Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mezi 3-4tis. otáček netáhne
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 1:39   Citovat  

Čus,

trápí mě jeden problém a to ten, že se mi občas stává, že mezi 3-4tis. otáček auto přestane pořádně táhnout, jakoby jelo jen na 3 válce. Motor začne hučet jako by zabíral, ale nárůst výkonu je hodně hodně mírnej, stačí kopeček a je nulovej, jenom držím rychlost. Začíná se to dít v cca 3300 otáčkách a děje se to až do cca 4000, kdy motor většinou opět ožije. VTEC přitom podle zvuku spíná až ve 4300 ot. Občas ten výkonovej propad trvá i ve VTECu, i když tam není tak moc znát. Když v těch cca 3500 ot. přeřadím nahoru, tak to od těch 2200 otáček jde zase normálně, pak přijde propad opět ve 3300. Původně jsem podezíral zapalovací kabely a svíčky, ale ani po jejich výměně to nezmizelo. Nějaké další nápady ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 9:57   Citovat  

Menil jsi palivový filtr?Třeba je zasviněnej

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 10:05   Citovat  

Robbie napsal:
Menil jsi palivový filtr?Třeba je zasviněnej

ten byl měněn před necelým rokem. Může se zasvinit za ten rok znova? Že by to dělalo jen v takovýmhle spektru?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 9:44   Citovat  

Nějaké další návhry ?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 10:33   Citovat  

Střelec napsal:
Nějaké další návhry ?

Co vycistit ty plosky v rozdelovaci?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 11:16   Citovat  

Robbie napsal:
Co vycistit ty plosky v rozdelovaci?

v tom jsem se nikdy nehrabal, ale ninja říkal, že by to mohlo bejt víko rozdělovače, nebo palec. Myslíš tím tohle ? Koukal jsem, že to jsou věci za max. 700 dohromady, takže to asi prubnu.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 13:06   Citovat  

Střelec napsal:
v tom jsem se nikdy nehrabal, ale ninja říkal, že by to mohlo bejt víko rozdělovače, nebo palec. Myslíš tím tohle ? Koukal jsem, že to jsou věci za max. 700 dohromady, takže to asi prubnu.

jo tohle myslim...me to taky delalo ze to nechtelo tahnout, tak jsem dal novy svice, kabely a vycistil palec a je po problemu...jede jak ďas

The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 23:12   Citovat  

tak to prubnu taky... uz dlouho mi pride ze netahne... palivak byl upa nanic takze taky vymenen.... ted jeste uvidim co se zjisti na nazory malo prisunu paliva přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2010 , 0:33   Citovat  

The Joker napsal:
tak to prubnu taky... uz dlouho mi pride ze netahne... palivak byl upa nanic takze taky vymenen.... ted jeste uvidim co se zjisti na nazory malo prisunu paliva přátele

on ještě může bejt třeba ucpanej katalyzátor - vysypanej, nebo můžeš mít třeba špatnou lambdu (u tohodle Acca jsou 2).

The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2010 , 14:44   Citovat  

Střelec napsal:
on ještě může bejt třeba ucpanej katalyzátor - vysypanej, nebo můžeš mít třeba špatnou lambdu (u tohodle Acca jsou 2).
nemam acco ale C6G a kat sme vyndali... ale podle stavu palivaku kdyz znej vytekla cerna voda by mohli bejt i zaneseny trysky..uvidime

Basmek je teď offline  Basmek
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 21:15   Citovat  

Můžu se zeptat, co je to přesně ten palec?

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 21:54   Citovat  

Basmek napsal:
Můžu se zeptat, co je to přesně ten palec?
http://www.google.cz/images?hl=cs&biw=1920&bih=865&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=palec+rozd%C4%9Blova%C4%8De&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= je to pod vickem rozdelovace

Basmek je teď offline  Basmek
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 14:20   Citovat  

Díky moc Brnďo Úsměv Každopádně Střelče vyřešil jsi ten problém? Mám totiž natotuty stejné auto i rok a dělá mi to to samé, zkusím vyčistit ten rozdělovač a palec Honda

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.11.2010 , 15:10   Citovat  

Basmek napsal:
Díky moc Brnďo Úsměv Každopádně Střelče vyřešil jsi ten problém? Mám totiž natotuty stejné auto i rok a dělá mi to to samé, zkusím vyčistit ten rozdělovač a palec Honda

zejtra jedu do servisu a budou mi ho měnit, tak pak dám vědet OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2011 , 15:23   Citovat  

Basmek napsal:

Přišel si na něco? Já jsem ten palec furt ještě nevyměnil, ale nedávno se mi začala rozsvěcovat kontrolka motoru - TDC senzor. Prej můžou bejt o zub posunutý rozvody, takže to brzo nechám zkontrolovat.

Jo a děje se mi to jen v rychlostech 90+, po městě je to úplně v pohodě a táhne jak drak.

Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.2.2011 , 16:20   Citovat  

Střelec napsal:
Přišel si na něco? Já jsem ten palec furt ještě nevyměnil, ale nedávno se mi začala rozsvěcovat kontrolka motoru - TDC senzor. Prej můžou bejt o zub posunutý rozvody, takže to brzo nechám zkontrolovat.

Jo a děje se mi to jen v rychlostech 90+, po městě je to úplně v pohodě a táhne jak drak.

Měl bys ten rozdělovač vytáhnout a zkusit, jestli se mu už neviklá osa (vylágrované ložisko) a jestli v něm není olej (špatný těsnící kroužek). A poznač si přesnou polohu, aby sis nerozšteloval předstih.

JiriCbrAcc je teď offline  JiriCbrAcc
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 15:29   Citovat  

Já mám těď podobný problém, akorát mě to netáhne zhruba od 2500 otáček až do 4000 Smutný svíčky, olej s filtrem a vzduchovej filtr jsem měnil ani ne před měsícem a je to skoro horší než lepší, mechanik mi říkal ať zkusím vyměnit palivový filtr a nebo, že by to mohla být váha vzduchu.....co vy na to?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 15:33   Citovat  

JiriCbrAcc napsal:
Já mám těď podobný problém, akorát mě to netáhne zhruba od 2500 otáček až do 4000 Smutný svíčky, olej s filtrem a vzduchovej filtr jsem měnil ani ne před měsícem a je to skoro horší než lepší, mechanik mi říkal ať zkusím vyměnit palivový filtr a nebo, že by to mohla být váha vzduchu.....co vy na to?

co to víko rozdělovače a palec rozdělovače, to si měnil taky? Já to teda ještě nevyřešil, poslední dobou se to moc neprojevuje. Pokud se nemýlím, tak tohle Acco váhu vzduchu nemá. Palivák určitě vyměň a uvidíš. Jinak pěkný vozítko se zajímavýma kilometrama OK Úsměv Jak ho máš dlouho?

0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 15:52   Citovat  

Střelec napsal:
co to víko rozdělovače a palec rozdělovače, to si měnil taky? Já to teda ještě nevyřešil, poslední dobou se to moc neprojevuje. Pokud se nemýlím, tak tohle Acco váhu vzduchu nemá. Palivák určitě vyměň a uvidíš. Jinak pěkný vozítko se zajímavýma kilometrama OK Úsměv Jak ho máš dlouho?

Necelý rok, kupoval jsem ho od Rom.-a, Jsem spokojen jen tohle mi začlo teď zlobit, no a spotřeba necelých 11 po městě taky nic moc, ale je to 2-litr Úsměv z toho rozdělovače mám trochu strach, nemůžu tam něco pos...t, abych tam něco nerozházel Smutný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 16:15   Citovat  

JiriCbrAcc napsal:
Necelý rok, kupoval jsem ho od Rom.-a, Jsem spokojen jen tohle mi začlo teď zlobit, no a spotřeba necelých 11 po městě taky nic moc, ale je to 2-litr Úsměv z toho rozdělovače mám trochu strach, nemůžu tam něco pos...t, abych tam něco nerozházel Smutný

on je hlavně velký problém sehnat ten správnej palec. Všichni ho mají v katalozích špatně označenej. Zkoušel jsem 3 obchody, celkem 5 palců a ani jeden nepasoval. Bude lepší pro něj dojít přímo do Hondy. Cena cca 400,-. Víko je snad za 200,-. Pokud si na to nevěříš, tak to někomu svěř, já bych se v tom taky nehrabal Velmi šťastný Jinak spotřeba 11l ve městě odpovídá. Kámoš má felicii 1.3 a po městě se v zimě taky pohybuje za 10-12l, jenže výkon ani ne poloviční. Dlouhodobou kombinovanou mám 9.7l. Dvoulitr prostě za 7 jezdit nebude Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 16:20   Citovat  

Střelec napsal:
on je hlavně velký problém sehnat ten správnej palec. Všichni ho mají v katalozích špatně označenej. Zkoušel jsem 3 obchody, celkem 5 palců a ani jeden nepasoval. Bude lepší pro něj dojít přímo do Hondy. Cena cca 400,-. Víko je snad za 200,-. Pokud si na to nevěříš, tak to někomu svěř, já bych se v tom taky nehrabal Velmi šťastný Jinak spotřeba 11l ve městě odpovídá. Kámoš má felicii 1.3 a po městě se v zimě taky pohybuje za 10-12l, jenže výkon ani ne poloviční. Dlouhodobou kombinovanou mám 9.7l. Dvoulitr prostě za 7 jezdit nebude Úsměv
vy mate sejnou spotrebu jako ja s V6kou:D

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 18:05   Citovat  

Brnďa napsal:

tiez to tak vidim, 3.0V6 automat - cisto Bratislava - 10,5-11,5 Úsměv ale je fakt, ze rovnako som jazdil s 1.0 od peugeotu aj 1.5 vtec-e, aj 1.6Esi, proste furt 11, mimo mesto 9, takisto bez rozdielu v objeme motora...

k problemu - filter to nebude, ani problem v palci a viku... ked uz, tak ten TDC senzor

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 19:18   Citovat  

pajo napsal:
tiez to tak vidim, 3.0V6 automat - cisto Bratislava - 10,5-11,5 Úsměv ale je fakt, ze rovnako som jazdil s 1.0 od peugeotu aj 1.5 vtec-e, aj 1.6Esi, proste furt 11, mimo mesto 9, takisto bez rozdielu v objeme motora...

k problemu - filter to nebude, ani problem v palci a viku... ked uz, tak ten TDC senzor
no ja jezdil s civicem 1,6i 83kW za a7,5 litru max nejak sem nezavodil, pak sem mel accorda 2.2 i a tam tak do 8mi ale kudlu taky za deset klidne a ted proste pnormalni jízda tech 9 litru s 3.2kou

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 19:28   Citovat  

Brnďa napsal:

však to taky bude moje další auto, nějakej 6ti vál Úsměv Kámoši co mají třeba 528i nebo Mondeo ST220 jezdí za 8-11l, stejně jako já ale jízda je někde jinde. Nejdřív tohle dám ještě trochu dokopy a pak se mi to snad do léta podaří prodat. papa OK

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 19:57   Citovat  

Střelec napsal:
však to taky bude moje další auto, nějakej 6ti vál Úsměv Kámoši co mají třeba 528i nebo Mondeo ST220 jezdí za 8-11l, stejně jako já ale jízda je někde jinde. Nejdřív tohle dám ještě trochu dokopy a pak se mi to snad do léta podaří prodat. papa OK
jojo Úsměv kazdej rika jak to musi zrat, ale kdys tomu chce nekdo slapnout treba s accordem tak ja tolik nemusim a mam mensi spotrebu jak ten co se snazi ze?Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 21:31   Citovat  

Brnďa napsal:
jojo Úsměv kazdej rika jak to musi zrat, ale kdys tomu chce nekdo slapnout treba s accordem tak ja tolik nemusim a mam mensi spotrebu jak ten co se snazi ze?Úsměv

Je to tak OK

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 21:48   Citovat  

JiriCbrAcc napsal:

Ahoj Jirko, zajeď do Střížovic, kluci si s tím poradí přátele

0
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 6:29   Citovat  

Rom. napsal:
Ahoj Jirko, zajeď do Střížovic, kluci si s tím poradí přátele

Ahoj Romane, ještě vyměním ten palivový filtr, a když to bude dělat pořád, tak za nimi zajedu. Jsou tam i odpoledne? Nebo dáš mi v SZ na kluky nějaký kontakt a adresu, už jsem tam byl, ale přesně si místo nepamatuji. Díky HaHaaa Honda

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 17:07   Citovat  

Tak podle servisu budu mít volnější jeden z rozvodovejch řemenů, což je přesně to, co mi do SZ psal Brnďa OK V nejbližší době se to bude kontrolovat, tak snad bude klid. Ještě mě napadlo, rozhašené ventily to dělat nemůžou? Páč jsem četl, že se mají seřizovat po 20tis. km a já je seřizoval hned po koupi, ale pak už ne a najel jsem přes 40tis km.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 17:11   Citovat  

Střelec napsal:
Tak podle servisu budu mít volnější jeden z rozvodovejch řemenů, což je přesně to, co mi do SZ psal Brnďa OK V nejbližší době se to bude kontrolovat, tak snad bude klid. Ještě mě napadlo, rozhašené ventily to dělat nemůžou? Páč jsem četl, že se mají seřizovat po 20tis. km a já je seřizoval hned po koupi, ale pak už ne a najel jsem přes 40tis km.
ventily sou bestie, videl jsi jedn otema na acco 7g 2.0 s lpg a nemel sestelovany ventily a auto chcipalo

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mezi 3-4tis. otáček netáhne
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina