Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco combi 2.2CDTi nováček a prosba o pár rad
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
maras23 je teď offline  maras23
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 20:37   Citovat  

Zdravím všechny "Honďáky",doufám že mě neukamenujete že jsem tady nováček a hned zakládám téma,ale nejsem pořád na netu abych tady šmejdil tak díky za pochopení.....
Rozhodl jsem se koupit accorda kombi r.v 2004-05,diesel a manuál.
Ropáka potřebuji díky provozním nákladům.,najedu cca.30-40tis.km. ročně.-okresky,dálnice,ale často jezdím jen krátké trasy a nevím jestly by to naftové hondičce dělalo dobře...
Našel sem na netu jen pár recenzí(v porovnání s koncern.auty) a většinou si hondu 2.2 CDTi každej pochvaluje
Mám dost zkušeností s koncern.TDI a jsou to "držáky",o 2.2 CDTi nemám ani ponětí jak jsou na tom se spolehlivostí,nechci si pořídit domů "kasičku" do který budu jen sypat peníze....
Auto pravděpodobně bude z německa s vyplněnou serviskou,ale bude mít nejeto kolem 150-180tis.km.....
Mají taky tyhle motory rozvod řetěz,nebo řemen a jaké jsou intervaly výměny?
Někde sem se dočetl že accordy docela hnijou,tak jak to ve skutečnosti je???
Dávaly se 6ti kvalty a od kdy?
Co skušenosti se servisem-poruchy,ceny dílů atd.?
Zkrátka mě zajímají všechny slabé stránky tohoto vozítka,těch silných má hodně...
Uvítám rady od majitelů a lidí kteří mají s těmito auty a motory své zkušenosti
Předem mooooc díky za každou odpověď
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 20:46  Naposledy upravil crxmann dne 2.10.2010 , 20:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mrkni SEM
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vlastič je teď offline  vlastič
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 20:50   Citovat  

tudy odkaz
sem pepo,co? Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 21:00   Citovat  

vlastičscrx napsal:
https://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=23582&start=0
sem pepo,co? Úsměv

jj OK Mr. Green
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.10.2010 , 21:59   Citovat  

Vzhledem k tomu ze je to tema z odkazu zaneradene off-topicem a tezko uz tam neco vubec najdes, zeptej se klidne i tady na co ohledne tohoto auta chces. Priradime to potom do seznamu temat o Acco 7G, specialni tema na tuhle motorizaci tam tusim neni vubec.
Sam mam Tourer 2,2i-CTDi Sport, 30 Years Honda Edition, 12/2007.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 11:52   Citovat  

Měl sem benzínovou Alfu R. 146 a to byla dost drahá sranda jí udržovat pojízdnou Smutný ,(zas když to jelo tak to byla krása) Mrk ,teď mám fabku RS 2005 TDI-PD 96kw čipnutou na 121kw a můžu říct že jako autíčko pro dva je to ideální Mrk ,nežere,jede jak vzteklá a až na ten těžkej čumák má i solidní jízdní vlastnosti.
Investice za 2 roky ježdění jen olej s filtry,rozvody,kotouče a destičky(jen spotřební materiál).
Neprodával bych,ale tak za půl roku budu potřebovat vozit kočár Je to tam. a s tím by se fabinka asi hoooodně těžko každodenně prala tak bude muset do světa Bueee a já musím schrastit spolehlivou rodinnou káru....
Accord v kombajnu je prostě nádhernej OK a vzhledem k finančnímu limitu max.210tis.Kč se dá sehnat a v solidním stavu,zas díky Alfince a investicím do ní mám už trochu strach jít mimo koncern
Vážně mě zajímají všechny závady co se vyskytli majitelům Accordů CDTi a ne jen motor,ale i podvozek,karoserie atd.
Někde sem se dočetl že accordy a hondy všeobecně docela hnijou,tak jak to ve skutečnosti je?
Co jízní vlastnosti? U sedanu určitě v pořádku,ale co kombík s tou dlouhou pr....?
Co zkušenosti se servisem-poruchy,ceny dílů atd.?
Zkrátka piště vše co se vám na hondičkách posr...,ale i co vám dělá na "ropáčkovi" radost,ať tohle téma není zas samá kritika Velmi šťastný.
Dikes moc....
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 12:24   Citovat  

Rezivění karoserie: od 7 generace Accordů a Civiců (r.v. od 2001 nahoru) byla antikorozní ochrana vylepšená, takže s tím už problémy nejsou.
   Návrat  
vlastič je teď offline  vlastič
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 12:51   Citovat  

hele ono tu moc lidi naftu nema,spiš benzin 2.4
kdo ma nebo měl nějake problemy,psal do vyše zminěneho topicu
accordu tu celkově tolik nejni a problemu asi ještě min
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 12:54  Naposledy upravil Bully dne 3.10.2010 , 13:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

maras23 napsal:
Měl sem benzínovou Alfu R. 146 a to byla dost drahá sranda jí udržovat pojízdnou Smutný ,(zas když to jelo tak to byla krása) Mrk ,teď mám fabku RS 2005 TDI-PD 96kw čipnutou na 121kw a můžu říct že jako autíčko pro dva je to ideální Mrk ,nežere,jede jak vzteklá a až na ten těžkej čumák má i solidní jízdní vlastnosti.
Investice za 2 roky ježdění jen olej s filtry,rozvody,kotouče a destičky(jen spotřební materiál).
Neprodával bych,ale tak za půl roku budu potřebovat vozit kočár Je to tam. a s tím by se fabinka asi hoooodně těžko každodenně prala tak bude muset do světa Bueee a já musím schrastit spolehlivou rodinnou káru....
Accord v kombajnu je prostě nádhernej OK a vzhledem k finančnímu limitu max.210tis.Kč se dá sehnat a v solidním stavu,zas díky Alfince a investicím do ní mám už trochu strach jít mimo koncern
Vážně mě zajímají všechny závady co se vyskytli majitelům Accordů CDTi a ne jen motor,ale i podvozek,karoserie atd.
Někde sem se dočetl že accordy a hondy všeobecně docela hnijou,tak jak to ve skutečnosti je?
Co jízní vlastnosti? U sedanu určitě v pořádku,ale co kombík s tou dlouhou pr....?
Co zkušenosti se servisem-poruchy,ceny dílů atd.?
Zkrátka piště vše co se vám na hondičkách posr...,ale i co vám dělá na "ropáčkovi" radost,ať tohle téma není zas samá kritika Velmi šťastný.
Dikes moc....

Charakteristicke zavady
Nekdo uvadel u i-CTDi praskani svodu a zavady turba, vsechno bylo jen u prvnich rocniku vyroby a vztahuje se na ne i prodlouzena zaruka, takze pokud vse nenechal vymenit predchozi majitel (dohledat podle VINka), da se to poresit i ted. Obecne jinak u teto generace vnikala voda do prednich svetlometu (take jen prvni rocniky, take reseno i v ramci prodlouzene zaruky), u Tourera byly obcas problemy s motorizovanym oteviranim a zaviranim kufru (take jenom prvni rocniky). Jinak se nedeje nic, pri normalnim jezdeni bezny servis a nic vic, jde o jedno z nejspolehlivejsich aut tehle tridy vubec. Tourera i-CTDi pouzivaji treba i jako vozy taxisluzby napr. v Portugalsku, uslysel jsem o vozech s 300 tkm bez vymen cehokoli krome udrzby, jezdi udajne i auta s okolo 500 tkm. Mne nezere ani kapku oleje mezi 20 tkm intervalem.
Vsechno ale zalezi jak kdo auto pouzival a servisoval, u kazdeho starsiho auta je s jeho pribyvajicim vekem trochu riziko, u turbomotoru zvlast.

Rozvod
U vsech motorizaci Acco 7G je pouzity retez. Co se tyka servisu tak se doporucuje jenom kontrola napnuti, aspon kam moje serviska saha.

Prevodovka
6iqalt se do teto motorizace dava az po FL, tj. 2006-07. Ti co maji stupnu 5 ten 6. nechybi, motor je neuveritelne pruzny, neni potreba casto radit a rozdil mezi 5kou (u petiqaltu) a 6kou neni nijak velky. Tyhle 2 verze jsou odstupnovany stejne do 3. prevodoveho stupne, lisi se az od 4ky. Podle spritmonitor.de dokonce vychazi spotreba u 5qaltu paradoxne lip nez u 6qaltu, i kdyz jde asi o 1 dcl/100. Razeni je krasne presne a hezky mechanicky a negumove zapada do svych poloh, klasika u Hondy.

Motor a vykon
Acco neni v zadne motorizaci diky sve velikosti a vaze sportovni vuz, spis cruiser se sportovnimi geny, coz plati i pro Tourer i-CTDi. Uvadenych 140k a 340Nm na motoru bylo u vsech majitelu co vykon doopravdy i zmerili na motorove brzde 150k a 350Nm. Navic jde o jedno z poslednich aut sve tridy s relativne nizkou hmotnosti, kdyz se k tomu pricte vylozene linearni prubeh vykonu (zadne "nic, pak to zarazi do sedacky a pak zase nic" jako u koncernu, ale motor linearne tahne od cca 1800 po 4500 ot/min), jede tenhle vuz realne s lepsi dynamikou nez papirove o dost silnejsi vozy. Treba nez 180k D-4D od Toyoty, akceleruje rychleji nez 180k turbodiesel z S-Type soucasne generace Accordu apod. Hodne je dano i velmi priznivou aerodynamikou vozu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 13:07   Citovat  

Spotreba
Zase podle spritmonitor.de- realna a dlouhodoba je prum. 6,6l./100km, coz je potvrzena pravda. S lehkou nohou a dodrzovanim limitu (ale porad nebrzdit provoz) se da jezdit i okolo 6l., kdyz jedu s plynem opravdu na podlaze pres Nemecko, i s 18" koly a 225 pneu a plne nalozenym autem nepresahnu na 1000 km prumer nejakych 9 litru, ale to uz musim jet vazne v noci a jako to cune. Pri divocejsi jizde nad limit po okreskach a s castym predjizdenim to paradoxne bere okolo 7,5l. Velmi šťastný

Jizdni vlastnosti
Je to velke kombi, necekej od nej dravce z kruhovych objezdu. Kazdopadne i zkuseni jezdci (az na delku a vyssi vahu) tvrdi, ze je rozlozeni hmotnosti u tohoto auta lepsi prave u Toureru nez u sedanu, u i-CTDi s o neco tezsim predkem asi o to vic. Auto ma i s dieselem sportovnejsi ladeni (Honda Mrk ), podrzi i v krizovkach, ja si ale nechal vuz snizit, protoze k 200 km/h se mi zdalo ze uz ponekud plave. Kazdopadne jak u podvozku tak i motoru neni nad zkusenost, sedni si do nej a uvidis hned sam.

Antikorozni uprava
Acco 7G je vlastne 1. Honda s pozinkovanou karoserii, i kdyz krome strechy a vika kufru. Neni to Mercedes, ale absolutne nejde o nejaky vuz s problemy s korozi.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 13:21   Citovat  

Obecne se toho o tehle generaci da psat strasne moc, neco vyctes uz v tom nekonecnem vlakne z odkazu uplne nahore.
K 2,2i_CTDi snad jeste ze pred FL bylo v kabine slyset piskani turba (nekomu vadi, jinemu se libi), u poface uz vubec ne. Poface ma kdoviproc lepsi akceleraci a dynamiku 0-100, i kdyz ma shodne prvni 3 prevodove stupne jako predface s 5iqaltem. Treba u verze Sport co mam ja je to (papirovych) 9,5sec/100 oproti 10,1 predface. Motor je kultivovany a bez vibraci a pronikani hluku do kabiny jako u koncernovych traktoru. Atd. atd. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 17:20   Citovat  

Tak zatím je to podle toho co jsem se dočetl celkem spolehlivé auto..
Zajímá mě ještě čemu říkáte první ročníky výroby 2004-05,nebo až do doby po FL?
Na co hlavně si mám dát při koupi pozor,kromě dobře vyplněné servisky Úsměv ?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2010 , 20:50   Citovat  

maras23 napsal:
Tak zatím je to podle toho co jsem se dočetl celkem spolehlivé auto..
Zajímá mě ještě čemu říkáte první ročníky výroby 2004-05,nebo až do doby po FL?
Na co hlavně si mám dát při koupi pozor,kromě dobře vyplněné servisky Úsměv ?

Minimalne po FL (takze 06, 07) uz jsou tyhle problemy vychytane, kazdopadne uz predface, pokud byly zavady odstraneny i kdyz se treba neprojevily uz se logicky taky neopakuji, neni potreba mit strach. S tim co chces ale za auto utratit poface dostanes tezko. Poface ma navic vychytane i dalsi veci, pocti si ve vlakne o Acco 7G.
Na co si dat pozor specialne u tohoto vozu na rozdil od jinych turbodieselu krome uz vyse uvedeneho netusim.

Jeste moje osobni poznamka proc mam rad Tourer Úsměv velmi rychle si zvyknes na elektricke zadni dvere, kdy je i s plnyma rukama otevres i zavres jenom dalkovym ovladanim na klici. Obrovsky kufr a dumyslny system sklapeni zadnich sedacek jednou rukou pohybem jedine packy, kdy se sklopi bez starosti o operky hlavy nebo bezpecnostni pasy a vytvori rovnou "pristavaci" plochu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 17:51   Citovat  

Chlapi nejste někdo z okolí České Lípy,nebo nebudete mít cestu kolem???
Zkrátka bych se v toureru i-CTDI strašně rád svezl,abych na vlastní kůži věděl o čem to je Mrk a je mi hloupé reagovat na nějaký inzerát jen za účelem projížďky.......
Ptal sem se i pár známejch servisáků co se vrtaj dost i v hondách a s naftou nikdo moc zkušeností nemá-přišlo mi že z toho maj i malilinko strach Velmi šťastný .
Moc se mi nechce cpát prachy do značkového servisu,jsou to věci co nějakej šikula z mého okolí určitě zmákne mnohem levněji a ve stejné kvalitě-nenašel by se?
Když budete vědět o nějakém už OSVĚDČENÉM mechanikovi na hondičku v naftě tak dejte vědět(je mi JASNÝ že do hondy všeobecně se nesmí nasr.. nikdo kdo neví!!!!!)
Z osobní zkušenosti vím že i ve značkovej servisech dělaj pěkný fušeři,jedinná výhoda je že na to auto nevidíš HaHaaa
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 19:23   Citovat  

maras23 napsal:
Chlapi nejste někdo z okolí České Lípy...

Servis i na naftu zvládne (měl by) pan Kühnel ve Volfarticích, asi před 3 týdny jsem se ho ptal na servis naftovýho Civica a prej bez problémů, Acco snad zvládne taky, chceš na něj poslat telefonní číslo ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 19:33   Citovat  

area07 napsal:
Servis i na naftu zvládne (měl by) pan Kühnel ve Volfarticích, asi před 3 týdny jsem se ho ptal na servis naftovýho Civica a prej bez problémů, Acco snad zvládne taky, chceš na něj poslat telefonní číslo ?

