Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
I: Zadní ramena a silentbloky C5G
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.5.2010 , 20:29   Citovat  

Majku prosim tě mohl bys mi písnout Part No. středního silentbloku co drží tlumič? potřebuju to na C5G coupe, průměr mám 35mm
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 27.5.2010 , 10:31   Citovat  

Petura napsal:
Majku prosim tě mohl bys mi písnout Part No. středního silentbloku co drží tlumič? potřebuju to na C5G coupe, průměr mám 35mm

Ahojda,

jsem v práci, pošlu, odpoledne, ten na tlumič je myslím stejný všude - 35mm. Prosím, vydrž do odpoledne.

Díky

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 21:22   Citovat  

Vytahuju starší téma, jelikož potřebuju zadní silentbloky (35,37mm) a ten 35 jsem opravdu nikde nenašel (to je překvapení Velmi šťastný ) Tak jsem se byl zeptat v hondě a řekli mi, že ty ceny těchto silentbloků se tam pohybujou od 800-1000 bez DPH za jeden Tak to koukám! Jako dát přes 2000 za 2 silentbloky (a to potřebuju ještě další 2) se mi zdá trochu přemrštěné, kór na tak "staré" auto. Nevíte někdo jestli se dají sehnat ještě někde jinde? Díky

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 21:38   Citovat  

Mailo napsal:
Vytahuju starší téma, jelikož potřebuju zadní silentbloky (35,37mm) a ten 35 jsem opravdu nikde nenašel (to je překvapení Velmi šťastný ) Tak jsem se byl zeptat v hondě a řekli mi, že ty ceny těchto silentbloků se tam pohybujou od 800-1000 bez DPH za jeden Tak to koukám! Jako dát přes 2000 za 2 silentbloky (a to potřebuju ještě další 2) se mi zdá trochu přemrštěné, kór na tak "staré" auto. Nevíte někdo jestli se dají sehnat ještě někde jinde? Díky

Ahoj, prosím Tě, co to je za blábol? Bože? Najdi mne na ICQ a pořešíme, mám EPC - tak to dáme dohromady. Sice chci jít spát, ale dej vědět. přátele

A doplním ještě informaci. Pokud si jim dával VINko, tak je to opravdu divné, pár VINek doma mám, takže zkusím kouknout do EPC, kde je cca kurz 1€ = 38,5 Kč, protože prostě mají takto nastavené ceny, tudíž to tím orientačně násobím a ono to při dotazu vychází. Hele jdu se kouknout a pošlu Ti sem kody. Na zadním ramenu máš:
1) vnější a vnitřní stejné na uchycení do karoserie a hlavní zadní rameno
2) centrální na uchycení tlumiče

Potřebuješ všechny 3???

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:07  Naposledy upravil M@jk dne 24.6.2010 , 22:13, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahoj,

tak jsem si otevřel EPC a následovně zjistil pro Civic Coupé 1994 toto:

Silentblok spodního ramena vnější a vnitřní: 52365-SH3-000, cena €7,89 x 38,4 = Kč 303,- cca. Potřebuješ 4kusy
Silentblok spodního ramena centrální: 52622-SH3-010, CENA €7,63 x 38,4 = Kč 293,- cca. Potřebuješ 2kusy - tyhle seženeš i od jiných výrobců za cca 150-250Kč (třeba Starline Je to tam. , nebo FEBI OK )

Pokud jsi si naprosto jistý, že ty krajní (4ks) potřebuješ mít 35mm, tak objednej v HONDě toto: 52365-SK7-A02, cena € 9,19 x 38,4 = Kč 353,-, takže tak.

Tudíž pokud nezdražili, což se mi nezdá, bo jsem byl minulý týden v HONDě a kurz vychází dle výsledných cen stejný, cena silentbloků na Tvé auto, počítáme-li komplet obě ramena, že by si měnil všech 6 silentů vyjde na .................................................................................. cca Kč 1.998,- s DPH.

Orientačně, mohou mít cenu jinde. Ale ne o xxx %. nesouhlas

přátele

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:08   Citovat  

tipoval sem hondu civic coupe 95 Esi model:
krajni silenty ... 52365-SK7-A02 (potrebujes 4ks ... 294,- bez DPH/kus
prostredni silent ... 52622-SK7-A02 (potrebujes 2ks ... 294,- bez DPH/kus

muzu se jen ze zvedavosti zeptat v ktere honde jsou takovy profici, ze to strili od boku ani se nepodivaji do katalogu???

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:13   Citovat  

MattiK napsal:
tipoval sem hondu civic coupe 95 Esi model:
krajni silenty ... 52365-SK7-A02 (potrebujes 4ks ... 294,- bez DPH/kus
prostredni silent ... 52622-SK7-A02 (potrebujes 2ks ... 294,- bez DPH/kus

muzu se jen ze zvedavosti zeptat v ktere honde jsou takovy profici, ze to strili od boku ani se nepodivaji do katalogu???

Dobře ty, ty bez DPH a já s DPH dle toho co vychází a jsme na stejné lodi. Velmi šťastný přátele je to dobrý Jen ten druhý, když vezme z coupé z 1994 bude mít to co z ESi bez DPH tak ve finále s DPH, ale to jsou už detaily. Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:18   Citovat  

Hoši díky moc, ale fakt jsem tam dnes byl a takovou cenu mi řekli (orientačně) protože to chci na ramena která nejsou z mého auta, tudíš jsem neznal číslo kastle Smutný a to tam u toho byl přímo mechanik z hondy.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:20   Citovat  

Mailo napsal:
Hoši díky moc, ale fakt jsem tam dnes byl a takovou cenu mi řekli (orientačně) protože to chci na ramena která nejsou z mého auta, tudíš jsem neznal číslo kastle Smutný a to mi tam u toho byl přímo mechanik z hondy.

Kamaráde, dle mého VIN kódu jsem zjistil, že asi také nemám ramena z mého auto a není to jedno? Potřebuješ ty 35mm silnetbloky? A 4ks, tak si připrav za 4ks cca 1.400,- s DPH a ty dva na tlumiče vyjdou na 500,- s DPH od FEBI nebo jak píše mattik na 700,- origo.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:24   Citovat  

Já potřebuju ty 35 a 37 na průměr (další rozměry teď u sebe nemám) ty co jsou jakoby v kastli nepotřebuju. Takže jen 2ks ty do tlumičů a 2 ks do ramen (vnější) přidal jsem tě na icq tak můžem tam ať tě nezdržuju ale klidně běž spát a až bude chvíle tak pořešíme Úsměv přátele

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:30   Citovat  

Mailo napsal:
Já potřebuju ty 35 a 37 na průměr (další rozměry teď u sebe nemám) ty co jsou jakoby v kastli nepotřebuju. Takže jen 2ks ty do tlumičů a 2 ks do ramen (vnější) přidal jsem tě na icq tak můžem tam ať tě nezdržuju ale klidně běž spát a až bude chvíle tak pořešíme Úsměv přátele

Napiš mi v rychlosti sem své ICQ. Díky

Ale je to easy v Hondě chtěj, co psal mattik 2x oboje, tudíž by si s cenou měl být na cca Kč 1.400,-, nebo Kč 700,- + Kč 500,- za FEBI 37mm pro tlumiče, což jest Kč 1.200,- rozhodni se kemo. je to dobrý přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 12:01   Citovat  

M@jk napsal:
Napiš mi v rychlosti sem své ICQ. Díky

Ale je to easy v Hondě chtěj, co psal mattik 2x oboje, tudíž by si s cenou měl být na cca Kč 1.400,-, nebo Kč 700,- + Kč 500,- za FEBI 37mm pro tlumiče, což jest Kč 1.200,- rozhodni se kemo. je to dobrý přátele

Tak, teď jsem si to přečetl trochu v klidu a zase tu jsou nejasnosti Se stydím Abychom se nabavili každý o něčem jiném sháním silenbloky do ramene, které není z mého auta (civic coupe 1995) Mrk Ty mi píšeš že vnější a vnitřní silentbloky jsou stejné a centrální je jíný, to souhlasí, jenže centrální má 37 a krajní mají 35. Ale Petura nahoře píše že shání centrální do tlumiče a že má 35 to mi hlava nebere a ty mu ještě potvrzuješ že 35 je asi všude stejný Velmi šťastný tak z tohu su jelen zmatenej A pak mi píšeš ty kódy pro vnější a pro centrální, ale pak další kód, pokud si su jistý že mám krajní 35mm a to já mám, takže v mém případě jsou všechny kódy správně a nevím který vybrat. Promiň takové šachy ale v Hondě jak jednou něco objednám, tak už to musím vzít a oni mi podle kódu průměr neřeknou, takže si musím být jistý co se pod tím kódem skrývá za průměr a to nevím. Pro názornost přikládám obrázek Úsměv

MattiK: V Hondě ve Zlíně ale stříleli od boku protože jsem neznal VIN toho auta, na svoje ho znám zpaměti Velmi šťastný

DSC04060.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC04060.JPG, 325.22 kB

Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 14:06   Citovat  

Jn,je to Autogarant Forte Zlín.
Jestli je to z C5g sedan esi,tak kod kastle je EH9,pokud si spravne pamatuju.
Nebo z jakeho C5g by na coupe mohla pasovat zadni kotoucova naprava? to mi hlava nebere

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 14:07   Citovat  

Jn,je to Autogarant Forte Zlín.
Jestli je to z C5g sedan esi,tak kod kastle je EH9,pokud si spravne pamatuju.
Nebo z jakeho C5g by na coupe mohla pasovat zadni kotoucova naprava? to mi hlava nebere

Mailo:A nechces to vzit od Idaha,Automatejcek,apd.?
Jo a nezapomen je pak dostatecne namazat,at ti pak nevrzou-to je casty problem treba u Hyperflexu apd.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 15:26  Naposledy upravil M@jk dne 7.8.2012 , 7:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mailo napsal:
Tak, teď jsem si to přečetl trochu v klidu a zase tu jsou nejasnosti Se stydím Abychom se nabavili každý o něčem jiném sháním silenbloky do ramene, které není z mého auta (civic coupe 1995) Mrk Ty mi píšeš že vnější a vnitřní silentbloky jsou stejné a centrální je jíný, to souhlasí, jenže centrální má 37 a krajní mají 35. Ale Petura nahoře píše že shání centrální do tlumiče a že má 35 to mi hlava nebere a ty mu ještě potvrzuješ že 35 je asi všude stejný Velmi šťastný tak z tohu su jelen zmatenej A pak mi píšeš ty kódy pro vnější a pro centrální, ale pak další kód, pokud si su jistý že mám krajní 35mm a to já mám, takže v mém případě jsou všechny kódy správně a nevím který vybrat. Promiň takové šachy ale v Hondě jak jednou něco objednám, tak už to musím vzít a oni mi podle kódu průměr neřeknou, takže si musím být jistý co se pod tím kódem skrývá za průměr a to nevím. Pro názornost přikládám obrázek Úsměv

MattiK: V Hondě ve Zlíně ale stříleli od boku protože jsem neznal VIN toho auta, na svoje ho znám zpaměti Velmi šťastný

za prvé: ANO JE SNAD VŠUDE STEJNÝ - NA VŠECH AUTECH - REAGUJI NA JEHO PODNĚT, ŽE MÁ COUPÉ.
za druhé: nemusíš nic brát pokud to nebude splňovat rozměry požadované, nebuď prosím posera, vše se dá vyjednat a domluvit výměnu, samozřejmě šupleru s sebou a domluvit se se skladem. Takže, ještě jednou, je jedno jaké kódy Ti posílám. Protože ty žádáš rozměr a já Ti říkám, dle mých ověřování a měření, které to jsou ... Mattik Ti píše ten 35mm stejně jako já. Ten na tlumič by měl být 37mm na každém autě a samozřejmě, které coupé 1994, 1995 jej nemusí mít pod stejným Part Number oki? Takže si zjistíš cenu - před tím než objednáš a vybereš si ten levnější.
za třetí: Auto Matěček - Honzu znám osobně a má dobré ceny a kvalitu stejně jako idaho, ale prodraží se mu to o dopravu. Ale budu tu večer ozvi se a vysvětlím a kdyby si tu byl dříve, zavolej mi a vysvětlím:

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 17:20   Citovat  

Mailo napsal:

Ano ,máš pravdu na anglána mě jeden stál 711 kč s 15% slevou v Honda a kupoval jsem 3 ,protože druhé 3 jsem dostal k autu. A je rozdíl jestli to je na anglána nebo japonce. Bohužel na japonce to stojí kolem 3 stovek. A rozměrově nejsou stejné kdyby chtěl náhodou někdo tvrdit že je to všechno stejný. Průměry ano ty jsou stejné ,ale ne délky ty jsou jiné. Výhodu mají ti co mají japonce

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 17:32   Citovat  

Coupe se dela v USA Mrk

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 18:50   Citovat  

Koukám,
že je dobře, že jsem si dovolil založit tento topic, bo je u těchto silentů dost zmatek Je to tam. Velmi šťastný Ale mailo neboj, bude vše v cajku, ju?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 20:52   Citovat  

M@jk napsal:
za prvé: ANO JE SNAD VŠUDE STEJNÝ - NA VŠECH AUTECH - REAGUJI NA JEHO PODNĚT, ŽE MÁ COUPÉ.
za druhé: nemusíš nic brát pokud to nebude splňovat rozměry požadované, nebuď prosím posera, vše se dá vyjednat a domluvit výměnu, samozřejmě šupleru s sebou a domluvit se se skladem. Takže, ještě jednou, je jedno jaké kódy Ti posílám. Protože ty žádáš rozměr a já Ti říkám, dle mých ověřování a měření, které to jsou ... Mattik Ti píše ten 35mm stejně jako já. Ten na tlumič by měl být 37mm na každém autě a samozřejmě, které coupé 1994, 1995 jej nemusí mít pod stejným Part Number oki? Takže si zjistíš cenu - před tím než objednáš a vybereš si ten levnější.
za třetí: Auto Matěček - Honzu znám osobně a má dobré ceny a kvalitu stejně jako idaho, ale prodraží se mu to o dopravu. Ale budu tu večer ozvi se a vysvětlím a kdyby si tu byl dříve, zavolej mi a vysvětlím: .

Ok, prostě nechcu z toho dělat poprask ale pochop mě že se trochu bojím podle kódu něco objednat když nevím jaké to má rozměry a kór když je v těch silentech takový chaos a vrátit už to nemůžu. Ale jestli to víš ty že pod těma prvníma kódama to jsou ty silenty 35 a 37 co potřebuju (viz můj obrázek) tak ti věřím OK Úsměv

edit: u vás v Hondě jsou možná vic vstřícní ale tady ve Zlíně nemají moc rádi takové otravovače Velmi šťastný
edit2: a nahoře jaks mi poslal ty první kódy tak píšeš že to je na coupé 1994 ale ta ramena do kterých to potřebuju jsou ze 4d ESi a sám říkáš že coupé má na tlumiči 35 a já 37, vím su hrozný a je to furt dokola Bueee

prostě napiš mi tady PROSÍM kódy na 35 silentblok a 37 silentblok na auto c5g 4dvéřák ESi. Děkuju moc Úsměv přátele

edit3: a nebo mi napiš že ty 35 a 37 jsou na tuty ty dva kódy nahoře a přestanu otravovat a objednám to Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 12:46   Citovat  

Takže vyřešeno, velký dík patří M@jkovi za konzultaci a trpělivost HaHaaa a i MattiK mi poslal správné kódy přátele Proč mi v Hondě řekli napoprvé takovou cenu nevím, ale každopádně se radši příště zeptám tady Úsměv

DSCF0022.jpg

DSCF0022.jpg, 154.25 kB

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 15:44   Citovat  

Mailo napsal:
Takže vyřešeno, velký dík patří M@jkovi za konzultaci a trpělivost HaHaaa a i MattiK mi poslal správné kódy přátele Proč mi v Hondě řekli napoprvé takovou cenu nevím, ale každopádně se radši příště zeptám tady Úsměv

Protože tolik stojí na anglány buď rád že to nemusíš kupovat jako já za tu cenu jeden 700 kč ve slevě to snad ne

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 29.6.2010 , 21:23   Citovat  

Zdravím,

jsem rád, že jsem mohl pomoci.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.6.2010 , 10:04   Citovat  

v silentech je opravdu zmatek ...
part no. který mi M@ajk poskytl, podle něho Idaho následně objednal tak silenty neseděli (průměr OK, ale byly kratší) ....
tím nechci říct, že je chyba na Majkově straně, ale jak řekl sám Idaho, je možné že sám dodavatel může mít bordel v katalogu a proto to nesedlo, naštěstí ten stejný den sehnal správný rozměr a bylo vše OK OK

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 30.6.2010 , 12:57   Citovat  

Petura napsal:
je možné že sám dodavatel může mít bordel v katalogu a proto to nesedlo

Ano bohužel tak to je, v mnoha katalozích jsou chyby, na které se přijde až když jde auto pod kudlu nebo jsou "v ruce" konkrétní rozmery...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 20:29   Citovat  

Petura napsal:
v silentech je opravdu zmatek ...
part no. který mi M@ajk poskytl, podle něho Idaho následně objednal tak silenty neseděli (průměr OK, ale byly kratší) ....
tím nechci říct, že je chyba na Majkově straně, ale jak řekl sám Idaho, je možné že sám dodavatel může mít bordel v katalogu a proto to nesedlo, naštěstí ten stejný den sehnal správný rozměr a bylo vše OK OK

Tak to mne mrzí, bavili jsme se o průměru a ne délce, to bych rovnou řekl, že nevím,no tak to je gol. Tak snad nebude někde větší problém příště. Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 21:04   Citovat  

M@jk napsal:
Tak to mne mrzí, bavili jsme se o průměru a ne délce, to bych rovnou řekl, že nevím,no tak to je gol. Tak snad nebude někde větší problém příště. Úsměv

tebe nemá co mrzet, já se zeptal na číslo a tys ho dodal ...
hlavní je že si Honza (Idaho) věděl rady a že vše klaplo na 100% v jeden den

takže kdo se chystáte na výměnu silentů a stále nemáte rozhodnuto kde nakoupit díly a kde to nechat namontovat, zvolte Idaha, páč ten už je vyškolenej z mojeho auta Velmi šťastný

Jose je teď offline  Jose
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 15:05   Citovat  

Zdravíčko vespolek. Můžu taky přidat trochu mých problémů na vaši hlavu? Úsměv Budu vděčný za radu.. sháním totiž silentblok (nebo uložení) zadní nápravy na CRX II, je to ten viz foto.. a problém je že neznám číslo toho dílu takže to nemůžu objednat. Oni ho sice možná mají v každém internetovém obchodě, jenže popisky typu: ,,Silentblok zadní nápravy, horní/spodní, pravý/levý, 250 kč" mi fakt moc neřeknou. žádný obrázek, rozměry, nic.. Buďte někdo tak dobrej a poraďte mi prosím. Díky moc

DSC00607.JPG

DSC00607.JPG, 54.34 kB

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 15:34   Citovat  

podle te fotky me to prijde jako silentblok zadniho horniho ramene, stranu z te fotky nevim, je to podle toho jak sedis za volantem Úsměv

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 15:44   Citovat  

Jose napsal:
Zdravíčko vespolek. Můžu taky přidat trochu mých problémů na vaši hlavu? Úsměv Budu vděčný za radu.. sháním totiž silentblok (nebo uložení) zadní nápravy na CRX II, je to ten viz foto.. a problém je že neznám číslo toho dílu takže to nemůžu objednat. Oni ho sice možná mají v každém internetovém obchodě, jenže popisky typu: ,,Silentblok zadní nápravy, horní/spodní, pravý/levý, 250 kč" mi fakt moc neřeknou. žádný obrázek, rozměry, nic.. Buďte někdo tak dobrej a poraďte mi prosím. Díky moc

melo by to byt tohle, je to silemblok pricny horni kosti na zadnim pravym rameni, maj to normalne v kelly, nebo objednat pred uzivatele Idaho

sil.jpg

sil.jpg, 35.31 kB

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 17:04   Citovat  

infinity napsal:
podle te fotky me to prijde jako silentblok zadniho horniho ramene, stranu z te fotky nevim, je to podle toho jak sedis za volantem Úsměv

No strana by to měla L po směru jízdy, bo to rameno je uchycené za pružinou ne před dní ... Mrk Mrk Mrk A přesne, je to uchycení horního ramene zadní nápravy ...

Obsah fóra Honda-club.cz   
I: Zadní ramena a silentbloky C5G
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina