Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Barva-rada?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 11:13  Naposledy upravil Hory88 dne 12.8.2010 , 15:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Chtěl bych znát vaše názory na tyhle 3 barvy ve spreji, tedy ke kterýmu by jste se přiklonili vy:

tudy odkaz

tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 11:49   Citovat  

s posledníma dvěma mám zkušenost:
-ten druhý sice odolává teplotám, ale je polomatný, tudíž to nechávalo po olejovém stékanci šmouhu..chce to kvalitně vypéct teplotou. Na obalu píšou vytvrdit při 220 stupních, tak jeď chvíli bez vody v chladiči a je to HaHaaa takže u motoru auta těžko proveditelné, spíš žebrování na válci motorky (jako na etiketě)
-ta černá silikonová je matná úplně, je hodně acetonová (vodnatá) takže to chce hodně tenkých vrstev a je to opravdu spíš na grily a kotle než motor, protože nemá tu horní "uzavírací" lesklou vrstvičku odolnou proti oleji, benzínu.

Slyšel jsem že někdo jednoduše nastříká blok syntetikou (nebo akrylátem, teď nevím) a je to, barva vydrží a je tam lesk za zlomek peněz.

Abych aji něco poradil, zatím používám tuto barvu ve stříbrné hliníkové tudy odkaz
Mám ji na motoru cca 1000km, leskne se (nutný hladký podklad) a oleji to zdá se odolává, ale ta cena neni žádná hitparáda tak příště okusime levné stříkání syntetikou, pokud se tu někdo neozve, že se mu to loupalo
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 12:46   Citovat  

Streetkid napsal:
s posledníma dvěma mám zkušenost:
-ten druhý sice odolává teplotám, ale je polomatný, tudíž to nechávalo po olejovém stékanci šmouhu..chce to kvalitně vypéct teplotou. Na obalu píšou vytvrdit při 220 stupních, tak jeď chvíli bez vody v chladiči a je to HaHaaa takže u motoru auta těžko proveditelné, spíš žebrování na válci motorky (jako na etiketě)
-ta černá silikonová je matná úplně, je hodně acetonová (vodnatá) takže to chce hodně tenkých vrstev a je to opravdu spíš na grily a kotle než motor, protože nemá tu horní "uzavírací" lesklou vrstvičku odolnou proti oleji, benzínu.

Slyšel jsem že někdo jednoduše nastříká blok syntetikou (nebo akrylátem, teď nevím) a je to, barva vydrží a je tam lesk za zlomek peněz.

Abych aji něco poradil, zatím používám tuto barvu ve stříbrné hliníkové tudy odkaz
Mám ji na motoru cca 1000km, leskne se (nutný hladký podklad) a oleji to zdá se odolává, ale ta cena neni žádná hitparáda tak příště okusime levné stříkání syntetikou, pokud se tu někdo neozve, že se mu to loupalo

ten první odkaz a to, co máš ty je to stejné akorát novější obal. Jak bylo řečeno, pouříj 1. nebo 2. odkaz, silikonavoá vypalovačka neodolává ropným produktům.
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 13:04   Citovat  

používám obyč.barvu na kov,je černá lesklá měl jsem to na mynulém motoru a v poho,ted jsem stím stříkal i nový a v pohodě,blok motoru i převodovku,cca cena 200kč

DSC03550.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC03550.JPG, 170.92 kB
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 13:07   Citovat  

222 napsal:
používám obyč.barvu na kov,je černá lesklá měl jsem to na mynulém motoru a v poho,ted jsem stím stříkal i nový a v pohodě,blok motoru i převodovku,cca cena 200kč

120-150st vydrží skoro každá barva ale na motoru se nejspíš časem popraská a sloupe.
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 14:49   Citovat  

alien44 napsal:
120-150st vydrží skoro každá barva ale na motoru se nejspíš časem popraská a sloupe.

nepraskala ani se neloupala a to jsem to každý rok vystříkával vapkou,občas je potřeba max něco dostříknout když to škrábneš a tak,jinak super Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 20:48   Citovat  

OuKej, dik všem za rady a zkušenosti. Při výběru budu vycházet z vašich zkušeností a snad to dobře dopadne je to dobrý
   Návrat  
joplou je teď offline  joplou
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 21:00   Citovat  

ja sem strikal blok polyuretanovou barvou 2slozkovou a je tam uz druhej rok a drzi. jo a je to na autokrosove bugyne cili motor je furt spinavej a pokazdem zavodu se musi umyt wapkou, a drzi.tot ma zkusenost
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 21:22   Citovat  

jinak možnost je taky sprej na brzdy, dá se koupit za dvě kila a lesklý je, takže rozumná cenová varianta
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 13:24   Citovat  

Tak nakonec z toho výběru co byl na netu v prodejně chyběl přesně ten, co jsem chtěl vzít, takže nakoce jsem vzal tohle. Jen mám ještě dotaz na váš názor, pokud není nikde na spreji psaný, že se to musí nechat zapéct, měl bych to udělat? Dalíš věco co mě trochu zarazila že je jen do 150 stupňů, ale prodavač říkal že by to mělo být v cajku, když je to sprej přímo na motory. Já to chci zatím dávat jen na kryt od svodů, tak to vydrží, ne? Úsměv

P1030945.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1030945.JPG, 3 MB
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 13:37   Citovat  

Hory88 napsal:
Tak nakonec z toho výběru co byl na netu v prodejně chyběl přesně ten, co jsem chtěl vzít, takže nakoce jsem vzal tohle. Jen mám ještě dotaz na váš názor, pokud není nikde na spreji psaný, že se to musí nechat zapéct, měl bych to udělat? Dalíš věco co mě trochu zarazila že je jen do 150 stupňů, ale prodavač říkal že by to mělo být v cajku, když je to sprej přímo na motory. Já to chci zatím dávat jen na kryt od svodů, tak to vydrží, ne? Úsměv

hmm , já sem dával na kryt od zvodú barvu na brzdiče do 250 stupňú a jen se zní tak zakouřilo , takže sem to musel sundat, jinak bych asi vyhořel. Na víčko ventilú by to možná šlo, ale u zvodú je mnohem větší teplo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 13:44   Citovat  

Scotty33 napsal:
hmm , já sem dával na kryt od zvodú barvu na brzdiče do 250 stupňú a jen se zní tak zakouřilo , takže sem to musel sundat, jinak bych asi vyhořel. Na víčko ventilú by to možná šlo, ale u zvodú je mnohem větší teplo.

a dopr.. tak to jsi mě tedy nepotěšil Smutný ...jsem asi udělal kauf mého života, teď nevim jestli to vůbec zkoušet na to šplouchat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 15:03   Citovat  

Mám aktuální dotaz opět hodný mé hlouposti Velmi šťastný ...když potřebuju vytvrdit barvu, je jedno za jakou dobu se to udělá po jejím nástřiku? Právě jsem totiž dolakoval a zjistil, že do pece se dostanu až zítra ráno Se stydím ...tak jestli to nějak extra vadí.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Barva-rada?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina