Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
berete stopare?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

Berete stopare? jak casto?
Nikdy!
44%
 44%  [ 42 ]
Vyjimecne
39%
 39%  [ 37 ]
Bezne, ale vybiram si hodne
11%
 11%  [ 11 ]
Pravidelne a casto
4%
 4%  [ 4 ]
Hlasovalo : 94
Celkem hlasů : 94

Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 22:49   Citovat  

Neberu, bero ovšem stopařky Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 23:07   Citovat  

Ajsik napsal:
Ty jsi byl na vojně v LTm? já hned vedle,, v Terezíně a stopem jsem byl celkem brzo doma a většinou na dva záběry, z Terezíne nebo Ltm do Záhrádek a pak rovnou do MB, případně s přestupem v Jestřebí je to dobrý Později mě dali do Doks, takže to už bylo jen kousek...

Jj,v Jiříkáčích vedle výstaviště,pak mě šoupli do lázní na Slapy(slušnej stop z Černýho mostu přes MB a Lípu) a skončil jsem v Hněvicích(Čepro u Roudnice).V Terezíně jsem byl jen 2x v kuchyni.Dělali jsme ve čtyřech 1600 vdolků ručně,od tý doby to nejim Velmi šťastný
A teď už z5 ke stopování HaHaaa
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 23:07   Citovat  

mohl bych Ti vypravet neuveritelne pribehy "koleckaru" (ridicu nakladaku) ktere
jsem uz posbiral po silnicich . Nevim jestly byly pravdive , vypadaly ale duveryhodne .
A po nejach letech na silnicich i (podle mne ) opravdu pravdive
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 23:27   Citovat  

Nikdy! - nemám zájem skončit s kudlou v zádech / okradenej / s pořezanejma sedačkama / atp.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 23:32   Citovat  

jenom stopařky a i to max jednu Velmi šťastný
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2010 , 23:58   Citovat  

Stopaře beru. Už jenom proto, že sám často stopuju a vím, jaké to je z druhé strany barikády..

Dneska jsem stopoval z Újezda nad Lesy na Úvaly a vzal mě týpek v C6g, bohužel ne hondaclubák, ale pohodovej člověk. I VTECa podráždil, no radost se svézt Úsměv
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 2:08   Citovat  

Já jak kdy. Dle xichtu.
A sám jsem stopoval dvakrát, tedy jen jednou, podruhé jsme stopovali se spolužačkou ze Špindlu do Chrudimi. Do Hradce to bylo fajn, tam jsme byli za chvíli, ale z Hradce do Pardubic jsme šli víc jak hodinu. Nakonec nám zastavila červená Š 105 (úžovka) s hnědočechy na palubě (Táta, máma, a vzadu čtyři děti) a světe div se, vměstnali jsme se. To už bylo takový zoufalství, že nám bylo jedno s kým jedeme Velmi šťastný
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 7:59   Citovat  

stopaře neberu, nemam místo, nevěřím cizákům, kdyz vidím známýho taky ho nevemu Velmi šťastný delam ze nevidim... Je to tam.
Honda
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 8:52   Citovat  

Beru jen lidi, ktere znam osobne, jinak nikoliv. Clovek si vzdy rekne, mam doma rodinu a blizke, za ten risk, že mě někdo kuchne mi to nestoji, nahoda je blbec...
Asi jsem prilis velky pesimista, ale zivot me naucil byt obezretny, nekdy mozna i zbytecne.
   Návrat  
drag je teď offline  drag
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 9:10   Citovat  

Ja jsem procestoval celou Korsiku stopem, lidi tam jsou strasne hodni a zastavi i dvoum lidem s 25kg batohy na zadech. Skoro vzdy nam zastavili do 10 minut. Jednou nam dokonce zastavil pan s SUV, v aute byl on, manzelka a 3 deti a plno zavazadel a nebylo kam sednout. Tak jsem na nej nevericne koukal a on jen ze bohuzel nas nemuze vzit ze uz ma v aute plno at se nezlobime. Tam jsem se zarekl ze az budu u nas doma taky budu zastavovat stoparum.
Jedu z Policky do Svitav a stopuje pani. Tak ji beru. Za 5 sekund si rikam...co to tady sakra smrdi. Ta baba smrdela jak bezdomovec. Strasny..opravdu strasny smrad. Aby rec nestala tak hned zacala. Ze ji pronasleduje mafie a ze chce utect ze zeme ale nema zadne penize. Ze uz se ji snazili parkrat zabit ale stale jim unika. Tak si rikam... sakra ja blbec proc ja zastavoval? HaHaaa Zastavil jsem ji v nejblizsim meste a nazdar. Od te doby mam strach zastavit. Ale verim ze tohle je vyjimka a vestina lidi co stopuji nejsou takovi hajzlici.
   Návrat  
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 20:12   Citovat  

Stopaře beru dost... sám jsem kdysi stopem jezdyl i stovky kilometrů... ale přiznám se, že si dost vybírám. Pokud člověk nevypadá důveryhodně tak nic. Nejčastěji holky a páry. Ale už se taky začínám bát, protože známého stopař obral. Když mu zastavil na vystoupení, tak mu zbalil telefon z držáku a utekl. Co pak, nechat stát auto a běžet za ním?
   Návrat  
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 22:36   Citovat  

Já jsem se nikdy s nikým nevezl a nikdy nikoho nevezl. Čistě jen z důvodu nedůvěry v ostatní lidi. Nikdy nevypadali nijak extrémně věrohodně.
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2010 , 9:48   Citovat  

Dneska už stopaře neberu, strach mi to nedovolí. Kdysi dávno ještě na škole jsem sám stopoval a pak i občas někoho vzal, ale skončilo to s tím, když jsem zastavil páru u Vysokýho Mýta a když zjistili, že bych je vzal jen do Hrochova Týnce( za luboshem Velmi šťastný ) tak mi týpek práskl s dveřmi, že potřebují do Chrudimi a z HT že se jim blbě stopuje. Od tý doby jsem nikoho nevzal, po Praze totiž moc lidí nestopuje HaHaaa
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.6.2010 , 11:57   Citovat  

Dneska ráno první zrzavej stopař v životě Velmi šťastný Ale ten byl,měďák jak vyšitej OK Ujela mu mastná tyč do školy,tak co s nim Mrk
Akorát mě začíná štvát,že už mi každej,z těchle náctiletejch,strčí hlavu do dveří a poudá: "Dobrý den,jedete..?"
Dyk přece nejsem tak starej Bueee
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2010 , 12:16   Citovat  

spoon napsal:
Dneska ráno první zrzavej stopař v životě Velmi šťastný Ale ten byl,měďák jak vyšitej OK Ujela mu mastná tyč do školy,tak co s nim Mrk
Akorát mě začíná štvát,že už mi každej,z těchle náctiletejch,strčí hlavu do dveří a poudá: "Dobrý den,jedete..?"
jó zvykej si už nejsme žádný mladíci Smutný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2010 , 12:22   Citovat  

spoon napsal:

Zrovna tuhle jsem si řikal, jestli ti vůbec můžu tykat pořádnej výtlem
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2010 , 12:37   Citovat  

Meda napsal:
jó zvykej si už nejsme žádný mladíci Smutný

já teda jako jsem, ale taky vykaj naštvanej nejvíc mě dostává 19ti letej soused Úsměv

jinak tedy já stopaře neberu a jelikož už jsem ani nemohl na vojnu, tak jsem stopem ani nejezdil Úsměv
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2010 , 12:45   Citovat  

Já teda vyjimečně většinou lidi co znám nebo co vypadaj dobře Mrk .

Když mi bylo nějakejch cca 16 to už je panešku let HaHaaa tak mě jeden chlápek sám od sebe zastavil aniž bych stopoval a tehdy sem prvně okusil jak se sedí ve VTEC CRX Mr. Green OK
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 18.6.2010 , 13:00   Citovat  

Nedávno jsem svezl jednu stopařku v půl jedné ráno. Naštěstí jsem jel v kradeném autě, ožralý a bez značek, tak mě nemohla napráskat, že jsem jí znásilnil.

Teď vážně - stopařku jsem vzal, ale pak jsem si říkal, co kdyby si něco vymyslela, jak já pak dokáži opak. A to nezacházím do extrémů, že by někdo byl takový blázen a zkusil mi uloupit vozítko. Takže stopaře neberu a sám nestopuji.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2010 , 17:52   Citovat  

spoon napsal:
Dneska ráno první zrzavej stopař v životě :D Ale ten byl,měďák jak vyšitej :OK: Ujela mu mastná tyč do školy,tak co s nim :wink:
Dyk přece nejsem tak starej :cry:

z toho si nic nedelej. Ja kdyz stopoval, tak jsem se ptal a vykal jeste driv nez sem koukl do kabiny, proste slusnost. Bo minule jak sem bral toho typka, tomu muselo bejt dost pres 30 (ikdyz duchem mladej) a taky vykal. Po chvili jsem sem rek at mi nevyka a on ze je zvyklej z prace... takze asi tak. Ale je fakt, ze me uz pozdravil na chodbe panelaku nejakej nactiletej a obcas nejaky mensi deti nekde jinde. Hold pomalu uz k tomu smerujem no... Neudelas nic.
   Návrat  
villik je teď offline  villik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2010 , 10:30   Citovat  

i kdyz je mi to nekdy blby ( kdyz jedu sam ) a vidim ty chudaky v destu a v kdoví cem, tak stopare zasadne neberu ( leda nekoho znameho, kdyz vidim treba na zastavce ) Úsměv. Sam nestopuji, kdyz treba nevyjde odvoz, tak proste du pesky. Timto se omlouvam vsem stoparum, ale nebudu nikoho brat Velmi šťastný ... jeste mi neco udelaji ... Mr. Green
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 10:07   Citovat  

Vcera jsem bral stopare na par kilometru. Ja proste nemam problem vyjadrit solidaritu i za cenu mirneho rizika...

Ostatne, nejspis budu sam potrebovat chytnout stopa tenhle vikend. Kez mi mou solidaritu Pan Buh oplati Úsměv
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 15:16   Citovat  

beru a brát budu,sjezdil jsem toho kdys stopem hodně ,naposledy jsem stopem jel loni ,a jedna etapa byla ve 2 ráno u benátek nad j na dálnici ,po 15minutách už jsem jel a pán si kůli mě zajel 20km navíc abych nemusel stopovat dál (ono vzit stopaře je de fakto konverzační událost) beru hlavně ba´tužky at holku nebo kluka ,minulí týden jsem vezl 80tiletého pana turistu z mnichovic na čerńák ,zatím negativni zkušenost nemám ,jen někdy když strčej hlavu do auta s otázkou kam jedu a dýchnou na mne vyhulenou hubou udělám to džentlmensky tak abych je nevezl a zároveň neurazil.
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 15:31   Citovat  

Vyhulenou hubou jako cigaretama nebo travou? Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 15:51   Citovat  

joo beru, alespoň mi rychlejc utíká cesta pže mám do koho hučet Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 18:01   Citovat  

Od jisté doby neberu. Zrovna když jsem jednoho vezl (a to to byl známý), tak jsme měli nehodu, kterou jsem sice nezavinil, ale díky jeho nesmyslný výpovědi a jelikož tam jinej svědek nebyl, tak jsem tehdá přišel o půlku plnění z pojistky (hodili to na spoluvinu) a spoustu peněz Smutný KO Jen dodám, že nikdo neměl ani škrábanec. Ať si každej jezdí za svý, já to taky tak aplikoval než jsem měl auto.
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 20:57   Citovat  

Já to mám, klucí, nějak obráceně, neberu stopařky, ale stopaře občas joo Velmi šťastný svatoušek
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 22:12   Citovat  

Lucy napsal:
Já to mám, klucí, nějak obráceně, neberu stopařky, ale stopaře občas joo Velmi šťastný svatoušek
se bojíš aby tě neznásilnila nějaká lesbička,viď Se stydím
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 22:40   Citovat  

clovek aby se bal, ze ho nekdo znasilni, kdyz stopuje okolo Tabora :D

btw: muze chlap jit na cajty, ze byl znasilnen? nebo se mu tam vysmejou? :)
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 7:36   Citovat  

beru zřídka kdy... záleží na momentální náladě, počasí a taky vzhledu stopaře, mám strach jako plno ostatních, kdo si ke mě do auta sedne a co provede ...
jako voják jsem taky stopoval a svezl jsem se v plno zajímavých autech, Tatra s kládama, Policajti s oktávkou, různé dodávky, kabrio - jo na to mám takovej zážitek na kterej se nezapomíná ...
3lidi a pes, naskočim dle pokynu řidiče přes blatník dozadu, frčíme a těsně před cílem odbočka opačným směrem, šílený myšlenky co se to děje, kam jedem, jak budu skákat z rozjetýho auta, atd ... po chvilce příjezd k dálnici (Příbram - Skalka), tam auto zastaví a kluk vedle mě se zvedá a říká "tak se mějte a díky za svezení" - nj byl to taky stopař a potřeboval přiblížit, pak byla otočka jelo se k mému cíli Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
berete stopare?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina