Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 11

tak kolik jich potkáte za den ?
žádného
9%
 9%  [ 8 ]
jednoho
26%
 26%  [ 23 ]
dva
26%
 26%  [ 23 ]
tři a více
38%
 38%  [ 34 ]
Hlasovalo : 88
Celkem hlasů : 88

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:08   Citovat  

Poslední dobouo nejen na sobe ale i dalších řidičích zjistuji, že čím mají silnejší auto tím klidneji jezdí a tím méne je vytočí takovíto závodníci Úsměv

Proč se zbytečne honit s oktávkou ( nebo bMW ) když vím že ho mohu mít kdykoliv, zatáčka, nezatáčka, rovinka nerovinka, jen když trošku povolím otěže Úsměv

Takovýmhle lidem se smeju.

Co se týče vybrždování, přeju vám abyste to zkusilis a zažili to co já - je to užasnej pocit když letíte po nárazu zezadu jak kulečníková koule, auto absolutne neovladatelné a potom jiste s pocitem zadostiucunení koukáte jak vasi spolujezdkyni odváží pod modrýmy majáky do blízké nemocnice.
A to sem nevybrždoval schválně a nemel za sebou závodníka, jen nepozorného řidiče a před sebou za zatáčkou divočáka..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:09   Citovat  

já si to straduju z rani, a za mnou nejakej borecek v oktavce I, hlavu mel u spolujezdce, nevim jak mohl ridit, nalepenej ani ne metr ode me, tak mu blikam at predjede nic, pribrzduju z 90ti na 20 a bliknu a on nic porad nalepenej, uz sem nevedel co s ním, tak sem to rozjel ze teda pojedu a zas za mnou, tak sem opet pribrzdil a blikam at jede, a vubec nic, jak magor ten clovek, tak sem na to slapl cca 100 a kdys byl zas za mnou tak sem dupl na brzdu, no to ho poucilo, vylitl do protismeru kde byl provoz tak to hodil do pole..snad se poucil přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:24   Citovat  

Brnďa napsal:
já si to straduju z rani, a za mnou nejakej borecek v oktavce I, hlavu mel u spolujezdce, nevim jak mohl ridit, nalepenej ani ne metr ode me, tak mu blikam at predjede nic, pribrzduju z 90ti na 20 a bliknu a on nic porad nalepenej, uz sem nevedel co s ním, tak sem to rozjel ze teda pojedu a zas za mnou, tak sem opet pribrzdil a blikam at jede, a vubec nic, jak magor ten clovek, tak sem na to slapl cca 100 a kdys byl zas za mnou tak sem dupl na brzdu, no to ho poucilo, vylitl do protismeru kde byl provoz tak to hodil do pole..snad se poucil přátele

To je presne ono- poucit, vytrestat, ukazat, dokazat, to jste prebornici OK přátele Kdo si jede svoje a nekouka na kreteny co jich obcas okolo par jezdi, nema tohle zapotrebi a nevyrabi situace, kdy muze dokonce sam zavinit nehodu- kohokoli a klidne i s nasledky na zdravi nebo zivote. Jenom proto, ze "mu to ukazete". Fakt frajerina, jinde nez v CR to potkavam dost vzacne.
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:39   Citovat  

Bully napsal:
To je presne ono- poucit, vytrestat, ukazat, dokazat, to jste prebornici OK přátele Kdo si jede svoje a nekouka na kreteny co jich obcas okolo par jezdi, nema tohle zapotrebi a nevyrabi situace, kdy muze dokonce sam zavinit nehodu- kohokoli a klidne i s nasledky na zdravi nebo zivote. Jenom proto, ze "mu to ukazete". Fakt frajerina, jinde nez v CR to potkavam dost vzacne.

Je umění se prostě nad tyto provokatéry povznést. Někdi si vduchu říkám jen si jeď, snad tě v příští zatáčce uvidím v příkopě.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:40   Citovat  

Bully napsal:
no ja bych toto neudelal, protoze kdys normalnimu cloveku bliknu tak me predjede, ale toto bylo fakt jako by mel nějaky mindraky, tak sel do pole, doufam ze to bylo auto rodicu aspon..
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:41   Citovat  

Bully napsal:

asi tak. Nemec si stebou nezacne delat naschvali, na druhou stranu je pravda, ze v nemecku se tohle nedeje Úsměv , takze je treba hledat zarodek tohodle a od tamtud zacit. Pokousim se na to uz 3roky prijit a bezuspesne Smutný
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:50   Citovat  

ja nevim, proc si tu vetsina z vas verejne neprizna (ikdyz neustale tvrdi opak), ze jezdi 80/110/160 misto 50/90/130...ja s tim problem nemam,at mi rika kdo chce co chce,ale i ja obcas ulitnu a ty kola na krizovatce vedle octavky prohrabnu,mimo mesto obcas predjizdim a nedodrzuju tu 90ku ale spis 100-120 a na dalnici pravy pruh poznam pouze kdyz me problikne S8 apod...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:54   Citovat  

SonnyX napsal:
ja nevim, proc si tu vetsina z vas verejne neprizna (ikdyz neustale tvrdi opak), ze jezdi 80/110/160 misto 50/90/130...ja s tim problem nemam,at mi rika kdo chce co chce,ale i ja obcas ulitnu a ty kola na krizovatce vedle octavky prohrabnu,mimo mesto obcas predjizdim a nedodrzuju tu 90ku ale spis 100-120 a na dalnici pravy pruh poznam pouze kdyz me problikne S8 apod...
jo to ja taky znam, kdys si to palim 250 po dalnici a problikne me nejaka audina ci baworak Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2010 , 23:55   Citovat  

Brnďa napsal:
jo to ja taky znam, kdys si to palim 250 po dalnici a problikne me nejaka audina ci baworak Velmi šťastný

no tak presne takhle jsem to myslel pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 0:15   Citovat  

SonnyX napsal:

to neni o tom si priznat ze jezdis rychle. Ale bezpecne. Ja kolikrat jedu kudlu - dozenu "sneka Velmi šťastný ", ale nepovesim se mu za zadek, necham si 15-20m a kdyz muzu tak ho predjedu o tom tu je rec Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 0:29   Citovat  

VlastaFR napsal:
to neni o tom si priznat ze jezdis rychle. Ale bezpecne. Ja kolikrat jedu kudlu - dozenu "sneka Velmi šťastný ", ale nepovesim se mu za zadek, necham si 15-20m a kdyz muzu tak ho predjedu o tom tu je rec Úsměv

tak to je jasny...nicmene ikdyz kazdy si rekne,ze predjede v 50ce bezpecne 80kou sneka jedouciho 40kou,porad si pro mistni h-c cleny nejvetsi zabijak ty... Velmi šťastný

jinak nejkvalitnejsi nazor tohohle tematu mel zrejme "Eso",jak se ptal, proc si teda vsichni kupujou Type-r,vti apod. HaHaaa přátele
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 7:38   Citovat  

SonnyX napsal:
jinak nejkvalitnejsi nazor tohohle tematu mel zrejme "Eso",jak se ptal, proc si teda vsichni kupujou Type-r,vti apod. HaHaaa přátele

nvm no..obcas kdyz to vidim tak mam pocit,ze nekterym je 15 a nechapu proc maji ridicak Tak to valím bulvy

viz.tohle tak sem odpovedel Esovi o stranku driv proc si myslim,ze je vyhodne mit silne auto..tedy proto abych nevytvarel situace ktere tady resime..proste podradim o 1 stupen a v silnem aute predjizdim svizne a na par desitkach metru

nechci aby vyplynulo z toho,ze sem obhajoval a chapal postoj Spoona,ze sem nejaky magor co nekomu brzdi pred cumakem

ridicak mam nvm jak dlouho..mmnt..asi 12let..najezdil sem spoustu km..mel par aut- silne i slabe-jedno sem i zdemoloval na padrt

to,ze sem za tech x let cca 5 lidem slapl na brzdu..a to tak ne,ze sem to zahamstl a zaflokoval,ale tedy pouze skutecne pribrzdil a nejen rozsvitil zarovky tak to neznamena,ze se tady musim dohadovat s nekym,ze vytvarim krizove situace, nejsem fraja v aute, papirak co pak ujede kdyz to zaflokuje pred nekym atd..

jen sem chtel aby si nekteri lidi tady uvedomili,ze nastanou v zivote na silnici i situace,ze se potkate s agesivnim a pritroublim ridicem kdy je mozne,ze clovek vytece a pribrzdi protoze vycerpal spoustu jinych moznosti a jeho snaha to vyresit nejak rozumneji proste selhala

ze 70% to ja resim podrazenim klidne o dva stupe a VTEC co nejdal aby pochopil,ze mi to jede..kdyz pozdeji zvolnim/nechci dostat flastr za takoveho nejakeho pitomce/ ten clovek me znovu dojede tak pak predjizdi uz bez pitomosti a provokaci - tohle vetsinou delam dodavkarum a podobnym TDI vrahum na ktere muj EFTEK staci

pak je dalsich 10% kterych si proste nevsimam a oni to nevydrzi dlouho a pak predjedou..tedy unesu jejich šuk se na me protoze trva kratkou chvili

potom cca 10% tech kteri se šuk a uz zacinam tect..resim sepnutim kontaktu na brzd.zarovkach..pochopi to v klidu a udelaji si patricny odstup přátele

pak je tak 5% tech kterym se proste v ramci moznosti na silnici co nejdrive uhnu,protoze sou to letci, ktere zpomaluju a prijde mi jako blazen ktereho zpomalovat se mi muze pekne nevyplatit..protoze uz tou rychlosti kterou se ke mne me priritil mi dal najevo ze to je magor a neni v meritelnych hodnotach me tolerance

pak sou tak 3% aut s prednosti k jizde..kterym se okamzite dekuju z cesty at muzou valit zachranovat

no a pak sou tak 2% tech kteri sou agresivni,provokujou,ohrozujou,jiny zpusob z me strany selhal a jelikoz sem uznal ze to je clovek ktery mel moznost me predjet,ale evidentne je to naštvanej ktery provokuje a chce zavodit, hecovat a ohrozovat tak mu proste kapanek skokove pribrzdim aby si to posbiral..nejde mi o o to aby vyletel z cesty nebo do protismeru - a to se ani nikdy nestalo a nestane..kdyz uz sem to nekdy udelal tak v takove situaci kdy to bylo prihodne i pro nej..je mi jasny,ze se takovej clovek lekne..ale neudelam to tim zpusobem ze zaflokuju a on to musi strhnout to mi hlava nebere to je i na me moc Velmi šťastný

snad sem tedy shrnul svuj postoj k tomuto tematu a flamu ve svem celkem obsahlem clanku

timto dekuji za pozornost tem kteri si dali tu praci a prelouskali to az dokonce přátele

PS: ve meste udrzju na usecich kde je 50 rychlost do max.60ky , na 70 do te 80ky..mimo mesto do 110 podle situace..na dalnici si sjedu i tech 160-180 kdyz mam teda pocit,ze tim nikoho neohrozuju a to si letim v levym/rychlejsim se co nejdriv dekuju z pruhu a snazim se jim vubec nezavazet/ ..jinak na dalnici se drzim tam kam patrim a jedu si na ECONO kontrolku 110-120..podle toho jestli z kopce, na rovince nebo do kopce
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 9:15   Citovat  

Vono by stačilo, kdyby se lidi trošku koukali kolem sebe a nesnažili se hrát na krále pruhů.

Já jezdím předpisově snad jen na měřených úsecích a opravdu v nepřehledných situacích, či vesnicicích ... přesto mám všechny body a myslím, že až na extrémní výjimky z pomatení smyslů, které se stanou jednou za 100let jsem nikoho neohrozil.

Na druhou stranu mě přijde, že vzít mercedes zprava je jediná možná varianta jeho minutí v souběžném směru. A nesnáším debily, co jedou 2 vedle sebe po spojce 80kou, "však je tu 80ka, tak co mě má kdo předjíždět" ...

Ještě chvíli budu jezdit v Praze a bude ze mě agresivní řidič Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 9:25   Citovat  

to snad ne pragl k tomu primo vybizi, tam mi oprijde, ze maj vsichni o kolecko min. Oni se na tu spojku napoji a hned prez vsechny pruhy do levyho a kdyz sjizdej, tak 20m pred sjezdem z levyho prez dva pruhy na sjezd - pak to tam vypada jak to tam vypada. A jen malokdo stech inteligentu nevi, ze si timhle vubec nepomuze a akorad brzdi ostatnim svym chovanim - "rychlim" prejizdenim prez tri pruhy - hlavne v kolonach. Tohle jen u Nas v CR - dalsi duvot k zamysleni to mi hlava nebere
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 9:32   Citovat  

Daver napsal:
Vono by stačilo, kdyby se lidi trošku koukali kolem sebe a nesnažili se hrát na krále pruhů.

Já jezdím předpisově snad jen na měřených úsecích a opravdu v nepřehledných situacích, či vesnicicích ... přesto mám všechny body a myslím, že až na extrémní výjimky z pomatení smyslů, které se stanou jednou za 100let jsem nikoho neohrozil.

Na druhou stranu mě přijde, že vzít mercedes zprava je jediná možná varianta jeho minutí v souběžném směru. A nesnáším debily, co jedou 2 vedle sebe po spojce 80kou, "však je tu 80ka, tak co mě má kdo předjíždět" ...

je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 9:40   Citovat  

Daver napsal:

to musis mit v nature..toho bych se nebal přátele taky tu ted jezdim cca 3.rok a je fkt, ze sem se otrkal..jelikoz tady te nepusti do pruhu kdyz se tam nevecpes apod...to je realita..navic vidi,ze mam RZ jineho kraje tedy asi moc dobre chape,ze na krizovatce ktera je znacena tak XXX ze odbocovaci vidis az na posledni chvili proste treba odbocim pozde,ale on te tam proste nikdo nepusti..zadna ohledoplnust nebo nejaka tolerance ani vuci mimoprazskejm

takze jo..v jistem smeru sem se zmenil..dokazu jet i agresivne a prijet na spojku a hned to vzit pres vsechny pruhy a dat tam 90-100ku na najezdu od chodova..ale je to proto,ze 2 pruhy zabiraji inteligenti co jedou oba 60-80 a proste pokud chci jet kapanek svizne tak mi nic jineho nezbyva!! proto tam temer vzdy najizdim na 2.prevodovy stupen Velmi šťastný

ale delam to v okamzik kdy je k tomu vhodna chvile ne abych nekomu hazel mysky apod..navic to delam aspn s blinkrem coz hodne mistnich inteligentu taky nepovazuje za nutne

Proste uznavam, ze Pha zmeni ve stylu jizdy kazdeho - jako upnej slusnak bys tady do cile dojel hodne stezi

apropo kdyz sme resili lepeni se na zadnici tak ja se vlastne dokazu taky nalepit Velmi šťastný kdyz inteligent jede v levym na urovni toho v pravym a to dela nepretrzite po delsi dobu tak to nevydrzim a najedu mu kapanek bliz..pozor nevisim na nem,ale naznacim mu tim, ze se priblizim na kratkou chvili,ze je cas aby treba uvolnil pruh co zbytecne blokuje..proste naznacim..zpomalim a pockam co vymysli přátele podle toho se pak zaridim
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 9:42   Citovat  

gizmi napsal:
no nevim kdo z nas dvou je agresivni za volantem kdyz to tak ctu Velmi šťastný A ani jsem nic hrozneho nenapsal, mam ciste svedomi za volantem.. Mrk
agresivní nejsem, občas sem za brzdu provozu(z kopců vyhodim kvalt a jedu kam to dojede) ale nemam rád když se mi někdo lepí na zadek a ve městě dodržuju předpisy, za značkou si povinný jet 50km/h a basta. přátele
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 9:51   Citovat  

Tuhle jsem měl situaci, jedu po Mladoboleslavské, předemnou je oktávka, jede 120 a má asi tak 50m odstup od fábie, která jede taky 120 ... oba v levým, vpravo sem tam auto ... vydržel jsem to 10minut za nimi ... pak jsem zatlačil na oktávku, ale von jako, že ne, že stejně je tam fabie ... jenže fabie netuší, že ho chce oktávka předjet, pče je půl dálnice za ním ... a co teď s tím naštvanej

Za 4, pravej, plnej kotel a fabii jsem normálně doslova vyhodil z pruhu, jak mě rozzuřili kreténi ...

Někdy si říkám, esi ten týpek se superbem, co vyhodil tu buchtu z dálnice nebyl v právu to mi hlava nebere
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 9:58   Citovat  

Daver napsal:
Tuhle jsem měl situaci, jedu po Mladoboleslavské, předemnou je oktávka, jede 120 a má asi tak 50m odstup od fábie, která jede taky 120 ... oba v levým, vpravo sem tam auto ... vydržel jsem to 10minut za nimi ... pak jsem zatlačil na oktávku, ale von jako, že ne, že stejně je tam fabie ... jenže fabie netuší, že ho chce oktávka předjet, pče je půl dálnice za ním ... a co teď s tím naštvanej

Za 4, pravej, plnej kotel a fabii jsem normálně doslova vyhodil z pruhu, jak mě rozzuřili kreténi ...

Někdy si říkám, esi ten týpek se superbem, co vyhodil tu buchtu z dálnice nebyl v právu to mi hlava nebere

chapu tvoje rozcarovani..je tezke polemizovat jestli byl v pravu pořádnej výtlem proste vytekl..tim padem to je labil..takhle se to resit neda-mozna tak nekde v africe HaHaaa

ale bohuzel to,ze clovek na dalnici predjizdi zprava je kruta realita..ve meste to delam temer porad..ale jelikoz je to soubezna jizda tak to neni nic proti nicemu-na dalnici obcas neni jina moznost..bohuzel je to tak!Uz sem se s tim smiril! bezpecne to moc neni,ale proste nekteri dementi te k tomu donuti a nedaji ti jinou moznost
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 10:04   Citovat  

Řidičák by měl být na levely, jak nemáš level 3, tak do centra Prahy nevjedeš, pěkně na P+R a nazdar. Dálnice level 2 a zbytek level 1 ... hotovo 20 Velmi šťastný
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 10:10   Citovat  

Daver napsal:
Řidičák by měl být na levely, jak nemáš level 3, tak do centra Prahy nevjedeš, pěkně na P+R a nazdar. Dálnice level 2 a zbytek level 1 ... hotovo 20 Velmi šťastný

hale tak proč ne ale pro všechny by to mlo platit stejně nemáš level 3 tak nesmíš z prahy ven je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 10:14   Citovat  

A už je to tady Praha vs. zbytek pořádnej výtlem

Mě to je jedno, já jsem z Moravy HaHaaa

Jinak jsem to myslel jako hodnost, ne jako že vstupenku někam ... prostě podle zkušeností či nějakých testů bla bla .. je to nereálné sice, ale napsat jsem to musel.
   Návrat  
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 10:18   Citovat  

já jezdim jako prase 50 v obci neuznávám člověk se táhne jak smrad štvou mě kamiony, kolisti, důchodci a výkendový řidiči co zdržujou pomalu jezdit neumim sem agresivní řidič v prelude se pomalu jezdit nedá a díky bohu že nemám vti to bych byl ještě agresivnější rád závodim s ostatníma ale většinou to sou lidi který znám, vyprovokovat k zavodění se rád nechám,ale podle auta který to je když vidim že na něj nemám tak na to kašlu ale kdyš vidim nějakou plívu tak jí šanci nedám jo a taky když mě někdo předjíždí tak přidávám plyn takže takovej sem já hondař jak má být papa
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 10:19   Citovat  

Daver napsal:
Řidičák by měl být na levely, jak nemáš level 3, tak do centra Prahy nevjedeš, pěkně na P+R a nazdar. Dálnice level 2 a zbytek level 1 ... hotovo 20 :D

hele, to neni spatnej napad... jak by u hranic kde prechazej levely, museli bejt kontroly :) nebo to udelat na levely a dle levelu pocet bodu bo neco... Nebo na kazdej level by se delal nejakej test praktickej, treba jako skola smyku apod. By nebyl spatnej system mozna, takle to rozlisit. Ale ma to svy uskali urcite.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 10:21   Citovat  

amatér napsal:
já jezdim jako prase 50 v obci neuznávám člověk se táhne jak smrad štvou mě kamiony, kolisti, důchodci a výkendový řidiči co zdržujou pomalu jezdit neumim sem agresivní řidič v prelude se pomalu jezdit nedá a díky bohu že nemám vti to bych byl ještě agresivnější rád závodim s ostatníma ale většinou to sou lidi který znám, vyprovokovat k zavodění se rád nechám,ale podle auta který to je když vidim že na něj nemám tak na to kašlu ale kdyš vidim nějakou plívu tak jí šanci nedám jo a taky když mě někdo předjíždí tak přidávám plyn takže takovej sem já hondař jak má být papa

pokud to byla ironie tak je to dobrý

pokud ne, tak si u me obycejny wc se kterym bych si vytrel kiss me
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 10:24   Citovat  

Bitkar napsal:
hele, to neni spatnej napad... jak by u hranic kde prechazej levely, museli bejt kontroly Úsměv nebo to udelat na levely a dle levelu pocet bodu bo neco... Nebo na kazdej level by se delal nejakej test praktickej, treba jako skola smyku apod. By nebyl spatnej system mozna, takle to rozlisit. Ale ma to svy uskali urcite.

prostě project torque Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 10:37   Citovat  

No jasně, nový tratě ... třeba Brno, Vlkov pod Oškobrhem a tak pořádnej výtlem

Rozhodně by se tam ale měly přidat psychotesty ... jenže jedno úskalí je, korupce ... a ty největší hovada to maj zase v ruce ... o ničem Ble
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 12:31   Citovat  

Destak napsal:
prostě project torque :)

presne :)) taky jsem si na to vzpomnel.
daver: jo korupce... by zase musel bejt hold kontrolni mechanismus a museli by se ukladat nejaky originaly vyhotovenych testu apod. bo nevim... je to v tomle state pekne naprd. Za chvili to tu bude s uplatkama jako nekde v Rumunsku.

amater: nad tim pridavanim plynu pri predjizdeni se zamysli, jestli to myslis vazne
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 14:25   Citovat  

Destak napsal:
hale tak proč ne ale pro všechny by to mlo platit stejně nemáš level 3 tak nesmíš z prahy ven je to dobrý

je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 14:28   Citovat  

Takže největší prase a hovado je tu pan Předseda,pak od koho to mám Velmi šťastný
Btw,dnes jsem zkoušel metodu a la Bitkař a prd..Za Kolínem se na mě v jedný vesnici,přes dvě auta,nalepil voyager,na výjezdu jsem to přišláp,abych ho nebrzdil,protože proti nám jela auta,ustálil se na 90ce,uhnul,volno,blinkr a nic..Šmoula jel zadkem nad prostřední čárou,přilepenej na mym nárazníku a předjíždět nechtěl.Za každou zatáčkou jsem mu bliknul,že může..Nic Hihi Takhle jsme projeli asi 4 vesnice,kde jsem mu na jejich konci vždycky ujel,on se pak přiřítil,nalepil a stejnej scénář Velmi šťastný Poctivě jsem to vydržel až do Nymburka a pak zmizel..Nevím co jsem dělal špatně,když jsem držel konstantně 50/90,uhýbal,dával znamení a stejně to nefungovalo Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina