Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 11

tak kolik jich potkáte za den ?
žádného
9%
 9%  [ 8 ]
jednoho
26%
 26%  [ 23 ]
dva
26%
 26%  [ 23 ]
tři a více
38%
 38%  [ 34 ]
Hlasovalo : 88
Celkem hlasů : 88

Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 18:26   Citovat  

PAKO napsal:
kdo ? tudy odkaz Bueee

Téma s tímto odkazem tu někdo dopoledne založil, proběhlo pár běžných reakcí jako vždy na tohle téma a pak najednou zmizelo, někdo ho smazal. Takže asi nějaká souvislost s H-C Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WrabCZak_ je teď offline  WrabCZak_
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 22:39   Citovat  

PAKO napsal:
kdo ? tudy odkaz Bueee

jestli se mi někdy připlete do cesty tak doufam že neuhnu rači sejmout srnu než se zabít...
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 11:26   Citovat  

WrabCZak_ napsal:
jestli se mi někdy připlete do cesty tak doufam že neuhnu rači sejmout srnu než se zabít...
taky jsem nad tím přemýšlel... raději jí sejmu, než abych to sám nacpal do stromu... Smutný Ale pokud jezdím v noci, tak počítám s tím, že nějaký to zvíře může vybehnout a platí to na 110%, když jedu v lese...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 11:29   Citovat  

WotanMitUns napsal:
taky jsem nad tím přemýšlel... raději jí sejmu, než abych to sám nacpal do stromu... Smutný Ale pokud jezdím v noci, tak počítám s tím, že nějaký to zvíře může vybehnout a platí to na 110%, když jedu v lese...
ještě že ten 3A RACING řve a když něco vidim vyběhnout či blejskat oči vedle silnice tak aj zatroubim.
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 11:39   Citovat  

sablos napsal:
ještě že ten 3A RACING řve a když něco vidim vyběhnout či blejskat oči vedle silnice tak aj zatroubim.
To je pravda, někdy mi připadalo, že je vylekal ten výfuk a raději tu srážku vzdaly Velmi šťastný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 11:45   Citovat  

sablos napsal:
jo zatroubit, to zvire spis splasis a pak je nevypocitatelny jeho chovani
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 13:47   Citovat  

Brnďa napsal:
jo zatroubit, to zvire spis splasis a pak je nevypocitatelny jeho chovani
dělám to pokaždý a zatim je to donutilo k tomu přidat a zdrhnout nebo vyšlápnu spojku a pochlubim se omezovačem Velmi šťastný
   Návrat  
zmysel09 je teď offline  zmysel09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 14:50   Citovat  

Roverman napsal:
V pondělí jsem potkal super závodníka na slovensku VTEC
Silnice z Perneka do Pezinku, naprosto libová klikatice s pěkným povrchem přes malé karpaty. jezdí se tu hodně vrchy.
V celém úseku cca 12km je plná čára, 70tka a nebezpečné zatáčky. přede mnou nakladák, a asi 2 auta. Náhle se přiřítí frajírek s Nissanem 350Z a nechutně se lepí a jede prakticky po čáře. Před náma ostrá pravá a já si nechávám odstup vždy aspon 10m, týpka stále sleduju :hehe:, pak kouknu na chvilku zase před sebe abych brzdící auta netrefil žejo, no a náhle frajírek vedle mně a natlačil to přede mně, no tak jsem mu zatroubil že tohle se nedělá ikdyby měl ferrari,a on normálně zabrzdil a už snad chtěl i vystoupit a řval na mně naštvanej, no rozjel se a přes plnou do zatáčky kam neviděl předjel tu kolonu aut. Jak ten mně vytočil...
Jako ta silnice je nádherná a večer se musí jet fakt dobře, není tam ani takovej provoz. Ale tohle se přece nedělá to mi hlava nebere

tak kamo ja tu byvam pobliz a jezdimt tade do blavy.. je to fakt super trat:) a teho chlapca na tej 350 ke poznam respektive vim kdo to je.. je to tayk jeden zbohatlik co si moze dovolit secko a pred cinzakem ma vyhradene parkovaci misto.. ja s tez tak minule jeden a ten ... jel v zatacce v mojem pruhu no kebych isle rychlejsc a on sa neuhel, tak mne to bude jedno ze mam civica na sracky ale ta jeho nabliskana 350by si to odnesla:D jezdi fakt jak prase, ale budiz keby aspon ten ... jel ve vlastnem pruhu aspon vtej zatacke kam nevidi.. asi to je nejaka nova adrenalinova zabava:) nevypravam ze sem vzivote neurobil blbost, ale aby ju nekdo robil kazdy druhy den a poznali ho uz aj v cesku:DVelmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 15:19   Citovat  

WrabCZak_ napsal:

To muzes skutecne jenom doufat. Strhnout rizeni je totiz uplne normalni reflex, kdyz ti neco- nekdo skoci do cesty. Proc jinak si myslis ze lidi uhnou srne a narvou to celne do stromu? Tezko proto, ze by jim v tom zlomku vteriny stacilo probehnout hlavou "chudak srnka, treba se mi podari ji zachranit zivot tim ze ji nekam uhnu". Podobnych "hloupych" reflexu ma clovek vic a nektere se daji cilenym treninkem omezit, ale ver mi ze stejne nikdy nevis co v ten kratky okamzik udelas.
   Návrat  
WrabCZak_ je teď offline  WrabCZak_
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 17:32   Citovat  

Bully napsal:
To muzes skutecne jenom doufat. Strhnout rizeni je totiz uplne normalni reflex, kdyz ti neco- nekdo skoci do cesty. Proc jinak si myslis ze lidi uhnou srne a narvou to celne do stromu? Tezko proto, ze by jim v tom zlomku vteriny stacilo probehnout hlavou "chudak srnka, treba se mi podari ji zachranit zivot tim ze ji nekam uhnu". Podobnych "hloupych" reflexu ma clovek vic a nektere se daji cilenym treninkem omezit, ale ver mi ze stejne nikdy nevis co v ten kratky okamzik udelas.

jo jo souhlas Úsměv často myslim na různý krizovky a řikam si jak bych se zachoval no a když něco takovýho přijde stejnak to uděláš večinou jinak než bys chtěl Úsměv
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 16:14   Citovat  

Se urodilo..Soused stál zaparkovanej na krajnici,kola lemovala obrubník,zbytek auta u plotu..Jel 18ti letej závodník s feldou,proti auto,tak už to nedobrzdil..Jezděj tu z kopečka běžně 80 v obci a holt je to ulice jen taktak na 2 auta..Měl s sebou ještě jednoho a dvě kykyny,naštěstí nikdo ani škrábanec.Golf stál původně na růžovym křížku,30cm před kapotou je plynovej pomníček,mohlo být veselo Tak to valím bulvy Smůla největší,že felda je táty,kterej je na dovolený a neví o tom,že si jí kluk půjčil a zbořenej 4WS golf je jeho učitele,u kterýho neodmaturoval a bude dělat v září reparát HaHaaa

golf1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
golf1.jpg, 141.17 kB

golf2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
golf2.jpg, 237.41 kB
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 16:18   Citovat  

spoon napsal:
Se urodilo..Soused stál zaparkovanej na krajnici,kola lemovala obrubník,zbytek auta u plotu..Jel 18ti letej závodník s feldou,proti auto,tak už to nedobrzdil..Jezděj tu z kopečka běžně 80 v obci a holt je to ulice jen taktak na 2 auta..Měl s sebou ještě jednoho a dvě kykyny,naštěstí nikdo ani škrábanec.Golf stál původně na růžovym křížku,30cm před kapotou je plynovej pomníček,mohlo být veselo Tak to valím bulvy Smůla největší,že felda je táty,kterej je na dovolený a neví o tom,že si jí kluk půjčil a zbořenej 4WS golf je jeho učitele,u kterýho neodmaturoval a bude dělat v září reparát HaHaaa

ta poslední věta mně rozsekává Velmi šťastný pry 4ws golf Velmi šťastný borec má docela smůlu no, vidím to na maturu s těží v lednu pořádnej výtlem
   Návrat  
Jurdy je teď offline  Jurdy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 16:21   Citovat  

halvne ze se nikomu nic nestalo ale jinak se musim pořádnej výtlem borec ma asi 2 problemy v 1
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 16:24   Citovat  

Jj,když jsou to jen plechy,tak to spraví pár facek,pojišťovna a zbytku se my můžem smát,jemu to snad aspon dá nějaký ponaučení kouř
V těch samejch místech,před pár lety,dokázal střelec dostat felicii na střechu a jet po ní až k těm spodním plotům je to dobrý Vylitej jak taška a bez škrábance Velmi šťastný
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 16:31   Citovat  

spoon napsal:

No to snad ne ! pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 17:30   Citovat  

pritom to tam vypada pomerne dostatecne siroky... njn, zavodnik. asi hold neodmaturuje, tak coz...
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 17:42   Citovat  

Bitkar napsal:
pritom to tam vypada pomerne dostatecne siroky... njn, zavodnik. asi hold neodmaturuje, tak coz...

Zrovna jsem podle těch stop koukal, že by se tam vešly 2 auta i s tím golfem a velkou rezervou, pokud ten nahoru nejel 1m od kraje
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 18:25   Citovat  

spoon: Ty woe tak to měl fakt pech Velmi šťastný . Holt nemá jezdit jako čuník tam kde se to nedá.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 18:52   Citovat  

Pablo napsal:
Zrovna jsem podle těch stop koukal, že by se tam vešly 2 auta i s tím golfem a velkou rezervou, pokud ten nahoru nejel 1m od kraje

To jo,ale když podle nich koukneš kudy jel,na svý půlce se evidentně nedržel..
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 19:49   Citovat  

spoon napsal:

Hele to je Sněžnická Velmi šťastný Bych toho týpka asi zabil Smutný Ale je fakt, že to tam sakra svádí a už sám jsem tam jel kolikrát těch 80km/h Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 19:52   Citovat  

Bitkar napsal:

To jenom vypadá, ale 2 auta mají opravdu problém se tam vyhnout, ve většině případů musí vždy jeden zastavit Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 20:26   Citovat  

rotker napsal:
Hele to je Sněžnická Velmi šťastný Bych toho týpka asi zabil Smutný Ale je fakt, že to tam sakra svádí a už sám jsem tam jel kolikrát těch 80km/h Ble

Když už,tak VTEC nahoru,to se líp brzdí Velmi šťastný
Ten nad náma v neděli šteloval fzr,v noci to pak testoval a tahal všechno poctivě až do bezvědomí,takže u vodárny musel mít hodně přes dvě kila meetallll muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 20:30   Citovat  

Tak to koukám! slušnej magor, ale je fakt, když něco poštěluju na autě nebo něco podobného, tak to pak jdu hned projet na Sněžník, tam to dycky dostane pořádnej kouřkouř HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 20:47   Citovat  

V podvečer je Sněžník parádní testovací dráha,za tmy už je tam moc vysoký zmatenej

Jinak k tématu..Dneska jsem potkal dva kovaný závodníky Velmi šťastný
Jeden s novym superbem jel přede mnou pohodově kilčo..ale když předjížděl,najednou srovnal rychlost s předjížděným a zasunul se před něj tak 2m..Takže já se už neprotáh a musel čekat za další obec,kterou on projížděl vždycky nad 50..To by ještě šlo,ale na kruháči v Poděbradech zjistil,že zvolil špatnej výjezd,zastavil,dal všechny 4 a začal couvat zpátky do kruháče a mě chtěl hrnout taky,to už jsem řval Velmi šťastný
A odpo z Jestřebí na Lípu jsem začal předjíždět kamion,před kterym jel cca padesátník v otevřenym boxteru,ten začal předjíždět fáčko co měl před sebou a to jsem se rozhod vzít taky.Když mě uviděl v zrcátku šlápnul boxteru na krk,celou rovinku k lesu nepovolil(přestupek Hihi ) a nenechal mě předjet.Visel jsem mu na boku,řvalo mu to jak píchlá svině,ale byli jsme furt nastejno..Do lesa jsem ubral a šel za něj.V Zahrádkách jsem využil jeho neznalosti terénu nebo malých varlat,na výjezdu jsem vykouk s připravenou dvojkou a VTEC ,3 VTEC a jakej byl Je to tam.
Dojel mě v Lípě na semaforech,stál vedle mě,mával,tak jsem stáhnul okno,pán poudá:"Co v tom je?" Tak mu říkám:"2,4,to víte,od holčičího auta nemůžete čekat zázraky.",zelená a jel jsem si po svym.Doufám,že jsem mu trošku zkazil den Velmi šťastný
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 21:27   Citovat  

Huste dobre pan Lzice se zadkem misto usmevu kouř OK
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 21:29   Citovat  

Wayne napsal:
Huste dobre pan Lzice se zadkem misto usmevu kouř OK

pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 22:33   Citovat  

spoon, to je pirat :D kua boxter, jsi to celkem vystih.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 22:37   Citovat  

spoon napsal:
Když mě uviděl v zrcátku šlápnul .... na krk,celou rovinku k lesu nepovolil(přestupek Hihi ) a nenechal mě předjet..

Piráte Velmi šťastný

k tématu: s oblibou přidávají při předjíždění TDIčkaři, zřejmě nějakej novodobej sport, když sepne VTEC a mizím jim z dohledu, tak se na to v 99% vykašlou a zase brzděj provoz, co to má za smysl nechápu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 22:39   Citovat  

area07 napsal:
Piráte :D

k tématu: s oblibou přidávají při předjíždění TDIčkaři, zřejmě nějakej novodobej sport, když sepne :vtec: a mizím jim z dohledu, tak se na to v 99% vykašlou a zase brzděj provoz, co to má za smysl nechápu...

jo za to bych vrazdil, jesteze oni musej preradit zatimco me sepne vtec.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 22:51   Citovat  

Teď jsem na to koukal a může to mít i jen 150kW,takže soupeř určitě,vítěz ne zcela jistě,podle toho kdo bude větší psycho Velmi šťastný
Přesně tak,vždycky na rozjezdu pozoruju jak se jim potopí předek,tudíž přeřazujou a já mám otáčkoměr v půlce,to je parádní pocit Je to tam.
Tohle je i jedinej způsob jak udělám otce s O2 212PS..Na rozjezd ne,pže mu to fouká,ale když už jedem,jsme vyrovnaný a s každym přeřazením kousek ztratí..Kloboukář Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"závodníci" na silnicích
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina