Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Strana 39 z 102
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 22:11   Citovat  

Střelec napsal:
a proč ne? mě je takovej přístup sympatickej. Proč zbytečně sponzorovat nenažranej stát? Co jinýho ti pojede za 2kč/km a bude to mít třeba 250+ koní? Každej nevydělává trojnásobek průměru, aby nemusel řešit, jestli dá za palivo 6000,-/měs nebo 14000,-/měs (a i ten kdo ano si to možná rozmyslí) a přesto se chce svézt. OK

je to dobrý také nevidím důvod proč platit za benzín ,když to na LPG jede téměř stejně za poloviční cenu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 1:32   Citovat  

chcípání motoru z kopce už je za hranicema ušetření na úkor něčeho jiného.. ano, budeme kupovat nejlevnější jídlo z lidlu abychom ušetřili ale ve 30ti budeme vypadat na 70 a nebude nám stát penis pořádnej výtlem

já sem zatim spokojenej, necelejch 1000km a ještě nesvítí rezerva Velmi šťastný :

22062010153.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
22062010153.jpg, 669.69 kB
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 19:35   Citovat  

skritek napsal:
pokud nepustis spojku rychle jako de---bil k preskoceni rozvodu nedojde(pokud ho nemas volnej). jde jen o to aby se klika otacela pomalu aby se stihli roztocit i vacky je jasne pokud pojedes 50 a lupnes tam jednicku a pustis spojku jako prase tak tam ryziko hrozi ale normalne ne.

roztahovat kuli katum se nema ale ne kuli tomu ze mas treba spatnej starter nebo ko baterku ale kdyz ti auto nechce chytnout a ty nevis proc. aby nedoslo k tomu ze ti nepujde zapalovani a benzin se dostane do katu. kdyz vis ze ti auto chytne tak v tom nevidim problem

je to dobrý přátele na tom něco bude Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dadaL5T je teď offline  dadaL5T
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 20:06   Citovat  

Tak D15B2 s odpojenou lambdou za 6,2l/100km. Ale fakt je ten, že jsem před výměnou motoru, protože jezdim na olej Velmi šťastný Velmi šťastný takže ho jen tak lechtám Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 21:27  Naposledy upravil Lojzik dne 25.6.2010 , 19:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Concerto D16A8 na 35 litrů ujeto 452km což je 7,7l/100km OK

HaHaaa nepamatoval jsem si kolik jsem tankoval takže to je 40 litrů a ujeto 452km = 8,8l/100km
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:32   Citovat  

Vesměs pracovní nádrž 150 tam,150 zpátky 50/110 + denně 20km u nás ve městě...52,64l/706,2km - 7,45 s klimou zzzzzzz
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 23:07   Citovat  

mereno dotankovanim?

tak to je hoodne slusny - to cucim teda je to dobrý
   Návrat  
Marekrossi je teď offline  Marekrossi
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 3:57   Citovat  

Prelude z motorom H22A5..... na 39L sa mi podarilo 450km ....8,6L/100km... mne sa velmi pači tot číslo... a keby sa mi chcelo ešte trošku to risknut, tak by šlo ešte troška nižšie.... ale aj toto je velmi dobré... inak sa darí okolo 10L/100km ....malá návšteva rakúska.. to boly cesty....nadhera... Úsměv))
   Návrat  
perito je teď offline  perito
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 4:27   Citovat  

Posledních 600km: 50%okresky/30%dálnice/20%město, polovina se zátěží cca 200kg a spotřeba velice hezkých 8,02 l/100km s klimou a 18kola Honda
   Návrat  
pinduss je teď offline  pinduss
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 14:53   Citovat  

Slušná spotřeba u těch accordů.. já teď zkouším taky jednu eko-nádrž, 50obec, 100mimo město, je to ale hrozná nuda Úsměv jinak dlouhodobou mám 9,5
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 15:08   Citovat  

spoon napsal:
Vesměs pracovní nádrž 150 tam,150 zpátky 50/110 + denně 20km u nás ve městě...52,64l/706,2km - 7,45 s klimou zzzzzzz

Krása OK .. Já teď 51,4litrů na 600km tj 8,5l ale jezdím denně jen 35km tam a 35km zpátky. Zkusím vyměnit vzduchovej filtr za origo
   Návrat  
voda je teď offline  voda
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 15:35   Citovat  

co se týče spotřeby něco mezi 7-8l/100km od doby co mám Coupéčko a tak nějak se to snažím počítat....nic závratnýho, myslím že vcelku průměrná spotřeba na to že jezdím povětšinou město a jen víkendové projíždky a výlety
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 15:41   Citovat  

Acxe napsal:
Krása OK .. Já teď 51,4litrů na 600km tj 8,5l ale jezdím denně jen 35km tam a 35km zpátky. Zkusím vyměnit vzduchovej filtr za origo

Tak to koukám! Tak už i lidi s o 1/3 výkonnějšíma 2.4kama jezdí za míň než já Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 17:42   Citovat  

Acxe napsal:

Vzducháč bych moc neřešil..Mám tam německý sání Tss,je sice dělaný na 2.4,i s TUV,ale zas nevěřim,že si na tom někdo lámal zuby,aby bylo max.účinné.Bál jsem se,že to díky tomu bude žrát,ale když jsem zjistil,že ne,tak pro ten zvuk to tam nechám,pže to je fakt paráda svatoušek Jen filtr vyměnim za KN Mrk Možná,kdyby měl někdo zájem o Tss,tak koupim celý sání KN,to už by mělo být i odbržděný Úsměv
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 17:50   Citovat  

H23A1 Prelude...zatím se držím na 8l/100km většinou město Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 17:54   Citovat  

Střelec napsal:
Tak to koukám! Tak už i lidi s o 1/3 výkonnějšíma 2.4kama jezdí za míň než já Smutný

Tady mají všechny 2,4 zázračné spotřeby Velmi šťastný
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 18:02   Citovat  

třeba nemaj zhuntovaný motory Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 18:20   Citovat  

MártyKL napsal:
H23A1 Prelude...zatím se držím na 8l/100km většinou město Úsměv

Teď už jen čekám, kdy přijde někdo s S2000, že jezdí kolony po Práglu za 7 Úsměv Nevim jak to děláte, já jsem se v Praze dostal na totální minimum 9.8l a to jsem fakt jel jak dědek, lehká noha, řazení ve 2000-2300ot, vyplá klima a 80% toho plynula jízdá po jižní spojce rychlostí 80kmh na pětku. Za míň už to s tímhle motorem nejde. Možná by taky pomohly nový lambdy, nevím. S výkonem problém nemám a moje spotřeba je dle všeho v normálu. 9 mi ve městě žrala i Fabia 1.4 MPI.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 18:27   Citovat  

MártyKL napsal:
třeba nemaj zhuntovaný motory Mrk

spotřeby co zde většina majitelů Accordů 2,4 uvádí vůbec neodpovídají realitě Tak to valím bulvy Takové spotřeby jsem dosahoval s i-ctdi je to dobrý
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 18:44  Naposledy upravil Acxe dne 25.6.2010 , 18:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak jako, já jezdím 80% Okresky, 10% dálnice, 10% město a občas nejaká couračka.. Za 5km je ohřátej motor a pak už to moc nežere. O zhuntovanosti motru vypovídá to, že nejsem pomalu schopnej dolít za 10tis km toho půl litru oleje, co mi zbyde při výmněně Velmi šťastný Ale jako jo, v zimně jsem se pod 10 nedostal, a to sem šetřil co to šlo HaHaaa .. Ale zase sem jezdil kratší trasy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 18:44   Citovat  

hopit napsal:
spotřeby co zde většina majitelů Accordů 2,4 uvádí vůbec neodpovídají realitě Tak to valím bulvy Takové spotřeby jsem dosahoval s i-ctdi je to dobrý

Kolik jsi toho s 2.4 najezdil? Já měl druhou nádrž za 9l na 100km (snížení o 0.5l). Trasy do 40km,ale občas i jen 6km na nákup a zpět, dálnice tachometrových 140 na tempomat...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 18:47   Citovat  

hopit napsal:

Já ti to klidně půjčim,nebo si těch pár hodin na projíždku najdu Velmi šťastný
Pravda,že první nádrž,kdy jsem jezdil jen po městě,z každýho rozjezdu využíval maximum,za městem byly všechny kvalty do VTEC ,tak z toho bylo 13 OK Ale když ted tu nádrž projedu prakticky na čtyři nastartování,zjistil jsem,že na tý trase žádnej čas nenaženu,protože kde si udělám rezervu,za rohem mě zbrzdí kolona kamionů nebo semafory na stavbě,tak jen pluju 110,předjíždím plynule za 6,když není třeba rychlý akce a ono to z toho potom vypadne.Když se svezu,je tam necelejch 9,protože zase nejedu 50km,aby to držel u huby,takže třeba jen na 10-20km úseku..
Navíc jsem zjistil,že v místech,kde jsem střihal auta s 1.3 civikem,tak tam už s accem prostě nikoho nepředjíždim,asi stárnu HaHaaa
Takže reálný nereálný,každej jezdí jinym způsobem,má auto v jinym stavu,jezdí jiný trasy...Myslim,že těch faktorů je habakůk Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 18:56   Citovat  

spoon napsal:
Já ti to klidně půjčim,nebo si těch pár hodin na projíždku najdu Velmi šťastný
Pravda,že první nádrž,kdy jsem jezdil jen po městě,z každýho rozjezdu využíval maximum,za městem byly všechny kvalty do VTEC ,tak z toho bylo 13 OK Ale když ted tu nádrž projedu prakticky na čtyři nastartování,zjistil jsem,že na tý trase žádnej čas nenaženu,protože kde si udělám rezervu,za rohem mě zbrzdí kolona kamionů nebo semafory na stavbě,tak jen pluju 110,předjíždím plynule za 6,když není třeba rychlý akce a ono to z toho potom vypadne.Když se svezu,je tam necelejch 9,protože zase nejedu 50km,aby to držel u huby,takže třeba jen na 10-20km úseku..
Navíc jsem zjistil,že v místech,kde jsem střihal auta s 1.3 civikem,tak tam už s accem prostě nikoho nepředjíždim,asi stárnu HaHaaa
Takže reálný nereálný,každej jezdí jinym způsobem,má auto v jinym stavu,jezdí jiný trasy...Myslim,že těch faktorů je habakůk Úsměv

Takhle to beru je to dobrý Kdyby každý hned napsal spotřeba u mého Acc. se pohybuje od 7,5-13L/100km ,tak si každý může odhadnout kde by se pohyboval se spotřebou u daného auta přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 21:02   Citovat  

spoon napsal:
Pravda,že první nádrž,kdy jsem jezdil jen po městě,z každýho rozjezdu využíval maximum,za městem byly všechny kvalty do VTEC ,tak z toho bylo 13 OK

už to leze ven Velmi šťastný Mě se přes 11 l kombinovanou nepodařilo dostat nikdy a to ani při podřazování na 2 při vyjíždění z obce a vytočením dvojky a trojky až k omezovači. Něco jinýho je čistě město, tam věřím že bych se při stylu jedna-plnej-dva-semafor-stop na 13 dostal určitě taky, ale je to celkem nesmysl takhle jezdit. Taky je teda fakt, že mimo město nelítám 200, ale hlídám si +- 120km/h. Mám pak jistotu, že se při případným změření vejdu do litru, kterej vozím pro tyto příležitosti vždy s sebou Velmi šťastný Za 6 let jěždění a 200.000 km se mi to stalo jednou. Úsměv papa
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 21:14   Citovat  

Tak mě napadlo si zavzpomínat na doby, kdy jsem byl schopnej uprostřed noci dát trasu Praha-Dobruška za hoďku a čtvrt. Na těch 140km moje C5g sežrala klidně dvacet litrů Velmi šťastný .. město jsem jezdil za 9-10, na dálnici při 170 real to umělo žrát tak 15.. nevim no. Jestli jsem se zdokonalil v ekojízdě, nebo tak pomohla výměna půlky dílů auta, každopádně teď jezdím za polovic Úsměv ale spíš je to o tom, že teď nehrabu na každým rozjezdu, dávám malinko plynu a předvídám.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 21:35   Citovat  

Střelec napsal:
už to leze ven Velmi šťastný Mě se přes 11 l kombinovanou nepodařilo dostat nikdy a to ani při podřazování na 2 při vyjíždění z obce a vytočením dvojky a trojky až k omezovači. Něco jinýho je čistě město, tam věřím že bych se při stylu jedna-plnej-dva-semafor-stop na 13 dostal určitě taky, ale je to celkem nesmysl takhle jezdit. Taky je teda fakt, že mimo město nelítám 200, ale hlídám si +- 120km/h. Mám pak jistotu, že se při případným změření vejdu do litru, kterej vozím pro tyto příležitosti vždy s sebou Velmi šťastný Za 6 let jěždění a 200.000 km se mi to stalo jednou. Úsměv papa

Nic neleze ven Hihi Pochlubil jsem se tím hned po koupi a na těch 15ti stránkách je to zmíněno několikrát Mrk
Dvoustovku si dávám jen tady,skoro každý ráno,když jedu do práce a je volno,protože to chci prostě aspon jednou denně slyšet řvát na 4ku ve VTEC Velmi šťastný Jinak se taky držim do 120ti,přesně z toho důvodu,kterej uvádíš,jen s tím rozdílem,že přes 120 bych byl bez papírů,pže mě už jednou ve 124 chytli Tak to valím bulvy I když už je to asi za mnou,teď mi vraceli punkty kouř
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 21:59   Citovat  

Tam kde se spotrebou s 2,2i-CTDi koncim, tam VTEC zacina šuk

Ale neni to tak uplne pravda. Kdyz jedu jak duchodce tak dokazu se zimnimi koly jezdit okolo 6l a konstantni rychlosti lehce nad 200 po nemeckych dalnicich (ale zase kdy je tam tak volno) si to nevezme vic nez 9- 9,2 l. i s 18" koly. Prumer jinak tak pod 7 litru, vetsinou. I v zime ciste jenom s 11km cestami do prace (zadna rovina a pres 2 kopce hned u domu) byla nadrz prumerne za cca 7 l. To vsechno u tezkeho kombi stredni tridy.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2010 , 12:52   Citovat  

tankovano 46,21 - najeto 468 + ještě zbývá... takže průměr někde pod 10ti s tím, že jsem občas spěchal

podlě mě vyhovující spotřeba Hihi
   Návrat  
pinduss je teď offline  pinduss
PříspěvekZaslal: 26.6.2010 , 15:24   Citovat  

Tak jsem se dostal eko-jízdou 50/1OO, 3lidi v autě, 25km úseky na 8,5.To jsem snad ani jednou nebyl přes 3500ot Smutný .. hrozná nuda
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2010 , 20:45   Citovat  

master88 napsal:
tankovano 46,21 - najeto 468 + ještě zbývá... takže průměr někde pod 10ti s tím, že jsem občas spěchal

podlě mě vyhovující spotřeba Hihi

Taky jezdím pořád lehce pod 10/100 Se stydím(eko jízdou HaHaaa )
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina