Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Racing úpravy Honda Prelude
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 7
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 16:38   Citovat  

Tak a zde teda muzeme smysluplne debatovat nad upravama nasich mazliku pro zavodeni :twisted:

Ideane to muzeme delat tak ze sepiseme co na aute upravene mame a co jde jeste zlepsit a jake jsou dosavadni pocity Mrk

Kola: serie

Brzdy: serie nutno poresit adekvatne xyz 303mm

Podvozek: serie je to jako jizda v autobuse pořádnej výtlem nutno koupit xyz-TarmacRally

Motor: sivcky Iridiove ne Denso ale ty druhe NGK, sani noname ebay usa protazene az do narazniku a vyndanej saci nesmysl s tou klapkou Velmi šťastný pocit lepe to tahne od spoda ale v tech 7000+ uz to slabne bud malo vzduchu malej filtr nebo to chce regulator tlaku paliva to mi hlava nebere

Vyfuk: svody noname kopie originalu pres ebay a omotane thermo paskou, nasleduje kat ale ten pujde ven, a pak je koncak od srs bez silenceru

Plany do budoucna:
brzdy , kat ven, podvozek, zavodni keramicka spojka, istalace budiku na teplotu a tlak oleje do A sloupku, a koupit na leto pneu Bridgestone Potenza RE-11, regulator tlaku paliva a mozna lespi pumpu

Tak to je za me asi vse Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 16:42   Citovat  

Rovnou pridam jeden kratky test na Potenza RE-11 tudy odkaz
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 19:14   Citovat  

hele a kdyz to teda s tim zavodenim myslis vazne, tak co treba poridit naky poradny komponenty? pro zacatek Velmi šťastný bejt tebou tak se inspiruju zyxovou preludou. ne to bastlit ebay svodama, brzdy od hawk, podvozek bych volil tein, nebo eibach, vyfuk od invidie, nebo bych ho nechal vyrobit. ale taky zalezi na prumeru, stejne tak u sani, ale to se i odviji velikost klapky a saci komory. myslim si ze by sis to mel jeste poradne promyslet a ne to bastlit pres ebay komponenty Mrk
   Návrat  
Robpitt je teď offline  Robpitt
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 19:28   Citovat  

Winie napsal:
hele a kdyz to teda s tim zavodenim myslis vazne, tak co treba poridit naky poradny komponenty? pro zacatek Velmi šťastný bejt tebou tak se inspiruju zyxovou preludou. ne to bastlit ebay svodama, brzdy od hawk, podvozek bych volil tein, nebo eibach, vyfuk od invidie, nebo bych ho nechal vyrobit. ale taky zalezi na prumeru, stejne tak u sani, ale to se i odviji velikost klapky a saci komory. myslim si ze by sis to mel jeste poradne promyslet a ne to bastlit pres ebay komponenty Mrk

jj,chlape-winie má úplnou pravdu..určitě bych radši našetřil na kvalitní komponenty.na regul.tlaku paliva
se klidně můžeš vykašlat-množsví vstříknutého paliva je možné nastavit v ecu,zapoměl si na ostré vačky,odlehčení rotačních částí motoru a hlavně bych neopomínal odlehčení karoserie-ze sériového auta nikdy závodník nebude Velmi šťastný ,
váha auta je mnohdy důležitější než výkon..ale hodně štěstí Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 19:59   Citovat  

Winie napsal:
Winie od tebe bych to necekal přátele .
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:04   Citovat  

zyx napsal:
Winie od tebe bych to necekal přátele .
tak tvoje auto je top Mrk navic pokud s tim nekdo chce na vazno litat po okruhu, tak ho stejne podobnej setup nemine. taky me to ceka Mrk
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka

K tem upravam.nez bych to vypsal tak se radsi mrkni do me garaze.melo by tam byt vse.momentalne objednavam pres znameho veci hlavne kolem podvozku protoze ten je az na pruziny Eibach uplna serie a ma najeto cca 145tis.a doufam ze v zime probehne upgrade brzd.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček

Winie napsal:

Heeejj, to je ale moje preludka HaHaaa
Zyxovo preludka je modifikovana renovo preludka (rok 2008). Reno za ty leta ale take modifikoval a neco nove zase pobral od stavby zyxovo preludky (vyjmuti vyvazovacich hrideli) HaHaaa
Kdyz se prida i majlou, tak do dvou let si vzajemne poradime tak, ze vzniknou tri kousky dokonalych preludek Lucy
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:07   Citovat  

a jedna turbena mala pribudnut Smutný Smutný
lenze sa bude zacinad zase od polovice Smutný
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:09   Citovat  

ReNo napsal:
Heeejj, to je ale moje preludka HaHaaa
Zyxovo preludka je modifikovana renovo preludka (rok 2008). Reno za ty leta ale take modifikoval a neco nove zase pobral od stavby zyxovo preludky (vyjmuti vyvazovacich hrideli) HaHaaa
Kdyz se prida i majlou, tak do dvou let si vzajemne poradime tak, ze vzniknou tri kousky dokonalych preludek Lucy
ty ji mas celou od skunka HaHaaa .ja mam od nich jen vackovy kola Mrk .jinak top jeste neni.porad chybi jeste dost veci dodelat naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:26   Citovat  

zyx napsal:
ty ji mas celou od skunka HaHaaa .ja mam od nich jen vackovy kola Mrk .jinak top jeste neni.porad chybi jeste dost veci dodelat naštvanej

Ee, ventily uz ne Hihi
Jejich stav po dvou letech provozu nic moc. Ale zbyle veci od smradocha jsou zcela ok, tak nebyl duvod menit OK
Slo mi o ten popis co psal winie. Ten odpovidal me preludce, vcetne znackovych veci, tein podvozku, invidia vyfuk (defakto skunk).
Ja mam jednu velkouuu vyhodu. V danem stavu, krom vymeny tech ventilu, jsem za tri roky denniho provozu najel desetitisice km. Stovky, spise tisice, sprintu, letal si po mosteckem okruhu ... a tak uz vim do ceho rozhodne nevkladat penize nesouhlas
Tak ci onak, necht dokonala preluda vznikne a ostatni znacky aut poradne potrapi H+
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:46   Citovat  

riesil niekto veci od KMS???
kovane retainery, dualne pruziny a ventili??
tudy odkaz
ja idem to nich
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:56   Citovat  

ReNo napsal:
Ee, ventily uz ne Hihi
Jejich stav po dvou letech provozu nic moc. Ale zbyle veci od smradocha jsou zcela ok, tak nebyl duvod menit OK
Slo mi o ten popis co psal winie. Ten odpovidal me preludce, vcetne znackovych veci, tein podvozku, invidia vyfuk (defakto skunk).
Ja mam jednu velkouuu vyhodu. V danem stavu, krom vymeny tech ventilu, jsem za tri roky denniho provozu najel desetitisice km. Stovky, spise tisice, sprintu, letal si po mosteckem okruhu ... a tak uz vim do ceho rozhodne nevkladat penize nesouhlas
Tak ci onak, necht dokonala preluda vznikne a ostatni znacky aut poradne potrapi H+
mam moznost poridit upravenou hlavu s fungl novejma ventilama a zavodni upravou sedel a novejma vackama.co vy na to udela to nakej rachot? to mi hlava nebere poridil sem upravenou ecu
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 20:58  Naposledy upravil ReNo dne 26.10.2010 , 21:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

666potky napsal:
riesil niekto veci od KMS???
kovane retainery, dualne pruziny a ventili??
tudy odkaz
ja idem to nich

Nemam zkusenost, jen bych ale chtel trochu varovat, ze nektere veci kupovat z ebaye ... mno, alien by mohl vypravet ... ok, ze par veci proste nedorazi ... ale treba kdyz dorazi poskrabane pisty, radeji si tu trosku priplatit a koupit takove veci v jasnych shopech OK

Ja na to prisel. Mam spoustu prace a tak malo casu. Budu si cist co navrhujete a pripadne jen kritizovat proc ne (z vlastni zkusenosti) HaHaaa
Pro zacatek : NE - ventily skunk2, klapku Skunk2 (TBD), setrvak Fidanza, lamelu Exedy Stage III (myslim, vypada jako trojuhelnik), shortshift Fidanza ... ja si casem vzpomenu na ty desitky veci naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:12   Citovat  

prelude2.0i napsal:
mam moznost poridit upravenou hlavu s fungl novejma ventilama a zavodni upravou sedel a novejma vackama.co vy na to udela to nakej rachot? to mi hlava nebere poridil sem upravenou ecu

Zjisti vyrobce ventilu, vacek, kdo upravoval sedla, co vse obsahuje "zavodni uprava sedel"?
Par lidi z fora Ti dokaze poradit o pripadnem upravci hlavy. Jestli je to nekdo znamejsi OK
Nebo to byl projekt nekoho odtud?
To vse bych tu zverejnil a cekal jake jsou zkusenosti lidi. Ja mam spise zkusenosti s nakupem a nasledovnym provozem upraveneho vozu Cool
Joo a jestli takova uprava, pak si nechat naladit ecu ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:19   Citovat  

inac preco nie sanie skunk2-vackove kolecka mam tie ale na sanie som nestihol drazbu a nic zle som nepocul
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:24   Citovat  

666potky napsal:
inac preco nie sanie skunk2-vackove kolecka mam tie ale na sanie som nestihol drazbu a nic zle som nepocul
Co vim,tak se na klapce povolily ty sroubky co jsou uvnitr a kam spadli je asi kazdymu jasny.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:26   Citovat  

666potky napsal:

POckej, NE rikam na ventily a klapku sani od SKUNKu ... lehce upraveny manifold sani od Skunku mam a jsem spokojen OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:26   Citovat  

takze motor siel na sracku to je riadna skoda, ja idem preplnovat takze tu mi nejak sanie insie netreba

hehe a ja ze si zabudol dat ciarku a su to obe veci HaHaaa

inac moj smutny topic Smutný
fotky su velke nevedel som znensit ale aspon vsetko vidno
tudy odkaz
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:31   Citovat  

ReNo: proc ne sani a klapku od Skunk2?? to mi hlava nebere zrovna si je chci objednavat... naštvanej

PS: uz jste me predbehli s odpovedi, takze ted dotaz: ReNO nebo zyx - jakou klapku teda na misto toho?
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:41   Citovat  

hosi to je zase kecu ... Velmi šťastný

no a tet vazne s tlumicema Tein musim souhlasit. vyborny brzy a lehky kvalitni kola o tom neni asi treba dal psat.

tet by me jen zajimalo kolik dostane moje serie "nasekano" od zyx-e (sorry Reno ale ty uz jses pro me jina liga .... Úsměv )
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:49   Citovat  

Luky napsal:

no a tet vazne s tlumicema Tein musim souhlasit. vyborny brzy a lehky kvalitni kola o tom neni asi treba dal psat.

tet by me jen zajimalo kolik dostane moje serie "nasekano" od zyx-e (sorry Reno ale ty uz jses pro me jina liga .... Úsměv )
jestli myslis nasekano nekde na sprintu tak ode me nikdy.sprinty nejezdim Mrk .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:50   Citovat  

mot napsal:
ReNo: proc ne sani a klapku od Skunk2?? to mi hlava nebere zrovna si je chci objednavat... naštvanej

PS: uz jste me predbehli s odpovedi, takze ted dotaz: ReNO - jakou klapku teda na misto toho?

Uz jsem to radeji editoval HaHaaa

Prvni duvod, vazne zavazny : uvolnil se sroubek co drzi "chlopen" a rozhodl se zajit na navstevu do motoru. Prosel do manifoldu a tam asi nejakou dobu zil. Pote, behem tri sekund na volnobeh, si zasel do prvniho valce .. druheho ... pak se rozhodl, ze to nanda ventilum, ohnul 4 ventily ... pak se auto rozebralo .. pan sroubek byl uplne celej, nemel ani skrabanec, ani barvu cernou neztratil naštvanej
Ventily jsem musel vymenit, pac koupit 4 ventily je prakticky nemozne .. nacez kdyz maji konce tycek po dvou letech jezdeni rozplacle jak vzhled rajcete po zasahu meteoritem :twisted:
Bohudik FRM netknute, valce ok ... V pistech krasne vymackene obrysy pana sroubka (fakt hustej frajer). Ale ok, tem to take tak nevadi, se zarovnalo Úsměv

A jeste jeden duvod. Srouby jsem nakonec, jako vetsinu sroubu v aute, radeji i prilepil, ale i tak se mi zda necitlivost v nizke urovni seslapnuti plynu. To bych ale potreboval vyzkouset i s jinou klapkou, zda problem cela leta neni trochu jinde.
Takze jedno minimalne, prilep ty srouby OK
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:54   Citovat  

ReNo: no tak kdyz ty srouby prilepim tak no problem ne? nebo jakou jinou znacku bys poradil? stejne at uz ted koupim cokoliv tak ty srouby prilepim i tam Velmi šťastný pro jistotu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 21:55   Citovat  

uz vieme ktora bola renova najdrahsia srubka Velmi šťastný
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 22:00   Citovat  

zyx napsal:
jestli myslis nasekano nekde na sprintu tak ode me nikdy.sprinty nejezdim Mrk .

tet nevim jestli to myslis vaznenebo ne
ale moje preludka je jeste nikdy sprint nejela ale chtel bych aspon neco pro prime porovnani... skoda ze nestiham tet ten most aspon bych mel neco malo poznatku.Smutný
sry za offtopic
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 22:04   Citovat  

Luky napsal:
tet nevim jestli to myslis vaznenebo ne
ale moje preludka je jeste nikdy sprint nejela ale chtel bych aspon neco pro prime porovnani... skoda ze nestiham tet ten most aspon bych mel neco malo poznatku.Smutný
sry za offtopic
proc bych to nemyslel vazne??ja sprinty nikdy nejezdil a vubec me to nebere.a do Mostu to mam 300km.spis se pojedu projet ve ctvrtek do Brna.to mam jen 30km Mrk .
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 22:16   Citovat  

Luky napsal:

Jediný s čím můžu nesouhlasit je podvozek a brzdy...
Preludu jsem stavěl v roce 1996 a tam jsem si vystačil s kompresí, upravenou hlavou, jednotkou a správným výfukem. Tehdy na nové brzdě na Jarově to mělo výkon jako o pár let později ATR, nicméně doba jde dál...

Co se týká podovozku, tak s XYZ se dostanu určitě někam mezi Tein Flex a Tein Monoflex, nicméně za jiné peníze, avšak bez možnosti elektronické regulace z kabiny... Navíc si ten podvozek dokážu v případě nutnosti s fabrikou doladit... Brzdy to samé...

Kromě toho maličkost a to jsou náhradní díly a podpora s repasí. Chci jen upozornit, že pokud se jezdí trochu ostřeji a ne jen třeba kopce a sprinty, tak je třeba repasovat (třeba jednou ročně možná jen jednou za dva roky) i podovozek Tein...
Na CTR střídám dva podvozky. Tein MonoFlex s EDFC a XYZ TarmacRally (nicméně modifikovanej)... Tein mi vydržel na autě sezónu a půl, cena repase 33tis (nedokázali to udělat v UK a muselo to jít do JPN) a 3 měsíce bez podvozku, proto jsem si odladil záložní XYZ, se kterým jsem teď spokojen. Všechno není jen o značkách !!! Pokud si někdo myslí, že Brembo kit GrandTurismo 328/28 bude brzdit lépe než odladěný XYZ 330/32 jen pro to, že Brembo stojí násobně více, tak ať si to myslí...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 22:21   Citovat  

mot napsal:
ReNo: no tak kdyz ty srouby prilepim tak no problem ne? nebo jakou jinou znacku bys poradil? stejne at uz ted koupim cokoliv tak ty srouby prilepim i tam Velmi šťastný pro jistotu...

MOT, no to jeste nevim .. investovat budu az po vanocich OK
Neboj, prilepim je take HaHaaa = prvni tuzing tuningu = prilepit sroubky v tuningove klapce = tezce modifikovana klapka Skunk2 HaHaaa

666potky : no to hej, za vylet pana sroubka ... bych mohl sponzorovat maleho africkeho chlapecka od narozeni po nauceni se obsluhy zbrane :hehe:

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
Jista narodnost africkeho kontinentu, tmavsi, strasna chudoba v danem state, sama obcanska valka tam ... je v nasem seznamu vulgarnich slov
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2010 , 23:58   Citovat  

666potky napsal:
takze motor....

No ten tvuj topic, to je vcelku pecka teda Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz