsal:
mě úžasně fascinuje, jak já jsem odsuzovanej za názor ohledně závodů, přitom nikdo tady tohle nejel a všichni tomu rozumí nejvíc Velmi šťastný navíc nikdo neřekl že něco takovýho chce pořádat a hned je tu sprcha otitulovani ...(já bych Ti apod.) největší sranda je ta že spíš je to závist a přitom by jste si rádi zajezdili a tady si hrajete na rozumbrady Velmi šťastný názor je jak zadek, každej má nějakej, někteří jedinci by se měli zdržet komentářů. Prosím zdržte se low level odpovědí ...

řekl bych že máš pravdu v tom, že spousta lidí odsud by si něco podobného rádi zajezdili, ale pouze na řádně uzavřený a zabezpečený silnici... a tim rozhodně nemyslim to, že někdo pod kopcem zaterasí cestu svim autem HaHaaa co takhle náhodnej cyklista chodec nebo i blbá srnka? první jí trefí a ostatní vletěj do něj, pak bude následovat výlet některých účastníků ze silnice buď do stromu a nebo kotrmelce ze stráně a snad nemusim připomínat, jak často končí posádka vozu, pokud není chráněna rámem... pokud někdo uvažuje to udělat jako řádnou a organizovanou akci se všim všudy, tak se třeba i přijdu podívat, ale jinak je to pro mě vrchol demence (tim se nechci nikoho zde dotknout, ale prostě nemám rád ty pouliční závodníky, kteří nejenom že ohrožujou sebe, ale vpodstatě denodeně ohrožujou životy ostatních...) taky se rád rychle projedu, ale všechno má svoje meze... pokud se chcete vyřádit, tak nevymejšlejte blbosti a jak vám tu někdo radil, zkuste si zajezdit nějaký vrchy popř. amaterskou rally OK
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 14:23   Citovat  

Destak: Ti, kteri maji chut si zajezdit a maji rozum si bez problemu zajedou vrchy, slalomy, rallyslalomy, okruh, atd. Rozumny clovek proste nema potrebu zavodit s nekym v provozu na limitu auta/ridice.

A jak uz bylo receno, stejne tady je minimum aut, ktere by vubec nejake zavody jezdit mohly. Vazne me dostava jak nekdo s nulovany zavodnima zkusenostma nezna ani 10% chovani sveho auta na limitu a za nepredvitalnenych situaci a uz by chtel zavodit 1 vs 1 downhill v provozu.

Mozna by ti pomohlo, kdyby sis rozbil nekde hubu, pak by te tyhle hlouposti presly (ne ze bych ti to pral).

PS: Admini by si tady mohli udelat poradek.. za tohle bych bez zeptani rozdaval aspon mesicni ban, at jim pekne hlavy vychladnou z techto napadu. Dal uz se tady nebudu vyjadrovat, je to pod mou uroven.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 14:38   Citovat  

Destak napsal:

Ted nejak nechapu, kdo a co by mel tady zavidet? Tak to valím bulvy

Az tady lidi budou mit postave race-ready auta, odjezdite XX zavodu do vrchu/na okruhu, tak az pak by se mozna dalo o necem (klidne i ofiko)debatovat...zatim mi to prijde jako hodne ulitly napad.

Master88: Svizne se klidne projed, ale to nema nic spolecneho s onym touge...a kdyz nechces jet touge (rekneme na limitu), tak timpadem vubec nevim proc tady touge zminujes to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 14:43   Citovat  

Kendik: dík je to dobrý

jagy napsal:

PS: Admini by si tady mohli udelat poradek.. za tohle bych bez zeptani rozdaval aspon mesicni ban, at jim pekne hlavy vychladnou z techto napadu. Dal uz se tady nebudu vyjadrovat, je to pod mou uroven.

Proč bys tu chtěl kohokoli banovat? Forum je prostor kde má člověk možnost si popovídat, vyjádřit se k problému, hledat zkušenosti druhých. Tys tu možnost dostal stejně tak jako jiní a jen kvůli rozdílnému názoru než je ten tvůj bys ho chtěl někomu upírat? Co ti dává to právo si tohle vůbec myslet? Tak to valím bulvy

(Je možná blbý se tě tu ptát když si řekl, že sem už nenapíšeš, ale můžeš mi odpovědět klidně v SZ.)

infinity: asi takhle, někdo nejde taky foukat do b16a2 ale zajímá ho to, tak projíždí příspěvky, zakládá je... jelikož tu žádný takový téma k tomuhle nebylo a mě zajímalo jestli se to v ČR vůbec děje, něco takového, tak jsem ten topic založil. Nevím proč bych se na fóru o japonských autech nemohl zeptat na japonský závodní styl... jesi mě teda chápeš Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2010 , 15:18   Citovat  

to jagy a infinity, mě naštvalo to že se někdo zeptá na něco novýho a všichni na něj vrhnou jak na vraha, přitom nikdo nezmiňoval nic konkrétního, to že někdo napsal že je někde pěknej úsek neznamená že tam hned půjde lítat s rychlostním průměrem 150 km/h ... dyt jak tady pisete spousta lidi co tu k tomu pise ani nema s cim jet, resp nemaji auto odpovidajicich kvalit a nebudte tak vztahovacny ... az budu psat vam konkretne poznate to OK
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 13:33   Citovat  

No jo, frajeri co maji jeste teplej ridicak a pred tydnem jim bylo 18 videli Fast and Furious a se svyma 20 let starejma popelnicema s nalepkou "tuning" a "racing" a hlasitym vyfukem vymysleji hovadiny aby mohli bejt vecer ve zpravach ze sundali nekde v zatacce matku s kocarkem nebo nejaky cyklisty. Zamyslete se nad tim v jakych podminkach si to predstavujete vy a v jakych podminkach jezdi ti zlutaci. A uvedomte si to driv nez bude pozde. Kdyz uz chcete nekde neco takovyho zkouset, tak nekde kde zabijete jenom sebe a ne nekoho jinyho. Touge jsou sice super zavody, ale musi se to umet a musi to byt bezpecne predevsim pro ostatni. Doufam ze vas takovy kraviny prejdou.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 13:47   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
No jo, frajeri co maji jeste teplej ridicak a pred tydnem jim bylo 18 videli Fast and Furious a se svyma 20 let starejma popelnicema s nalepkou "tuning" a "racing" a hlasitym vyfukem vymysleji hovadiny aby mohli bejt vecer ve zpravach ze sundali nekde v zatacce matku s kocarkem nebo nejaky cyklisty. Zamyslete se nad tim v jakych podminkach si to predstavujete vy a v jakych podminkach jezdi ti zlutaci. A uvedomte si to driv nez bude pozde. Kdyz uz chcete nekde neco takovyho zkouset, tak nekde kde zabijete jenom sebe a ne nekoho jinyho. Touge jsou sice super zavody, ale musi se to umet a musi to byt bezpecne predevsim pro ostatni. Doufam ze vas takovy kraviny prejdou.

no doufam že sis přečetl víc než nadpis a jedno video... jinak nevim co Tě vede k psaní dalšího ubrečenýho příspěvku, nikdo tu nepsal že to jde jezdit nebo se o to pokoušet, max se řešilo že to je zajímavý a původní myšlenka mastera byla jestli o tom vůbec někdo má nějaký info, takže bych to trochu uklidnil ....
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 13:47   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
No jo, m vymysleji hovadiny aby mohli bejt vecer ve zpravach ze sundali nekde v zatacce matku s kocarkem nebo nejaky cyklisty. Zamyslete se nad tim v jakych podminkach si to predstavujete vy a v jakych podminkach jezdi ti zlutaci. A uvedomte si to driv nez bude pozde. Kdyz uz chcete nekde neco takovyho zkouset, tak nekde kde zabijete jenom sebe a ne nekoho jinyho. Touge jsou sice super zavody, ale musi se to umet a musi to byt bezpecne predevsim pro ostatni. Doufam ze vas takovy kraviny prejdou.

ty si to tu taky cely precti, nikdo nerikal ze to tu jde jezdit, jen se tu ptal, jestli se tu o to nekdo zajima nebo o tom neco nevi, ne ze tady s nekym chce jezdit a prejizdet maly deti, auta tu na to mozna nikdo nema ale vrchy taky nejezdej jen specialy ale i normalni auta z provozu, myslis ze treba takovy zavody do vrchu byli v cechach hned jako prvni okamzite na uzavreny silnici s organizatorama? ne nejdriv tu taky nejaky jak rikas ty "frajeri co maji jeste teplej ridicak a pred tydnem jim bylo 18 videli Fast and Furious a se svyma 20 let starejma popelnicema s nalepkou "tuning" a "racing" a hlasitym vyfukem" jezdili rychle do kopce u nich na vsi a porovnavali casy, nez to zorganizovali ve velky, stejne jako ty "frajeri co maji jeste teplej ridicak a pred tydnem jim bylo 18 videli Fast and Furious a se svyma 20 let starejma popelnicema s nalepkou "tuning" a "racing" a hlasitym vyfukem" jezdili po meste na semaforech si davali sprinty a pak tepr nekdo nekde usporadal akci na sprinty, uplne stejne je to i u rallye, nejdriv nekdo jezdil rychle po poli a lesem a pak to teprv zorganizoval ve velkym

vsichni co sem pisou delaj jak kdyby na to nekdy v provozu neslapli, kazdej druhej tu ma svojeho tajpara, vti nebo jinou motokaru a vsechny tady moralizujou, pritom samy urcite jezdej jak dobytek a 50 po meste jedou akorat tak v kolone, nikdy jste nejeli rychle po pekny okresce ? nikdy jste si neuzivali nejaky serpentyny ? samozrejme ze ano, tak tady prestatne moralizovat a uvedomte si jak ryche treba jedete pres prechod kde je spatne videt, nebo okolo skoly, hriste protoze tam umira mnohem vic lidi a deti nez kdyz jedete rychle z kopce KO
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 13:52   Citovat  

osiris napsal:
ty si to tu taky cely precti, nikdo nerikal ze to tu jde jezdit, jen se tu ptal, jestli se tu o to nekdo zajima nebo o tom neco nevi, ne ze tady s nekym chce jezdit a prejizdet maly deti, auta tu na to mozna nikdo nema ale vrchy taky nejezdej jen specialy ale i normalni auta z provozu, myslis ze treba takovy zavody do vrchu byli v cechach hned jako prvni okamzite na uzavreny silnici s organizatorama? ne nejdriv tu taky nejaky jak rikas ty "frajeri co maji jeste teplej ridicak a pred tydnem jim bylo 18 videli Fast and Furious a se svyma 20 let starejma popelnicema s nalepkou "tuning" a "racing" a hlasitym vyfukem" jezdili rychle do kopce u nich na vsi a porovnavali casy, nez to zorganizovali ve velky, stejne jako ty "frajeri co maji jeste teplej ridicak a pred tydnem jim bylo 18 videli Fast and Furious a se svyma 20 let starejma popelnicema s nalepkou "tuning" a "racing" a hlasitym vyfukem" jezdili po meste na semaforech si davali sprinty a pak tepr nekdo nekde usporadal akci na sprinty, uplne stejne je to i u rallye, nejdriv nekdo jezdil rychle po poli a lesem a pak to teprv zorganizoval ve velkym

vsichni co sem pisou delaj jak kdyby na to nekdy v provozu neslapli, kazdej druhej tu ma svojeho tajpara, vti nebo jinou motokaru a vsechny tady moralizujou, pritom samy urcite jezdej jak dobytek a 50 po meste jedou akorat tak v kolone, nikdy jste nejeli rychle po pekny okresce ? nikdy jste si neuzivali nejaky serpentyny ? samozrejme ze ano, tak tady prestatne moralizovat a uvedomte si jak ryche treba jedete pres prechod kde je spatne videt, nebo okolo skoly, hriste protoze tam umira mnohem vic lidi a deti nez kdyz jedete rychle z kopce KO

Ono je silnější auto a rychlá jízda v přímé úměře? to mi hlava nebere
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 13:57   Citovat  

No tak kazdej jede obcas rychleji, nerikam ze jsem nikdy neslapl na plyn, ale to je prave tech asi tech 60-70% co to auto dokaze. A je nutny aby si clovek uvedomil ze neni na silnici sam - kdyz projedu zatacku ve ktery vidim ze je prazdno a na konci se zabiju, je to muj problem predevsim. Kdyz vlitnu do zatacky kterou neznam a vidim tam wc tak to je zhovadilost. Ale to tady vetsina "zavodniku" urcite vi. Tahle diskuze je fakt o nicem, opravdu jak maly deti vetsina prispevku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 13:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Ono je silnější auto a rychlá jízda v přímé úměře? to mi hlava nebere

vetsinou to tak bejva, protoze proc si teda nekdo kupuje sportovni coupe, posteluje celej motor, pdovozek a vsechno okolo, aby mu to sedelo kdyz jede mimo obec 90kmh nebo snad aby mel tu 50ku v meste co nejrychlejsi ? na to prece staci i 1,4ka a aspon to min zere ne ? pres 200 koni v tunovym aute vetsinou kazdej chce proto, protoze z toho ma "sportovni pozite" ale ten si urcite neuziva v 50ti na 4°
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 14:09   Citovat  

osiris napsal:
vetsinou to tak bejva, protoze proc si teda nekdo kupuje sportovni coupe, posteluje celej motor, pdovozek a vsechno okolo, aby mu to sedelo kdyz jede mimo obec 90kmh nebo snad aby mel tu 50ku v meste co nejrychlejsi ? na to prece staci i 1,4ka a aspon to min zere ne ? pres 200 koni v tunovym aute vetsinou kazdej chce proto, protoze z toho ma "sportovni pozite" ale ten si urcite neuziva v 50ti na 4°

Já si koupil silnější auto kvůli zvuku (VTi) a kvůli bezpečnějšímu předjíždění (VTi i 2.4). Na prožitek byl nejlepší C4g... Je to tam. A je trošku rozdíl závod naplno a užití zatáček (aby nebyly nějaké poznámky,tak se držím ve svém pruhu)..
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 19:53   Citovat  

osiris napsal:

jizdy na okruhu, zvyseni bezpecnosti, amaterske zavody atd? Mrkni treba na typer.cz pro pochopeni filosofie Úsměv

osiris napsal:
tak tady prestatne moralizovat a uvedomte si jak ryche treba jedete pres prechod kde je spatne videt, nebo okolo skoly, hriste protoze tam umira mnohem vic lidi a deti nez kdyz jedete rychle z kopce KO

hmm podle sebe soudim tebe? Mrk Ono prave vetsina ridicu tech "sportovnejsich" aut ridi slusneji nez kdekdo v golfu s vyfukem, samozrejme, pokud se nejedna o metrosexualni pozery...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 19:57   Citovat  

infinity napsal:
hmm podle sebe soudim tebe? Mrk

ano presne tak, a taky to vidim vsude kolem sebe !
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 20:25   Citovat  

osiris napsal:

tak by je mel uzivat na uzavreny silnici nebo okruhu? a takovej lidi co tu maj komplexne upraveny auta je tu hodne malo. videt je to nadherne na tom jak se na hc vesele prodavaj repliky.... KO to by si clovek co to s autem mysli vazne do auta nikdy nedal
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 20:59   Citovat  

no tady ten topic se muze v klidu uzavřít nikdo sem vlastně nic přínosnýho nenapsal
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 21:47   Citovat  

Destak napsal:
no tady ten topic se muze v klidu uzavřít nikdo sem vlastně nic přínosnýho nenapsal

myslim ze je to skvely odvetvi motorsportu
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 22:05   Citovat  

Ne vyloženě tenhle závod, ale jako "ilegal" vrch se (ne)jednou jel tady u nás v okolí - nechci to nijak konkretizovat - jak se tu psalo, jedno auto zastavilo provoz na silnici pod kopcem, druhý na kopci a vyrazili. Problém nastal když se "závodníci" vraceli z kopce dolů a ten co byl dole si myslel že jsou furt nahoře a čekají Velmi šťastný Viděl jsem následky po akci, nikomu se nic nestalo, ale vytuněnej veterán šel do šrotu Velmi šťastný

....sranda je to do doby než se něco stane, jako ve všem, neberte to jako návod, ale jako pravdivou historku naštěstí s dobrým koncem...od tý doby se už nejelo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 22:23   Citovat  

Destak napsal:

bohužel mi tak příjde občas většina příspěvků na HC... nesouhlas

area07 napsal:
Ne vyloženě tenhle závod, ale jako "ilegal" vrch se (ne)jednou jel tady u nás v okolí - nechci to nijak konkretizovat - jak se tu psalo, jedno auto zastavilo provoz na silnici pod kopcem, druhý na kopci a vyrazili. Problém nastal když se "závodníci" vraceli z kopce dolů a ten co byl dole si myslel že jsou furt nahoře a čekají Velmi šťastný Viděl jsem následky po akci, nikomu se nic nestalo, ale vytuněnej veterán šel do šrotu Velmi šťastný

....sranda je to do doby než se něco stane, jako ve všem, neberte to jako návod, ale jako pravdivou historku naštěstí s dobrým koncem...od tý doby se už nejelo...

jedno z mála přínosných informací. Úsměv
Kde u nás se to jelo? Hádám NB-Práchen nebo tak něco...
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 22:26   Citovat  

master88 napsal:
jedno z mála přínosných informací. Úsměv
Kde u nás se to jelo? Hádám NB-Práchen nebo tak něco...

H.Libchava-Slunečná když tam natáhli novej asfalt Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 2:34   Citovat  

aby ti to nenabourali tak se prave pouzivaj ty vysilacky Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 9:15   Citovat  

osiris napsal:
aby ti to nenabourali tak se prave pouzivaj ty vysilacky Úsměv

má pravdu ten chlapec Úsměv
   Návrat  
Awatar je teď offline  Awatar
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 1:50   Citovat  

master88 napsal:
já jo je to dobrý

Mě přijde, že si na to koukal až moc, ale jenom v japonštině a nerozumněl si tomu. Z toho jak píšeš nemáš ani ponětí jak by to mohlo v realitě vypadat. Dále pak touge se jezdí jak z kopce tak do kopce. Akorát z kopce jezděj jiný auta jak do kopce, nebo pokud jsou vyrovnaný auta tak se dá jet do kopce i z kopce. Radši zůstaň u telky a bude to tak asi lepší. A pokud chceš být underground, tak si zahraj NFS.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 9:11   Citovat  

Awatar napsal:
Mě přijde, že si na to koukal až moc, ale jenom v japonštině a nerozumněl si tomu. Z toho jak píšeš nemáš ani ponětí jak by to mohlo v realitě vypadat. Dále pak touge se jezdí jak z kopce tak do kopce. Akorát z kopce jezděj jiný auta jak do kopce, nebo pokud jsou vyrovnaný auta tak se dá jet do kopce i z kopce. Radši zůstaň u telky a bude to tak asi lepší. A pokud chceš být underground, tak si zahraj NFS.

já vím že je jezdí up i down... tos mi neřekl žádnou novinku... jo a koukám na to v japonštině jelikož jí tak trochu umím... doplňujou mi to anglický
titulky papa papa papa

ps.: neřekl jsem že to chci jezdit "jako Japonci", ptal jsem se jestli to tu někdo jezdí... chtělo by to trochu číst než napsat první věc co koho napadne, ale to nejsi sám, takže si to tak neber HaHaaa
   Návrat  
Awatar je teď offline  Awatar
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 10:12   Citovat  

master88 napsal:
já vím že je jezdí up i down... tos mi neřekl žádnou novinku... jo a koukám na to v japonštině jelikož jí tak trochu umím... doplňujou mi to anglický
titulky papa papa papa

ps.: neřekl jsem že to chci jezdit "jako Japonci", ptal jsem se jestli to tu někdo jezdí... chtělo by to trochu číst než napsat první věc co koho napadne, ale to nejsi sám, takže si to tak neber HaHaaa

Hele žij si svůj svět u kompu a do toho reálnýho se radši ani nepleť. Bude to tak lepší.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 10:15   Citovat  

Awatar napsal:
Hele žij si svůj svět u kompu a do toho reálnýho se radši ani nepleť. Bude to tak lepší.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Toge v ČR
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina