Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mitsubishi Evo v dieslu ???
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
spacekiller je teď offline  spacekiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 14:31   Citovat  

Mitsubishi Evo v dieselu a navíc hybrid. Koukal jsem se jestli není 1.dubna. Nebylo... Jsem teda zvědavý jak poštelují motor aby to jelo zajímavě Smutný Více info zde tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 14:38   Citovat  

tak to je typicky aprilovy clanek... nechapu. Snad to neklapne, radsi zadny nez dieslovy evo. To bylo lidi co nadavali ze sti nema zadek a evo je ted na tom o dost hur.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 14:40   Citovat  

Taky nevím jestli se radovat ze zachování modelu nebo spíš brečet... Tak jako tak jsem zvědavý jak (jestli) to pojede.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 14:42   Citovat  

Bitkar napsal:
tak to je typicky aprilovy clanek... nechapu. Snad to neklapne, radsi zadny nez dieslovy evo. To bylo lidi co nadavali ze sti nema zadek a evo je ted na tom o dost hur.

me se teda ta impreza s vhatchi libi Úsměv sedan je sedan, ale hatch mi taky nevadi, vypada to pekne
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 15:03   Citovat  

Tak tohle je snad for. Ekofanatismus. Meli tomu dat aspon jiny jmeno a ne spinit legendu.
   Návrat  
voreza je teď offline  voreza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 15:18   Citovat  

mě by spíš zajímalo jakej tam chtějí hodit diesel motor, aby zvládl zrychlení z 0-100km/h pod pět sekund Úsměv
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 16:05   Citovat  

to bude nachipovanejch sprinteru:-D
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 16:21   Citovat  

spacekiller napsal:
Mitsubishi Evo v dieselu a navíc hybrid. Koukal jsem se jestli není 1.dubna. Nebylo... Jsem teda zvědavý jak poštelují motor aby to jelo zajímavě Smutný Více info zde tudy odkaz

Možná to bude zajímavější než v benzínu je to dobrý
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 17:20   Citovat  

No, co z toho bude, jsem zvědav..a co bude dále?...
GTR v hybridu nebo dokonce plně elektrický Smutný
Aby později člověk tu vůni benzínu u supersportů pohledal.Všude začína smrdět jen močuvka Smutný
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 17:21   Citovat  

Mitsubishi Evo TDI pořádnej výtlem
Za chvíli bude rarita vlastnit benzínový motor. Všude se bude jen čmoudit to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 17:25   Citovat  

Fish napsal:
Mitsubishi Evo TDI pořádnej výtlem
Za chvíli bude rarita vlastnit benzínový motor. Všude se bude jen čmoudit to snad ne

spíš Hdi když už spolupracují s Peugeotem to snad ne
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 17:39   Citovat  

hopit napsal:
Možná to bude zajímavější než v benzínu je to dobrý

pořádnej výtlem No s benzinem bude vzdycky vetsi zabava, i kdyby mel horsi parametry. Mozna ze ale casem lidi prehodnoti svoje zvyky, kdo vi.
Nakonec ani zvuk nemusi byt nutne u dieselu nezabavny, zaroven dukaz ze se rad vytaci i diesel a ze vubec nemusi hulit, jak si mysli vetsina tech, co diesely programove nesnaseji a znaji podle techto argumentu jenom staricke 1.9 TDI od VW. Tady je treba prekopany vyfuk u Acco 7G 2,2i-CTDi, motor z vlastni produkce Honda a pritom uz z r. 2004, nevidim duvod proc by o 6-7 let pozdeji nemohli vyvojari turbodieselove motory posunout jeste o kusanec dal smerem ke sportovni charakteristice.

Odkaz
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 17:51   Citovat  

Dneska jsem šefovi vezl ochcáfku 1,9 TDI 66kW do servisu. Protože boráčkovi nešla klima ,ale nás nutí dělat v dlohých motérkách. Jako s tím turbem to bylo super od nízkých toček zrychlení jak čuně ,ale otáčkoměr končil ve 4000 to byl kravál jak prase a nechtělo to jet. Já zvyklý z Honda jsem tomu dal kouř a ono nic furt musíš řadit. To je auto o lejnu. Mám taky Honda 1,4 66kW ale bych to neměnil. Ten zvuk v 6000 nemá chybu ikdyž nemám Vtec ,ale anglána Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 17:52   Citovat  

optimas napsal:
Dneska jsem šefovi vezl ochcáfku 1,9 TDI 66kW do servisu. Protože boráčkovi nešla klima ,ale nás nutí dělat v dlohých motérkách. Jako s tím turbem to bylo super od nízkých toček zrychlení jak čuně ,ale otáčkoměr končil ve 4000 to byl kravál jak prase a nechtělo to jet. Já zvyklý z Honda jsem tomu dal kouř a ono nic furt musíš řadit. To je auto o lejnu. Mám taky Honda 1,4 66kW ale bych to neměnil. Ten zvuk v 6000 nemá chybu ikdyž nemám Vtec ,ale anglána Je to tam.

Chytremu napovez, ...
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 17:59   Citovat  

Me zase dost prekvapili uvahy divize fordu - Mustang, cetl jsem rozhovor s jednim navrharem, ktery rikal, ze uvazuji o dieselove verzi pro evropu "3,5l s turbem".
Nejdrive jsem se dost vylekal, na druhou stranu je fakt, ze lidem se libi tvar mustanga, ale boji se spotreby, coz by nafta resila...nakonec si myslim, ze k tomu stejne nedojde, uz jen proto, ze Mustang jde svou vlastni cestou, dela auta jak ho chteji fanousci znacky, kaslou na aerodynamiku, apod...nove verze 2011 uz jsou 4-ventily, shelby bude ve verzi nove i s turbem (zatim "jen" kompresor), proste honi kone nahoru jak jen to jde (6valec 2011 ma vykon jako dnesni GT - 305hp)

Krize se automobilek dotkla vice nez jsme asi cekali, co se da delat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 18:15   Citovat  

No, popravdě proti dieselu nejsem zase tolik zaujatý. Je to fajn věc, "vodspoda" to táhne a tolik to nežere Úsměv
Akorát mi připadá velmi nešťastné to dávat do sportovního auta co si zakládá na příbuznosti s rally speciálem. Navíc, pokud nepřijdou s nějakým revolučním motorem, tak se zase tolik točit nebude. Zkrátka pro mnohé "modlu" Evo posunuli úplně někam jinám... Na druhou stranu bude i Impreza WRX v dieselu (naštestí jen jako model navíc), tak uvidíme co se z toho vyvrbí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 18:17   Citovat  

optimas napsal:

Velmi šťastný u dieselu se musí moc řadit proti benzínu?? To myslíš vážně? Chtělo by to nesoudit naftu jen podle starého VW to snad ne
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 18:20   Citovat  

Trend je prostě šetřit,šetřit,šetřit... Malé obsahy motorů, nízká spotřeba, proto je diesel úspěšný...
Musí se něco zásadního změnit,aby se zase frčelo až do další krize... Ta změna bude přechod na elektromobily, mezistádium budou a už jsou hybrid a jiné alternativy, vodík,stlačený vzduch, LPG,CNG
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 10:40   Citovat  

Aby v tom EVO nebylo samo Velmi šťastný

z350 v dieslu ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 11:15   Citovat  

Buchtak napsal:
Aby v tom EVO nebylo samo Velmi šťastný

z350 v dieslu ?

Evo, Impreza, Zetko ... no uvidíme kdo se přidá Velmi šťastný Chybí mi snad akorát Honda Civic i-CTDI type-R ...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 11:27   Citovat  

tohle uz zacina bejt doba temna, soumrak automobilovyho prumyslu ve vyrobe sportovnich aut.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 13:39   Citovat  

Bitkar napsal:
tohle uz zacina bejt doba temna, soumrak automobilovyho prumyslu ve vyrobe sportovnich aut.

Honem nakoupit a opečovávat... Jde to do .... to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 17:51   Citovat  

Hellborn napsal:
Honem nakoupit a opečovávat... Jde to do .... to snad ne

Jde to dobrým směrem je to dobrý
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 20:27   Citovat  

Ať už to bude sebevíc převratná technika, vývoj a co já vím, stejně už to nebude to pravý. Evo si nekupujou lidi, co hledí na spotřebu. Otázce emisí v tomhle případě nerozumím, i když diesel spolu s hybridem vyprodukují míň CO2, tak zase z dieselu je vyšší produkce karcinogenu - ale tohle je celkem jedno, protože to je tlak ekologie v praxi a znalý oboru tvrdí že bude hůř Smutný

offtopic koupím Velorex s nefunkčním motorem a bouranou CBR1000RR s funkčním motorem Velmi šťastný
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:02   Citovat  

hopit napsal:
Velmi šťastný u dieselu se musí moc řadit proti benzínu?? To myslíš vážně? Chtělo by to nesoudit naftu jen podle starého VW to snad ne

Myslel jsem to tak že když se rozjedeš tak už tam musíš řadit 2 a ještě nevytočíš 2 a už musíš 3 ,protože to má jen 4000 toček a hodně rychle to leze nahoru tak proto musíš furt řadit Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 21:03   Citovat  

area07 napsal:
Ať už to bude sebevíc převratná technika, vývoj a co já vím, stejně už to nebude to pravý. Evo si nekupujou lidi, co hledí na spotřebu. Otázce emisí v tomhle případě nerozumím, i když diesel spolu s hybridem vyprodukují míň CO2, tak zase z dieselu je vyšší produkce karcinogenu - ale tohle je celkem jedno, protože to je tlak ekologie v praxi a znalý oboru tvrdí že bude hůř Smutný

offtopic koupím Velorex s nefunkčním motorem a bouranou CBR1000RR s funkčním motorem Velmi šťastný

Velorex Type-R ? OK Nápad je tu!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 22:18   Citovat  

optimas napsal:
Myslel jsem to tak že když se rozjedeš tak už tam musíš řadit 2 a ještě nevytočíš 2 a už musíš 3 ,protože to má jen 4000 toček a hodně rychle to leze nahoru tak proto musíš furt řadit Tak to valím bulvy

Nikdy jsem neměl problém u i-ctdi s řazením a vytáčením motoru Velmi šťastný Tam kde se dalo s naftou předjíždět na 5. musím u benzínu dávat za 3. abych dosáhl stejného zrychlení Smutný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 22:45   Citovat  

dneska sem se dival rano na autosalon na prime a ukazovali tam novou audi A8 (krasavec auto) a motor 4.2 V8 Tdi 350koni/800nm zrychleni 5.5s spotreba kombinovana 7.6l/100km.
docela maras no. a libilo se mi jak s tim jel 200 a tocil tam 2000 otacek Úsměv 8-mi rychlostni automat.
jako parada ale zase na udrzbu to je nekde jinde cela ta audi byla za 2.5 mega Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 23:11   Citovat  

kamol napsal:
dneska sem se dival rano na autosalon na prime a ukazovali tam novou audi A8 (krasavec auto) a motor 4.2 V8 Tdi 350koni/800nm zrychleni 5.5s spotreba kombinovana 7.6l/100km.
docela maras no. a libilo se mi jak s tim jel 200 a tocil tam 2000 otacek Úsměv 8-mi rychlostni automat.
jako parada ale zase na udrzbu to je nekde jinde cela ta audi byla za 2.5 mega Velmi šťastný

údržba u té benzínové A8 nebude jinde a když měl volit mezi naftou a benzínem volil jasně TDI Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 23:38   Citovat  

optimas napsal:

A tohle jsi uslysel kde? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mitsubishi Evo v dieslu ???
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina