Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 11

tak kolik jich potkáte za den ?
žádného
9%
 9%  [ 8 ]
jednoho
26%
 26%  [ 23 ]
dva
26%
 26%  [ 23 ]
tři a více
38%
 38%  [ 34 ]
Hlasovalo : 88
Celkem hlasů : 88

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:05   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Kdyby kdyby kdyby... Tuhle situaci jsem řešil už několikrát, jen se rozmyslet jak nejlíp zareagovat, přemýšlet co nejrychlejc a mít dobrej odhad.. Na to se člověk musí spolehnout no... Buď přibrzdím o nějakej ten kilák a cyklistu předjedu až auto projede, nebo přidám plyn a předjedu cyklistu dřív než projede auto. Na to minutí cyklisty nebo auta, potřebujete ani ne půl sekundy, a pokud zatáčka není pravej úhel, tak vidíte předem aspoň "dvě vteřiny". A nebo se tam člověk prostě vleze papa Každopádně všeci tři pojedou dál s plnýma trenkama pořádnej výtlem

Velky for. A ten nejvetsi je v tom, ze zatimco tobe se nic nestane, jenom jsi toho cyklistu skrtnul zrcatkem a vlastne jste se tam vsichni vlezli, on je mezitim mrtvy.
Taky jedu obcas rychle a asi jako vsichni obcas i nad povolene limity, jenomze s hodne nizkou davkou risku. Tohle tvrdi kazdy, jenom to zni vtipne treba u nekoho (to ted neni na tebe, neznam te) kdo ma 18 let, 20ti lete auto co prochazi STK jenom diky uplatkum a za sebou najetych prvnich par tkm vubec. I kdyby mel za sebou i furu jizd po okruhu a vuz zvlada vyborne, nikdy nebude mit zkusenost, odhad a zodpovednost nekoho o 15 let starsiho co najede rocne nekolikanasobek toho co on v zivote vubec, za kazdeho pocasi a rocni doby a uz se do ruznych meznich situaci dostal hodnekrat.
Samozrejme to neplati absolutne, i otec od rodiny a profesionalni ridic muze jezdit klidne jako kreten a mlady kluk ukaznene a vi, co si kde dovolit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:06   Citovat  

"závodnici" byli jsou a budou s tim nic nenaděláme. takže se s tim smiřte a tohle tema smažte než se zase jako vždy zvrhne v flame.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:14   Citovat  

Dnes jsem vytáhl kárku a jel se projet, jen tak sem jezdil po okreskách a narazil na několik závodníků, kteří viděli polepené auto a hned si chtěli dokazovat jak mě smáznou a .......... smázli....kašlal jsem na ně. V momentě kdy se necháte zatáhnout do takové hry začne to smrdět ... na to všichni myslete. VTEC
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:17   Citovat  

Bully napsal:
... Tohle tvrdi kazdy, jenom to zni vtipne treba u nekoho (to ted neni na tebe, neznam te) kdo ma 18 let, 20ti lete auto co prochazi STK jenom diky uplatkum a za sebou najetych prvnich par tkm vubec. I kdyby mel za sebou i furu jizd po okruhu a vuz zvlada vyborne, nikdy nebude mit zkusenost, odhad a zodpovednost nekoho o 15 let starsiho co najede rocne nekolikanasobek toho co on v zivote vubec....

Bully, taky relativní. 18 mi sice už nejakej pátek neni, auto mám skoro 20 let starý, STK jsem prošel bez problémů a najeto mám relativně prd. Ale najezdil jsem opravdu ohromnou porci km coby spolujezdec s mým otcem a troufnu si říct, že nějaký odhad mám. A hlavně se považuju za soudného člověka. Krom obce jsou mi rychlostní limity cizí a v provozu jsem žádnou krizi neměl. Na druhou stranu mému švagrovi je přes 30 a přestože jezdí pomalinku (což ho v jeho případě opravdu šlechtí), tak odhad nemá pražádnej. Takže pozor na to škatulkování. Na to já být alergické... přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:19   Citovat  

jvkgrifone napsal:
Bully, taky relativní. 18 mi sice už nejakej pátek neni, auto mám skoro 20 let starý, STK jsem prošel bez problémů a najeto mám relativně prd. Ale najezdil jsem opravdu ohromnou porci km coby spolujezdec s mým otcem a troufnu si říct, že nějaký odhad mám. A hlavně se považuju za soudného člověka. Krom obce jsou mi rychlostní limity cizí a v provozu jsem žádnou krizi neměl. Na druhou stranu mému švagrovi je přes 30 a přestože jezdí pomalinku (což ho v jeho případě opravdu šlechtí), tak odhad nemá pražádnej. Takže pozor na to škatulkování. Na to já být alergické... přátele

Docti si a cituj muj prispevek az do konce, presne o takovych pripadech pisu, diky Mrk Honda OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:21   Citovat  

jvkgrifone napsal:

Myslím že Bully nezaškatulkoval a myslel to trochu jinak ..... zkrátka je to jako když se učíš chodit ... když seš malej padáš, čím seš starší tím ti to jde líp a pak ti to půjde zase na prd. Znám spoustu ,,mladejch,, šoféru do 30let který umí a nebojím se s nima. Spíš je to přesně jak píšeš, někdo nechá mozek venku na parkovišti a někdo naopak aktivuje všechny smysly OK
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:35   Citovat  

Bully napsal:
Docti si a cituj muj prispevek az do konce, presne o takovych pripadech pisu, diky Mrk Honda OK

Aaaa, dostals mě. To je tak, když se mi něco nelíbí, tak to ani nedočítám a hned uraženě reaguju Velmi šťastný . Tak pardon, omluv moji mladickou nerozvážnost Velmi šťastný Mrk
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:41   Citovat  

2 Fish: cyklistů jsem potkal nespočet na rovince za zatáčkou před zatáčkou v zatáčce, i motorek několik, na celý trase je silnice široká pro cca 4 auta ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:45   Citovat  

Fish napsal:
Ve 160km/h toho moc nepromyslíš i když uvidíš 60m před sebe

60metrů? To se za vteřinu a půl nestihneš rozhodnout jestli přidat/brzdit/nebo vlízt se? Protijedoucí auto se s cyklistou mihne asi během 0,1 sekundy, to si myslím stihneš změnit rychlost vozu na to aby jsi se stihl vyhnout. Ono nemá cenu tohle řešit teoreticky, to si musíte zkusit...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 18:54   Citovat  

cr4sh3r napsal:
60metrů? To se za vteřinu a půl nestihneš rozhodnout jestli přidat/brzdit/nebo vlízt se? Protijedoucí auto se s cyklistou mihne asi během 0,1 sekundy, to si myslím stihneš změnit rychlost vozu na to aby jsi se stihl vyhnout. Ono nemá cenu tohle řešit teoreticky, to si musíte zkusit...

to stihneš možná to rozhodnutí
praxe: řidič jede 160km/h = 44,4 m uvidí překážku 1 s trvá než zareaguje (když dává pozor jen na řízení, když kouká do zpět zrcátka, nebo ladí radio, nebo třeba mluvi do handsfrecka tak je to doba samozrejme jina) pak cca 1 s doba náběhu brzd (odvislá od stavu stavu brzdové soustavy) a pak teprv plné brzdění, takže v ideálním případě začnem brzdit naplno 2s o toho cos viděl překážku to je při 160 km/h 88,8 m ....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:17   Citovat  

Praxe je spíš taková, že kdyby to nešlo stihnout, tak už sedím za vraždu několika cyklistů.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:29   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Praxe je spíš taková, že kdyby to nešlo stihnout, tak už sedím za vraždu několika cyklistů.

jasně a teď tu o perníkové chaloupce
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:40   Citovat  

CRXMANN napsal:
jasně a teď tu o perníkové chaloupce

tady prosim tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:43   Citovat  

osiris: Dobře ty pořádnej výtlem
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:55   Citovat  

Destak napsal:
to stihneš možná to rozhodnutí
praxe: řidič jede 160km/h = 44,4 m uvidí překážku 1 s trvá než zareaguje (když dává pozor jen na řízení, když kouká do zpět zrcátka, nebo ladí radio, nebo třeba mluvi do handsfrecka tak je to doba samozrejme jina) pak cca 1 s doba náběhu brzd (odvislá od stavu stavu brzdové soustavy) a pak teprv plné brzdění, takže v ideálním případě začnem brzdit naplno 2s o toho cos viděl překážku to je při 160 km/h 88,8 m ....

je to tak..Úsměv)
byl sem na měření a z 50 km/h mi "vběhlo" dítě 18m před auto..měl sem postřeh 0,34s a zastavil sem na 17m
u normálního člověka se počítá postřeh kolem 1s (to už to dítě smeteš)..protože zabrzdíš na cca 27m (reakce+nástup brzd.účinku)
takže 160 a 60m pořádnej výtlem
měl sem jednu prekérku ve 190..kluk mě přehlédl a poslal to přede mě v 90ti..osolil sem brzdy a škub s tim doprava,ale frajer udělal to samý,takže sme tam kličkovali až sem to dobrzdil na jeho rychlost a každý v jinym pruhu (to že šel zadek 2x do smyku ani nemluvim)..zkončil sem na úrovni jeho zadního nárazníku a uplynulo 150 m to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:58   Citovat  

RASTA napsal:
je to tak..Úsměv)
byl sem na měření a z 50 km/h mi "vběhlo" dítě 18m před auto..měl sem postřeh 0,34s a zastavil sem na 17m
u normálního člověka se počítá postřeh kolem 1s (to už to dítě smeteš)..protože zabrzdíš na cca 27m (reakce+nástup brzd.účinku)
takže 160 a 60m pořádnej výtlem
měl sem jednu prekérku ve 190..kluk mě přehlédl a poslal to přede mě v 90ti..osolil sem brzdy a škub s tim doprava,ale frajer udělal to samý,takže sme tam kličkovali až sem to dobrzdil na jeho rychlost a každý v jinym pruhu (to že šel zadek 2x do smyku ani nemluvim)..zkončil sem na úrovni jeho zadního nárazníku a uplynulo 150 m to snad ne

jenže uvědom si, že v případě že jdeš na test, tak máš všechny smysly nabroušené ... zkus takhle zareagovat až pojedeš večer z koupáku ....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 20:05   Citovat  

CRXMANN napsal:
jenže uvědom si, že v případě že jdeš na test, tak máš všechny smysly nabroušené ... zkus takhle zareagovat až pojedeš večer z koupáku ....

proto sem psal o tý jedný vteřině..
v listopadu sem byl nachcípanej,jel od doctorky domu a hned sem měl co opravovat Tak to valím bulvy
za volantem neni nikdy času dost OK
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:02   Citovat  

CRXMANN napsal:
Dnes jsem vytáhl kárku a jel se projet, jen tak sem jezdil po okreskách a narazil na několik závodníků, kteří viděli polepené auto a hned si chtěli dokazovat jak mě smáznou a .......... smázli....kašlal jsem na ně. V momentě kdy se necháte zatáhnout do takové hry začne to smrdět ... na to všichni myslete. VTEC
Díky za dobrej a vše vystihující názor... Nenechat ne od těch idiotů vyprovokovat. To předejde mnohým problémům.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:06   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Díky za dobrej a vše vystihující názor... Nenechat ne od těch idiotů vyprovokovat. To předejde mnohým problémům.

no jednou jsem takhle někoho předjel v rámci zachodvání si rychlosti, neuvědomujíc síly a kvalit oktavie TDi se rozhodl řidič tohoto skvostu že mi to vysvětlil a taky vysvětlil, hlavně jak se tvarujou svodidla... šoumen 35 let, mě tehdá 19 Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:13   Citovat  

s tou provokací..
jedu 130 auto za mnou chce závodit,lepí se,přijde zatáčka pošlu jí tam ve 130ti,koukám a frajer nikde.. pořádnej výtlem
po hodine mě předjede na rovince ve 180ti a cejtí se bejt dobrej,já se v autě popadám za břicho muhehe
a jedu si v klidu dál..

kámoše takhle stíhal rádoby závodník,po projetí zatáčky auto nikde,tak zpomalil,pořád nic,tak se vrátil..
v pangejtu auto,o něj opřenej a vyklepanej typ se slovy: jak si to mohl projet pořádnej výtlem dobře mu tak OK
buď nemá jezdit jak magor nebo má mít Honda
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:32   Citovat  

RASTA napsal:
s tou provokací..
jedu 130 auto za mnou chce závodit,lepí se,přijde zatáčka pošlu jí tam ve 130ti,koukám a frajer nikde.. pořádnej výtlem
po hodine mě předjede na rovince ve 180ti a cejtí se bejt dobrej,já se v autě popadám za břicho muhehe
a jedu si v klidu dál..

Tak nějak... Velmi šťastný Na rovince se lepí, v zatáčce zmizí a před další zatáčkou se zase lepí... Rovinkoví závodníci... pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak nějak... Velmi šťastný Na rovince se lepí, v zatáčce zmizí a před další zatáčkou se zase lepí... Rovinkoví závodníci... pořádnej výtlem

to jsou ti sprinteři ne ?
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:35   Citovat  

To se bavíte o mně?, já jen rovinky, zatáčky mi nejdou pořádnej výtlem
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 23:21   Citovat  

[quote="RASTA"]s tou provokací..
jedu 130 auto za mnou chce závodit,lepí se,quote]
ahaaaa, to ja nikdy nepochopil ze chtej zavodit, jak se mi nekdo prilepi na naraznik tak dupu na brzdu meetallll
jako staci abych v zrcatku zahlid rychle se blizici auto a uhybam na kraj co to da, a to at jedu 80 nebo 130, taky nemam rad kdyz mi nekdo brzdi, jednou sem takhle ve 160 uhybal nakymu merglu, ten prolit zablikal a covek z toho ma peknej pocit, ale kdyz jedu 100 a proste neni kam uhnout je plna a borec se na me lepi tak brzdim, to staci vetsinou jednou takhle pekne nazorne a da pokoj kiss me
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 23:46   Citovat  

[quote="HonDan"]
RASTA napsal:
s tou provokací..
jedu 130 auto za mnou chce závodit,lepí se,quote]
ahaaaa, to ja nikdy nepochopil ze chtej zavodit, jak se mi nekdo prilepi na naraznik tak dupu na brzdu meetallll
jako staci abych v zrcatku zahlid rychle se blizici auto a uhybam na kraj co to da, a to at jedu 80 nebo 130, taky nemam rad kdyz mi nekdo brzdi, jednou sem takhle ve 160 uhybal nakymu merglu, ten prolit zablikal a covek z toho ma peknej pocit, ale kdyz jedu 100 a proste neni kam uhnout je plna a borec se na me lepi tak brzdim, to staci vetsinou jednou takhle pekne nazorne a da pokoj kiss me

znamej potreboval novej zadek na auto, tak to taky takhle delal. dostal ho Lucy
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 23:49   Citovat  

Winie napsal:
znamej potreboval novej zadek na auto, tak to taky takhle delal. dostal ho Lucy

na to taky cekam a okamzite bych to este poslal do skarpy, potrebuju cely jiny auto Velmi šťastný
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 0:10   Citovat  

ja rozvazim pizzu v Kia Piccanto 1.0 LX a neujede mi ani A6ka v 6valu...takze asi tak...
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 9:30   Citovat  

Poslední dobou závodníků moc nepotkávám, většinou tak 0-2 podle toho v jakém denním času jedu (špička/noc). Pokud nepočítám motorkáře, kterejch jezdí na úseku mojich cest hodně - dobrej povrch, pěkný zatáčky. Dálnici už jsem nejel 3 měsíce, takže tam už ani nevím, ale tam jede každej většinou co to dá, já jsem se zatím držel vždy pokud jsem nespěchal mezi 140-160.

Naposledy jsem potkal nějakého golfa (na 1x1 silnici).... byl předemnou a před ním kolona. Ač jsem dal blinkr dřív a začal předjíždět dřív, stejně mi tam vjel, né že bych na to nebyl zvyklý, idi_tů mezi námi s papírama je plno, jeden takovejhle ko_ot mi málem přizabil mámu (prolítla naštěstí mezi stromama do polí), nicméně sundal jsem nohu z plynu a nechal ho předjíždět a jel teda za nim. Bohužel to tomu volovi nejelo a pokračoval dál v polovině silnice, jako že se řadí/neřadí do svého pruhu, tak jsem ho musel vytroubit... pak se pokoušel se mnou závodit... takže jesi je tohle definice závodníka Úsměv já jel pak normálně jako vždycky a on mě dycky na rovince dojížděl... Se stydím
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 9:51   Citovat  

Všiml jsem si že hodně dělá co máte za auto. Mi přijde že ta preluda tak provokuje že když to spatří nějaky frajer ze služební octavia TDI 103kw tak si asi řekne ukážu tomu smradovi jak mi jede služební ochcávka nebude stíhat mrkat.. Velmi šťastný Ale i tak všeobecně strašně to provokuje... Když jedu ve maminině ibize tak mi přijde že jsem neviditelný Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 10:26   Citovat  

mirekparek napsal:
Všiml jsem si že hodně dělá co máte za auto. Mi přijde že ta preluda tak provokuje že když to spatří nějaky frajer ze služební octavia TDI 103kw tak si asi řekne ukážu tomu smradovi jak mi jede služební ochcávka nebude stíhat mrkat.. Velmi šťastný Ale i tak všeobecně strašně to provokuje... Když jedu ve maminině ibize tak mi přijde že jsem neviditelný Velmi šťastný

Uz jsem to tu jednou zminil- mnohem vic udela zahranicni SPZka Velmi šťastný Kdo nezkusil, nepochopi, na kolik zamindrakovanych pitomcu to funguje jak rudy hadr na byka HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina