Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 18 z 333
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2010 , 9:42   Citovat  

Som rad, ze Ti moja zistna pomoc urobila taku radost...Úsměv

A pre buducnost sa uhynaj letiacim skalam...Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.9.2010 , 13:26   Citovat  

cau Accordaci Úsměv

protoze likviduji z nedostatku mista zbytky Accorda 6G tak jestli neco chcete tek dejte vedet , neco je uplne zdarma neco skoro zdarma Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DRV_Alien je teď offline  DRV_Alien
PříspěvekZaslal: 3.9.2010 , 18:48   Citovat  

t-i-c-t-a-c napsal:
Pokud vyměním budíky(rychloměr,otáčkoměr...) za druhé z jiného auta, zůstanou mě tam moje původní kilometry v paměti?

Pocitadlo kilometrov ostava v pameti budikov, (NIE V ECU) tam sa len pripocitavaju impulzy ktore sa preratavaju na km. Cize ked si vymontujes svoje na ktorych mas napr. 100 000km, a das dam druhe ktore maju 150 000km a nabehas s nimi 50 000km a potom si tam prehodis povodne na ktorych si mal 100 000km tak ti ostane pocitalo na tych 100 000km a bude pripocitavat dalsie km do tych povodnych.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2010 , 19:16   Citovat  

DRV_Alien napsal:
Pocitadlo kilometrov ostava v pameti budikov, (NIE V ECU) tam sa len pripocitavaju impulzy ktore sa preratavaju na km. Cize ked si vymontujes svoje na ktorych mas napr. 100 000km, a das dam druhe ktore maju 150 000km a nabehas s nimi 50 000km a potom si tam prehodis povodne na ktorych si mal 100 000km tak ti ostane pocitalo na tych 100 000km a bude pripocitavat dalsie km do tych povodnych.

presne tak..ja treba mam budiky jine na kterych je uz najeto 297000(mam chut brecet kdyz to vidim)ale ja mam najeto prave o sto min...takze jak rika kolega je to tak v budikach
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2010 , 19:37   Citovat  

Robbie napsal:
presne tak..ja treba mam budiky jine na kterych je uz najeto 297000(mam chut brecet kdyz to vidim)ale ja mam najeto prave o sto min...takze jak rika kolega je to tak v budikach

Ani těch 300 není nijak vyjímečná hodnota. Prohlížel jsem pár inzerátů, bral jsem si VINka a ověřoval jsem to a nejvíc mě překvapil jeden, kde udávali něco kolem 200tkm a já po ověření zjistil, že 270 to mělo před 5 rokama (tzn teď klidně přes 400k) a do tý doby to bylo i 3x bouraný Tak to koukám!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2010 , 19:49   Citovat  

Střelec napsal:
Ani těch 300 není nijak vyjímečná hodnota. Prohlížel jsem pár inzerátů, bral jsem si VINka a ověřoval jsem to a nejvíc mě překvapil jeden, kde udávali něco kolem 200tkm a já po ověření zjistil, že 270 to mělo před 5 rokama (tzn teď klidně přes 400k) a do tý doby to bylo i 3x bouraný Tak to koukám!

no jo ale clovek se s tim myslim musi psychicky nejdriv vyrovnat HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 11:52   Citovat  

Jaký mátě na autě zapalovací kabely? Já se po problémech jak s NIPPARTS (vyskakovali), tak s Teslou (probíjel a jeden se připekl) rozhodnul jít do kabelů Bosch, ale mám problém objednat ty správný. MJ Auto mi poslalo káble na starší model (5G) a nebylo to schopný pochopit ani po tom, co jsem jim poslal přesnou technickou dokumentaci s popisem rozdílů (za to díky Ninjovi). Takže odstupuju od smlouvy. Bohužel stejný označení part-numberu u těch kabelů má i Intercars (0986356793) a AutoKelly, tak nevím, kde vzít ty správný. Smutný Připojuju rozdíly.

zapalovaci_kabely_Acco96-98.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  zapalovaci_kabely_Acco96-98.pdf
 Velikost:  30.94 kB
 Staženo:  508 krát

zapalovaci_kabelyAcco99.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  zapalovaci_kabelyAcco99.pdf
 Velikost:  24.13 kB
 Staženo:  497 krát

Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 16:34   Citovat  

Mas s tymi zapalovacimi kablami nejake problemy,ked ich ides menit?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 17:27   Citovat  

Hondak napsal:
Mas s tymi zapalovacimi kablami nejake problemy,ked ich ides menit?

Mám. Jeden je špatnej a díky tomu mi to občas ztrácí tah, jakoby to jelo na 3 válce.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 11:49   Citovat  

takze taky je problem,zvlastne.Origo si aj zistoval cenu,ci si rovno isiel po nahrade?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 11:59   Citovat  

Hondak napsal:
takze taky je problem,zvlastne.Origo si aj zistoval cenu,ci si rovno isiel po nahrade?

original NGK kabely, cca 2500,- Bueee
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 23:21   Citovat  

Se trosku ted pochlubim no..aktualni stav interieru... Se stydím

interier.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
interier.jpg, 283.31 kB
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 23:36   Citovat  

Robbie napsal:
Se trosku ted pochlubim no..aktualni stav interieru... Se stydím

z ceho je ten volant ? ta cerna je dobra u me se mi ale vic libi to drevo k bezovymu interieru Úsměv
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 23:40   Citovat  

osiris napsal:
z ceho je ten volant ? ta cerna je dobra u me se mi ale vic libi to drevo k bezovymu interieru Úsměv
podle kuze a obsiti je to z itr? u preludky co ma stejnej volant tak byl bez obsiti, ale mozna se pletu :ú co vim urco je to ze budto p5ga nebo itr
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2010 , 23:45   Citovat  

Brnďa napsal:
podle kuze a obsiti je to z itr? u preludky co ma stejnej volant tak byl bez obsiti, ale mozna se pletu :ú co vim urco je to ze budto p5ga nebo itr

je z P5G ale ten stejne se dal do ITR...ale je potreba ho nechat nekde znova obsit no...ale drzi se skvele...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2010 , 12:04   Citovat  

Sháním levou těhlici - tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 10:55   Citovat  

hosi mrknete
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 12:22   Citovat  

Mám dotaz pánové, snad to tu nezasvinim nějakým zbytečným vláknem Velmi šťastný Mám dvoulitra a občas při akceleraci mi to kolem 2500ot. škubne jakoby otáčkama nahoru jak turboefekt HaHaaa , nevim jak to popsat:-D ale ne pokaždý... je to normální nebo nevíte čím by to mohlo bejt? Zkusim nový svíce, filtry... ještě dotaz včera se mi rozsvítila kontrolka motoru Ble díky za případný rady nebo narážky že jsem uplně dementní že se na takovýhle věci ptám Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 12:35   Citovat  

Je to otazka jak moc velke to skubnutie.Mne to zase troska trha okolo 2000 ot,ale som pocul,ze nase Accordy tam maju vykonovu dieru,tak sa moze niekedy stat,ze trhne obcas,ked trafis zrovna tu dieru,pokial to nieje nic tragicke a silne,tak by som to neriesil.
A co sa tyka rozvietenia kontrolky motora,tak to moze byt hoci co,lambda sodna,spinavy EGR system,alebo este ine veci,na tu kontrolku je napojene viac poruch,treba s tym ist na diagnostiku.
   Návrat  
mfojtik je teď offline  mfojtik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 13:34   Citovat  

zdravím chlapi. Chci vyměnit olej v motoru, avšak ani v manuálu jsem nenašel, jaký olej je doporučován výrobcem. Na hondaclub.cz jsem se dočetl, že honda doporučuje polosyntetiku, cituji "Každopádně nedoporučujeme pro motory Honda plně syntetické oleje, jelikož zvyšují hlučnost motorů. Jak známo, Honda nevyužívá hydrauliku pro ovládání vůle ventilů a z toho důvodu je lepší "hustější" olej (10W-40 či 10W-30).", ale pak v diskuzi pod článkem zase chlapi píšou, že Honda doporučuje plnou syntetiku. Jsem z toho zmatený. Nevím kde se dopátrat, abych tam nenalil něco špatného. Co lijete vy? Můžete mi dát prosím pár typů? Jenom pro doplnění mám 2,0i SE VTEC, r. v. 2000 a označení motoru je F20B6

díky za tipy
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 13:40   Citovat  

ja tam leju polsynetetiku 10w40 kazdopadne tam nalej stejnej olej jako tam byl ted Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 13:44   Citovat  

Ja davam Mobil Super S 10W-40 a som spokojny,menim kazdych 9 000 km. Úsměv

mfojtik napsal:
zdravím chlapi. Chci vyměnit olej v motoru, avšak ani v manuálu jsem nenašel, jaký olej je doporučován výrobcem. Na hondaclub.cz jsem se dočetl, že honda doporučuje polosyntetiku, cituji "Každopádně nedoporučujeme pro motory Honda plně syntetické oleje, jelikož zvyšují hlučnost motorů. Jak známo, Honda nevyužívá hydrauliku pro ovládání vůle ventilů a z toho důvodu je lepší "hustější" olej (10W-40 či 10W-30).", ale pak v diskuzi pod článkem zase chlapi píšou, že Honda doporučuje plnou syntetiku. Jsem z toho zmatený. Nevím kde se dopátrat, abych tam nenalil něco špatného. Co lijete vy? Můžete mi dát prosím pár typů? Jenom pro doplnění mám 2,0i SE VTEC, r. v. 2000 a označení motoru je F20B6

díky za tipy
   Návrat  
mfojtik je teď offline  mfojtik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 16:11   Citovat  

Tak jsem se byl ptát v servise, co mi tam dávali minule a řekli mi, že 5w-40. Což je plná syntetika. Tak jsem koupil ten stejný.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 16:47   Citovat  

Jorgensen napsal:
Mám dotaz pánové, snad to tu nezasvinim nějakým zbytečným vláknem Velmi šťastný Mám dvoulitra a občas při akceleraci mi to kolem 2500ot. škubne jakoby otáčkama nahoru jak turboefekt HaHaaa , nevim jak to popsat:-D ale ne pokaždý... je to normální nebo nevíte čím by to mohlo bejt? Zkusim nový svíce, filtry... ještě dotaz včera se mi rozsvítila kontrolka motoru Ble díky za případný rady nebo narážky že jsem uplně dementní že se na takovýhle věci ptám Se stydím

První bych udělal svíčky včetně zapalovacích kabelů (hlavně nekupuj NIPPARTS, ty mi vyskakovaly a ani Tesly, ty probíjely) a pak až bych to řešil dál, ale imho pomůže tohle.

K tomu oleji: dávám 10w40, jak mi bylo doporučeno.
   Návrat  
DRV_Alien je teď offline  DRV_Alien
PříspěvekZaslal: 10.9.2010 , 23:06   Citovat  

Jorgensen napsal:

Ahoj. To iste robi aj mne a aj kamosovi co ma tiez 2.0i presne pri 2500 je citit take ako keby jemne trhnutie ako keby presne v tych otackach pri miernej akceleracii ten motor polavil ale ked prejede tu hranicu tak ako keby znova chyti a dalej ide uplne plynule az do obmedzovaca. Ked ides vtedy do kopca je to viacec citit a ked mas zapnutu klimu tak este viacej. Zabudni na filter aj na nove sviecky tym to na 99,9% nebude, vyhodis prachy do vzduchu. Ked to nebude zaneseny EGR tak je to dane konstrukcne co asi neovplyvnis.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 19:24   Citovat  

Zdar chlapi co mate na aute za zapalovaci kabely?Jo a nechaval ste si nekdo lakovat, kliky, zrcatka,listy a prahy?pokud jo na kolik vas to asi vyslo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 19:41  Naposledy upravil Hondak dne 12.9.2010 , 19:49, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ja som to daval lakovat,len mne to robil kolega,takze mi to spravil zhruba 100 EUR,co je smiesna cena,ale ked som sa bol pytat v inych lakovniak,tak mi zaspievali cenu okolo 330 EUR,co je cena uplne mimo,za striekanie par plastov,ale je to pre nich piplacka,preto ma tou cenou chceli viac menej odradit.

Robbie napsal:
Zdar chlapi co mate na aute za zapalovaci kabely?Jo a nechaval ste si nekdo lakovat, kliky, zrcatka,listy a prahy?pokud jo na kolik vas to asi vyslo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 19:44   Citovat  

Menit sviecky,filtre,myslim aj kable na toto nema moc vyznam.Ja som este dal kvoli tomu precistit aj EGR system,vysledok nula,aj mechanik povedal,ze tam proste vykonova diera,s tym nic nespravim.

Střelec napsal:
První bych udělal svíčky včetně zapalovacích kabelů (hlavně nekupuj NIPPARTS, ty mi vyskakovaly a ani Tesly, ty probíjely) a pak až bych to řešil dál, ale imho pomůže tohle.

K tomu oleji: dávám 10w40, jak mi bylo doporučeno.
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2010 , 20:41   Citovat  

Děkuju Všem za postřehy Úsměv Každopádně je to u kámoše na dílně tak uvidíme Úsměv S tou výkonovou dírou jak píšete to slyším poprvé Velmi šťastný je to menší škubnutí hlavně do kopce ale fakt jen kolem 2500ot a hlavně jen občas a malinko jinak plynule táhne takže žádný drama kouř
   Návrat  
czerniik je teď offline  czerniik
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 23:48   Citovat  

Zdravím všechny hondaře. Po letech tichého závidění všem majitelům těchto velmi zábavných aut přemýšlím o koupi Hondy Accord 2.0VTEC. Určitě by bylo lepší koupit ji od někoho osobně, než z bazaru, nicméně tady na honda-clubu jsem skoro žádnou nenašel a tak jsem se kouknul na sauto.cz, abych zjistil, jak se věci vlastně mají Úsměv
Narazil jsem na tenhle kousek a chci vás poprosit o radu, jestli má vůbec cenu se na něj jet podívat. Jde mi hlavně o poměr cena/rok výroby/naj. km/dojmy z fotek atd, takže vlastně všechno Velmi šťastný . Mně osobně se zdá ta cena docela nízká, ale jinak auto velmi hezké Úsměv
Samozřejmě uvítám i zkušenosti s tímhle modelem, popř. motorem.

Předem děkuji a tady už je ten odkaz: tudy odkaz

A pokud sem tohle téma nepatří, tak se omlouvám a příště se polepším Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina