Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake auto 1-2 miliony
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 6

Kdyby vam nekdo rekl zaplatim Ti auto do 2 milionu koupil by jsis ?
Nove
54%
 54%  [ 52 ]
Ojete
25%
 25%  [ 24 ]
veterana
10%
 10%  [ 10 ]
supersport i kdybych nemel na provoz a opravy
10%
 10%  [ 10 ]
Hlasovalo : 96
Celkem hlasů : 96

MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.7.2010 , 17:48   Citovat  

v dnešní době těžko říct, nad tím přemýšlím každý týden, co bych koupil, kdyby se mi auto vykáklo. nezáleží ani nad cenou, ale nad tím, abych to uživil, jak spotřeba, tak třeba náhradní díly atd. kdybych měl jít mimo hondu, tak vážně nevím. Určitě by to měl být kombík, nejspíš v naftě, ikdyž každodenní dojížděnní do práce 5km nevím jestli by bylo vhodné a nebyl by lepší benzín.VW, Audi, BMW, Mercedes, ital či francouz určitě ne. Co jsem mluvil s 2 mechaniky nezávisle na sobě, tak jeden má v okolí opely a je spokojený stejně jako já teď s opelem. Druhý zase na japonce - suzuki.Opla už nechci, chtěl bych zkusit něco jiného, táhne mě to k CR-V či Accordu 7G. Auto bych hledal podle toho, co od něj očekávám - střední třída či SUV, velký kufr, motor aby to aspoň trošku jelo, klimatizace, spolehlivost a nebylo to moc výstřední a trnem oku u zlodějů.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.7.2010 , 18:24   Citovat  

Stealman napsal:
Já osobně bych šel asi do nějaký Ameriky .. znam pár lidí co mají Mustangy (nějaký ty středně silný verze) a nezdá se mi to jako špatná volba, dají se sehnat kolem 600.000 jen třeba 3 roky starý ve velmi dobrým stavu, spotřeba je sice trochu vyšší na Evropana, ale zase ceny náhradních dílů jsou uplně lidový a rozhodně je to auto který nevidíme kolem sebe každou chvíli. Další variantou je Chevrolet Camarro (ten je o něco málo dražší) a já osobně bych nejraději šel do C6 nebo Z6 Corvette do těch 800.000 ale to je spíš dáno úchylkou na nízký podlouhlý čumákovitý auta Úsměv Rozhodně mi to je sympatičtější než dát mega za Superba 3.6TSi Combi.

Jenomze v tom Superbu kombi odtahas pulku domacnosti, zatimco v Camaru svezes tak jenom svou drahou polovicku Velmi šťastný Jestli neni potreba napred zjistit co clovek vlastne potrebuje, coupe nebo sportaka bych chtel taky a mohl bych si ho i dovolit, jenom pak nevim co bych rekl sve zene, juniorovi a psovi ze na dovolenou pojedu sam Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.7.2010 , 18:48   Citovat  

Bully napsal:
Jenomze v tom Superbu kombi odtahas pulku domacnosti, zatimco v Camaru svezes tak jenom svou drahou polovicku Velmi šťastný Jestli neni potreba napred zjistit co clovek vlastne potrebuje, coupe nebo sportaka bych chtel taky a mohl bych si ho i dovolit, jenom pak nevim co bych rekl sve zene, juniorovi a psovi ze na dovolenou pojedu sam Se stydím
co by, koupisl istky na vlak a je Mr. Green
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 0:17   Citovat  

me by stacila Lotus Omega.... to je muj sen Hihi
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 10:01   Citovat  

Bully: Já si zase myslím že je spíš jen rozšířená fáma to, že na dovolenou se dá jet jedině kombíkem. Pamatuju si moc dobře když jsme po revoluci jezdili s rodinou všude po Evropě klasickým sedanem. 4 lidé s rozumnými zavazadly přece v pohodě mohou jet na dovolenou sedanem jako je např. Ford Mustang. Jasně, nevezmete ssebou 3 skříně, 2 kočárky, mandl a psí boudu, ale rozhodně si nemyslim že cokoliv co není kombík je automaticky hned naprosto nepraktické a jen pro dva.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 13:05   Citovat  

Stealman napsal:
Bully: Já si zase myslím že je spíš jen rozšířená fáma to, že na dovolenou se dá jet jedině kombíkem. Pamatuju si moc dobře když jsme po revoluci jezdili s rodinou všude po Evropě klasickým sedanem. 4 lidé s rozumnými zavazadly přece v pohodě mohou jet na dovolenou sedanem jako je např. Ford Mustang. Jasně, nevezmete ssebou 3 skříně, 2 kočárky, mandl a psí boudu, ale rozhodně si nemyslim že cokoliv co není kombík je automaticky hned naprosto nepraktické a jen pro dva.
jenze se podivej tys napsal camaro nebo corvetu, to je auto pro dva, nepsal si sedan mustang Úsměv
   Návrat  
Juris je teď offline  Juris
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 15:21   Citovat  

za 2 melouny ? HaHaaa koupil bych si muj sen ITR a sel bych asi do nejakych tezkych uprav motoru :hehe: a prinejlepsim z ni udelat i ctyrkolku pořádnej výtlem HaHaaa
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 17:41   Citovat  

Stealman napsal:

Jak uz ti pise Brnda, dvojmistne coupe typu Camaro pujde tezko pouzit jako auto pro 4 a jeste pro jejich zavazadla na dovolenou Velmi šťastný Kamarad ma Corvettu a nestaci ani jemu s pritelkyni, kdyz si vezou vic nez kazdy jeden batuzek Mrk
Jinak to neber tak vazne, kazdy ma proste jine potreby, nam obcas nestaci ani to obrkombi i se stresnim kufrem s dalsimi 450 litry ulozneho prostoru navic. I kdybych mel autobus tak mi ho zena zaplni Velmi šťastný
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2010 , 17:58   Citovat  

Bmw X3 3.0 sd. je to dobrý
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2010 , 13:21   Citovat