Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake auto 1-2 miliony
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6

Kdyby vam nekdo rekl zaplatim Ti auto do 2 milionu koupil by jsis ?
Nove
54%
 54%  [ 52 ]
Ojete
25%
 25%  [ 24 ]
veterana
10%
 10%  [ 10 ]
supersport i kdybych nemel na provoz a opravy
10%
 10%  [ 10 ]
Hlasovalo : 96
Celkem hlasů : 96

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 20:35   Citovat  

VlastaFR napsal:
Pred dvema lety si ho koupil znamej (ta nejsilnejsi verze a plna palba)na tahani aut z De a musel se toho zbavit. Porad se neco wc . Rikal, ze takovych penez ho to stalo a porad stim neco bylo, pak uz ani nechteli uznavat zaruky!

Mimochodem je to clovek ktery si aut vazi a pecuje o ne + neni zadny zavodnik Úsměv

Nevim no mozna spatny kus..

A nebyt toho co vim, tak bych urco kyvnul na koupi tohodle "supr" auta

no a presne pro to jsem toto tema zalozil

ja VW totalne nesnasim neb se to neustale se....re ale zakaznik ma prave stejne negativni zkusenosti s renaultem espace a to hned 2x neb ho maji oba mejitele firmy a odtahovka je u nich velmi casto.

Proto se ptam jaka auta jsou dnes vlastne alespon trosku spolehliva hezka levna na udrzbu i provoz

bohuzel vetsina to zde pochopila jak prijit ke dvema milionum (koupim auto za dva mice a hned prodam)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 20:41   Citovat  

gear napsal:
někde sem čet že právě ta 2,5 nebyl moc povedenej motor. výkonej, ale složitej a ne moc spolehlivej.. 2.0 popř 1,9 TDI na tom jsou líp Úsměv
no ty starsi 2,5 meli problem s vackama, ale ty novy uz sou cajk
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 21:51   Citovat  

hele asi te nepotesim, ale mame v rodine nekolik audi a maximalni spokojenost. strejda ma novou A6 avant 3,0TDi a naprosta spokojenost. ja osobne bych uvazoval nad outbackem poslednim a volvu XC60, ale to audi by taky hralo velkou roli.
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 22:35   Citovat  

tak nevim,zda to sem patri,ale za ty prachy bych si vzal superb combi 2.0tdi 4x4 125kw,podle vybavy,co jsem si zvolil v konfiguratoru me to vyslo asi na 1,115mil...na servis to myslim nebude az tak jako treba A6 apod. a reprezentativni ucel a pohodli to splni vyborne...otec ma sedan bez 4x4
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 23:10   Citovat  

mot napsal:
tak pokud by mi nekdo ty prachy dal, tak bych sel taky do tohoto Lexuse a pokud ne do tohoto tak by to bylo Subaru Impreza WRX STi (model 2006-2007) ale to by me jeste zbylo dost penez...

hehe taky lexus ma sefik-krasne auticko
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 23:15   Citovat  

ja bych sel do nejaky toyoty, volva, bmw... nic vic asi nema moc cenu.. hondu nepocitam samozr.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 0:19   Citovat  

předtím jsem pozapoměl na důležitej fakt živit si to sám, jsem student nevydělávám takže Kia Pro Ceed 1.6 nafta 85 kW, slušný, vypadá OK, a pro mě jakožto studujícího 7 let záruka na dostatečnou dobu než dostuduju Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 0:27   Citovat  

Destak napsal:
předtím jsem pozapoměl na důležitej fakt živit si to sám, jsem student nevydělávám takže Kia Pro Ceed 1.6 nafta 85 kW, slušný, vypadá OK, a pro mě jakožto studujícího 7 let záruka na dostatečnou dobu než dostuduju Mrk

To zni hodne rozumne, jenomze pro uplatneni zaruky musis absolvovat garancni prohlidky ve znackovem servise. Ja se treba docela tesim, az mi skonci trileta zaruka na muj Acco a budu moct nechat delat to same za polovicni cenu kdekoli jinde.
Pri predstave ze bych mel platit napr. skoro 700€ (Brno- vizualni prohlidka, olej, filtr olej + palivovy + pylovy, vymena brzdovych desticek a prace) nebo neco pres 400€ (Luxembourg- vizualni prohlidka, olej a olej. filtr, gumicka do zadniho sterace, serizeni brzd a prace) kazdych 20 tkm po dobu 7 let, tak bych radsi jezdil autobusem KO
   Návrat  
hellblazer je teď offline  hellblazer
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 1:03   Citovat  

Subaru Outback 3.6R nebo Imprezu WRX STi - i když možná vzhledem k provozním nákladům toho Outbacka v naftě to mi hlava nebere
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 8:22   Citovat  

Bully napsal:
To zni hodne rozumne, jenomze pro uplatneni zaruky musis absolvovat garancni prohlidky ve znackovem servise. Ja se treba docela tesim, az mi skonci trileta zaruka na muj Acco a budu moct nechat delat to same za polovicni cenu kdekoli jinde.
Pri predstave ze bych mel platit napr. skoro 700€ (Brno- vizualni prohlidka, olej, filtr olej + palivovy + pylovy, vymena brzdovych desticek a prace) nebo neco pres 400€ (Luxembourg- vizualni prohlidka, olej a olej. filtr, gumicka do zadniho sterace, serizeni brzd a prace) kazdych 20 tkm po dobu 7 let, tak bych radsi jezdil autobusem KO

tak to trosku nevis o cem mluvis uz asi 5 let plati ze smis opravovat a garancni prohlidky smis delat kdekoli jinde a dvouleta zaruka ti plati stejne. A ted od cervna EU uzakonila ze si znackove servisi nesmi vynucovat sevis ani prodlouzenou zarukou. Tedy strucne receno. Koupis auto 2 roky zaruku na nem mas at budes jezdit do jakehokoli servisu a ted nove na nej budes mit zaruku i po tu dobu jakou ti prodejce slibuje viz Kia slibujici 7let zaruku. takze pokud jezdis do hondy je to jen toje osobni volba muzes jezdit klidne ke me Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 10:12   Citovat  

Zajímavý zadání to mi hlava nebere ...ale podle mě když má někdo na auto za dva míče, tak ho netrápí spotřeba a dražšší spotřební díly ale ok.
Nevím co bych si vybral ale tohle by byli asi kandidáti.

Volho XC90
nějakýho Land Rovera
Bawora X5

Impreza hatch 1.6,2.0L benzín nebo 2.0 TD bo TD sport
Lancer sedan 1.8L benzín (v kryzi 2.0 Diesel od VW to mi hlava nebere )

v případě větší rodinky Úsměv
Mercedes Viano

edit: jentak mimo soutěž by se mi úplně nejvíc líbyl novej retro SLS-AMG ...ten mě dostává ouplně nejvíc šuk
   Návrat  
Johny_Picza je teď offline  Johny_Picza
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 12:18   Citovat  

Já bych šel asi sem
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
a na závěr moje srdcovka
tudy odkaz
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 15:10   Citovat  

Destak napsal:

Ona ta sedmileta zaruka neni na vsechno Úsměv to uz se do reklam neuvadi Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 16:13   Citovat  

skritek napsal:
tak to trosku nevis o cem mluvis uz asi 5 let plati ze smis opravovat a garancni prohlidky smis delat kdekoli jinde a dvouleta zaruka ti plati stejne. A ted od cervna EU uzakonila ze si znackove servisi nesmi vynucovat sevis ani prodlouzenou zarukou. Tedy strucne receno. Koupis auto 2 roky zaruku na nem mas at budes jezdit do jakehokoli servisu a ted nove na nej budes mit zaruku i po tu dobu jakou ti prodejce slibuje viz Kia slibujici 7let zaruku. takze pokud jezdis do hondy je to jen toje osobni volba muzes jezdit klidne ke me Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Jojo, je to primo v servisni knizce. Servisak v Honde mi rekl, ze je dulezite aby byl servis plnem podle servisni knizky a bylo tam razitko servisu.
   Návrat  
Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 16:39   Citovat  

Zajímaví diskuze...myslím že spoustu lidí o tom přemýšlí...já bych osobně vazl Audi A6 sedan 2.7 TDi Quattro
jede to pěkně...je to velký, má to krásnou spotřebu...z vlastní zkušenosti po praze 6,5l na dálnici 5-6litrů, vzal bych to v automatu...a nejhezčí je dojezd na plnou nádrž 1100-1200km OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 18:15   Citovat  

kdyz uz 6ti valec tak aspon ten 3.0l me osobne se audi hodne zamlouvaj a v oku mi posledni dobou souperej s BMW, ale to co ted vytahno za posledni rady BMW, tak to je pro me bezkonkurecni.

Takze bych urco volil BMW M5 šuk - a motor? cim vetsi diesel tim lip, skoda ale ze tady v CR je tohle auto naprosto nevyuzitelny.. Je to jen masirka ktera TADY nema uplatneni Úsměv
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 18:43   Citovat  

VlastaFR napsal:
kdyz uz 6ti valec tak aspon ten 3.0l me osobne se audi hodne zamlouvaj a v oku mi posledni dobou souperej s BMW, ale to co ted vytahno za posledni rady BMW, tak to je pro me bezkonkurecni.

Takze bych urco volil BMW M5 :mrd: - a motor? cim vetsi diesel tim lip, skoda ale ze tady v CR je tohle auto naprosto nevyuzitelny.. Je to jen masirka ktera TADY nema uplatneni :)

jo takovy bawo s tim 3.5l naftakem, kterej je tak zazracnej udajne.. by taky nebyla zla volba asi. Ale ty 5kovy se mi nejak moc nezdaj. Je to takovy nijaky. 3ky jsou dle me lepsi.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 18:51   Citovat  

na pobaveni urcite Je to tam. , ale prostor je prostor.

Ja mel pred VTi Hyundai Lantra 1.8 94kw 1997 a tam bylo mista na rozdavani šuk Velmi šťastný a kdyz sem sedl do Civica, tak sem byl docela sklamanej a koupil sem jenom kvuli motoru VTEC a povozku. Ale jak rikam ono kdyz sedis a nikde ti nic neprekazi tak je to uplne jinej pohled na auto Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 23:33   Citovat  

skritek napsal:

No o tomhle jsem treba ani nikdy neslysel, vidis. Mrknu se po tom, diky. Nebudu platit tolik penez zbytecne jenom za razitko Honda , kdyz autu nic neni.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 0:04   Citovat  

me by to dost zajimalo, jedna vec je ze nekdo neco schvali a druha je skutecnost. Pokud Honda nebude mit s jinym servisem nejaky smlouvy, tak pochybuju ze to tak bude fungovat.
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 0:35   Citovat  

Mně asi nikdo 2miliony nedá, ale už šetřím na tohle
VTEC Je to tam. je to dobrý Je to tam.

album_pic.php (7).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
album_pic.php (7).jpg, 94.59 kB
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 10:00   Citovat  

Bitkar napsal:
jo takovy bawo s tim 3.5l naftakem, kterej je tak zazracnej udajne.. by taky nebyla zla volba asi. Ale ty 5kovy se mi nejak moc nezdaj. Je to takovy nijaky. 3ky jsou dle me lepsi.

Zadne 3.5 diesel on BWM teda neznam Cooo???
Pokud myslis oznaceni 35d tak to je 3.0 s biturbem a ty motory jsou opravdu povedeny, ale ty turba uz moc nee. Cili 30d cili 3.0 s turbem je porad osvedcena volna, mj. se dava temer o vsech modelu...
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 12:23   Citovat  

Zajímavý téma je to dobrý no, pokud by to záleželo čistě jen na mně a ty peníze bych měl, tk bych ani na chvíli neváhal a běžel bych si pro S2000 odkaz Bueee pokud néé Hondu, tk bych se nejspíš rozhodoval mezi: BMW M3, BMW M6, Nissanem GT-R(to už je ale celkem hardcore), Nissanem 370z a nakonec Lotus Evora, kterej bych si jednou chtěl taky projet... Velmi šťastný
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 20:31   Citovat  

super tema, ale tezka odpoved i kdyz ty love nemam Ble bud svuj sen a starou 911 4S, nebo abych zustal verny neco v mugenu nebo jeste lepe sti 2011 je to dobrý tudy odkaz
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.6.2010 , 17:06   Citovat  

Bully napsal:
No o tomhle jsem treba ani nikdy neslysel, vidis. Mrknu se po tom, diky. Nebudu platit tolik penez zbytecne jenom za razitko Honda , kdyz autu nic neni.

jj skřítek má pravdu. Je to v souvislosti s nařízením evropské komise postoupit diagnostický SW široké profesní veřejnosti a tím vytvoření konkurenčního prostředí. OK
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 6:36   Citovat  

Roverman napsal:
Mně asi nikdo 2miliony nedá, ale už šetřím na tohle
VTEC Je to tam. je to dobrý Je to tam.

Ty nejseš troškař Velmi šťastný
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 18:56   Citovat  

Na cenu bych nekoukal ale koupil bych si buď Nissan Navara r.v. 2010 nebo VW Transporter opět r.v.2010 anebo bmw 320d kombi
   Návrat  
HellAngel je teď offline  HellAngel
PříspěvekZaslal: 8.7.2010 , 8:35   Citovat  

Nisan Patrol RV 2004 s upravou off road (zdvihnute, poriadne drapaky, podvozok) Velmi šťastný
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2010 , 10:11   Citovat  

Já osobně bych šel asi do nějaký Ameriky .. znam pár lidí co mají Mustangy (nějaký ty středně silný verze) a nezdá se mi to jako špatná volba, dají se sehnat kolem 600.000 jen třeba 3 roky starý ve velmi dobrým stavu, spotřeba je sice trochu vyšší na Evropana, ale zase ceny náhradních dílů jsou uplně lidový a rozhodně je to auto který nevidíme kolem sebe každou chvíli. Další variantou je Chevrolet Camarro (ten je o něco málo dražší) a já osobně bych nejraději šel do C6 nebo Z6 Corvette do těch 800.000 ale to je spíš dáno úchylkou na nízký podlouhlý čumákovitý auta Úsměv Rozhodně mi to je sympatičtější než dát mega za Superba 3.6TSi Combi.
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2010 , 11:41   Citovat  

Nissan Skyline R34! a nebo nový GT-R Se stydím a kdyby zbyly penízky tak koupit cívu + foukátko Velmi šťastnýa nebó mojeho vysněnýho novýho legenda :twisted:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake auto 1-2 miliony
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina