Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Závody do vrchu Most + tuning sraz
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 19:29   Citovat  

Robik: já přijel s kámošem modrou Suprou a má odbržděnejch 560hp Mrk akorát se v kageki zapomněl bezpečák na kola, sme to jeli přezout o přestávku a nic, tak sme se vrátili jen na čumendu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 19:48   Citovat  

Majlou: Subo? Já o žádném nepsal..jen o Supře, Lotusech a Honda

Dj Re5pect: ale jednou ta Supra na okruhu jela, viděl jsem ji a neskutečná nádera..ten zvuk...no mazec.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 19:55   Citovat  

Robik: jojo jela jedno kolo jenom bohužel, bylo zaplacený startovný na oba závody, jenže gumy co tam byly, tak už byly total KO, s tim se nepočítalo a pak sme nepočítali s tim, že neni bezpečák a nepujde přezout...
   Návrat  
tomrogo je teď offline  tomrogo
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:01   Citovat  

ahojte, taky jsme byli podporovat kámoše a ještě známého na Hondách...

DJ RE5PECT: Stál jsem u startu, když Supra přijela na první ostrou. Tak teďka už konečně chápu, proč se s ní tak mazlil. Všichni, kdo viděli ten start, tak čekali ostřejší záběr Úsměv Do zatáček nic moc, ale ten zvuk na rovninkách byl mrazivý OK Škoda, že nemohl jet naplno...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:05   Citovat  

nemoh ani zahřát gumy na startu, páč by je tam už nechal Velmi šťastný no podcenil to bohužel a tim pádem auto jelo rychle jen rovně...
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:09   Citovat  

to Robik : já tam byl jen na chvilku... Něco jsme vyfotil a pak zase jed do pryč, bohužel... Ale Lotusy jsem vyfotil, mazec.. Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:18   Citovat  

Ale dojem zanechal, to jako ne že ne Úsměv Jinak Suba paráda, Bursovo kočka je perfektně odladěná (ta klasika na vylezlých slickách) OK Tenhle ročník je podle mě nepřekonaný model, pak už se ty auta začli moc kulatit Úsměv

Ale přesto, že jsem velký fanda Subaru, tak největší dojem na mě udělala žlutá Integrale. To byl rachot a respekt na dráze svatoušek
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:40   Citovat  

tomrogo napsal:
Ale dojem zanechal, to jako ne že ne Úsměv Jinak Suba paráda, Bursovo kočka je perfektně odladěná (ta klasika na vylezlých slickách) OK Tenhle ročník je podle mě nepřekonaný model, pak už se ty auta začli moc kulatit Úsměv

Ale přesto, že jsem velký fanda Subaru, tak největší dojem na mě udělala žlutá Integrale. To byl rachot a respekt na dráze svatoušek

Já pořád že tam žádná žlutá Integra nebyla a ono Integrale Je to tam.
Jj je to přeturbovaná potvora a ten zvuk mazec..není to tahle?
tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:45   Citovat  

tomrogo napsal:

to byl mazec, když jsem byl dole na tý pojezdový silnici a fotil tam, tak okolo mě projížděla a zrovna u mě to střelilo, to byla morda Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:52   Citovat  

Robik napsal:
tudy odkaz
No musím říct, že tuhle cestu znám hodně dobře, jelikož vede na Boleboř. A můžu říct, že tři zatáčky jsou tam fakt pekelný a on je projel tak v trojnásobný rychlosti, ve který bych je projížděl já.. To je peklo..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 20:57   Citovat  

Lotusy... fakt je "žeru".... OK
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 21:10   Citovat  

Lotusy jsou libovka a dávají se do nich motory co jsou v celice a corolle T sport akorát že mají kompresor... Mít elise doma tak si pískám Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 21:16   Citovat  

Robik: vidíš, jak dvě písmena navíc změní komplet smysl Velmi šťastný jinak, to video zrovna je Jirka Mutl, ten jezdí s Dedrou, 4X4 a má taky neskutečný zvuk, takže to v Mostě nebyl on. Známej mu dělal mechanika a kdysi snad byli spolu i v týmu. Někde mám videa s ním z místních vrchů, ale ještě jsem to nestáhnul na Youtube Se stydím Možná později to sem hodím...

WotanMitUns: stál jsem právě taky tak jak ty a pak jsem nato 10min nic nešlyšel, jenom pískot v uších Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 21:25   Citovat  

eh, fotky..
ale nic moc... nějak jsem se nesnažil nebo nevím.
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2010 , 23:44   Citovat  

Nahodou dobry bracha ma konecne dalsi fotku Je to tam.
Jinak alfa kazda co tam byla, tak byla pekne naslapnuta samej 3.2 V6 atd... to vzivote nepojezdim Bueee
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 0:07   Citovat  

ale to vubec nejde o vykon ci objem...ale o ruce (hlavne), brzdy a podvozek. Zvlast teda nevim jestli ten 3.7 V6 FWD je tak velka vyhoda Úsměv Ta starsi zavodni co tam je, jezdi casy v brne jako seriove CTR na slikach. Ty 156ky prohanel xyz s preludou Úsměv
Takze trochu vice motivace, vsechno se da...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 8:22   Citovat  

shaman napsal:
Lotusy jsou libovka a dávají se do nich motory co jsou v celice a corolle T sport akorát že mají kompresor... Mít elise doma tak si pískám Velmi šťastný

To je skoro pravda, protože Lotus Elise (Exige) se s tím motorem co mám v moji Corolle TS dělal taky (bez kompresoru)a dokonce ho testoval i Stig v Top Gearu a zajel s tím snad zajel v té době snad 6 nej.čas a nechal za sebou fakt hodně rychlé auta. Bylo to v 1.dílu 4.série.

K těm Mosteckým kompresorovým Lotusům, měli 280PS.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 8:24   Citovat  

WotanMitUns napsal:
eh, fotky..
ale nic moc... nějak jsem se nesnažil nebo nevím.

Ale jo pěkné fotky i když je pravda že u tebe jsme zvyklí na jinou kvalitu Je to tam.
Jinak ten bílý Sunny je od Daveg9 a to stříbrné CTR, s tím myslím jezdil Eso.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 8:31   Citovat  

infinity napsal:
..... Ty 156ky prohanel xyz s preludou Úsměv

Tuhle by viděl jen kdyby za ní stál na startu. Kluk to má nejen v ruce, ale hlavně je to fakt nařachaný. Série jen podle laku... možná. Zašpérovanej předek .....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 8:31   Citovat  

infinity napsal:
ale to vubec nejde o vykon ci objem...ale o ruce (hlavne), brzdy a podvozek. Zvlast teda nevim jestli ten 3.7 V6 FWD je tak velka vyhoda Úsměv Ta starsi zavodni co tam je, jezdi casy v brne jako seriove CTR na slikach. Ty 156ky prohanel xyz s preludou Úsměv

No to je ale poloviční pravda protože tamto byly Alfy GTA a prostě ty mají krouták a jezdí fakt hodně dobře. Daveg9 ovládá Sunny GTi velmi dobře a je fakt hodně dobrý řidič (Jagy ti to určitě potvrdí) ale Dana s tou červenou Alfou GTA v sedanu prostě nemůže dohnat i když jezdí už na hranici možností svého auta, vždy tam je rozdíl cca sekunda..chybí PS a Nm.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 9:30   Citovat  

crxmann napsal:
Tuhle by viděl jen kdyby za ní stál na startu. Kluk to má nejen v ruce, ale hlavně je to fakt nařachaný. Série jen podle laku... možná. Zašpérovanej předek .....

Presne tak to auto je seriove jen asi tak podle laku spozoruji ho od tudy odkaz chip na motoru, specialni prevodovka do vrchu, komplet podvozek, odklony, pneu a jezdi za ten rok nechutne dobre. Vsak me taky v treningu na trati predjel. Mam video kde to rezu s brachou..."vidim Alfu....tak se na ni vyxer......vic v pravo vic v pravo....to nejde je tam Alfa Velmi šťastný" a pak jsem si pripadal jako kdyz parkuju. Alfa je v moji tride vzdy prvni. Pokud ji mam nekdy predjet tak musim udelat s motorem to co Reno a delat ze to je seriovka pořádnej výtlem ale kazdopadne na pristi sezonu podvozek, brzdy, a dobre pneu mi snad pomuze drazdit precipnute a vykuchane sunny... VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 12:52   Citovat  

Majlou napsal:
Presne tak to auto je seriove jen asi tak podle laku spozoruji ho od tudy odkaz chip na motoru, specialni prevodovka do vrchu, komplet podvozek, odklony, pneu a jezdi za ten rok nechutne dobre. Vsak me taky v treningu na trati predjel. Mam video kde to rezu s brachou..."vidim Alfu....tak se na ni vyxer......vic v pravo vic v pravo....to nejde je tam Alfa Velmi šťastný" a pak jsem si pripadal jako kdyz parkuju. Alfa je v moji tride vzdy prvni. Pokud ji mam nekdy predjet tak musim udelat s motorem to co Reno a delat ze to je seriovka pořádnej výtlem ale kazdopadne na pristi sezonu podvozek, brzdy, a dobre pneu mi snad pomuze drazdit precipnute a vykuchane sunny... VTEC

Jen pro zajímavost..o které Alfě se vlastně bavíš? to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 12:54   Citovat  

Robik napsal:
Jen pro zajímavost..o které Alfě se vlastně bavíš? to mi hlava nebere

Alfa Romeo 156 GTA startovni cislo 39
   Návrat  
neewman je teď offline  neewman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 13:11   Citovat  

Robik napsal:
tudy odkaz

To je zkracena dedra Jiriho Mutla Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 15:30   Citovat  

Majlou napsal:
Alfa Romeo 156 GTA startovni cislo 39

Tak o tom že by měl Dan v Alfě převodovku na vrchy slyším poprvé Velmi šťastný Co vím má tam komplet výfuk Supersprint, komplet podvozek a asi 2 sady lehkých OZ + pneu (tuším Avony a Toya) na závody ale o nějakém "čipu" a "speciální převodovce" slyším poprvé. Navíc tam má i série váčky takže nějaká úprava Ecu si myslím asi není zrovna na místě.
Máš ty informace Majlou nějak ověřené?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 15:49   Citovat  

Robik napsal:
Tak o tom že by měl Dan v Alfě převodovku na vrchy slyším poprvé Velmi šťastný Co vím má tam komplet výfuk Supersprint, komplet podvozek a asi 2 sady lehkých OZ + pneu (tuším Avony a Toya) na závody ale o nějakém "čipu" a "speciální převodovce" slyším poprvé. Navíc tam má i série váčky takže nějaká úprava Ecu si myslím asi není zrovna na místě.
Máš ty informace Majlou nějak ověřené?

Ja se nijak necertim ze to jede jako krava ale overene neoverene, kdyz ti to rekne sponzor co tam ma za upravy tak proc tomu neverit. Mozna to tam tak nema a Alfa je tak dobra v zakladu. Alespon zachoval interier vozu a jeho vahu. To se o nissanech rict neda Ble ty jsou odlehcene vykuchane a jeste ti prijedou na podvalu a pak to ma jezdit jako ze seriove auto to mi hlava nebere
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 16:00   Citovat  

crxmann napsal:
Myslim ze delas chytryho ale nevis o cem mluvis.Nasel bych mozna video nejak z minulyho roku kdy jeste se serii motorem me dojel manik s 147 GTA a ze by me predjel a dokonce ujizdel tak to se rict neda.Jinak infi ne xyz ale ZYX Velmi šťastný
   Návrat  
dvoricp je teď offline  dvoricp
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 17:40   Citovat  

Kluci, kluci, kluci, trochu to tu přivedu na pravou míru, o červené Alfě 156 GTA start.číslo 39, je to sériové GTAčko, pouze laděný výfuk od svodu až do konce, Dan říkal, že to stím výfukem už koupil, jinak by ho za kilo v životě na to nekoupil. Jinak jezdí na 17" R888 a na dešti na 16" R1R, má tam okruhový podvozek, značku nevim, ale tot vše. Majitele znám už déle, žádná převodovka nic takového, jel sem stím tak před 14 dněma. Dan je super řidič a dokáže vypnout, proto zajíždí neskutečné časy celou sezonu
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 17:42   Citovat  

dvoricp napsal:
Kluci, kluci, kluci, trochu to tu přivedu na pravou míru, o červené Alfě 156 GTA start.číslo 39, je to sériové GTAčko, pouze laděný výfuk od svodu až do konce, Dan říkal, že to stím výfukem už koupil, jinak by ho za kilo v životě na to nekoupil. Jinak jezdí na 17" R888 a na dešti na 16" R1R, má tam okruhový podvozek, značku nevim, ale tot vše. Majitele znám už déle, žádná převodovka nic takového, jel sem stím tak před 14 dněma. Dan je super řidič a dokáže vypnout, proto zajíždí neskutečné časy celou sezonu
Diky za info... je to dobrý
   Návrat  
dvoricp je teď offline  dvoricp
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 17:46   Citovat  

jj, není zač
Jinak vím, jen o jednom nissanu co přijel na podvalu, jako spousta jinejch seriovejch či upravenejch aut. Já mít peníze na auto s platákem, tak do toho jdu taky, je to hrozně pohodlný na ty závody, než poskakovat v autě.
Robe já tě snad nikdy neuvidim, ani nevim žes tam byl, Dave taky nic neřek
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Závody do vrchu Most + tuning sraz
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina