Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 29 z 46
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 11:31   Citovat  

Někdo tu kdysi prodával Bride z nějakýho EVA za 8k zkus pohledat...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 11:50   Citovat  

salat napsal:
Někdo tu kdysi prodával Bride z nějakýho EVA za 8k zkus pohledat...

v evu jsou recara a byl to jagy
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 13:46   Citovat  

Dejf napsal:
v evu jsou recara a byl to jagy
No vidiš to, ale ty se mi líbily..Úsměv
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 18:32   Citovat  

665+1 napsal:
cocksi , ty teda máš názory Tak to valím bulvy se jeden nestačí divit.

nechápu ve významu s tou citací to mi hlava nebere

a jinak..když se ti moje názory nelíbí, tak klidně někomu vysyp desetitisíce za jednu sedačku do auta na normální ježdění, já nekradu, tudíž si tolik nemůžu dovolit a jestli razíš cestu xx tisíc = zaručená kvalita a jinak to nevidíš tak prosím.. Určitě existuje rozumnej kompromis mezi kvalitou a cenou i v kategorii do 10 000 to mi nikdo nevymluví...chápu, že kdo jezdí na profi úrovni tak si asi nekoupí sedačku za 10 000..mě ale za tyhle kačky stačit určitě bude, i kvalitativně..a můžeš si říkat co chceš Úsměv

V Marfiho bejvalce byly takový levný šunky, jedna stála co jsem koukal asi 2500,- ...a vůbec nic špatnýho na nich nebylo, rozstřelil jsem se v nich a taky s nima nic nebylo a mě taky ne a ještě jsem je za 4ku prodal a v tom autě jezděj doteď bez reklamací...a teď mluv Velmi šťastný byly to tyhle (viz foto) a mě by stačily jen trochu lepší. Posaz i v těhlech šunkách byl skvělej. Nemusim mit všechno úplně největší TOP ve zlatě.

autostyle_sedadlo.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
autostyle_sedadlo.jpg, 40.48 kB
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 19:20   Citovat  

cocks napsal:
.je mi jasný, že konstrukce musí bejt kvalitní a ověřená..na stranu druhou, nikdo mi nenamluví, že cena cca 15-40 000 za sedačku je adekvátní..to je spíš na jednu hrstí..zlodějina.

tohle ty experte Tak to valím bulvy zbytek neni ani třeba komentovat pifko
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 19:45   Citovat  

665+1 napsal:
tohle ty experte Tak to valím bulvy zbytek neni ani třeba komentovat pifko

tak já se bavím o sedačkách pro mě, ne pro Sebastiana Loeba..to už jsem tu ale několikrát psal..jedinej kdo se tu vydává za pana experta jsi ty...zbytečný offtopic
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 20:37   Citovat  

Zkus mrknout na Sape cars aka drift shop.Mají docela slušný ceny je to dobrý
Ta první od Sparca vypadá pěkně...
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 21:40   Citovat  

Nevím,ale já bych si právě na sedačkách připlatil....
Neříkám,že si musíš koupit nějakou za 20tkč +,ale těch cca 8-12 000kč bych považoval za sedačku,do které bych se nebál sednout.

Jen se divím,když se tu furt ukazujou fotky crx,civiců atd po bouračce a stejně to daného člověka nepřesvětší.
Fakt na tomhle se nešetří a určo to potvrdíš,když vylezeš z auta,který je na kaši bez větších zranění.
Plánuju taky skořepinu do báwa s tím,že potřebuju podobně jako Dejf XL(sem takový prase tlustýVelmi šťastný) a proč?Protože sem před půl rokem boural a to v nemalé rychlosti.Ono když i v blbé 60tce trefíš kamion je sakra znát.A to že sem z toho vylezl "jen" s potlučenejma žebrama,modřinama od pásů a zlomeným palcem je maličkost.

Jak psal Jagy ty na speedpru jsou za rozumnou cenu vs. kavlita.....

offtopic sorry,za můj příspěvek
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 23:40   Citovat  

cocks napsal:
tak já se bavím o sedačkách pro mě, ne pro Sebastiana Loeba..to už jsem tu ale několikrát psal..jedinej kdo se tu vydává za pana experta jsi ty...zbytečný offtopic

no tak polopatě, když to nechápeš. Komentuju to, že řikáš o sedáčkách nad 10tku, jak je to zlodějna.

Pro mě za mě si kup klidně do céra židli z kuchyně Úsměv
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.9.2010 , 23:55   Citovat  

665+1 napsal:
no tak polopatě, když to nechápeš. Komentuju to, že řikáš o sedáčkách nad 10tku, jak je to zlodějna.

Pro mě za mě si kup klidně do céra židli z kuchyně Úsměv

tudy odkaz

:hehe:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 1:53   Citovat  

happy napsal:
tak mi ji za 25 prosim kup ...
tudy odkaz
... anebo si predtim nez budes kecat hlouposti radeji prostuduj totok:
tudy odkaz

Nevim, proc takova nabrousena reakce? Odpovidal jsem Dejfovi a ne tobe.

Mel jsem jsem Profi SPG, ktere jezdila spicka z Rally (Pech, atd.), takze bych rekl, ze to je TOP sedacka od Recara, coz samozrejme neznamena, ze nejsou drahsi modely Recara, ktere jsou stejne rozdilne napr. v materialech (lehci karbon) a ne v bezpecnosti. A vubec netusim, proc se ohanis sedackou za 70tis. v tematu u Cockse.
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 11:02  Naposledy upravil mara-mww dne 28.9.2010 , 11:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

VTEC
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2010 , 11:03   Citovat  

cocks napsal:
tjn, jak píše Dejf tak to s těma sedačkama teda asi nebude žádnej hit jak tak koukám... to mi hlava nebere
dokázal by někdo poradit ? líbily ny se mitřeba tyhle...akorát bych jednu koupil polohovací ke spolujezdcoj abych moh v autě spát Úsměv co vy na to, máte zkušenosti ?

pavná : tudy odkaz

polohovatelná : tudy odkaz

nebo úplně jiná zde...

tudy odkaz

jak je ot s montáží - co pojezdy ??

+ co říkáte na tenhle volant ?

tudy odkaz

ja kje to s montáží bude pasovat na nábu victor co tam mam teď ?

Děkuji. Honda přátele

PS.: Moje sedačky na prodej, cena 12 000,-

ten volant je pekne mam ze speedpra taky semisak akorat je nevyhoda kdyz je na nebe ze je daleko od pacek jinak je v cajku na tu nabu si myslim ze ti pasovat nebude ale tak to se da udelat prevrtanim v nabe ja mam nabu raid a taky sem musel vrtat
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 8:26   Citovat  

cocks napsal:
nechápu ve významu s tou citací to mi hlava nebere

a jinak..když se ti moje názory nelíbí, tak klidně někomu vysyp desetitisíce za jednu sedačku do auta na normální ježdění, já nekradu, tudíž si tolik nemůžu dovolit a jestli razíš cestu xx tisíc = zaručená kvalita a jinak to nevidíš tak prosím.. Určitě existuje rozumnej kompromis mezi kvalitou a cenou i v kategorii do 10 000 to mi nikdo nevymluví...chápu, že kdo jezdí na profi úrovni tak si asi nekoupí sedačku za 10 000..mě ale za tyhle kačky stačit určitě bude, i kvalitativně..a můžeš si říkat co chceš Úsměv

V Marfiho bejvalce byly takový levný šunky, jedna stála co jsem koukal asi 2500,- ...a vůbec nic špatnýho na nich nebylo, rozstřelil jsem se v nich a taky s nima nic nebylo a mě taky ne a ještě jsem je za 4ku prodal a v tom autě jezděj doteď bez reklamací...a teď mluv Velmi šťastný byly to tyhle (viz foto) a mě by stačily jen trochu lepší. Posaz i v těhlech šunkách byl skvělej. Nemusim mit všechno úplně největší TOP ve zlatě.

hele asi tak, každýmu je tady šumák co si do céra dáš, svym způsobem je tady každýmu u zadnice, jestli si nabiješ tlamu, ale aspoň ty bys mohl mít kvuli tvýmu smráděti pud sebezáchovy

nikdo ti tu necpe sedačky za desetitisíce. nejdražší návrh co tu padnul je Sparco EVO a to je 12 000,-

je to za tu cenu špička, na který jezdí mnoho profíků...

pokud chceš sedačku do deseti, tak bych vybíral

odkaz

odkaz

odkaz

rozhodně bych sel po fia homologaci, ne že by to bylo slovo boží, ale aspoň něco

většina lowcost sedaček je trubkovech, což nemá se skořepinou nic společnýho. i ty můžou mít fia homologaci, ale
i tak bych do nich nešel, protože to poslední co chci je mít zapíchlou trubku v ledvině...

blbý kecy o tom, že si měl sedačku za tři litry a byla super budu ignorovat. takovej argument řekne jen tatar

jagy napsal:
Nevim, proc takova nabrousena reakce? Odpovidal jsem Dejfovi a ne tobe.

Mel jsem jsem Profi SPG, ktere jezdila spicka z Rally (Pech, atd.), takze bych rekl, ze to je TOP sedacka od Recara, coz samozrejme neznamena, ze nejsou drahsi modely Recara, ktere jsou stejne rozdilne napr. v materialech (lehci karbon) a ne v bezpecnosti. A vubec netusim, proc se ohanis sedackou za 70tis. v tematu u Cockse.

mě šlo o to, abych Cocksovi ukázal, že cca 15 000,- neni nijak hrozný

navíc jak si sám napsal jezdil si recaro a to je prostě otázka 20 000,- ( dají se samozřejmě sehnat i z druhý ruky )

je to samozřejmě špička, ale co jinýho by měl člověk, kterej nemá chorej mozek od sedačky chtít...

zam3k napsal:
Plánuju taky skořepinu do báwa s tím,že potřebuju podobně jako Dejf XL(sem takový prase tlustý Velmi šťastný

no a to je rozdíl mezi náma... já nejsem tlustej jako prase, jen u mě byla příroda trochu velkorysejší než u jiných Úsměv
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 8:42   Citovat  

Já bych to vyřešil asi jinak, kouknul bych po inzerátech. Před dvěma lety nám v rally končila homologace, tudíž všichni museli sedačky vyměnit za nové. Ty bez homologace, někdy jen sezonu či dvě jeté, se pak prodávali za 50% a méně...

Nevím, jestli se ještě seženou, ale podíval bych se...
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2010 , 12:26   Citovat  

Dejf napsal:
no a to je rozdíl mezi náma... já nejsem tlustej jako prase, jen u mě byla příroda trochu velkorysejší než u jiných Úsměv

To ani tak nemělo vyznít je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 10:20   Citovat  

hmm..tak sedačky si zatím ponechám, chce to přece jen trochu kvalitnější, navíc díky tem mejm originálům je to auto vyjímečnější (v rámci CRX) takže to zatím jde k ledu.
Počkám na nabídku nejěkých FIA homologovaných jetých..časem se něco určitě vyskytne..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 10:55   Citovat  

Já bych se také podíval po sedačkách s bazaru...
Kdybych o něčem věděl, napíšu Ti...

Jinak zítra ladím ty závodní auta v Hradci a ve středu brzdím, tak se mi ozvi, ať doladíme ten podvozek, když už se budu dva dny pohybovat kolem...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 10:57   Citovat  

Jo kdyžtak dej vědět, já v průběhu dneška zavolám..
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 11:01   Citovat  

Cocksovi: rozepiš se trochu o pocitech z brzd a podvozku.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 11:17   Citovat  

Pár faktů k brzdám...

Nemá cenu se u výkonu brzd věnovat zpomalení ze 100km/h, to vlastně zvládnou jakékoli brzdy a celková brzdná dráha je spíše zavislá na tom, co přenesou pneu, takže celkový rozdíl 5m nehraje významnější roli a spíše odráží fakt, že na tom CRX není ABS...

Jiná situace je již ze 160km/h tady se už pozná, jak brzdy opravdu fungují, protože dochází k jejich výrazně větší zátěži a přehřátí... U Cockse teď brzy nevadnou ani při opakovaném ihned následujícím pokusu a dokonce na jeho bezprostřední druhý pokus byla brzdná dráha kratší... Dokonce u brzd docházelo i při opakovaných pokusech blokování kol poté, co rychlost klesla pod stokilometrovou rychlost, kdyby tam bylo ABS, byla by dráha ještě kratší... Bez ABS nemá cenu dávat silnější brzdy...

Cocks ... CRX bez ABS ... 160km/h na 0 ... 133.74m
Zuz@ ... VTi EK4 s ABS ... 160km/h na 0 ... 134.01m
A třeba seriové FN2, kde adheze je výrazně nad účinkem brzd ... 118.5m první pokus a necelých 130m druhý pokus

originální měření jsou zase u mě, příští týden už i grafy zpomalení, teď jen tabulkově ... tudy odkaz
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 12:13   Citovat  

Minor napsal:
Cocksovi: rozepiš se trochu o pocitech z brzd a podvozku.

Ano to by em taky zajimalo Úsměv hlavne ten podvozek VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 13:13  Naposledy upravil Dany dne 11.10.2010 , 16:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já uvedu za sebe, že CRX 1.6VTi 1991 jsem měl od roku 1994 do roku 1999 a najel s ní přes 100tis. km (bylo to třetí auto Úsměv v rodině), ale teď jsem jel konečně céeriksou, ve které jsem se nebál ani při rychlosti nad 180km/h Úsměv, která zatáčí, "poslouchá" a konečně se s ní dá jet rychleji i na rozbitější okresce... Zbytek pak Cocks...
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 16:36   Citovat  

Dany napsal:

A třeba seriové FN2, kde adheze je výrazně nad účinkem brzd ... 118.5m první pokus a necelých 130m druhý pokus

Teda ty brzdný dráhy jsou bída.... KO
(Brembo Max plus Ferodo DS Performance)

Dany : na kolik vyjde set kotoučů a destiček ? Pomůžou pancéřový hadice ?

Sorry za offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 16:58   Citovat  

jojo, vše co píše Dany mohu potvrdit, bez ABS je to už stejně dost o řidiči, gumách atd... hlavně ale po těch pár letech, co EE8 vlastním se mi přestal propadat pedál, kotouče se nezkroutily ani při testování v Týnci kdy dostaly pěkně zabrat...ale nestalo se s nima vůbec nic...navíc i ten pocit z toho celkově, mohu si dovolit se konečně pořádně svézt a prohnat pár provokatérů protože brzdám mohu konečně začít věřit... (minule Touareg V8 TDI Velmi šťastný )
Proto s radostí píšu, že již neplatí mé posměšky o brzdách na CRX a Hondách obecně..jsou dostačující. Stačí jen 100% technický stav všech komponentů a hlavně ideální kombinace destiček a kotoučů..dle mě je tato kombinace (destičky Ferodo DS2500 Performance + kotouče EBC TurboGroove) ideální..nástup je plynulý, čitelný a prostě čím víc šlapu tím víc to brzdí Úsměv

Co se podvozku týče tak jelikož si na své auto zásadně sám nešahám co se týče funkčních komponentů tak mám zatím prvotní naladění od Danyho, i tak už jsem spokojen a auto je hned úplně někde jinde.. Teď už mám limity pouze já.. a mám značnej pud sebezáchovy takže pro mě více než dostačující..a když jsem to půjčil Abdulovi tak ten mě svez tak, že jsem podvozek okamžitě vynášel do nebes jelikož jsem se viděl x krát za tu cestu mrtvej..ale auto drželo..krásně..včera jsem akorát najížděl na dálnici a byl to pěkněj utahovák a celý auto se začlo decentně hrnout bokem...obě nápravy současně si dovolím říct..takže problém bude možná v gumách..nepřišlo mi, že jsem jel moc rychle..nebo že by se podvozek choval nestandartně, netuším..jsem spíš na ty rovinky, ze zatáček mám veelikej respekt a musím pomalu.. každopádně se auto dalo i v tomhle "powerslidu" nebo jak to nazvat, ovládat OK (měl jsem 100chutí řádně přidupnout a projet to celý pod plnym Úsměv Uvidíme, zda se mi podaří se dostat s Danym příští rok na Nordschleife a něčemu se tam přiučit..

Závěrem - konečně se podařilo investovat dobře, už jsem tomu aní sám něvěřil že by se konečně něco napoprvé a bez problémů povedlo.... nikterak nelituji částek za komponenty, jelikož "to prostě funguje" Velmi šťastný Proto mohu Danyho vřele doporučit...a taky mu děkuju, že se toho zhostil protože jsem si v duchu říkal, že to možná bude hrozná práce s těma silentblokama..20 let je 20 let..ale povedlo se OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 17:20   Citovat  

Ano, psal jsem už na začátku,že ty gumy nedržely... Jinak by ta brzdná dráha byla ještě lepší a pocit z podvozku ještě intenzivnější... Prostě Ti ještě k dokonalosti chybí semislick a bude na okresce úplně jedno, jestli máš 160HP nebo 200HP, to mi věř...

EDIT:
Auto s 200HP ti na sprintu dá vteřinu a ty jemu na 1km okresky třeba 10... Co je lepší? Pro mě ta okreska...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 17:30  Naposledy upravil cocks dne 11.10.2010 , 17:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

no Federal SuperStell 595 byla trochu špatná volba....a to jsem koukal na recenze a nestály si špatně...jsem chtěl zas jednou bojkotovat megavýrobce Smutný semislicky seženu na příští sezónu, jen nevím co, i za Toya R888 chtěj cca 5 000 / kus v mym rozměru což není zas přespříliš jenže po létě bude po nich HaHaaa tolik si nemůžu dovolit...

jistěže bude lepší ta okreska, ale ne v mém případě..mám až moc velkej strach..vidim to hned rozbitý a každej mě dá Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 17:33   Citovat  

Zase v zimě povezeme Falkeny, ty jsou tvrdší a budou tě stát méně, nejsou nelepší pro sprint, ale jak drží na okreskách a okrkuhu, když se ohřejou, si viděl sám...
Cena bude určitě nižší...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 17:39   Citovat  

Dany napsal:
Zase v zimě povezeme Falkeny, ty jsou tvrdší a budou tě stát méně, nejsou nelepší pro sprint, ale jak drží na okreskách a okrkuhu, když se ohřejou, si viděl sám...
Cena bude určitě nižší...

Viděl Úsměv ...ok tedy, čekám na info kdy budou Úsměv Jinak se tedy uvidíme zítra Honda

PS.: Kdysi mi docela vyhovovaly Firestone Firehawk nějaký číslo..byly to už sjetý šlupky ale i tak držely velmi dobře..
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2010 , 18:30   Citovat  

Dany napsal:
Pár faktů k brzdám...

Nemá cenu se u výkonu brzd věnovat zpomalení ze 100km/h, to vlastně zvládnou jakékoli brzdy a celková brzdná dráha je spíše zavislá na tom, co přenesou pneu, takže celkový rozdíl 5m nehraje významnější roli a spíše odráží fakt, že na tom CRX není ABS...

Jiná situace je již ze 160km/h tady se už pozná, jak brzdy opravdu fungují, protože dochází k jejich výrazně větší zátěži a přehřátí... U Cockse teď brzy nevadnou ani při opakovaném ihned následujícím pokusu a dokonce na jeho bezprostřední druhý pokus byla brzdná dráha kratší... Dokonce u brzd docházelo i při opakovaných pokusech blokování kol poté, co rychlost klesla pod stokilometrovou rychlost, kdyby tam bylo ABS, byla by dráha ještě kratší... Bez ABS nemá cenu dávat silnější brzdy...

originální měření jsou zase u mě, příští týden už i grafy zpomalení, teď jen tabulkově ... tudy odkaz

Proč nemá Zuza kratší brzdnou dráhu? Myslím váhy vozu přibližně stejný, ABS je výhoda, tak čím je to pneu nebo kotouče nebo něco jiného?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina