Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 84 z 272
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 8:15   Citovat  

PreludeZ napsal:
cece ty si z nas tak trochu strilis ne? brzdy se prece nekupujou v autoDOPLNKACH! HaHaaa

Mozna kdybys nam rekl k cemu auto budes pouzivat a jaky je tvuj cil s upravama tak bysme ti tu dokazali lip poradit a jeste bys usetril za nefunkcni doplnky pripadne za blbosti jako shortshift...

btw, koukal jsem na tvoje auto do garaze a vsimnul jsem si ze mas napriklad spatne omotanou pasku na tech svodech (kdyz pominu ze jsi ji ohmatal spinavejma pazourama!). To nevis ze se nejdriv musi namocit, dava se za mokra a pak kdyz nastartujes a voda se odpari tak se paska krasne stahne a drzi?

Na co teda auto chces? na okruhy? nebo jen tak na jezdeni? Proc delas upravy? Uz jsi se dostal na limit seriove preludy? Jak dlouho si planujes auto nechat? Ma to vubec cenu upravovat kdyz tim vlastne jenom snizujes hodnotu auta a stoji te to penize a cas?

když už je tu taková debata o brzdách, tak bych se taky připojil z dotazem... přijde mi, že moje preluda brzdí fakt špatně. možná je to zvykem na služební fabii, kde když na brzdu šlápnu, tak si div nevyrazim zuby o volant, ale takový auto, jako je preluda v-tec přeci musí pořádně brzdit... mám na autě vrtaný kotouče (neznámé značky) a nový destičky a napadlo mě, jestli by tam nešli narvat kotouče o větším průměru, který by snad už brzdili pořádně (kola mám 18ky, takže místa je tam dost Velmi šťastný ) nebo nemohl by bejt problém v něčem jinym? brzdovej válec, netěsnost hadice, která má za následek ztrátu tlaku, nebo něco podobného? nemám v plánu s autem lítat někde na okruhu, je to spíš tuningová kráska, ale rád si užiju ostrou jízdu a při tý se člověk musí spoléhat na kvalitní brzdy... předem díky za rady přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 8:41   Citovat  

Ja jsem si nechal zjistovat kotouce na Vtec a Ferodo DRF829 drazkovane s naznakem vrtani za 3674,- bez dhp a pak Zimmermann vrtane 4700,- bez dph ceny za par. Na Zimmermann je dodaci lhuta mesic, jsou dovolene ale Ferodo je do 24hod. Tak to je tak vse k brzdam za me.

to plisa: a nechteji ty desticky zajet tak 400km neni to tim?
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 8:45   Citovat  

PreludeZ napsal:
cece ty si z nas tak trochu strilis ne? brzdy se prece nekupujou v autoDOPLNKACH! HaHaaa

Mozna kdybys nam rekl k cemu auto budes pouzivat a jaky je tvuj cil s upravama tak bysme ti tu dokazali lip poradit a jeste bys usetril za nefunkcni doplnky pripadne za blbosti jako shortshift...

btw, koukal jsem na tvoje auto do garaze a vsimnul jsem si ze mas napriklad spatne omotanou pasku na tech svodech (kdyz pominu ze jsi ji ohmatal spinavejma pazourama!). To nevis ze se nejdriv musi namocit, dava se za mokra a pak kdyz nastartujes a voda se odpari tak se paska krasne stahne a drzi?

Na co teda auto chces? na okruhy? nebo jen tak na jezdeni? Proc delas upravy? Uz jsi se dostal na limit seriove preludy? Jak dlouho si planujes auto nechat? Ma to vubec cenu upravovat kdyz tim vlastne jenom snizujes hodnotu auta a stoji te to penize a cas?

Tak vcera jsem se s Majlouem videl a pokecali jsme takze jsme usetrili spoustu psani Velmi šťastný radsi jeste jednou omlouvam se za nektere veci co jsem spatne odhadnul jako treba spinava paska na svodech (i kdyz to tak fakt vypada Úsměv ) protoze byla cista ale misty zcernala az teplem od vyfuku (coz Thermotec paska nedela takze z kvality tehle prodavane v metrazi moc nadsenej nejsem...)

Jinak jsem mel moznost vcera okouknout Majlouovo preludu a musim teda rict ze ma vyjimecnej kousek OK fakt moooc pekna a zachovala obluda VTEC troufam si rict ze nejzachovalejsi P5G jakou jsem kdy videl je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 8:54   Citovat  

ale tak ja to tak nebral v pohode Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 8:55   Citovat  

plisa napsal:
když už je tu taková debata o brzdách, tak bych se taky připojil z dotazem... přijde mi, že moje preluda brzdí fakt špatně. možná je to zvykem na služební fabii, kde když na brzdu šlápnu, tak si div nevyrazim zuby o volant, ale takový auto, jako je preluda v-tec přeci musí pořádně brzdit... mám na autě vrtaný kotouče (neznámé značky) a nový destičky a napadlo mě, jestli by tam nešli narvat kotouče o větším průměru, který by snad už brzdili pořádně (kola mám 18ky, takže místa je tam dost Velmi šťastný ) nebo nemohl by bejt problém v něčem jinym? brzdovej válec, netěsnost hadice, která má za následek ztrátu tlaku, nebo něco podobného? nemám v plánu s autem lítat někde na okruhu, je to spíš tuningová kráska, ale rád si užiju ostrou jízdu a při tý se člověk musí spoléhat na kvalitní brzdy... předem díky za rady přátele

myslim ze to je spis tim ze ve skodovce nikdy neslyseli o "plynulem narustu brzdne sily". Kdyz presednu z jakyhokoliv auta treba do oktavky tak taky visim v pasech nez si na to zvyknu. Naopak potom to muze vyvolat pocit ze ostatni auta brzdi spatne ale takove brzdy jako maji skodovky se velmi spatne davkuji protoze jim chybi presnost a budto nebrzdis nebo flekujes na miste KO
pokud tvoje brzdy fungujou tak, ze na suchy silnici treba v kilu kdyz skocis na brzdu se ti blokujou kola nebo spina abs tak jsou ok OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 9:03   Citovat  

Pawson napsal:
Děkuji za názor Edo, ale stejně už je pozdě, měl jsem je za fantastickou cenu a hlavně nejsem okruhový jezdec OK Úsměv
Kolikrát tomu dost naložím a pořádně se svezu, ale i tak to bude stačit OK TRW jsem chtěl, ale nedostal jsem na ně slevu, takže jsem šel do ATE. Spíše přemýšlím co za desky na ATE kotouč, to mě poraď, díkec je to dobrý

zase zalezi na jakou jizdu ty desky maji byt. Bohuzel nemam s ATE kotoucema zkusenosti takze asi nezbyde nic jineho nez trochu experimentovat.

Jinak osvedcena kombinace proverena mnohokrat na okruhu Petrem Veitem s P4G jsou kotouce Brembo (zadny drazky ani diry) a k tomu desky Ferodo DS2500. OK

Jenom pripomenu ze derovane kotouce maji po nejake dobe tendence praskat protoze jakakoliv nerovnost povrchu (dira nebo drazka) ma za nasledek koncentraci napeti.
Drazkovane kotouce vam zasse strasne rychle sezerou desticky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 9:28   Citovat  

PreludeZ napsal:
myslim ze to je spis tim ze ve skodovce nikdy neslyseli o "plynulem narustu brzdne sily". Kdyz presednu z jakyhokoliv auta treba do oktavky tak taky visim v pasech nez si na to zvyknu. Naopak potom to muze vyvolat pocit ze ostatni auta brzdi spatne ale takove brzdy jako maji skodovky se velmi spatne davkuji protoze jim chybi presnost a budto nebrzdis nebo flekujes na miste KO
pokud tvoje brzdy fungujou tak, ze na suchy silnici treba v kilu kdyz skocis na brzdu se ti blokujou kola nebo spina abs tak jsou ok OK

jo je možný, že to je pocitová záležitost z tý fabie... je pravdou, že když v nějaký krizový situaci na to s preludou dupnu, tak se zakouří od gum, takže tam nějaká ta brzdná síla bude Úsměv a abs mi nefunguje, ale to by podle mě na suchym asfaltu nemělo bejt znát. naopak by měla bejt brzdná dráha ještě kratší pokud se nepletu

to majlou: jj desky si sednout potřebujou, ale už na nich mám najeto asi 500km, takže by to už mělo bejt zajetý. navíc oproti těm starejm sem žádnej velikej rozdíl nezaznamenal, ikdyž o trochu se to asi zlepšilo...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 9:32   Citovat  

plisa napsal:
jo je možný, že to je pocitová záležitost z tý fabie... je pravdou, že když v nějaký krizový situaci na to s preludou dupnu, tak se zakouří od gum, takže tam nějaká ta brzdná síla bude Úsměv a abs mi nefunguje, ale to by podle mě na suchym asfaltu nemělo bejt znát. naopak by měla bejt brzdná dráha ještě kratší pokud se nepletu

to majlou: jj desky si sednout potřebujou, ale už na nich mám najeto asi 500km, takže by to už mělo bejt zajetý. navíc oproti těm starejm sem žádnej velikej rozdíl nezaznamenal, ikdyž o trochu se to asi zlepšilo...

Zkus nový brzdový válec! Na C4g se osvědčil - brzdilo to líp jak o 8 let mladší VTi s většíma (260mm vs 240mm) seriovýma brzdama a nástup byl hodně ostrý,ale dávkovat se to dalo.
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 12:16   Citovat  

[quote="plisa"] abs mi nefunguje, ale to by podle mě na suchym asfaltu nemělo bejt znát. naopak by měla bejt brzdná dráha ještě kratší pokud se nepletu

nepletes.abs ti brzdnou drahu o neco prodlouzi ale uz se nevyhnes treba naky prekazce a pojedes jak na sankach at tocis kolama jak chces tak jedes furt rovne.

ja ma 3ti p4g a musim rict ze predchozi 2 mely brzdy docela slabe ale cetl jsem ze tahle generace je tim znama stejne jako reznuti zadnich lemu a nefungujicich abs.

ted mam 2.2vtec a ty brzdy jsou fakt dobry!nevysim na pasech jak u fabie to je pravda ale brzdi to skvele na mu styl je to dobrý
   Návrat  
OTWU85 je teď offline  OTWU85
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 13:39   Citovat  

tudy odkaz
a pak že modely nejsou Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 14:03   Citovat  

OTWU85 napsal:
http://www.hondaprelude.to/forums/showthread.php?t=102517

Nějaký se najdou... Se stydím

1:43

41711.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
41711.jpg, 34.37 kB
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 14:43   Citovat  

OTWU85 napsal:
tu mam
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 15:46   Citovat  

PreludeZ kde jsi sehnat tu uni levnou lambda sondu??? Koukam napr do elitu a tam maji ngk 5316,- s dph Tak to koukám!
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 19:50   Citovat  

OTWU85 napsal:

Hmmm je trošku moc přetuněný.

Blur napsal:
tu mam

Nejede lépe než originál? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2010 , 23:27   Citovat  

Hellborn napsal:
Zkus nový brzdový válec! Na C4g se osvědčil - brzdilo to líp jak o 8 let mladší VTi s většíma (260mm vs 240mm) seriovýma brzdama a nástup byl hodně ostrý,ale dávkovat se to dalo.

nad novým válcem sem právě taky přemejšlel, ale zase je to dost peněz na to to zkusit... ale je pravda, že po těch letech co má zasebou, by zlepšení mělo být znát Úsměv můžeš mi poradit, jakej kdyžtak koupit? do originálu se mi moc nechce, to zas bude určitě pálka Smutný a s tim dávkováním by problém nebyl... zvykl sem si i na fábii a u ní, jak psal preludez, se to dávkuje hodně špatně Velmi šťastný

a ještě mě napadlo, že při brždění ve vyšší rychlosti je cítit klepání do volantu. myslel sem, že budou zvlněný kotouče, ale ty sou v pořádku, tak se chci zeptat, jestli nemáte někdo tušení, čím to může být?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2010 , 10:39   Citovat  

Majlou napsal:
PreludeZ kde jsi sehnat tu uni levnou lambda sondu??? Koukam napr do elitu a tam maji ngk 5316,- s dph Tak to koukám!

koupil jsem ji tady odkaz
koukni se ke me do garaze myslim ze tam mam vyfocenou krabicku od te lambdy tak at nekoupis jinou, je jich vic typu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 15:50   Citovat  

Mám dotaz na zkušenější uživatele. Je možné, aby při chybě ABS (asi špatnej zadní senzor) bylo nefunkční 4WS ? to mi hlava nebere Smutný
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 16:13   Citovat  

jako že bys jel furt do zatáčky jo Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 16:13   Citovat  

Klidas napsal:
Mám dotaz na zkušenější uživatele. Je možné, aby při chybě ABS (asi špatnej zadní senzor) bylo nefunkční 4WS ? to mi hlava nebere Smutný

s tim jsem se jeste nesetkal. Myslim ze to spis bude mit svoji vlastni chybu, vyblikej je a uvidis
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 20:12   Citovat  

MártyKL napsal:
jako že bys jel furt do zatáčky jo Velmi šťastný

Nemožné. nesouhlas V případě chyby se kola srovnají a pak už se nenatáčí.

PreludeZ napsal:
s tim jsem se jeste nesetkal. Myslim ze to spis bude mit svoji vlastni chybu, vyblikej je a uvidis

Hmm tak pokud jsem to dobře spočítal, tak ABS chyba 15- Outputs right rear wheel senzor signal. Neumím moc english, ale myslím, že je to výstup senzoru pravého zadního kola ? No a 4WS chyba 42 4WS control unit-4WS řídící jednotka ? Je to možný? Znamená to výměnu toho ABS senzoru a řidící jednotky? to mi hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 23:00   Citovat  

nenapadá někoho řešení k tomuhle? to mi hlava nebere to mi hlava nebere

tudy odkaz
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 23:02   Citovat  

Blur napsal:

tudy odkaz

Budes asi potrebovat nove tacho Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 23:16   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Budes asi potrebovat nove tacho Smutný
tachem si myslim že to nebude to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 23:52   Citovat  

Blur napsal:
tachem si myslim že to nebude to mi hlava nebere

prijde mi to jako spatny kontakt v nejakem konektoru. Zkus se podivat na VSS na prevodovce (vehicle speed sensor) jestli nema spatne nasazenej nebo uvolnenej konektor
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 0:09   Citovat  

PreludeZ napsal:
prijde mi to jako spatny kontakt v nejakem konektoru. Zkus se podivat na VSS na prevodovce (vehicle speed sensor) jestli nema spatne nasazenej nebo uvolnenej konektor
Ď pane přátele
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 0:23   Citovat  

Blur napsal:

tudy odkaz

podle me ti do tacha probiji kabel k repraku pac ti to skace docela do rytmu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 0:42   Citovat  

HonDan napsal:
podle me ti do tacha probiji kabel k repraku pac ti to skace docela do rytmu Úsměv
mam inteligentní autí Je to tam.
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 18:33   Citovat  

No mne tohle dela otackomer na mojim zimnim auti a dost lidi se schodlo na tom ze bude v haji ta civka nabo co to je pod rucickou. to mi hlava nebere tak podle toho soudim i tohle ale el.. nejsem no Se stydím
   Návrat  
Idea je teď offline  Idea
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2010 , 14:37   Citovat  

hoj lidi mam tu problem ,... nerosvicuje se mi rezerva .. neni to nic vaznyho ale chci aby mi to svitilo ... nevite vcem muze bzt problem ? do budiku byl zaseh nekdo si je upravoval tak sem myslel jestli treba tam blbe nezapojili nakej dratek na tu rezervu ( jestli tam nakej vubec je ) ... poradi nekdo ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2010 , 9:09   Citovat  

Technicka:
Co ma H22A5 hydrostely nebo stavitka. Ja se ptam protoze podle manualu se toho ma v 80000km hoodne moc veci prekontrolovat....mel nekdo to stesti a delal jste to cele??? to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina