Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MJ Auto
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 16:49   Citovat  

Posledni dobou mi prichazi v objednavce cim dal, tim mene veci... Tak to valím bulvy

Tak pred rokem, kdyz jsem u nich delal asi 3 objednavky, tak bylo doruceno vse, co jsme objednal a vcas.
Loni v zari mi neprisla jedna polozka, ale nebyl jsem si jisty jestli jsem ji vubec objednaval, pak jsem nemel cas, tak jsem to jednoduse neresil. (v mailu napsana byla)
Minuly tyden jsem objednal 7 veci a prisli mi jen 3 a jeste o den pozdeji... Nikdo neposlal email, nikdo nevolal, aby mi sdelil, ze to neni kompletni a kdyz jsem tam zavolal, kde mam zbytek, tak mi bylo receno, ze u dvou polozek mam jeden vykricnik a u jedne polozky 2 vykricniky, a ze tato polozka nejde objednat ani nahradit. Asi po ctvrt hodine telefonovani, se preci jen nejaka nahrada nasla a zbytek by bude "pry" doposlan...

Uvidime za dva dny, az ten zbytek prijde spolu s objednavkou dalsich dilu... HaHaaa

Jake s nima mate zkusenosti Vy?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zdenaacco je teď offline  zdenaacco
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 17:56   Citovat  

Mám opačnou zkušenost.Objednal jsem přední tlumiče kayaba a došli mi všechny 4.Tak jsem se na ně těšil a musel jsem ty 4 vrátit dopravci a asi za 3 dny mi to přišlo znova,ale konečně jen předky.

Většinu dílů kupuju u Idaha na dicompracingu,nebo v intercarsu.
   Návrat  
DigX je teď offline  DigX
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 18:16   Citovat  

Já mám kladné zkušenosti, objednávám od nich již tři roky, ať už na hondu nebo na jiné značky. Posílám vždy e-mail a pokaždé mi pošlou potvrzení objednávky s dnem expedice. Zatím vše došlo vždy podle objednávky a v daný termín. Podotýkám, že nenakupuji za nějaké horentní sumy. Spíše to co je zrovna potřeba je to dobrý
Dvakrát se mi stalo, že jsem potřeboval zboží vyměnit a s tím taky nebyl nejmenší problém.

Je to asi případ od případu Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 18:20   Citovat  

ja mel s mj auto ty nejlepsi zkusenosti. pomohli mi ve vsem a vsechno sehnali. ceny nebyli uplne nejlespi ale za ten servis kolem toho to za to satlo. jenze pak, kdyz prijali jednoho mladyho kolika to zacalo jit t kopce. mozna se pak personal menil i dal. nevim. skutecnosti zustava, ze pokud si nedate poradnyho majzla co vam davaji do ruky tak z nejvetsi pravdepodobnosti si odnesete neco co ste nechteli. fakt otres. kdyz mluvite s tim korenem co tam je od zacatku (mozna majitel nevim) tak v poho. ale zbytek stoji podle me za velky :mravenec:. at se na me nikdo nezlobi ale ty zkusenosti mam proste takovy. kazda objednavka od urcite doby byla spatne vyrizena a musel jsem to preobjednavat a jet si pro to znova. otres...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.1.2008 , 20:24   Citovat  

Vypada to tak, protoze jsem mluvil s nekym, kdo se me asi 4x zeptal, jestli je to VTEC ten motor, a pak kdyz neco kledal, tak to hledal asi jen podle VTECu, protoze si to porad opakoval a jakmile narazil na VTEC tak mi hlasil Tak to valím bulvy jsme zvedavej co mi vubec prijde, brzdy mi pry balil a chtel je odeslat a byly kompletni no, tak uvidime... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
MJ Auto
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina