Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 24 z 46
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 19:28   Citovat  

Jo taky mě napadlo to ještě projet závitníkem že by se to ještě mohlo chytit..nepotřebuju to dorvat na krev...uvidíme zítra to povezu svýmu mechanikovi.

Jinak chápu že když už úpravy dostoupí na určitý stupěň tak se takové problémy mohou vyskytnout ale v mém případě ? Ani jednou se mi to nestalo u žádnýho auta a to jsem si olej už taky párkrát měnil.. ale ten filtr neřeším..to je prkotina.
To samé s množstvím oleje..když dolévám, tak taky vždycky od oka a neřeším to nějak extra na setinky atd ale když tam ještě bylo docela dost nad ryskou i po cestě po dálnici domů a pak ještě k němu....to vyteklo dost o tom žádná...a kolik ho tam ještě zbylo.. .. ..jde mi spíš o přístup, čekal bych prostě maximální profesionalitu i v detailech..to právě třeba ten závit, to se může normálně stát,tak se to opraví a neřeším to, ale abych na to přišel sám ...??
Naštěstí jsem to nikde nezadřel.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 19:39   Citovat  

cocks napsal:
Jo taky mě napadlo to ještě projet závitníkem že by se to ještě mohlo chytit..nepotřebuju to dorvat na krev...uvidíme zítra to povezu svýmu mechanikovi.

Jinak chápu že když už úpravy dostoupí na určitý stupěň tak se takové problémy mohou vyskytnout ale v mém případě ? Ani jednou se mi to nestalo u žádnýho auta a to jsem si olej už taky párkrát měnil.. ale ten filtr neřeším..to je prkotina.
To samé s množstvím oleje..když dolévám, tak taky vždycky od oka a neřeším to nějak extra na setinky atd ale když tam ještě bylo docela dost nad ryskou i po cestě po dálnici domů a pak ještě k němu....to vyteklo dost o tom žádná...a kolik ho tam ještě zbylo.. .. ..jde mi spíš o přístup, čekal bych prostě maximální profesionalitu i v detailech..to právě třeba ten závit, to se může normálně stát,tak se to opraví a neřeším to, ale abych na to přišel sám ...??
Naštěstí jsem to nikde nezadřel.

taky mám na výpušťáku trošku strhlej závit Smutný Ale na šroub jsme dali nějakou termo pásku a s rozumem utáhli. A drží to a nekape
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 20:35   Citovat  

CRXMANN napsal:
Jo tak tuhle debatu sem tu taky kdysi rozjel a zase to není úplně pravda. Dnešní směsy jsou na takové úrovni, že pokud se používají jak mají nemělo by docházet k tzv. zapejkání povrchu a tím snižování jejich účinnosti.
Tvá slova platí v případě vemu-li ,,seriovou,, destičku na okruh tak jí v nejlepším případě pouze zapeču, v horším případě jako se stalo mě osobně se prostě rozpadne. Proto se ostatně dané směsy vyrábějí.
O drážkovaných kotoučích tu byla velká debata a já se jí pokusím najít v historii, protože tam bylo hodně dobrejch názorů, hodím sem pak link. Vesměs ze mě udělali trotla, že věřím na drážkované kotouče, protože Ty nemají žádný přínos při dnešní skladbě materiálů jak desek tak kotoučů a že se dělají jen pro to, že zkrátka se dobře prodávají a dobře vypadají. To fakt musím vyhrabat, protože evidentně máš co říct k danému tématu.

Jenže nejsou drážky jako drážky, podívejte se jak velké drážky má standartní drážkované kotouče (navíc mají ostré hrany) kdežto TG od EBC mají trošku širší drážky a hlavně ten výřez je půlkulatý...
Já se ale debat zůčastňovat nechci... Na sériovém autě s normálním ježděním, je drážkování zbytečné, je určitě lepší než vrtání (nepraská) a dobře vypadá pořádnej výtlem Nicméně je alespoň na první pohled vidět, kolik ještě z "masa" kotouče zbývá, neboť výrobci většinou dráždy dělají do hloubky minimálního možného sjetí...
To, že to drážkování není nijak extrémně důležité ukazuje i skutečnost, že je módní teď drážkování dělat "proti srsti", tak jak by to podle všech teorií být nemělo...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 20:43  Naposledy upravil Dany dne 16.8.2010 , 20:47, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Lojzik napsal:
taky mám na výpušťáku trošku strhlej závit Smutný Ale na šroub jsme dali nějakou termo pásku a s rozumem utáhli. A drží to a nekape

Jen jedna poznámka, vylítne-li šroub nebo filtr, může se taky stát, že než si to uvědomíte, je auto bez oleje a motor v ...

Používám jen japonské origo filtry nebo maximálně závodní náhrady a nikdy se mi na žádném autě olejový filtr nepovolil, na všech je uveden moment dotažení (ten se dá časem odhadnout) a k tomu určitý úhel navíc (třeba + 1/6 otáčky), držím se toho a no problem, tak nevím, pokud se to povoluje ReNovi na origo fitru, mohl by být opravdu problém v dosedací ploše pro těsnění filtru...

Co se týká stržení výpustního šroubu, většinou se to stane, protože málo kdo při výměně mění také měkkou podložku (což výrobce doporučuje)... Stačí to i třeba ob výměnu, nicméně pokud je tam origo podložka i po 10 výměnách oleje, je už tak zmáčknutá, že se musí šroub dotahovat velkým momentem, aby olej neprolínal, čímž samo dojde časem ke stržení závitu v hliníkové vaně... Pokud se totiž dá nová měkká podložka, stačí ji dotáhnout lehce a ona se přizpůsobí... Pak se to pravděpodobně nestane a podložka stojí pár korun...
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 20:43   Citovat  

Dany napsal:
Jenže nejsou drážky jako drážky, podívejte se jak velké drážky má standartní drážkované kotouče (navíc mají ostré hrany) kdežto TG od EBC mají trošku širší drážky a hlavně ten výřez je půlkulatý...
Já se ale debat zůčastňovat nechci... Na sériovém autě s normálním ježděním, je drážkování zbytečné, je určitě lepší než vrtání (nepraská) a dobře vypadá pořádnej výtlem Nicméně je alespoň na první pohled vidět, kolik ještě z "masa" kotouče zbývá, neboť výrobci většinou dráždy dělají do hloubky minimálního možného sjetí...
To, že to drážkování není nijak extrémně důležité ukazuje i skutečnost, že je módní teď drážkování dělat "proti srsti", tak jak by to podle všech teorií být nemělo...
jak to myslis?
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 21:35   Citovat  

mne sa tiež svojho času podarilo utrhnúť závit na výpustnom šróbe, šťastie že na shuttle 1g je plechová vaňa a závit sa strhol na šróbe, tak sme ho len nanovo vysústružili a závit na vani len pre istotu prebehli a našťastie všetko fpoho. nemá aj crxo náhodou plechovú vaňu? možno bude stačiť tiež len nový šrób... Se stydím
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 21:57   Citovat  

FastCivic napsal:
jak to myslis?
Asi, že to dráždování dělají jako by opačně proti směru klasickýho drážkování. Pokud jsem to správně pochopil Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 22:18   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Asi, že to dráždování dělají jako by opačně proti směru klasickýho drážkování. Pokud jsem to správně pochopil Velmi šťastný

Ano, žebrování je vždy tak, aby směřovalo od středu k venkovní hraně kotouče a to po směru jízdy, do nedávna se takto dělalo i výhradně drážkování a vrtání. U vrtání to tak zůstává, ale dost často je drážkování proti směru jízdy (pokud to nemá ovšem majitel namontované obráceně Velmi šťastný)

EDIT:
Tady je ukázka klasického směru drážkování ... tudy odkaz
Tady obrácená, většinou spíš tuningové než závodní ... tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2010 , 23:06   Citovat  

Dany napsal:
Ano, žebrování je vždy tak, aby směřovalo od středu k venkovní hraně kotouče a to po směru jízdy, do nedávna se takto dělalo i výhradně drážkování a vrtání. U vrtání to tak zůstává, ale dost často je drážkování proti směru jízdy (pokud to nemá ovšem majitel namontované obráceně Velmi šťastný)

EDIT:
Tady je ukázka klasického směru drážkování ... tudy odkaz
Tady obrácená, většinou spíš tuningové než závodní ... tudy odkaz
Jo jo, to je přesně ono... Ale asi si to nějak ten majitel popletl a namontoval to obráceně Úsměv Nebo je to holt nějaká nová bezůčelná móda... Taky jsem chtěl přiložit svojí fotku, ale zrovna tam to drážkování nejde vidět Úsměv

moje 4 mala.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
moje 4 mala.jpg, 433.93 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2010 , 9:38   Citovat  

No já když kupoval ty Zimmermanny, tak mi přišly oba kotouče stejný...takže jeden měl vrtání po směru a druhej proti Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.8.2010 , 11:15   Citovat  

cocks napsal:
No já když kupoval ty Zimmermanny, tak mi přišly oba kotouče stejný...takže jeden měl vrtání po směru a druhej proti Velmi šťastný

Ano, pokud brzdový kotouč nemá směrové to vnitřní žebrování, tak je vlastně jedno, jak to namontuješ, pak je můžeš mít po směru nebo i v protisměru..
Takže jsem už také u LowEnd kotoučů viděl, že oba byli stejné, tím na jední straně vychází drážkování po směru a druhé proti směru, ale že by i Zimmermann, to se mi nezdá... cože cože ?

Třeba ty Stoptechy to mají opravdu tak, že když to namontuješ správně dle vnitřního žebrování kotouče, tak ti vychází venkovní drážkování "proti srsti"...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2010 , 20:06   Citovat  

Dany napsal:
Ano, pokud brzdový kotouč nemá směrové to vnitřní žebrování, tak je vlastně jedno, jak to namontuješ, pak je můžeš mít po směru nebo i v protisměru..
Takže jsem už také u LowEnd kotoučů viděl, že oba byli stejné, tím na jední straně vychází drážkování po směru a druhé proti směru, ale že by i Zimmermann, to se mi nezdá... cože cože ?

Třeba ty Stoptechy to mají opravdu tak, že když to namontuješ správně dle vnitřního žebrování kotouče, tak ti vychází venkovní drážkování "proti srsti"...

pamatuju si jak jsme je montovali a pořád se mi na tom něco nezdálo a až pak jsem si všimnul, že jsou oba shodné a tudíž jeden jde proti..ale ty byly vrtaný, ne drážkovaný no..tak možná proto..třeba to je víc jedno Úsměv
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2010 , 9:55   Citovat  

vti [906team] napsal:
sorry ze sa tu zamiesam, mate niekto skusenosti s brzdami Galfer ?
tudy odkaz

Možná jen špatný kus, ale mě nefungovali.
Galfer Install + Failure
Při jemném dobržďování kopaly a celkově mi připadly horší než OEM hladké. Chyba je podle mě ve frézování drážek až do krajů kotouče.

Btw obrácení kotouče většinou dělá majitel za účelem rychlejšího zahřátí brzdné soustavy za deště a následné lepší fungování závodní směsi brzdových destiček (některá jelita to tam mají i za sucha Se stydím)
pořádnej výtlem

BlueStuff sem jezdil na S2k v normálním provozu s OEM kotouči a byl jsem velmi spokojen.
YellowStuff sem jezdil na CTR a žádný zázrak (hlavně na Mostě byly málo odolné).

Od doby kdy sem se naučil trochu brzdit, už mě drahé DS2500 destičky na 330mm APRacing kitu netrápí...protože vydrží nejméně jednu plnou sezónu...
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2010 , 10:09   Citovat  

LK7R napsal:
Možná jen špatný kus, ale mě nefungovali.
Galfer Install + Failure
Při jemném dobržďování kopaly a celkově mi připadly horší než OEM hladké. Chyba je podle mě ve frézování drážek až do krajů kotouče.

ak som to spravne idenfitikoval, tak ty si mal DFT (asi nejaka tuning seria).
ja mam plavajuce kotuce DFX (X-treme) a nejake galfer oblozenie (toto uz neviem ale ake presne, len viem, ze na nich bolo napisane nieco v zmysle, ze len pre racing...
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2010 , 11:48   Citovat  

vti [906team] napsal:
ak som to spravne idenfitikoval, tak ty si mal DFT (asi nejaka tuning seria).
ja mam plavajuce kotuce DFX (X-treme) a nejake galfer oblozenie (toto uz neviem ale ake presne, len viem, ze na nich bolo napisane nieco v zmysle, ze len pre racing...

Jo je to ten tuning line, špatný to bylo. Prodejce brzdy.cz se ale k tomu postavil čelem a vrátil peníze je to dobrý ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 19:19   Citovat  

jelikože se téma Turbo Honda Názory trošku plní tak to radši převedu jinam, aby nebylo zle...zde to, co bylo tam Úsměv ...začátek je od spoda.......................

COCKS - Víš, ve mě myšlenka o jiném autě hlodá už dlouho..ale jsem v tomhle zpátečnickej..nemůžu ji prodat..ne céro..ikdyby to mělo stát ve stodole a nešáh bych na něj (pže bych byl například vodvařenej z mý Supry 400HP) tak ji stejně nemůžu prodat, je to součást mýho JÁ..o tom autě se mi zdálo 6 let každej den chápeš Úsměv ..navíc když se na nní vždycky podívám..kdepak..to nejde....bojím se ale, že se to jednou stane...jsem lačnej po výkonu a céro už je pro mě jen takový šidítko a bohužel doba pokročila a 0-7 za 7 už nikoho nezaujme ikdyby v tom byl litrovej motor co točí 12000 Smutný

pepo CRX - neviem chlape, tiež som si nejaký čas robil názor na turbo na mojej crx a došiel som k názoru že ee, okrem toho že nasypeš do toho asi celkom dosť prachov a znížiš životnosť motora, bude to už nekonečná pesnička o rozoberaní a skladaní, nikdy neskončíš tým že to tam dáš & hotovo, proste neverending story zmatenej
keby som chcel viac výkonu, tak tam dám radšej asi spodok z B18, stále to bude také isté crx zvonku a relatívne aj pod kapotou a pojde ešte slušnejšie ako séria Velmi šťastný
inak by som asi radšej uvažoval o inom aute...
Tým samozrejme turbo neodsudzujem & takýmto projektom fandím, ale pre mňa to cesta nie je je to dobrý

COCKS - tohle taky chápu, akorát mi z toho pořád není jasné, z jakého důvodu je lepší turbit D než B..ale nebudu už zbytečně provokovat, jde mi jen o to, zda není další špatná volba B16A1+Turbo.... stačilo by mi cca ve stropu 250 koní takže by tu problém nebyl zda to správně chápu ? ..stačilo by opravdu low presure podle mě..

VTI906Team - D16 ma vrtanie 75mm a zdvih 90mm
B16 ma vrtanie 81mm a zdvih 77.4mm
material je rovnaky, ale D16 vydrzi v serii viac. dalsia vyhoda velkeho zdvihu je krutiaci moment.
v serii je D motor menej efektivny ako B i ked krutiaci moment maju podobny, turbo tento rozdiel este zmensuje a preto ak je rec o krutiacom momente, tak D16 motory budu mat vacsinou vacsi krutiaci moment ako vykon (kym to nebude nejaka bestia ktora toci 9000+rpm) a naopak B16 vdaka otackam bude mat viac koni ako Nm. samozrejme, ked budes do oboch motorov fukat rovnaky objem vzduchu (nemyslim rovnaky tlak) tak lepsi bude ten, ktory bude mat mensie straty. porovnavat tlak pri roznych motoroch alebo roznych turbach ale nema vyznam, to som uz tiez niekolko krat vysvetloval.

p.s. motor na predaj nemam, ale je v plane, ze bude na predaj komplet moje rodinne turbo (5G Civic ESi sedan s kopec upravami)...

COCKS - aha, aha...dobře..teď už to chápu Úsměv ..ikdyž to s těmi vložkami je opravdu divné..Déčkový motory mám stále zafixovaný jen jako takový kompromis mezi výkonem a cenou a pořád ho mám ve škatulce "priceless" ..jaktože D má "lepší" blok a vložky ? je to o konstrukci, materiálu nebo ? to mi hlava nebere pořád mi to nějak nejde pochopit..

Jinak co se týče Phoba tak samozřejmě, to byl jen nadnes...ale marat jezdí cca 10 sec a on 12...je jasné, že stáhnout ty dvě sekundy by taky znamenalo komplet vyházet a instalovat 4x4 ...pokud by to stačilo..jen jsem tím chtěl říci, že za "luxusní prachy" má auto, který jede pro mě už trochu neskutečně...

a teda otázka jiná..nemáš nějakej déčkovej motor oturbenej na prodej ? Velmi šťastný ...mě napadlo spíš ten můj prodat s tím že by si ten dotyčnej pak nechal udělat spodek a byl by spokojenej...a já bych si z ceny motoru + co bych ušetřil koupil motor už postavenej, a hlavně od někoho, kdo mi za moje peníze předá adekvátní výsledek..

VTI906Team - cocks napsal:
Jen mi stále není jasné, proč většina lidí radší turbí Déčka než Béčka...pokud je ot z toho důvodu, že Déčko je levnější (v případě nějakého selhání) tak to beru, ale objevují se i názory, že Déčko je pro Turbo Build mnohem lepší... ?

uz som to tu pisal niekolko krat, v principe to ber tak, ze v amerike bol D16Z6 tak standardne rozsireny ako je u nas D15B2. USDM sa B16 nerobili (teda 4G a 5G) a teda sa museli swapovat. dalej je to aj o tom, ze na D16ke staci vymenit ojnice+piesty a si v pohode ready na 300-500hp (podla toho, na co mas gule Úsměv)
kdezto B blok je dobry tak do 300hp aj na seriovom motore ale potom uz musis riesit prevlozkovanie bloku a to nie je len tak easy. ak prevlozkujes, tak je samozrejme lepsi ist do Bcka.

btw: phobove auto je zaujimave (asi tak ako moj turbo street sedan) ale nahanat sa s maratom z mojho uhla pohladu znamena nieco uplne ine. teoreticky moj byvaly zavodak sa k tomu blizil ale to som bol s casom 11.2s @ 210kmh este stale min pol sekundy niekde inde (i ked auto uz bolo pripravene zajazdit konecne cas 10.xx)...

COCKS - to chápu...tak já tam nepočítal spousty věcí od spojky přes silentbloky atd..
a těch pár korun v porovnání s celkovou cenou rád odmáznu...stejně se olej atd měnil ještě jednou pak..

MINOR - Hele, mně je to v zásadě jedno, ale nějak jsem nechápal, kam ty peníze šly. Osobně bych třeba výměnu oleje nebo těsnění mezi úpravy motoru nepočítal:)

COCKS - Dobře, nechtěl jsem původně konkretizovat ceny úprav ale...

úprava hlavy 3000,-
manifold+klapka 11000,-
benzínová lišta 500,-
ventil, pružinky 3200,-
rozvodová kola stavitelná 3800,-
olej a filtr 1200,-
převodový olej 800,-
řídící jednotka 2000,-
rovnání hlavy 600,-
těsnění pod hlavu 1500,-
komplet výfuk 16000,-
vačky 12000,-
práce na motoru 8000,-

na něco jsem ještě určitě zapomněl, nepočítám cca 15x tam a zpět Jičín Praha dvěma autama, peníze na brzdu a spostu dalších vícenákladů jež jsou ve výši cca 8000...i bez toho mi vychází součet 63 600 CZK....a za to už by se dalo sehnat turbo, cooler, hadice a ještě bych stačil určitě udělat nějaký menší GO spodku nebo něco...nebyla by to profi zástavba ale rozhodně by to za tyhle peníze jelo neskutečnou kudlu...

MINOR - Hm, když to počítám, sice jen odhadem, protože neznám přesně jejich ceny, tak mi to vychází na míň.
Vačky 10000, klapka 5000, kola 4000, komora 6000, čili cca 25000. Úpravu ecu bych řadil k práci, která by pak vyšla na cca 35000, což se mi nezdá.
Možná ještě nějaká těsnění, pokud se měnila, ale to nebude zas tolik.
Nevím, jestli jsi dával jiné svody a tak, ty pochopitelně taky něco stojí.

COCKS - počítám nějakých 60 000 i s prací..ano je tam klapka, komora z B18ky, vačky+co k nim patří, stavitelný kola, a ECU jinak by vyloženě do motoru jako takovýho němělo bejt šáhnutý...

Jen mi stále není jasné, proč většina lidí radší turbí Déčka než Béčka...pokud je ot z toho důvodu, že Déčko je levnější (v případě nějakého selhání) tak to beru, ale objevují se i názory, že Déčko je pro Turbo Build mnohem lepší... ?
a hlavně..když si vezmu nervy s atmosférou a teď turbo...to abych si pořídil ocelové nervy Úsměv
Ikdyž jsem již skoro rozhodnutej tak stejně čert ví, nemůžu si teď už nic většího dovolit a tak uvidím, pokud seženu parťáka co mi s tím v zimě pomůže, abych přeházel věci zpět, rozprodal co nebude potřeba + rozprodal zbytek garáže, tak se do toho možná někdy zjara pustím, ale zatím by to bylo velký předbíhání...ale je to asi nevyhnutelné, auto jede hezky, koor na "jednašetku", nicméně ani na tu starší konkurenci to nestačí..prostě fukar je fukar.. měl jsem i pár příležitostí se svézt a ikdyž do stropu vytočená atmosféra má krásnej zvuk, charisma a tím pádem i něco do sebe, tak prostě to mocný zatlačení, podpořený pískotem turbíny a při přeřazení to mocný odfouknutí.....to je ono..to je ta demonstrace síly, po které tak moc toužím ...

MINOR - Cocksovi - na kolik tě vyšly úpravy motoru celkem? Máš tam nějaké věci, které nejdou případně vyndat a zase prodat? Co všechno jsi dával, větší klapku, větší komoru sání, jiné vačky, stavitelná rozvodová kola, upravovali ti ecu, ještě něco?
Kromě úpravy ecu by to mělo jít všechno prodat, ne?
Dimitar právě nabízí spoustu dílů na turbo.
Ale takové věci, které bys při turbo cestě využít nemohl, jsi nedělal, ne? Například jsi nedával písty s vyšší kompresí, takže spodek máš sérii, ne?

COCKS - opět jedna cocksova mimo mísu..jedu v pátek na Barunku, za mnou plesnivej Eclipse modrej, votuzenej radlicoidně odporně no prostě fuuuj...lepil se na mě tak říkám... "Koukej tady tenhle rodinnej sedan ty tunere".. ....hmmm..no...zafoukal, zahulilo se za ním a.....byl pryč...a ani s cérem bych se ho na chvilku nedržel a moh bych tu superskvělou nezničitelnou atmosféru točit až za roh HaHaaa ...když pominu životnost a spousty dalších porblémů..tak jsem čím dál tím víc (opravdu velmi slušně řečeno) naštvanej, že jsem vyhodil peníze za bezcenný atmosférický úpravy..výsledek skoro nula a peněz.... jajaj pomalu by bylo na turbokit ai s dalšíma komponentama...a to auto by konečně alespoň "trochu" jelo...a že se člověk posune třeba na sprintech do jiný kategorie....to už mi je úplně šumák.
Další příklad tady hned z našeho města..Jirka Jebáček a jeho 360PS Punto...se může skoro honit s Maratem...a jak už to má dlouho postavený a pořád to šlape...další kamarád Nissan Sunny N14 GTI motor SR20DE a voturbil...ze 150ti koní je 219 a krouťák má až....achjo.. Smutný

Takže se hoši nebojte a foukejte co to jde, Honda nehonda atmo je prostě naprosto bezcenný proti tomu nemůže bejt argument...já uvidím jak to všechno bude ale asi do toho taky půjdu..horší co teď s tim mym motorem..to mi nikdo nikdy nezaplatí.
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 20:29   Citovat  

Nj Cocksiku asi vím kterýho Eclipse myslíš Úsměv ...je tady z Vrchlabí.Ten vtom autě je za ranec ! ..ten je krapet najiným levlu Velmi šťastný má vtom Tjůrbo Garett GT34R ...cca400hp
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 20:53   Citovat  

turbo turbo, ja to rikam furt.. a kdyz ne turbo, tak prodat a koupit jine auto.. crx mam taky hodne rad, ale kdyz uz jina cesta nevede..nevim, mam v aute tez dost penez, ale kdybych dal za upravy motoru to co ty, tak uz si to nekde hazu.. moje dalsi auto, uz Honda nejspis nebude svatoušek
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 21:10   Citovat  

cocks napsal:
jelikože se téma Turbo Honda Názory trošku plní tak to radši převedu jinam, aby nebylo zle...zde to, co bylo tam Úsměv ...začátek je od spoda.......................

COCKS - Víš, ve mě myšlenka o jiném autě hlodá už dlouho..ale jsem v tomhle zpátečnickej..nemůžu ji prodat..ne céro..ikdyby to mělo stát ve stodole a nešáh bych na něj (pže bych byl například vodvařenej z mý Supry 400HP) tak ji stejně nemůžu prodat, je to součást mýho JÁ..o tom autě se mi zdálo 6 let každej den chápeš Úsměv ..navíc když se na nní vždycky podívám..kdepak..to nejde....bojím se ale, že se to jednou stane...jsem lačnej po výkonu a céro už je pro mě jen takový šidítko a bohužel doba pokročila a 0-7 za 7 už nikoho nezaujme ikdyby v tom byl litrovej motor co točí 12000 Smutný

Viem presne o čom hovoríš obaja máme crxo ako mazla na weekendy a natlačil som do neho aj ja tolko že predať ho by bol najhorší obchod v mojom živote Velmi šťastný
Akurát že som sa rozhodol radšej vydať takou cestou že mi stačí také aké ho japončíci postavili, mne stačí aj takáto raketka, stále to nie je až také najhoršie :twisted:
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 21:21   Citovat  

ja sem si mislil ze se na tom delal zadarmo ale us vim to na 100% HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 22:07   Citovat  

coudu napsal:
Nj Cocksiku asi vím kterýho Eclipse myslíš Úsměv ...je tady z Vrchlabí.Ten vtom autě je za ranec ! ..ten je krapet najiným levlu Velmi šťastný má vtom Tjůrbo Garett GT34R ...cca400hp

ked uz tak asi GT35R... a to je zase zbytocne velke turbo na 400hp. ale ono po case ziadne turbo nie je dostatocne velke Úsměv
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 22:20   Citovat  

cocks napsal:

Další příklad tady hned z našeho města..Jirka Jebáček a jeho 360PS Punto...se může skoro honit s Maratem...a jak už to má dlouho postavený a pořád to šlape...další kamarád Nissan Sunny N14 GTI motor SR20DE a voturbil...ze 150ti koní je 219 a krouťák má až....achjo.. S

Turbo kit (origo Nissan dily) mel ode me. Celkem bych odhadoval cenu na cca 40tis. A auto koupis v super stavu za par korun narozdil od H.
Motor neprustrelny SR20DE (max. jsem videl cca 600hp na serii motoru, vydrzel ~50tis. km). Ale vysvetli zapalenym Hackarum, ze jsou i jine auta. Velmi šťastný Tim samozrejme Hondu nijak neshazuju, jen se nekdy divim, co nekteri tady daji do aut nehoraznych penez a vysledek nulovy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 22:25   Citovat  

kazdy motor je niecim zaujimavy, videl som aj nissany co to mali v serii uz tiez dost za sebou...
inak vcelku zaujimavy motor je audi 5valec 2.2L, seria vydrzi 100% narast vykonu a ked vymenis v principe len ojnice, tak z toho lezu uz zaujimave cisla, vymenis aj piesty a mas 1000hp brutality...

zaklad je vediet tie motory naladit.
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 23:02   Citovat  

Samozrejme, to ze je to Nissan neznamena, ze auto nemuze byt KO. Velmi šťastný To uz musi kupujici uznat za vhodne, co a od koho kupuje, ale jak rikam, obecne jsou hodne levne, ne tak vylitane a ponicene jako Hondy. Za me jednoznacne nejpodcenovajsi auta vzhledem k tomu, co umi. At uz podvozkove nebo motorove. Na druhou stranu jsem rad, protoze nabidka prevysuje poptavku a koupim vzdycky levne. Velmi šťastný
   Návrat  
Pospi_Tcz je teď offline  Pospi_Tcz
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 8:09   Citovat  

Ja to beru tak, že hodna se mi libí a když se mi líbí a je to prostě srdcovka, tak jí nechci kvůli výkonu měnit za auto, které se mi nelíbí. Navíc 2.0 turbo a xxxPS dneska není problém a má to skoro každy. Cocks se do toho pustil po hlavě, ale všichni mu můžeme děkovat, za jeho zkušenosti o které se snámi podelil a keté by nás většinu stáli velké peníze. Já jsem pro turbo úpravu a kašlu na to, že mě to bude stát víc a nebo že to bude složité. 1.6 turbo cca 350HP už jen tak nikdo nemá. A s životnosti by se tady dalo pochybovat, ale když se to udělá pořádně, tak ten motor něco musí vydržet. Navíc nezapomínejte na to, že nejde o to, kolik koní, ale jaké koně, ty japonské jsou přece nejlepší VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 10:31   Citovat  

coudu napsal:

Hele to se mi zas nezdá, zas tak moc mu to nejelo...počítám tak 250 PS strop...sice mi ujížděl, ale zase to nebylo tak potupný jako by bylo 400 HP..to by zmizel...ale o to nejde Úsměv

Jinak Nissana jsme měl, i když staršího..s motorem CA16DE...což byl fakt motor po smrti...to samý většina 200SX atd...jsou to většinou polovraky, koupíš to a motor do tejdne zakuká.. ale o to taky nejde Úsměv

Jde spíš o to, že jsem čekal nějaký trochu znatelnější nárust výkonu...to jen na HONDAyi mě letiště trochu uchlácholilo, pže časomíra byla opět nějaká...divná..na to se shodlo dost lidí že ty časy byly až moc dobrý....a před jakejmakoliv úpravama jsem s timhle autem zajížděl 14,9 v Mimoni...a teď údajně 14,38 čemuž teda nevěřím..i tak to ale není žádnej argument pro to, aby mě těchlech pár desetinek stálo tolik..jen to prostě jen taková šolich úprava aby se neřeklo...a s tím se já nesmířím..

ŠKoda že VTI906Team nemá čas a podmínky..myslím, že by mi dost pomohl.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 10:41   Citovat  

Už máš hotovej spodek motoru?Dokud tam nedáš turbo nikdy takovejmhle autum stacit nebudes stim se smiřÚsměv
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 10:45   Citovat  

Prodej to a kup něco nafoukanýho už z výroby. kouř A do mě. Velmi šťastný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 10:55   Citovat  

a co nafoukaného v serii jede no?nic:-)Takže zase upravovat:-))
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 10:56   Citovat  

tak jen pro porovnání.. manifold, klapka 68mm (oboje Blox)- 8000kč, stavitelná kola AEM - 3000kč, vačky Crower stage II - 10 000kč... Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina