Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
!!Výprodej Halfords v Průhonicích!!!
Fórum: Společné nákupy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 17:56   Citovat  

Teď mi volal kámoš, že v průhonicích v halfordsu maj třeba brzdový destičky na přeludu nebo na cívu 1,5 1,6 VTi za kilo - prý to tam ruší a mají tam spoustu věciček, tak koho to zajímá, tak to buď přesuňte na lepčí místo nebo to sdělte ostatním Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 18:33   Citovat  

není nekdo odtam? potreboval bych zadni desky na legenda a pokud maj tak i kotouce Velmi šťastný
   Návrat  
voreza je teď offline  voreza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 18:49   Citovat  

tady v plzni jsou dva a během pár dní to bylo vybílený..neprodávaj zase všechno spíše jenom to co se jim nevyplatí stahnout nazpátek. já tam koupil svíčky BKR6R-11 za 160kč a pár kabelů na ukostření a baterku...ceny jsou tam zajímavý..a destičky tam nějak extreme nehledej co vim tak tam prodávaj halfords desky a ty jejich blbosti a jinak brembo a myslim i ferodo...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 18:58   Citovat  

voreza napsal:
tady v plzni jsou dva a během pár dní to bylo vybílený..neprodávaj zase všechno spíše jenom to co se jim nevyplatí stahnout nazpátek. já tam koupil svíčky BKR6R-11 za 160kč a pár kabelů na ukostření a baterku...ceny jsou tam zajímavý..a destičky tam nějak extreme nehledej co vim tak tam prodávaj halfords desky a ty jejich blbosti a jinak brembo a myslim i ferodo...

Kdyz jsem tam byl pred 14ti dny tak uz v Pruhonicich nemeli ani jedno racnovy ocko, ani jeden olej 10w-40 a z testicek poslednich par kusu Halfords opravdu po stovkach. Z Feroda nic zajimavyho, proste uz hodne vybileny...
   Návrat  
voreza je teď offline  voreza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 19:38   Citovat  

bordel napsal:
Kdyz jsem tam byl pred 14ti dny tak uz v Pruhonicich nemeli ani jedno racnovy ocko, ani jeden olej 10w-40 a z testicek poslednich par kusu Halfords opravdu po stovkach. Z Feroda nic zajimavyho, proste uz hodne vybileny...

si myslim že ty ráčny a vořechy a tenhle podobnej vercajk nechali převézt..na tom by asi hodně prodělali Úsměv
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 20:10   Citovat  

od doby co maj vyprodej sem tam byl skolegama z prace kazdou chvili, mame to ze storexu skoro vedle, koupil sem tam vzduchovej filtr a vejfuk kterej stejne na auto nepude, dneska sem tam byl naposled a uz to maj skoro uplne vybrany a 20.6. uz zaviraj ale brzdovejch desticek maj jeste dost ale nenapadlo me se podivat jestli maj naky na hondu, kdyztak muzu zitra kouknout a dat vedet nebo naky rovnou koupim kdyby meli neco zajimavyho
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 20:44   Citovat  

Vcera sme byli v letnanech s Beckym na pokec a vsimli sme si toho..stavame tam na parkaci primo naproti..totalne vybileno Velmi šťastný papa
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 20:55   Citovat  

majkl_l napsal:
Teď mi volal kámoš, že v průhonicích v halfordsu maj třeba brzdový destičky na přeludu nebo na cívu 1,5 1,6 VTi za kilo - prý to tam ruší a mají tam spoustu věciček, tak koho to zajímá, tak to buď přesuňte na lepčí místo nebo to sdělte ostatním Mrk

ale ten výprodej už tam je zatraceně dlooouho Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:06   Citovat  

Výprodej je nějak od začátku června...byl jsem v HK někdy 4. června a už to bylo víceméně vybílený, jenom takovej bordel co zůstal, tak jsem to sem ani nepsal.
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:45   Citovat  

a co se s nima deje? konci v cr jo?
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:51   Citovat  

tudy tudy odkaz
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.6.2010 , 21:58   Citovat  

Stepa napsal:
Výprodej je nějak od začátku června...byl jsem v HK někdy 4. června a už to bylo víceméně vybílený, jenom takovej bordel co zůstal, tak jsem to sem ani nepsal.

Výprodej běží od května, co vím, já tak bordel "okupoval" Černý Most snad každou chvíli Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 15:02   Citovat  

byl jsem se tam dnes ještě podívat a vybíleno... tak jsem si koupil alespoň 8 žárovek H1 po 50kč Úsměv máte někdo zkušenost s žárovkama halfords (Extreme Brilliance 90% more light a Super Brilliance 50% more light)? A ty "extreme" asi do dálkovek a "super" do potkávacích že?
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 17:31   Citovat  

M@jk napsal:
Výprodej běží od května, co vím, já tak bordel "okupoval" Černý Most snad každou chvíli Velmi šťastný

Letnany a Pruhonice na tech vecech jsem celkem usetril asi 15tis a za 13 jsem nakoupil Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 20:31   Citovat  

jakubM napsal:
byl jsem se tam dnes ještě podívat a vybíleno... tak jsem si koupil alespoň 8 žárovek H1 po 50kč Úsměv máte někdo zkušenost s žárovkama halfords (Extreme Brilliance 90% more light a Super Brilliance 50% more light)? A ty "extreme" asi do dálkovek a "super" do potkávacích že?

Ahoj, mám H4 50% more light a dá se, ale doporučím Ti raději sadu Osram Bilux Silverstar ... 50% mají také a svítí lépe. Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 21:24   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj, mám H4 50% more light a dá se, ale doporučím Ti raději sadu Osram Bilux Silverstar ... 50% mají také a svítí lépe. Mrk

doporučení nechci, mám 8ks těhletěch Velmi šťastný tak snad to bude svítit.. Úsměv jinak osramy dobrý, ale na denní svícení nesouhlas
   Návrat  
mattheo je teď offline  mattheo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 21:37   Citovat  

dneska sem tam byl a maj jeste brzdovy desticky na prelude 2,3 a 2,0 vic z toho vycist neslo akorat jestli jsou zadni nebo predni ale to sem se nepodival, od kazdejch meli jeste 2 krabicky a kazda je za 100,- jinak uz tam nemaj vubec nic, mozna semtam naky filtry
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 7:48   Citovat  

jakubM napsal:
doporučení nechci, mám 8ks těhletěch Velmi šťastný tak snad to bude svítit.. Úsměv jinak osramy dobrý, ale na denní svícení nesouhlas

Jo takhlééé, pán jim to vykoupil, co? Kč 100,- za kus a druhá zdarma, co? Je to tam. No jasně, hele Silvestary jsem měl přesně rok a půl než jsem si bouchnul při vyndavání se žárovkou a vydržely hooodně km, takže výdrž mají, Night Breakery popisovalo dost lidí, jako supersvítívé, ale nevydrží, jak ale výrobce reklamuje. No tak uvidíme.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
!!Výprodej Halfords v Průhonicích!!!
Fórum: Společné nákupy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina