Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autolakovna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
lazzzik je teď offline  lazzzik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:24   Citovat  

Winie napsal:
na bilou musi bejt auto hodne dobre pripraveny, navic jako clovek s bilym autem ti doporucuju bilou nedavat Velmi šťastný aspon ne bilou 1000 co mam ja. je na tom videt i bobek od mouchy a strasne spatne se to meje. osobne bych bilou uz nechtel

máš náke fotky?já vím na bíle je to vše vidět ale du do toho Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krejcika je teď offline  krejcika
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:34   Citovat  

Autolakovna v Řečanech nad Labem. tudy odkaz Stříkají fakt nádherně, cena se nechá domluvit, kor bez dokladu. Teď jsme tam dávali civica na celolak a nejakých 26000,- bez dokladu. Ale jako nový!! žádná krupice, nedostříknuto atd. Lakujou i pro Opel, Volvo, Mazdu, veterány,... A to o něčem také svědčí..

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 19:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Takhle se dělá celolak pořádně... Chtěl bych vidět,kdo by to zvládnul za 15tis...

Ty jo tak jsem to cely procetl a zabralo mi to i se slintanim nad fotkama 2hodiny, luxusní práce OK

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 20:42   Citovat  

krejcika napsal:
Autolakovna v Řečanech nad Labem. tudy odkaz Stříkají fakt nádherně, cena se nechá domluvit, kor bez dokladu. Teď jsme tam dávali civica na celolak a nejakých 26000,- bez dokladu. Ale jako nový!! žádná krupice, nedostříknuto atd. Lakujou i pro Opel, Volvo, Mazdu, veterány,... A to o něčem také svědčí..

Zdá se mi to, nebo ten bílej Civic na fotkách v "naše práce" je ten Doubyho? Lucy

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 21:05   Citovat  

mrgrudge napsal:
Zdá se mi to, nebo ten bílej Civic na fotkách v "naše práce" je ten Doubyho? Lucy
jo je Úsměv

Alweron je teď offline  Alweron
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 2:36   Citovat  

Ahoj,
potřeboval bych nechat nastříkat baltník a pak malý místečka na předním a zadním nárazníku...
Nevíte někdo o nějaké levné a zároveň kvalitní lakovně v Praze..? Ptal jsem se u nás a tam chtěji za blatník 2700,- a po 1500,- za ten kousek předního a zadního nárazníku... Takže skoro 6tis. mi za to přijde fakt docela hodně... Zase je fakt, že co mi ukazoval kamarád, který si tam nechal také stříkat dveře, tak ten lak od nich vypadá perfektně (Autolakovna - Jareš a Fuksa)...
Nevíte náhodou o někom, kdo v Praze (nebo okolí) dělá obstojný lak za dobrý peníz, že bych mu udělal "kšeft"..?

0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 11:00   Citovat  

mrgrudge napsal:

To nevím, mi tam dávali stříbrného.. a novějšího.. Ale myslím že mu tak říkají..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 16:07   Citovat  

krejcika napsal:

tak jsem jim psal email.Poslal jsem jim fotky jak auto vypadá a co bych si představoval a odepsali že by to vyšlo samozřejme plus minus na 20000.Což mě cena mile překvapila.Ale na druhou stranu mám z té ceny strach aby ta cena nebyla na ukor kvality,viš jak céro je pro mě opravdu srdcovka a rád bych aby ten lak byl super.Co myslíš?

0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 16:22   Citovat  

lazzzik napsal:
tak jsem jim psal email.Poslal jsem jim fotky jak auto vypadá a co bych si představoval a odepsali že by to vyšlo samozřejme plus minus na 20000.Což mě cena mile překvapila.Ale na druhou stranu mám z té ceny strach aby ta cena nebyla na ukor kvality,viš jak céro je pro mě opravdu srdcovka a rád bych aby ten lak byl super.Co myslíš?

To fakt neměj. Lak je lepší než z výroby. Vše perfektně zalité lakem, říkám, stříkají i pro značkové servisy kde kvality musí být!

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 16:26   Citovat  

[quote="krejcika"]To fakt neměj. Lak je lepší než z výroby. Vše perfektně zalité lakem, říkám, stříkají i pro značkové servisy kde kvality musí být![d

a ten bílý civic je tvůj?jinak je moc hezkej a hezky udělaný a pak taky ja chci právě taky bílou ...a tebe asi taky hodně kytovali ne?pač na mém céru je taky asi dost kytování.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 16:27   Citovat  

[quote="lazzzik"][quote="krejcika"]To fakt neměj. Lak je lepší než z výroby. Vše perfektně zalité lakem, říkám, stříkají i pro značkové servisy kde kvality musí být![d

pardon já sem tam omylem překopčil tvůj text,omlouvám se

0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 16:43   Citovat  

[quote="lazzzik"]
krejcika napsal:
To fakt neměj. Lak je lepší než z výroby. Vše perfektně zalité lakem, říkám, stříkají i pro značkové servisy kde kvality musí být![d

a ten bílý civic je tvůj?jinak je moc hezkej a hezky udělaný a pak taky ja chci právě taky bílou ...a tebe asi taky hodně kytovali ne?pač na mém céru je taky asi dost kytování.

ne ne, můj ne. Ale dáváme tam auta, dnes sem odvážel dvě.. S lakem nebyl zatím jediný problém..všechno naprosto precizně udělané. Pokud možno dělají tak, aby vrstvy kitu nebyly..to raději vyklepou, vyvaří atd, ale kit jen když je nutností. A to používají i nějaké s hliníkovým vláknem, které si nesedají a více vydrží.. Teď tam dělají, myslím že to je carrera..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 16:53   Citovat  

krejcika napsal:
ne ne, můj ne. Ale dáváme tam auta, dnes sem odvážel dvě.. S lakem nebyl zatím jediný problém..všechno naprosto precizně udělané. Pokud možno dělají tak, aby vrstvy kitu nebyly..to raději vyklepou, vyvaří atd, ale kit jen když je nutností. A to používají i nějaké s hliníkovým vláknem, které si nesedají a více vydrží.. Teď tam dělají, myslím že to je carrera..

Tak to jsem rád.Když jsem nikam dal auto,tak mi ho tam akorát...!Radči to ani nebudu psát.Tak víš,proto mám strach..Co jsem tak koukal tak je ta lakovna nikde za kolínem,já jsem sice z Prahy ale když práce bude stát za to tak mi to problém nedělá.Jak dlouho tak u nich trvá celý ten proces lakování?

0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 17:03   Citovat  

lazzzik napsal:
Tak to jsem rád.Když jsem nikam dal auto,tak mi ho tam akorát...!Radči to ani nebudu psát.Tak víš,proto mám strach..Co jsem tak koukal tak je ta lakovna nikde za kolínem,já jsem sice z Prahy ale když práce bude stát za to tak mi to problém nedělá.Jak dlouho tak u nich trvá celý ten proces lakování?

Tohle už fakt s nima. podle kitování, pasování, když je více vstev kitu, musí se nechat uležet atd.. Na civica to bylo myslím že 14dní, necelé 3 týdny. Ten byl spíše od kamínků, objetý klíčem a tak, kitování nových spoilerů a pasování by zabralo asi něco déle, ale to fakt s nimi. Ale za tu dálku ti to stojí. Vystřídali jsme tu nějakých 9 lakoven i z větší dálky, ale tahle jasně vítězí..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 17:13   Citovat  

krejcika napsal:
Tohle už fakt s nima. podle kitování, pasování, když je více vstev kitu, musí se nechat uležet atd.. Na civica to bylo myslím že 14dní, necelé 3 týdny. Ten byl spíše od kamínků, objetý klíčem a tak, kitování nových spoilerů a pasování by zabralo asi něco déle, ale to fakt s nimi. Ale za tu dálku ti to stojí. Vystřídali jsme tu nějakých 9 lakoven i z větší dálky, ale tahle jasně vítězí..

:-)na céro žádné spoilery dávat nebudum,jen mám navařené nové lemy a budou muset zakytovat prostřední lišty na dveřích nemám je sice zavařené ale kamarád říkal že když se to přetáhne nákým sppeciálním kytem tak že to nepraská.Tak uvidím jak by to eventuélně udělali....

0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 17:20   Citovat  

lazzzik napsal:
:-)na céro žádné spoilery dávat nebudum,jen mám navařené nové lemy a budou muset zakytovat prostřední lišty na dveřích nemám je sice zavařené ale kamarád říkal že když se to přetáhne nákým sppeciálním kytem tak že to nepraská.Tak uvidím jak by to eventuélně udělali....

Jestli máš v úmyslu si auto udržovat, tak jako že z těch příspěvků sem pochopil že ano, tak ani náhodou je jen nekitovat. Sebelepší tmel pracuje a co si budem povídat, pěkná vrstva by tam byla. TAké sem měl CRXko, tak vím o čem mluvím. Já lišty raději nechal. Kamarádi měli též, jeden lišty zakitoval, tmel stál pálku a stejně po první zimě popraskal.. Druhý je vyvařil plechem, sice práce, ale výsledek stál za to.. TAky sem viděl někde na netu jak borci dělali crxku že zakitovali tyhle lišty, střešní okápky a rozné tyhle nerovnosti do "hladka".. jak dlouho ten lak musel vydržet, když šla koroserie do krutu.. Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 17:31   Citovat  

krejcika napsal:
Jestli máš v úmyslu si auto udržovat, tak jako že z těch příspěvků sem pochopil že ano, tak ani náhodou je jen nekitovat. Sebelepší tmel pracuje a co si budem povídat, pěkná vrstva by tam byla. TAké sem měl CRXko, tak vím o čem mluvím. Já lišty raději nechal. Kamarádi měli též, jeden lišty zakitoval, tmel stál pálku a stejně po první zimě popraskal.. Druhý je vyvařil plechem, sice práce, ale výsledek stál za to.. TAky sem viděl někde na netu jak borci dělali crxku že zakitovali tyhle lišty, střešní okápky a rozné tyhle nerovnosti do "hladka".. jak dlouho ten lak musel vydržet, když šla koroserie do krutu.. Velmi šťastný

Kdybych si dnes koupil céro,tak bych si ho nechal celé v sérii.Ale když jsem si to svoje koupil,tak jsem s nim měl jiné plány než bych měl dnes.Takže se na něm zavařili i boční lišty na lemech a na blatníkách,tudíž bohužel ty lišty na dveřích mít nemůžu pač by to vypadalo hodně blbě.Takže jak radíš,asi je tam poprosim aby to zavařili aby přes to šlo mín kytu Úsměv céro jsem koupil minulý rok na zimu,takže zimu zažila ale ted už mi stojí v garáži a po celoudobu co jí budu mít tak jí budu na zimu zavírat do garaže,pěkně do tepla Mrk

Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 22:29   Citovat  

Nemáte někdo zkušenosti s touhle lakovnou v Brně?
tudy odkaz

Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2010 , 0:46   Citovat  

My tu máme za humny jednu suprovou odkaz Velmi šťastný

...kdo sleduje Abenteuerauto na Kabel1 jistě ví. Mrk

Johny je teď offline  Johny
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 12:50   Citovat  

Trochu oživým tohle vlákno. Potřeboval bych stříknout blatník + nějaký fleky na kastli a kdyby se povedlo, tak i plastový podspoilery. Získal někdo dobrý zkušnosti nebo kontakty? Praha a okolí by bylo nejlepší...

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 13:27   Citovat  

kousek za Prahou směr Kolín,pěkná cena ,sám si míchá,má box.Dobrá práce,často polejvá veterány.

Sepulnation je teď offline  Sepulnation
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 10:55   Citovat  

Zdravím. Sháním doopravdy dobrou lakovnu, kde mi namíchají fakt přesnou Milano Red, kterou potřebuju. Jedná se o barvu ze Civica r.v. 2008. Jde jen o prahy, lemy kol a možná i zadní a přední spoilery.... Úsměv Byl jsem už ve dvou lakovnách a nikde nejsou schopní mi přesnou barvu namíchat! Nejdříve byly plasty oproti autu moc tmavé a teď jsou moc světlé! Jsem z toho nešťastnej a to auto mě kvůli tomu ani nebaví. Nemáte někdo nějaký opravdu borce, kteří se věnují nejlépe barvám Honda....

Nejlepší by byla Praha a okolí, při nejhorším někde dál....

Moc děkuji!

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 11:03   Citovat  

proč myslíš že jsem to ,psal .má vlastní míchárnu (nedělá to přiměřeně...přiměřeně)s programem včetně hond.Odezva co namíchá co z toho vznikne je okamžitá protože oboje dělá(míchání + střik).milano red jsem dokonce od něj viděl když stříkal odřené nárazníky na c5g hb.

Zero je teď offline  Zero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 21:00   Citovat  

Sepulnation napsal:
Zdravím. Sháním doopravdy dobrou lakovnu, kde mi namíchají fakt přesnou Milano Red, kterou potřebuju. Jedná se o barvu ze Civica r.v. 2008. Jde jen o prahy, lemy kol a možná i zadní a přední spoilery.... Úsměv Byl jsem už ve dvou lakovnách a nikde nejsou schopní mi přesnou barvu namíchat! Nejdříve byly plasty oproti autu moc tmavé a teď jsou moc světlé! Jsem z toho nešťastnej a to auto mě kvůli tomu ani nebaví. Nemáte někdo nějaký opravdu borce, kteří se věnují nejlépe barvám Honda....

Nejlepší by byla Praha a okolí, při nejhorším někde dál....

Moc děkuji!

Já znám v Brně lakovnu co dělala pro Hondu, mám tam i známého takže by se to dalo i s cenou nějak pořešit Honda

Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 21:36   Citovat  

PAKO napsal:
kousek za Prahou směr Kolín,pěkná cena ,sám si míchá,má box.Dobrá práce,často polejvá veterány.

zdar, kousek za prahou smer kolin, muzes mi prosimte upresnit adresu?? je to dobrý

Mrkef je teď offline  Mrkef
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 22:06   Citovat  

Johny napsal:
Trochu oživým tohle vlákno. Potřeboval bych stříknout blatník + nějaký fleky na kastli a kdyby se povedlo, tak i plastový podspoilery. Získal někdo dobrý zkušnosti nebo kontakty? Praha a okolí by bylo nejlepší...

A kolik hodláš zainvestovat?
Jinak řečeno v lakovně na vysoké úrovní díl cca 3500,- (blatník) + záleží,jakého ražení jsou ty fleky cca ??? a podspoilery cca 1000,-
Dále se vyskytují lakovny,kde seženeš i levněji.

Robpitt je teď offline  Robpitt
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 22:18   Citovat  

Čau všichni..jsem lakýra,stříkám cca 10let a na toto téma musím(ač jsem původně ani nechtěl) reagovat.To,že Vám někdo nalakuje celé auto za 10-15t.si nedokážu ani představit-jenom náklady za materiál v dnešní době se blízí neli převišují tuto částku/...2l met. nebo perleti cca 4500+ 2-3l laku 2-3t+plnič,tmely,brusivo atd../a to nepočítám praci lakýry,který na jednom celolaku strávý 2týdny práce min.v případě,že jde o průměrný lak auta..u veteránů jsme časově/a hlavně cenově/ někde úplně jinde...a jak tady někdo psal za kvalitu se dnes bohuže platí..Robert kouř

Mrkef je teď offline  Mrkef
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 22:29   Citovat  

Robpitt napsal:
Čau všichni..jsem lakýra,stříkám cca 10let a na toto téma musím(ač jsem původně ani nechtěl) reagovat.To,že Vám někdo nalakuje celé auto za 10-15t.si nedokážu ani představit-jenom náklady za materiál v dnešní době se blízí neli převišují tuto částku/...2l met. nebo perleti cca 4500+ 2-3l laku 2-3t+plnič,tmely,brusivo atd../a to nepočítám praci lakýry,který na jednom celolaku strávý 2týdny práce min.v případě,že jde o průměrný lak auta..u veteránů jsme časově/a hlavně cenově/ někde úplně jinde...a jak tady někdo psal za kvalitu se dnes bohuže platí..Robert kouř

Za 15 kolíků ti udělá celolak ve stodole + takovym materiálem,že ti sleze po prvnim létě(v lepšim případě),protože lak nemá pořádný UV filtr a další.... Dál taky nemáš šanci na nějakou reklamaci bordelu v laku a dalších věcí,protože za 15 tisíc si nemůžeš ani stěžovat. Ale znám takový lakovny,pokud budete mít zájem,ovšem nečekejte takové věci,jakože bude sedět odstín stříkaného dílu s další částí vozidla a podobně Hihi

Robpitt je teď offline  Robpitt
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 22:50   Citovat  

Mrkef napsal:
Za 15 kolíků ti udělá celolak ve stodole + takovym materiálem,že ti sleze po prvnim létě(v lepšim případě),protože lak nemá pořádný UV filtr a další.... Dál taky nemáš šanci na nějakou reklamaci bordelu v laku a dalších věcí,protože za 15 tisíc si nemůžeš ani stěžovat. Ale znám takový lakovny,pokud budete mít zájem,ovšem nečekejte takové věci,jakože bude sedět odstín stříkaného dílu s další částí vozidla a podobně Hihi
No konečně někdo normální a přesně tak jsem to myslel...Dík

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 10:08   Citovat  

Maximus napsal:
zdar, kousek za prahou smer kolin, muzes mi prosimte upresnit adresu?? je to dobrý

nevím proč mi někdo smázl odkaz na lakýru...asi jako že relama proti pravidlům? tož by tady toho museli smazat pořádnej výtlem

tudy odkaz

k diskusi.nejdůležitější se je dopředu domluvit co se bude stříkat,jak se to bude stříkat,co se udělá když se objeví koroze(například při vyndání okna,sundání lišty apod...investice na víc).Co se použije za meteriály.jakej odstín,zda mají souhlasit odstíny na 100%.nebo že to stačí tak a tak.Zdělit lakýrovi že se do teď auto leštilo Tempíčkem či podobným prevítem co se zažere do laku a hezky ho promastí(dojde následně ke zbytečné při kdo může za to že se zbytečně vystříkalo tolik a tolik materiálu a kdo to zaplatí). Kdo chce šetřit měl by spíše udělat to že si auto sám vystrojí ,je li rez nebo rovnání tak to hodí ke klempírovy,veškeré stříkané části očistí odmastí.Hodí to na podval a odveze lakýrovy.Apropo jsou firmy co dokáží celé auto opískovat,kdyby byl někdo fajnšmekr třeba z veteránem...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autolakovna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina