Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 333
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 9:37   Citovat  

Ano je to on,ja ho mam tiez v airboxe. Úsměv K&N 33-2124

Jauda napsal:
Jo taky mě to s tím dlouhým sáním bavilo a ještě občas baví, hlavně v tunelech.. Velmi šťastný ale teď si říkám, že to musí vypadat trochu směšně, když auto, který nijak extra nejede, vydává takovej randál.. prostě jako tuningová kára.. ale přitom třeba zrychlení je mizerný.. tak to je důvod, proč ho vracím do více méně seriového stavu no..
a ty máš BMC jen vložku do origo airboxu?
Střelec: a můžeš mi prosím říct kdyžtak číslo toho filtru? Našel jsem 33-2124, ale nejsem si úplně jistej, jestli je to on..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 9:39   Citovat  

Ja mam vybavu LS a subwofer a zosik BOSE som si tam domontoval.Ty mas LSsko?

Robbie napsal:
ja si rikam prave ze tam je to super misto a vypada to i dobre mezi tema dvema reprakama...
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 10:48   Citovat  

Jauda napsal:
Jo taky mě to s tím dlouhým sáním bavilo a ještě občas baví, hlavně v tunelech.. Velmi šťastný ale teď si říkám, že to musí vypadat trochu směšně, když auto, který nijak extra nejede, vydává takovej randál.. prostě jako tuningová kára.. ale přitom třeba zrychlení je mizerný.. tak to je důvod, proč ho vracím do více méně seriového stavu no..
a ty máš BMC jen vložku do origo airboxu?
Střelec: a můžeš mi prosím říct kdyžtak číslo toho filtru? Našel jsem 33-2124, ale nejsem si úplně jistej, jestli je to on..

Nene já mám konus a pokud vyloženě nestojíš na neutrálu a nedáš tomu kotel tak při běžném zrychlování to opravdu nikterak velký kravál nedělá..jezdím často Praha-Karviná a je to fatk v pohodě, je možné že to to dělá to dlouhé sání..já mám klasiku ke světlu. Ale vezl jsem se v Type-R od Kandika a ten měl dlouhé sání a to dunění bylo fakt k nevydržení.. Smutný
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 11:23   Citovat  

A můžeš prosím hodit fotku, jak to máš udělaný? Jsem si právě říkal, že bych dal konus na origo trubku jen co je právě k tomu světlu a dolů dal normálně ten rezonátor origo.. ale nevím, jestli tam ten konus dám, tak mě to zajímá..
   Návrat  
eric je teď offline  eric
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 14:25   Citovat  

to auto má 3 velký přednosti - podvozek, ticho, prostor ... tak proč mu jednu odebírat ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 14:45   Citovat  

eric napsal:
to auto má 3 velký přednosti - podvozek, ticho, prostor ... tak proč mu jednu odebírat ?

Ohledne toho ticha, ja ticho v aute mam taky, a to tam mam sání, a ladenej koncovej tlumic.Ve vyfuku mam teda silencer ktery mam otevreny na pul, a sani slysim az to prejde pres cca 3800, a kdyz radim ve trech tak neni slyset temer nic...samozrejme ze se nemuzu srovnat s tema co maji serii. Jednou se mi stalo jeste pred tema "upravama", ze jsem nevedel jestli mam vubec nastartovano, jak to bylo tichy... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:42   Citovat  

Jauda napsal:
A můžeš prosím hodit fotku, jak to máš udělaný? Jsem si právě říkal, že bych dal konus na origo trubku jen co je právě k tomu světlu a dolů dal normálně ten rezonátor origo.. ale nevím, jestli tam ten konus dám, tak mě to zajímá..

Není to nic co by se dávalo na showcar ale svůj účel to splnilo a funguje to na 100% Úsměv
Tím bych chtěl poděkovat DejvoviEG9 za je šikovné ručičky. OK

DSCF1357.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF1357.JPG, 1.78 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:45   Citovat  

Jauda napsal:

A konus tam dáš neboj, jen je třeba dobře vypočítat úhly pokud budeš dělát přívod k mainfoldu...jinak BMC mám stále ještě na prodej. HaHaaa
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 15:58   Citovat  

eric napsal:

zrovna tím prostorem si nejsem jistej. Cejtím se za volantem trochu stísněně (hlavně nohy), sedačku bych dal ještě níž a posunul dál, ale už to nejde. Za mě si nikdo pohodlně nesedne, pokud nemá 160cm. Měřím teda 189cm, menší lidi asi problém mít nebudou ale už mi i pár kámošu řeklo, že to auto vypadá z venku prostornější, než je doopravdy. Vzadu místo tragédie, když jsem si tam zkoušel sednout, tak jsem hlavou skoro ve střeše. V tomhle mi předchozí generace přišla lepší. Asi je moje vnímání taky ovlivněné tím, že jsem 2 roky měl Omegu, což je přece jen trochu jiná liga co se prostoru týče Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 22:04   Citovat  

Střelec napsal:
zrovna tím prostorem si nejsem jistej. Cejtím se za volantem trochu stísněně (hlavně nohy), sedačku bych dal ještě níž a posunul dál, ale už to nejde. Za mě si nikdo pohodlně nesedne, pokud nemá 160cm. Měřím teda 189cm, menší lidi asi problém mít nebudou ale už mi i pár kámošu řeklo, že to auto vypadá z venku prostornější, než je doopravdy. Vzadu místo tragédie, když jsem si tam zkoušel sednout, tak jsem hlavou skoro ve střeše. V tomhle mi předchozí generace přišla lepší. Asi je moje vnímání taky ovlivněné tím, že jsem 2 roky měl Omegu, což je přece jen trochu jiná liga co se prostoru týče Úsměv

Lol tak já mám úplně jiný pocit a větší auto bych určitě nechtěl Je to tam.
   Návrat  
eric je teď offline  eric
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2010 , 15:42   Citovat  

Střelec napsal:

měřím 173 a měl sem C6G 3dv, vzadu nesedám, tož asi tak Mr. Green
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 9:14   Citovat  

Jauda napsal:

Ja to mám podobně,spíše stejně Úsměv
Jinak jsem tě na letišti na Honday nějak ztratil.Chtěli jsme se konečně projet a zase nic.No až budeš mít cestu někdy z Prahy na Olmik klidně písni a sejdeme se někde po cestě.

DSC01107.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC01107.JPG, 252.31 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 12:14   Citovat  

Nezařívá se ti ta trubka trochu Velmi šťastný
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 17:19   Citovat  

borci. jakou cenu muze mit ta moje plecka s tim vsim co na ni je - viz garaz. technicky naprosto ok a nepotrebuje vubec nic. mensi kosmeticke vady laku z dalnic a sikovnych spoluobcanu. jen orientace abych vedel jestli neco resit nebo se na to vykaslat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2010 , 23:38   Citovat  

krtekm: ja bych zacal kolem 100...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 12:28   Citovat  

Robik napsal:
Nezařívá se ti ta trubka trochu Velmi šťastný

Ani trochu,přívod studeného od spodu krkem a hlavně z tohoto sporták nikdy neuděláme Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 12:30   Citovat  

krtekm napsal:
borci. jakou cenu muze mit ta moje plecka s tim vsim co na ni je - viz garaz. technicky naprosto ok a nepotrebuje vubec nic. mensi kosmeticke vady laku z dalnic a sikovnych spoluobcanu. jen orientace abych vedel jestli neco resit nebo se na to vykaslat.

Taky dost bude záležet na těch najetých km,pokud to máš v servisce ok,pokud ne bude to horší.
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 12:53   Citovat  

přemýšlím o koupi Accordu 6G v příštím roce...řekněte mi nějaký klady a zápory, na co si dát pozor, čeho se vyvaovat, na co se těšit Úsměv teď mám Civic 6G D14A4, jen prostě budu potřebovat větší auto a 5 dveří Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 13:28   Citovat  

crushot napsal:
přemýšlím o koupi Accordu 6G v příštím roce...řekněte mi nějaký klady a zápory, na co si dát pozor, čeho se vyvaovat, na co se těšit Úsměv teď mám Civic 6G D14A4, jen prostě budu potřebovat větší auto a 5 dveří Úsměv

Pohodlne, spolehlive, velke, pekne= klady, spotreba a slabsi motory(ale vzhledem ke konkurenci, porad dostacujici,ale neni to zadny zavodak)=zapory plus jeste oproti civicu drazsi nahradni dily...
Ale ostatni ti k tomu jeste neco urcite dodaji...ja si kupovat ted 6Gcko tak jedine Type-R dnes jsou ceny uplne nekde jinde oproti roku a pul zpatky co jsem to porizoval ja...
Takze asi tak...dulezity je co od toho auta vlastne cekas...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 16:19   Citovat  

a rozdíl mezi karoseriemi CH7 (CH6) - CG8 (CG9)? Úsměv co jsem vyčetl, tak vždycky jedna je 2,0 a druhá 1,8, ale rozdíl karoserií? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 16:50   Citovat  

needs napsal:
Ani trochu,přívod studeného od spodu krkem a hlavně z tohoto sporták nikdy neuděláme Úsměv

Od spodu to je studené to jo ale pak se ti to ohřeje přes tu teplou trubku co máš ke klapce..ale je pravda že to na sprinty není tak to je asi jedno..já to raději zaizoloval at má studný vzduch kerý tam patří Úsměv
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 17:53   Citovat  

Robik napsal:
Od spodu to je studené to jo ale pak se ti to ohřeje přes tu teplou trubku co máš ke klapce..ale je pravda že to na sprinty není tak to je asi jedno..já to raději zaizoloval at má studný vzduch kerý tam patří Úsměv

u normálního auta na běžný jezdění bych radši volal něco pro oko i když ta "tvoje" izolace by šla určitě udělat taky nějak, aby vypadala...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 18:40   Citovat  

Já si myslím že stejně je lepší funkčnost než vzhled (co se týče motoru) ale já to dělal hlavně kvůli zvuku protože jak tu už bylo řečeno, to auto je až nepřirozeně tiché i po vytočení.
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 19:48   Citovat  

crushot napsal:
a rozdíl mezi karoseriemi CH7 (CH6) - CG8 (CG9)? Úsměv co jsem vyčetl, tak vždycky jedna je 2,0 a druhá 1,8, ale rozdíl karoserií? Úsměv

motorizace 1,8 a 2,0 se delaly jak v Sedanu i Hatchbacku.

odtud tedy oznaceni:
CG8 - sedan 1,8
CG9 - sedan 2,0
CH6 - Hatchback 1,8
CH7 - hatchback 2,0

rozdil mezi sedanem zacina az na zadnich dverich (hatchback ma jine ramy oken - spodek dveri je stejny) o rozdilu patch dveri, zadnich sedacek a kufru tu psat asi nemusim HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 20:22   Citovat  

Luky napsal:
motorizace 1,8 a 2,0 se delaly jak v Sedanu i Hatchbacku.

odtud tedy oznaceni:
CG8 - sedan 1,8
CG9 - sedan 2,0
CH6 - Hatchback 1,8
CH7 - hatchback 2,0

rozdil mezi sedanem zacina az na zadnich dverich (hatchback ma jine ramy oken - spodek dveri je stejny) o rozdilu patch dveri, zadnich sedacek a kufru tu psat asi nemusim HaHaaa

to jako že se u jednoho otvírá jen kufr a u druhýho i se zadním oknem? chápu to tak správně? Úsměv
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 20:54   Citovat  

crushot napsal:
to jako že se u jednoho otvírá jen kufr a u druhýho i se zadním oknem? chápu to tak správně? Úsměv

o jeje... wokurka Tak to valím bulvy to je snad jasny sedan jen kufr, hatchback i s oknem Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 22:46   Citovat  

Tak jsem dnes absolvoval cestu Olo-Pha opět s origo airboxem a asi to tak nechám.. fajn klídek i ve 180ti.. a sání bude tudíž na prodej - fujita z USA s nepůvodním filtrem.. foto hodím, až bude přeleštěný, jinak viz Moje honda..
btw kolik může stát nová kapota?
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 22:55   Citovat  

Jauda napsal:
Tak jsem dnes absolvoval cestu Olo-Pha opět s origo airboxem a asi to tak nechám.. fajn klídek i ve 180ti.. a sání bude tudíž na prodej - fujita z USA s nepůvodním filtrem.. foto hodím, až bude přeleštěný, jinak viz Moje honda..
btw kolik může stát nová kapota?

co by jsi za to chtel ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 22:58   Citovat  

Robik napsal:

Motor je celkem slušně daleko od sání,ve srovnání s jinými takže ta trubka se nějak extrémně nezahřívá,většina origo sání je z nerez trubky viz třeba jauda.Pokud bych měl ale trubku přímo v těsnosti motoru,určitě by izolace bodla.A jak psal 665+1 vzhledově lepší,i když auto nevystavuju tak je to vlastně jedno Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2010 , 23:06   Citovat  

osiris napsal:
co by jsi za to chtel ?

Ještě moc nevím, uvidím, jak se podaří vyleštit, navíc je teď až do konce srpna na moravě.. předběžně cca 2-3 tisíce.. ještě ale musím vyřešit pár věcí - např jsem zatím využil hadičku, co k tomu byla, takže musím si do auta sehnat nějakou náhradu.. ale jinak upozorňuju, že moc na accorda nepasuje, resp. je tam dost na knap..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina