Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MOT: Honda Prelude 4G (turbo projekt)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 27
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 14:56   Citovat  

Jen trosku teorie. Ze sve profese vim, ze kdyz se paji napr desky plosnych spoju, tak pri pajeni se cin vlastne molekularne zabuduje do krystalove mrize pajeneho kovu - napr do medi. Z toho plyne ze tak vznika naprosto pevna molekularni vazba mezi temito kovy.

Oproti tomu kyt se tak maximalne prilepi na material a neni problem ho odloupnout. Zde totiz zadna vazba krystalovych mrizi materialu nevznika...

Pocinovany spoj je pak mnohem pevnejsi a pruznejsi... Nehrozi nebo alespon jsem o tom nikdy neslysel, ze by se cin (pokud je to dobre udelano) nekdy odloupl. Samozrejmne se musi dobre odmastit, pouzit vhodne tavidlo, pouzit spravnou teplotu pri ktere prave vznika mol. vazba atd... Bude to asi veda ale clovek co s tim ma zkusenosti podle me nic nepokazi.

Snad jsem pomohl. Radis bych ten kit strhal a udelal to znova. Lepsi nez kdyz to nastrikas a po roce to praskne. Pak tu budes muset delat cele znova.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 16:03   Citovat  

ahoj, doufám, že se neurazíš, když sem napíšu svůj názor, takže: Píšeš, že auto stavíš na tuningcup...použitý bodykit letěl někdy před deseti léty, dneska se tohle považuje né za tuning, ale za TUZING, to křídlo to samé...Makáš na tom tvrdě, znám tuhle práci, ale pokud je to ještě v takovém stavu, radím ti, vykašli se na tyhle bodykity, jdi cestou JDM, cleanstyle...prostě original parts, hezký lak, podvozek a vhodné kola...udělají více práce, než ty lítající křídla a nesmysly...Tohle ti dneska nikdo neocení...pro představu dávám pár fotos, kterými bych se Já řídil...Jinak přeji hodně štěstí je to dobrý Honda přátele

canon1056.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
canon1056.jpg, 91.94 kB

399229878_bohsJ-L.jpg

399229878_bohsJ-L.jpg, 160.04 kB

1003498.jpg

1003498.jpg, 109.72 kB

DSCF4807Large.jpg

DSCF4807Large.jpg, 157.47 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 16:13   Citovat  

no vidis Krtkem ti to popsal uplne presne Velmi šťastný

me zkusenosti jako odmastovadlo pouzivam tu pixlu co je videt na prvni fotce od bernera
poradne to ocistim dratakem na rozbrusce a prejedu brusnym kotoucem aby to bylo hrube a cin lip drzel
pak to natru tim nesmyslem od bernera nahreju az se ta pasta roztavy zacne vypadat jako tekuty cin a rucnim dratenym kartacem znovu ocistim neb na vrch vyplave cerny bordel (asi mastnota)
kdyz to mam cele ocistene a pocinovane zacnu cinovat.

sprave by se to melo nazivat pooloveni neb cin je na prd takze se kupuje cin co obsahuje nejvic olova myslim 60% cinu 40% olova vyhoda je ze je nejlevnejsi Úsměv Kvalitni cin na pajeni 99,9% je totiz bud tvrdej nebo tekutej nic mezi ale olovo je pevne pak je jako maslo tedy netece ale da se s nim pracovat a az pri vyssi teplote tece. A jde prave o to nahrat vse jen tak aby cin (olovo) bylo prave jako to maslo drzi to i na svislych plochach na rozdil od 99,9% cinu. Cin se nanese a drevenym spalickem ( pouzivam hranatou varecku) se cin rozetre pekne do roviny a pak prebrousi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 16:20   Citovat  

Souhlasim s Dave 1984 ten predni naraznik uz je tezce OUT ale dulezite je co se libi tobe. Tanecnik ma krasnou stribrnou vse origo jen kola a je faaaak nadherna. taky jsem mu zakaz ji prasit vid Zdendo.
   Návrat  
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 20:30   Citovat  

Dave1984 napsal:
ahoj, doufám, že se neurazíš,

Kluci já nevím, ale tuzing pouze na autech kde se přidá jen dolakovaný bodykit, né u auta kde je vše děláno od píky. a preludka vypadá úžasně Takže MOTe držím OK
a jak říkal Danny už se taky těším až jí uvidím v plné kráse
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 20:39   Citovat  

Dave1984+skritek OK
stejny nazor ale podle gustu zaden disputat zejo. kazdy sveho stesti strujce. Mrk
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.7.2010 , 23:55   Citovat  

MisakITR napsal:
Ty lakovany dily podvozkovy zustanou tak jak jsou??Na show car tohle ale bohuzel nestaci:-( Sledujes ceskou spicku tuningove sceny??
Nechci rejpat, ale spis podotknout jestli se nezamyslet nad jinou variantou, kdyz je to jeste takrka rozebrany.

Jinak at se dari! OK

spicku tuningsceny samozrejme sleduji a objizdim srazy, takze vim presne co se tam vyskytuje... jedinej rozdil mezi mnou a nekteryma z tuningcupu je ve stroubech (zatim je nemam pochromovany) ostatni je cajk, to ze tam nevidis nalakovanej plastovej podbeh s kytickama apod. bejkarnama je pro nekoho mozna minus, ale ja tohle neuznavam; jako rejpani to samozrejme neberu od toho tu ta diskuze je, takze co by jsi udelal jinak?
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 0:24   Citovat  

Danny: dikec

Tomášek: jj snazim se Úsměv

PreludeZ: jeste neni hotove, bude vyrez i mrizka...

Dave1984: to je asi vec nazoru, mozna to frcelo pred deseti lety, ale dnes to stale frci, jak jsem uz psal tuningcup objizdim a sleduju celkem pravidelne, takze vim co tam je za konkurenci ja osobne si zase myslim, ze to co ty pises (ten JDM style a cleanstyle frci tak mozna tady na H-C protoze to zaclo frcet v japonsku, tak tady musime taky...) tuningcup by ani jedno z tech aut co jsi sem dal nevyhralo... a i kdyby jsi nahodou mel pravdu, tak to stejne budu stavet dale v tomto duchu, protoze me se to takto libi, paklize se to nekomu nebude libit tak jeho vec, ale auto je moje ne jeho Úsměv nicmene cekal jsem vice prispevku tohoto typu, obzvlaste tady na H-C kde kazdy druhy zastava original stav a oranzove pozicky

skritek: diky za tipy, urcite se to bude hodit i nekomu dalsimu (pokud to tady objevi...) mohl bys to treba sepsat do nejakyho peknyho clanku napr. "jak na cinovani a spravne vyvareni karoserie"

PS: naraznik se mi libi presne tento, hlavne kvuli tomu, ze to ma ty pruduchy kolem svetel propojene jako jeden kus, ty origo jsou podle me strasny...

SkyDriver: jj diky, muj nazor na tzv. "tuzing" je ten ze tuzingem bych nazval, treba neco co bude naprosto v serii na plechacich a na predku bude nenalakovana radlice (typu jako mam ja) a zbytek auta serie, nebo dalsi priklad seriovy golf (samozrejme v kufru velka tuba - bez toho golf ani nejede Velmi šťastný ) z venku oblepenej chrom paskama a pismenkama z TESCA, to je podle me tuzing

happy: tak tak, me se to libi prave takto Úsměv
   Návrat  
tanečník je teď offline  tanečník
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 13:56   Citovat  

skritek napsal:
Souhlasim s Dave 1984 ten predni naraznik uz je tezce OUT ale dulezite je co se libi tobe. Tanecnik ma krasnou stribrnou vse origo jen kola a je faaaak nadherna. taky jsem mu zakaz ji prasit vid Zdendo.

Jj, je pravda že už to moc nefrčí, v podstatě už ani takový ty čirý světla zadní nebo přední Angel (ty kruhový nevím jak se to píše) Úsměv to už má dneska prostě každej, originál přece nejsou k zahození. Já sem jen pro pěkný pěkný kola tmavý okna, trochu toho "DUC DUC" Úsměv a splehlivej motor, takže většinou co dám peníze do auta tak nejsou vůbec vidět Cool
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 15:11   Citovat  

MOTe, to je přece hloupost.
To je jako by sis pořídil super babu, ale vozil bys ji jenom ukazovat na mejdany a jinak bys na ni ani nesáhl !
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 17:55   Citovat  

V Polsku tomu říkají Vieskij tuning, smějou se takovým autům, podívej se do Německa, Belgie, co tam zrovna jezdí za auta, to že na českém tuningcupu jezdí auta podobná jako stavíš to naznačuje, že jsme těch 10 let pozadu co se týče tuningu...často svět kopíruje tunery z USA, viz Fast@Furious, každý podle nich začal dávat ty spojlery jako máš ty, tři dupky světýlek, nálepek a podobně a podívej jak to tam dneska vypadá? už i F@F je zaměřeno na original parts!

wieski tuning v polandu, dokonce si z toho dělají srandu i v televizi, abys nedopadl stejně....

Odkaz

a tady krásné hondičky dle mého gusta

[youtube]
Odkaz
[/youtube]
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 21:34   Citovat  

je sice asi pravdou, že v zahraničí je tuning už trošku o něčem jinym, ale "mot" tady přeci stavý auto pro českej tuningcup a ruku na srdce, kdyby tam přijel s víceméně sériovou preludou, akorát na pěknejch kolech s černejma oknama a škodováckejma (omlouvám se všem JDMkařům, za tenhle výraz) blinkrama, tak se mu akorát tak vysmějou a pošlou ho domů... já bych třeba ten přední spojler volil taky jinej, ale nechci to soudit, než to bude hotový. pokud se hodí k celkovýmu pojetí auta a jako celek to bude vypadat dobře, tak proč ne a věřim tomu, že "mot" už má v hlavě představu, jak auto bude ve finále vypadat a nedělá to stylem pokus omyl. přiznávám, že už i u nás začíná podle mě trend spíše decentnějších úprav, jako je komplet zahlazení, vytažení lemů, lízátka popř. jen doupravovaný origo nárazníky, ale můj názor je, že tohle auto má na to, aby mělo úspěch. netroufám si odhadnout, jestli i u odborný poroty tuningcupu, protože o tuhle soutěž se nijak zvlášť nezajímám, ale u širší tuningový veřejnosti určitě... toť názor člověka, kterej má rád upravaný auta

Jinak "mote" držim palce a fandim ti, ať to dotáhneš do zdárnýho konce, věřim tomu, že to bude krasavice je to dobrý je dobrý si vyslechnout názory druhejch, ale je důležitý si jít svojí cestou. z rad a námitek ostatních můžeš tak akorát čerpat inspiraci a zamyslet se nad nima...
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 21:54   Citovat  

tanečník: jo proc ne, ale spolehlivej motor tam budu mit taky, ciry svetla taky, angel krouzky teda ne, ale me se to tak libi takze vec vkusu...

Riccardo: nestavim si auto na jezdeni do prace nebo tak neco, ale proto aby mi delalo radost a aby se mi libilo, vim ze to neni prakticky a pouzitelny auto na normalni jezdeni, ale k tomu je ani nechci....

Dave1984: tak k tomu videu s Hondicema - libilo se mi tam asi tak kazdy desaty auto... jo jinak nemeckej ci belgickej tuning byl vzdycky jinej, protoze na tech koncernovych autech ty velky radlice proste nesedej, tak delaj radsi neco decentniho (to naopak Prelude 4G, je k tomu primo urcena, nerikam, ze v serii neni pekna, ale me osobne moc nezaujme...), mozna sme 10 let pozadu, ale lidem se auta typu co stavim stale libi a stale zaujmou, navic tahle Preluda nebude jen o tech naraznikach a mega kridlech, ale bude tam spousta technickych vychytavek co ostatni v tuningcupu nemaji, takze myslim, ze ma slusny sance... k tomu F&F, kdyz se na prvni dil kouknu dneska, tak to rozhodne nekopiruju, ba naopak vidim na tech autech spoustu nedostatku, ktery bych udelal jinak a mnohem lepe... spis bych rekl, neuzavirej nejaky predcasny zavery, nevis jak to budu vypadat na konci, zatim vidis jen zaklad, az to bude hotovy a nebude se ti to libit, tak prosim kritizuj, ale ted vidis jen zacatek... k tomu videu z polska - nezlob se na me, ale pokud chces srovnavat muj projekt s tou italskou plechovkou v silenym tuzingu, tak se me to opravdu dotyka a urazi me to, protoze co ten borec s tim udelal to je katastrofa, do tuningu to ma daleko a tohle ze sve Preludy opravdu neudelam... rozhodne se nebojim, ze bych dopadl jako ten borec a nekdo si ze me delal srandu v televizi, chapu ze se ti muj styl tuningu asi nelibi, ale to neznamena to, ze budu delat to co se libi tobe, kazdopadne vybral si dost spatnej priklad pro srovnani s mou Preludkou...
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 21:58   Citovat  

plisa napsal:
je sice asi pravdou, že v zahraničí je tuning už trošku o něčem jinym, ale "mot" tady přeci stavý auto pro českej tuningcup a ruku na srdce, kdyby tam přijel s víceméně sériovou preludou, akorát na pěknejch kolech s černejma oknama a škodováckejma (omlouvám se všem JDMkařům, za tenhle výraz) blinkrama, tak se mu akorát tak vysmějou a pošlou ho domů... já bych třeba ten přední spojler volil taky jinej, ale nechci to soudit, než to bude hotový. pokud se hodí k celkovýmu pojetí auta a jako celek to bude vypadat dobře, tak proč ne a věřim tomu, že "mot" už má v hlavě představu, jak auto bude ve finále vypadat a nedělá to stylem pokus omyl. přiznávám, že už i u nás začíná podle mě trend spíše decentnějších úprav, jako je komplet zahlazení, vytažení lemů, lízátka popř. jen doupravovaný origo nárazníky, ale můj názor je, že tohle auto má na to, aby mělo úspěch. netroufám si odhadnout, jestli i u odborný poroty tuningcupu, protože o tuhle soutěž se nijak zvlášť nezajímám, ale u širší tuningový veřejnosti určitě... toť názor člověka, kterej má rád upravaný auta

Jinak "mote" držim palce a fandim ti, ať to dotáhneš do zdárnýho konce, věřim tomu, že to bude krasavice je to dobrý je dobrý si vyslechnout názory druhejch, ale je důležitý si jít svojí cestou. z rad a námitek ostatních můžeš tak akorát čerpat inspiraci a zamyslet se nad nima...

diky za poradnej prispevek do diskuze, to je aspon objektivni nazor OK presne tak az to bude hotovy tak sudte, jestli ano nebo ne Mrk a opravdu to nestavim stylem "pokus omyl" ale mam to promysleny do posledniho detailu uz nejakej ten rok, ale z duvodu financi to jde holt pomaleji nez bych si predstavoval...
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2010 , 23:11   Citovat  

Dave1984 napsal:
V Polsku tomu říkají Vieskij tuning, smějou se takovým autům, podívej se do Německa, Belgie, co tam zrovna jezdí za auta, to že na českém tuningcupu jezdí auta podobná jako stavíš to naznačuje, že jsme těch 10 let pozadu co se týče tuningu...často svět kopíruje tunery z USA, viz Fast@Furious, každý podle nich začal dávat ty spojlery jako máš ty, tři dupky světýlek, nálepek a podobně a podívej jak to tam dneska vypadá? už i F@F je zaměřeno na original parts!

wieski tuning v polandu, dokonce si z toho dělají srandu i v televizi, abys nedopadl stejně....

ty jsi opravdu hovado, tak za prvé:

podívej se na svoje auto a dej si ruku na srdce, jestli by se Ti náhodou ti tvoji blahoslavení poláci "nesmáli a nedělali si z Tebe srandu i v televizi"

a za druhé:

nechápu, proč tady musíš pořád do někoho rýt, co příspěvek, to humus, zamysli se nad sebou ...
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 0:00   Citovat  

Danny napsal:

podívej se na svoje auto a dej si ruku na srdce, jestli by se Ti náhodou ti tvoji blahoslavení poláci "nesmáli a nedělali si z Tebe srandu i v televizi"

Jestli máš na mysli to coupé, tak nárazníky a prahy mají čisté linie...auto je někde od Mnichova, čili upravené v německém stylu. Dave má v něčem pravdu...

Dle mého tyhle nárazníky jsou kopie Wings West del Sol. Osobně se mi Wings West hodně líbí...ale tyhle kopie trošku pokulhávají. Ten lip vepředu je uprostřed moc zalomený...toť můj názor. Jinak zadní nárazník s lipem do protipohybu zakulacujícího se nárazníku je good.
Prahy v rieger stylu jsou ok...hlavní je aby linie lipu předního nárazníku přecházela v linii prahu a ta pak na zadní lip.
Ale přijde mi, že je máš naopak....čili levý místo pravého. Hmm...chtělo by to skicu Chipa Foose Velmi šťastný
To křídlo je extrémní...dal bych ho tam pouze v karbonu.

Danny napsal:
a za druhé:

nechápu, proč tady musíš pořád do někoho rýt, co příspěvek, to humus, zamysli se nad sebou ...

asi ho neznáš... to by jinak nebyl Dave Mrk Ještě tu chybí Kamol. Velmi šťastný
   Návrat  
Dust07 je teď offline  Dust07
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 0:12   Citovat  

skritek napsal:
tak tady par fotek kdyz jsem delal vitaru 1,8 turbo

po zavareni se dokonale ocisti dratenym kartacem na rozbrusce a natre takovym nesmyslem co to ocisti a zaroven lehce pocinuje

ten nesmysl je topenářská cínovací pasta ktera se používá při vaření měděných trubek a dá se sehnat v každem voda-topení-plyn skladě za pár korun (kdyby někdo sháněl Úsměv)
   Návrat  
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 1:26   Citovat  

Danny napsal:

a za druhé:

dobře ty je to dobrý
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 2:32   Citovat  

Dave1984: chapu tve rozhorceni, ale kazdymu se libi neco jinyho. mi chvilkama pripada, jakobys mu chtel mermomoci vnutit svuj nazor a co nejvic pohanit to, co dela. Mota evidentne nazory zajimaji, jinak by to sem nedaval.... podelit se o nazor ano, ale prece mu nebudeme nutit ten svuj za kazdou cenu. Mne osobne se tenhle styl taky nelibi, a taky bych volila jiny naraznik. Ne proto, ze je to v mode na H-C, ale protoze se mi to vic libi. Ale kazdy mame jiny vkus a ve finale verim, ze se s tim Mot vyporada dobre. Rozhodne si nemyslim, ze je to jeden z tuzingaru, co si mysli ze jsou cool, kdyz si tam daji narazniky z reklamy v Tuning Magazinu =)

Takze Mote, good job a hodne stesti, at vsechno vychazi podle planu OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 3:58   Citovat  

mot napsal:

Dave1984: tak k tomu videu s Hondicema - libilo se mi tam asi tak kazdy desaty auto...

ano, schválně jsem dal tohle video, protože tohle je maximum humusu, neříkám, že tvé auto je na tom stejně, to bych si nedovolil, ale jako názorný příklad jsem chválně vytáhl největší bahno je to dobrý Rozhodně si auto stav podle svého, netlačím ti svůj názor, pro mě za mě si to postav jak chceš, jen jsem chtěl pomoct, je dobře, že si o tom dovedeme promluvit, o tom to je je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 4:04   Citovat  

Danny napsal:

a za druhé:

děkuji za to "hovado", jinak coupe bylo postaveno právě v té době, kdy tyhle nárazníky byly v "módě" a i tak šlo o značkový tuning, všechno bylo zapsáno ve velkým TP Cool Auto je přes rok prodané, takže bych se v Polské televizi vlastně chlubil cizím peřím meetallll

jinak já už nějakou tu dobu jezdím v něčem jiném, než v Honda šuk ale nebudu to tady zasírat obrázkami jiných automobilek, než je Honda tudy odkaz
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 4:22   Citovat  

mm mas predface e46 coupe mno,

volba spravna ae je to nejaka o vybavu orezana verze rekl bych takze to nejspis beres jako zarazeni k socialni skupine bmw ....

pro mota:
kamarade ja jsem od jiste doby velkej odpurce tuningu .... ten preni naraznik co mas na aute jsem tam BOHUZEL mel taky... ale musim rict
ze na fotkach kde ten naraznik neni videt ( prevazne zezadu a z boku to auto nevypada vubec zle ... jsem hodne zvedavej na vysledek tveho snazeni a drzim palce at se ti to povede podle predstav podle me to spatny neni ( a to jsem opravdu hlubokej zastance JDM ... ) Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 9:18   Citovat  

Dave1984 napsal:
děkuji za to "hovado", jinak coupe bylo postaveno právě v té době, kdy tyhle nárazníky byly v "módě" a i tak šlo o značkový tuning, všechno bylo zapsáno ve velkým TP Cool Auto je přes rok prodané, takže bych se v Polské televizi vlastně chlubil cizím peřím meetallll

jinak já už nějakou tu dobu jezdím v něčem jiném, než v Honda šuk ale nebudu to tady zasírat obrázkami jiných automobilek, než je Honda tudy odkaz

nemáš vůbec zač, a v tom BMW si Tě dokážu velice dobře představit ... nějak mi to všechno k sobě pasuje ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 9:28   Citovat  

Tady by bylo ještě vhodné řici, že kdo nezná MOTa osobně, řekne si, že je to humus a tuzing a kdoví co ještě ... Ale já za sebe můžu říct, že ač se mi pár částí teď taky nezdá, ve finále to bude vypadat velice dobře jako celek. A protože znám MOTa osobně, vím, že to bude precizní práce, a i tady na Honda-Clubu je velmi málo lidí, kteří strávili tolik hodin, dnů a měsíců v garáži u Honda aut.
   Návrat  
Luba je teď offline  Luba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 15:27   Citovat  

Danny napsal:
Tady by bylo ještě vhodné řici, že kdo nezná MOTa osobně, řekne si, že je to humus a tuzing a kdoví co ještě ... Ale já za sebe můžu říct, že ač se mi pár částí teď taky nezdá, ve finále to bude vypadat velice dobře jako celek. A protože znám MOTa osobně, vím, že to bude precizní práce, a i tady na Honda-Clubu je velmi málo lidí, kteří strávili tolik hodin, dnů a měsíců v garáži u Honda aut.

Tak tak, Danny, souhlas!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 18:48   Citovat  

Dust07 napsal:
ten nesmysl je topenářská cínovací pasta ktera se používá při vaření měděných trubek a dá se sehnat v každem voda-topení-plyn skladě za pár korun (kdyby někdo sháněl Úsměv)

pozor vzhledem k tomu ze jsem delal nekolik let topeni tak tu pastu mam doma a nejde to s ni asi jine chemicke slozeni musel jsem koupit primo na cinovani plechu a s tou to jde
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 20:30   Citovat  

jen tak dal sem zvedavej na vysledek Úsměv
   Návrat  
Dust07 je teď offline  Dust07
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 20:53   Citovat  

skritek napsal:
pozor vzhledem k tomu ze jsem delal nekolik let topeni tak tu pastu mam doma a nejde to s ni asi jine chemicke slozeni musel jsem koupit primo na cinovani plechu a s tou to jde

omlouvám se za chybnou iformaci a rád jsem se poučil... z obrázku to vypadalo stejně (taky jsem dělal topení ale cínování kastle už ne)... tu kterou jsi to cínoval jsi kupoval od Bernera ?
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 21:01   Citovat  

Lukas: vubec netusim co je "Wings West" slysim to poprve, tudiz to tezko muzu kopirovat, ale jestli si to myslis tak budiz Úsměv s prechody tech linii mezi narazniky a prahy je vzdy problem, prahy opacne nemam zadni naraznik navazuje na prah velice pekne, vpredu je to uz o poznani horsi, ale vybrat prahy, ktery by sedely jak na predni tak na zadni naraznik je docela problem (vyjma komplet bodykitu - ktery se mi nelibi) ale snazime se to navazat jak jen to pujde co nejplynuleji... a kridlo je extremni ale z karbonu je, jen je hafo zapraseny od toho brouseni, takze to mozna neni poznat...

myst: nazory me samozrejme zajimaji (jestli si z nich budu delat "tezkou hlavu", je uz vec druha...) hlavni duvod proc jsem to sem dal, je ten ze me osobne, se strasne moc libi, sledovat projekty tohoto typu, cili fotky auta, ktery se stavi nebo nejak predelavaji a nejlip kdyz jsou fotky uplne od zacatku az do konce a verim, ze je vice lidi, kteri se na dokumentaci takovychto projektu radi podivaji, tak proto jsem to sem dal, puvodni zamer byl, auto postavit pekne potaji, skovavat je pod plachtu a pak az bude hotovy je vsem predvest, ale rozmyslel jsem si to a podelim se s vama o aktualni prace, ktery budou probihat... jinak diky, doufam, ze bude vse vychazet jak planuju...

Dave1984: OK, ani jsem necekal, ze by kazdy rekl, ze se mu to libi, kazdej mame jinej vkus, ale ted je to v zarodku, takze az to bude hotovy a uplne ve finale, tak se ti to mozna bude krapet libit, zatim nevypada nic moc... ale uz se to pomalu rysuje; co bude asi vice tady na H-C lidi zajimat, tak je to ze tam je v planu, 2.2VTEC + turbo a pokud se to podari tak by tam mohlo byt neco mezi 300-350 ponikama, to bude pro hondare asi zajimavejsi nez mega plasty Úsměv ale jako zavodak to staveny neni, takze to bude mozna trochu nevyuzity vykon, ovsem na druhou stranu nemam rad auta tohoto typu s mega spoilery a kridly a pod kapotou vydechlou 1.4ku nebo 1.2HTP...

Newer: no me se ten naraznik zase libi zepredu a z boku z nej mam tak trochu strach, protoze proti originalu je strasne protahnutej dopredu a nevim jestli to ve vysledku nebude vypadat jako nejaky sedatko (hlavne kolem svetel) ale tohle se ukaze az na finalnim dolesteni a teprve po laku do cerny barvy, zatim jen plnic a pak stavba motoru...

skritek: tak sup sup, nahod odkaz nebo kontakt kde se to da koupit, protoze "Dust07" mi psal to stejny a myslel, jsem si taky, ze to na topenarsky trubky pujde pouzit, takze nejakej tip kde sehnat ten spravnej cin?
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.7.2010 , 21:48   Citovat  

tak varka fotek z dneska Úsměv

P1190001.JPG

P1190001.JPG, 154.81 kB

P1190002.JPG