O tom sem taky už něco malinko zaslechl,jen nemam kontakt-napiš mi na něj tel.
Dííííííííííky moc
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 19:38   Citovat  

maras23 napsal:
O tom sem taky už něco malinko zaslechl,jen nemam kontakt-napiš mi na něj tel.
Dííííííííííky moc

Takový Honda doktory bys v republice spočítal na prstech truhlářovy ruky OK
V Lípě asi moc tourerů v naftě nebude,napadá mě jen jeden,kterej dělá pro jednu realitku,tak jedině,že by sis domluvil prohlídku nemovitosti a čirou náhodou by tě uchvátilo jeho auto HaHaaa
   Návrat  
ite je teď offline  ite
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 21:28   Citovat  

precti si sz kdyz uz jsem si s tim dal takovou praci mas tam vycet vsech klasickych zavad u ictdi Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 21:42   Citovat  

ite napsal:
precti si sz kdyz uz jsem si s tim dal takovou praci mas tam vycet vsech klasickych zavad u ictdi Úsměv

Kdyz sis s tim dal takovou praci tak to prece dej rovnou sem, od toho tu tohle tema je. Klasicka zavada u tohoto motoru je sice zadna zavada HaHaaa ale je fajn se dozvedet na co si dat pozor ze se nekomu snad nekdy stalo. Diky.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 21:48   Citovat  

ite napsal:

rád bych se na to taky mrknul, můžeš to dát přímo sem do topicu ? je to dobrý přátele

edit: Bully byl rychlejší Se stydím
   Návrat  
ite je teď offline  ite
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 21:58   Citovat  

taky me to napadlo a cekal jsem ze se nekdo ozve tak to tu mate jen doufam ze to nekdo nebude spochybnovat pisu s vlasnich skusenosti cca 4 roky venovani se hondam. Úsměv ps urcite jsem na neco zapomel Velmi šťastný

lozisko na alternatoru
vodni pumpa
sem tam napinaci kladka
praskaji svody-zaruka
pozor na spojku zivotnost cca 150 000km(ale zalezi na stylu jizdy
Casto odchazi dvojhmotovy setrvacnik podle toho jak s tim clovek jezdi¨
vnitrni klouby na poloosach(zas podle stylu jizdy)trepe to pri akceleraci
vsechny accordy ictdi mely zavadu na rozvodovem retezu menilo se to na zaruku
pozor na palivove cerpadlo (nekvalitni nafta)
mlzici se predni svetlomety-zaruka
problem s elektickym otviranim patych dveri odchazely tlumice a motor(taky je na to nejaka zaruka)
gufero na klikove hridely.(na strane remenice)
gumicka na palivovem cerpadlu
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 22:13   Citovat  

Ite:
diky, nezpochybnuju i kdyz me nic z toho nepotkalo. Je potreba jenom uvest na pravou miru ze jde o seznam bud typickych zavad pro predfacelift nebo typickych zavad pro Acco 7G vseobecne bez rozdilu motorizace(a vetsinou opet pouze predface) co se komu kdy eventuelne staly v prubehu let. Nejde mi o nekriticke hodnoceni tohoto motoru/modelu, ale je potreba byt uplne normalne objektivni. Kdyz budeme psat o ev. zavadach jinych vozu (krome srovnatelne T. Avensis napr.) tak ten seznam napiseme mozna i nekolikrat tak dlouhy.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 23:07   Citovat  

ite napsal:
taky me to napadlo a cekal jsem ze se nekdo ozve tak to tu mate jen doufam ze to nekdo nebude spochybnovat pisu s vlasnich skusenosti cca 4 roky venovani se hondam. Úsměv ps urcite jsem na neco zapomel Velmi šťastný

lozisko na alternatoru
vodni pumpa
sem tam napinaci kladka
praskaji svody-zaruka
pozor na spojku zivotnost cca 150 000km(ale zalezi na stylu jizdy
Casto odchazi dvojhmotovy setrvacnik podle toho jak s tim clovek jezdi¨
vnitrni klouby na poloosach(zas podle stylu jizdy)trepe to pri akceleraci
vsechny accordy ictdi mely zavadu na rozvodovem retezu menilo se to na zaruku
pozor na palivove cerpadlo (nekvalitni nafta)
mlzici se predni svetlomety-zaruka
problem s elektickym otviranim patych dveri odchazely tlumice a motor(taky je na to nejaka zaruka)
gufero na klikove hridely.(na strane remenice)
gumicka na palivovem cerpadlu

Kolik i-ctdi Accordů jsi vlastnil? Měl jsem předface i-ctdi a žádný vadný řetěz neměl ani ho nikdo neměnil Chápeš! řetěz se mění pouze pokud je hlučný. Kolik Accordů s vadným setrvačníkem jsi viděl? Je tu někdo z majitelů i-ctdi kdo řešil setrvačník?
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2010 , 23:28   Citovat  

Mám Tourer i-CTDI r.v. 2004. Koupil jsem ho s najetýma cca 117000 km. Teď má najeto 150000 a nějaké drobné. Během této doby jsem nezaznamenal jediný problém a vše co jsem dělal byla běžná údržba. Teď budu muset vyměnit nejspíš pravý čep řízení, má malinkou vůli, ale to nevím jestli mám počitat do oprav nebo údržby.. Mimochodem brzo bude asi na prodej.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 17:05   Citovat  

ite napsal:
jen doufam ze to nekdo nebude spochybnovat pisu s vlasnich skusenosti cca 4 roky venovani se hondam. Úsměv ps urcite jsem na neco zapomel Velmi šťastný

Velmi šťastný Velmi šťastný OK Velmi šťastný dostal jsi mě
   Návrat  
VTECer je teď offline  VTECer
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 18:03   Citovat  

Já mám na i-ctdi předface najeto 240 tis. (kupoval jsem ho v 50 tis.) a potvrzuji prasklé svody, které mi však bez řečí vyměnili na hondě. Jinak bez problémů. Pouze měním olej a tankuju je to dobrý
Moje další auto bude opět Acco v naftě Honda
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 18:06   Citovat  

Rom. napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný OK Velmi šťastný dostal jsi mě

Me taky dostal, sice nemam zadnou z vyjmenovanych "charakteristickych zavad", zato uz jsem menil nekolikrat olej, filtry, vsechny sterace, komplet brzdove desticky, sjel prakticky 2 sady plastu. A vymenil zarovku. A taky jsem urcite jeste na neco zapomnel Velmi šťastný
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 20:02   Citovat  

Bully napsal:
Me taky dostal, sice nemam zadnou z vyjmenovanych "charakteristickych zavad", zato uz jsem menil nekolikrat olej, filtry, vsechny sterace, komplet brzdove desticky, sjel prakticky 2 sady plastu. A vymenil zarovku. A taky jsem urcite jeste na neco zapomnel Velmi šťastný

ano, vyluxovat koberečky a dolít ostřikovače Velmi šťastný
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 20:07   Citovat  

Rom. napsal:
ano, vyluxovat koberečky a dolít ostřikovače Velmi šťastný

někdo jen luxuje koberečky, ostřikovače ti dolejou na jarní servisní kampani pořádnej výtlem
   Návrat  
ite je teď offline  ite
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.10.2010 , 20:21   Citovat  

mno jo cekal jsem to clovek chce pomoct a nakonec se mu jeste vysmeji Úsměv priste se na to vykašlu.vsechny zavady se tykaji ictdi.delam mechanika v honde prosly me pod rukama stovky techto motoru.chtel jsem rozepsat delku zaruk a info o pred nebo po facelift ale nemam na to uz nejak naladu Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco combi 2.2CDTi nováček a prosba o pár rad
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina