Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou koupit plazmu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 21:27   Citovat  

majggi napsal:
si myslim ze ked chce novy TV tak nech to ma aj Full HD. aj ked je vysielanie v HD kvalite este v plienkach niektore stanice sa daju uz sledovat v HD kvalite. samozrejme to che aj HD prijimac. kouř

Jasné souhlasim,FULL HD je dobré mít o tom žádná,jen kdyby chtěl šetřit ( +- 2000kč?? ) a nebo jestli plánuje třeba za 2-3roky zase novou TV tak neni zase tak důležité to FULL HD mít,pakliže nejede Bluray nebo herní konsole.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 21:35   Citovat  

Teď já a moje zkušenosti, vždy jsem měl vše od Panasonicu a nikdy nebyl problém. Když jsem si chtěl koupit velkou telku, tak jsem se ptal kámoše co se v tom pohyboval, že jedině LCD (CCA 5-6 let zpět) na panasonic jsem neměl a tak jsem pořídil Thomson 96cm úhlopříčka LCD v akci za 31.000,-kč když jsem to měl doma byl jsem spokojen, ale furt jsem čekal víc. Za čas jsem koukal víc v obchodech a sledoval jsem to cca 2 roky rozdíl LCD - Plazma koukal jsem na to jako uživatel aby bylo moje oko spokojeno a zjistil jsem že největší chyba byla LCD už nikdy víc. Díky bohu odešla 1 měsíc před ukončení záruky a firma Thomson skončila tak mi vrátili 31.000,- a já koupil Plazmu 107cm od Samsung a máma koupila od Panasonicu plazmu 107cm oba jsme nesmírně spokojeni a opět koukám po obchodech a nejkrásnější obraz vždy plazma Samsung, Panasonic. Já kašlu na to jestli lcd žere mín a plazma víc atd atd. já jsem koupil věc pro pobavení a chci být s obrazem spokojen. Bohužel LED nemám zkušenost ale čekám na Panasonic 3D až klesne a jdu do něj je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 21:43  Naposledy upravil FastAndFurious dne 28.10.2010 , 21:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dutch napsal:
Teď já a moje zkušenosti, vždy jsem měl vše od Panasonicu a nikdy nebyl problém. Když jsem si chtěl koupit velkou telku, tak jsem se ptal kámoše co se v tom pohyboval, že jedině LCD (CCA 5-6 let zpět) na panasonic jsem neměl a tak jsem pořídil Thomson 96cm úhlopříčka LCD v akci za 31.000,-kč když jsem to měl doma byl jsem spokojen, ale furt jsem čekal víc. Za čas jsem koukal víc v obchodech a sledoval jsem to cca 2 roky rozdíl LCD - Plazma koukal jsem na to jako uživatel aby bylo moje oko spokojeno a zjistil jsem že největší chyba byla LCD už nikdy víc. Díky bohu odešla 1 měsíc před ukončení záruky a firma Thomson skončila tak mi vrátili 31.000,- a já koupil Plazmu 107cm od Samsung a máma koupila od Panasonicu plazmu 107cm oba jsme nesmírně spokojeni a opět koukám po obchodech a nejkrásnější obraz vždy plazma Samsung, Panasonic. Já kašlu na to jestli lcd žere mín a plazma víc atd atd. já jsem koupil věc pro pobavení a chci být s obrazem spokojen. Bohužel LED nemám zkušenost ale čekám na Panasonic 3D až klesne a jdu do něj je to dobrý

Evidentně netušíš která bije. Pokud lcd nakrmíš signálem, nemá plasma šanci. Led je jen lcd s větším kontrastem, kvalitní lcd vs základní led opět vítězí kvalitní lcd. Plazma si líp poradí se špatným signálem a to je alfa omega všeho - ZDROJ SIGNALU, protože většina lidí vč. tebe má sociální signál, tak se jim zdá plazma lepší, to je vše. lcd + obyč signál = nic moc.
   Návrat  
habix je teď offline  habix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 21:46   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Evidentně netušíš která bije. Pokud lcd nakrmíš signálem, nemá plasma šanci. Led je jen lcd s větším kontrastem, kvalitní lcd vs základní led opět vítězí kvalitní lcd.

Co je kvalitní LCD?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 21:52   Citovat  

habix napsal:
Co je kvalitní LCD?

V jakém významu? Vzhledem k tomu co jsem psal, je to takové které je jak parametrově tak hlavně v realu lepší než "obyč" ledka.

Jmenovitě např. LGSL8000 vs SamsungUEB60000 (+- stejné peníze)

Přestože je to ledka, tak působí přebarveně atp, nehledě na to že sl8000 je 200hz, perfektní vyvážení barev, umí komplet usb, má nerozbitné polykarbonové čelo (super pocit vší silou praštit do obrazovky a ... nic) Úsměv atd
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:04   Citovat  

FastAndFurious napsal:
V jakém významu? Vzhledem k tomu co jsem psal, je to takové které je jak parametrově tak hlavně v realu lepší než "obyč" ledka.

Jmenovitě např. LGSL8000 vs SamsungUEB60000 (+- stejné peníze)

Přestože je to ledka, tak působí přebarveně atp, nehledě na to že sl8000 je 200hz, perfektní vyvážení barev, umí komplet usb, má nerozbitné polykarbonové čelo (super pocit vší silou praštit do obrazovky a ... nic) Úsměv atd

To je pravda, že edge led je horší než obyč LCD.
Myslím LCD v této ceně, které podá kvalitnější obraz než plazma cca do 25000Kč.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:04   Citovat  

habix napsal:
To je pravda, že edge led je horší než obyč LCD.
Myslím LCD v této ceně, které podá kvalitnější obraz než plazma cca do 25000Kč.

Pokud pustíme fullhd signál ? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:06   Citovat  

Je asi zbytečné rozebírat co je lepší, když nevíme jaká bude pozorovací vzdálenost, kvalita signálu atd.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:08   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Pokud pustíme fullhd signál ? Úsměv

Plazma je horší než LCD při full HD? HaHaaa
Kolikrát si běžný uživatel pustí full HD signál v této době?
   Návrat  
majggi je teď offline  majggi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:09   Citovat  

WendyCRX napsal:
Jasné souhlasim,FULL HD je dobré mít o tom žádná,jen kdyby chtěl šetřit ( +- 2000kč?? ) a nebo jestli plánuje třeba za 2-3roky zase novou TV tak neni zase tak důležité to FULL HD mít,pakliže nejede Bluray nebo herní konsole.

s tymi 2-3 rokmi si neni daleko od pravdy. kolega si kupil pred 3 rokmi LCD a teraz mu v nom zacalo nieco piskat. za opravu dal 50€ len tak zarhmelo. potom mu jeden jeho znamy povedal ze vyrobcovia si zvykli davat do spotrebnej elektroniky tzv..... je to nejaka suciastka naviac v pristroji ktora sa po urcitej dobe ......
daj si do googlu ...... a zbadas ze nekecam kouř
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:09   Citovat  

tudy odkaz

Nakrm třeba tohle signálem (záměrně vybírám něco kolem metru) a každá plazma za ty peníze bude vedle totoho působit jako nedomrlé škaredé děcko Mrk

habix: přeči si co jsem psal předtím, nebudu se opakovat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:20   Citovat  

FastAndFurious napsal:
každá plazma za ty peníze bude vedle totoho působit jako nedomrlé škaredé děcko Mrk

Když myslíš, každý má svůj názor.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:23   Citovat  

habix napsal:
Když myslíš, každý má svůj názor.

nemyslím , viděl jsem. S desítkama různých značek, modelů, typů jsme si hráli, zkoušeli pouštět všemožné zdroje signálů atd. a díky tomu jsem si udělal svůj názor, nepotřebuju názor prodavačů, kteří ti vychválí to, co zrovna potřebují prodat a nebo kamaráda, který sám neví nic ale stoprocentně co má doma je nej Mrk

"Vrcholem" jsou pak zážitky, když vybaluješ a montuješ ledky od Samsungu (made in Slovesnko Velmi šťastný) a najdeš tam kus nitě mezi šroubkama zezadu Velmi šťastný) a nebo třeba když zjistíš že jediné LG perfektně přečte titulky z usb vč. diakritiky...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:27   Citovat  

FastAndFurious napsal:
nemyslím , viděl jsem. S desítkama různých značek, modelů, typů jsme si hráli, zkoušeli pouštět všemožné zdroje signálů atd. a díky tomu jsem si udělal svůj názor, nepotřebuju názor prodavačů, kteří ti vychválí to, co zrovna potřebují prodat a nebo kamaráda, který sám neví nic ale stoprocentně co má doma je nej Mrk

Prodavači mě nezajímají, ti doporučí to, co jim vedoucí řekne a z čeho mají největší zisk.
Mám podobnou zkušenost, ale mám na to jiný názor.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 22:58   Citovat  

Odpusťte si "co to blábolíš/jsi mimo" atp,argumentujte fakty H+
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 23:57   Citovat  

mno jo sorry, opraveno Se stydím
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 0:53   Citovat  

souboj Plazma vs. LCD se vede snad uz od pocatku lidstva Velmi šťastný
dovolim si par citaci z cca pul roku stareho clanku: tudy odkaz
citace:
Plazmové televizory jsou kvůli svým technologickým nedostatkům a kvůli velmi intenzivní marketingové masáži výrobců stále více a více odsouvány na vedlejší kolej. Jsou ale opravdu tak špatné, jak se nám snaží největší výrobci LCD televizorů tvrdit, nebo se opravdu jedná pouze o agresivní reklamní kampaň, která má podlomit kolena konkurenci? Jak si dnes ukážeme, pravda je tak někde uprostřed, ale stále si troufáme tvrdit, že se přiklání spíše k obyčejnému konkurenčnímu boji – technologie značně pokročila, mnohé nedostatky prakticky eliminovala a klady samozřejmě zůstaly.
....
Dostali jsme se na závěr a měli bychom si tedy odpovědět na otázku položenou v úvodu. Pokud jste četli recenzi, pak již odpověď znáte – současná plazmová televize dokáže s přehledem konkurovat, a v mnohém i porazit, nejmodernější LED LCD televizory. I když je toto tvrzení hodně kontroverzní a může se na něj pohlížet z mnoha úhlů, nenapadá nás nic, proč bychom jej nemohli vyřknout.

LED LCD TV taky nejsou vsechny stejne.Jsou rozdily mezi RGB, Edge, Full zmatenej .
Rict co je lepsi je velice osemetna zalezitost, vetsinou se porovnana to co se kteremu "taboru" hodi pro jejich tvrzeni to mi hlava nebere
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 7:18   Citovat  

hehehe Velmi šťastný a už se zase perou... KO KO KO KO
dobré je také připomenout,že jestli nemá marfi nějakej pokoj kde na tv kouká z 5metrů,postačí úhlopříčka 32...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 8:17   Citovat  

Heleďte a nebylo by lepší a pravdivější napsat to tak že:

Na koukání tipu,zapnu zprávy pak tam neni stejně nic tak pustim maximálně smahlí DVD a pak jdu zase čučet na HCLUB ti bude stačit prakticky jakákoli TV Plazma/LCD/LED která je na trhu??Základ je mít signál.

Ono je jasný že tu každej bude vychvalovat to "svoje" co má doma.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 8:19   Citovat  

odborník nejsem ,v průběhu let jsem po rodině okoukal dost televizí ,dvě koupil rodičům rok na to jsem scháněl sobě. bohužel nám odešla klasika od Thomsona v nejvižší třídě(zatím jsem ani lcd ani plasmu v kvalitě žárovky nepotkal,pouze led se přiblížili). mno a co jsem koupil panasonic vieru 106 a plasmu,dostatečně rychlou na sport.při různých světelných podmínkách (závěs nezávěs,den noc) pořád stejné barvy pořád stejná neměnná černá.Koukám i z gauče ze strany úhel cca 45 a no probléma ,žádná změna Hlavně u panasoniku je i výborný zvuk a nemusím dodatečně ozvučovat připojením na jiný zdroj.nejhorší na zvuk jsem v prodejnách potkal LG, samsung je taky good. To že plasmy jsou na konci vývoje nepopíram ani že LCD půjdou dál ,ale kupuji ted a nebudu přeci čekat na vývoj...nebo až lcd bude dál napíšu na e-shop o jinou "základní" desku nebo obrazovku a budu dělat upgrade? Velmi šťastný .

a závěr?
nejlepší jsou LEDky Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 8:44   Citovat  

WendyCRX napsal:
Heleďte a nebylo by lepší a pravdivější napsat to tak že:

Na koukání tipu,zapnu zprávy pak tam neni stejně nic tak pustim maximálně smahlí DVD a pak jdu zase čučet na HCLUB ti bude stačit prakticky jakákoli TV Plazma/LCD/LED která je na trhu??Základ je mít signál.

Ono je jasný že tu každej bude vychvalovat to "svoje" co má doma.

Tak to valím bulvy Promiň, ale pominuli tvoje hrubky (př. zjisti si jaký je rozdíl slova "tip a typ" - jsou to zcela 2 rozdílná slova), tak to co jsi napsal nemá hlavu ani patu..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 8:52   Citovat  

Někteří tu stále úspěšně ignorujete to nejdůležitější a to je závislost na zdroji signálu, předmětu pozorování a ühlopříčce respektive ceně.

Co se týče Panasonicu, chápu že mediální masáž má největší (+ Samsung) a proto je tady nejvíc chválený, ale jak jsem psal, např. Samsung dodává obrazovky pro LG a xkrát se nám ověřilo, že LG je celkově lepší než Samsung, jelikož je vždy cenově o třídu níž a přitom základ má stejný. Zkrátka vždycky je více úhlů pohledu. To samé se zvukem, nedá se říct že Panasonic je nejlepší (ano má perfektní modely ale na druhou stranu má taky plno modelů "o ničem"), stejně jako např. u LG by se asi Mark Levinson obracel v hrobě Velmi šťastný
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 8:57   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Tak to valím bulvy Promiň, ale pominuli tvoje hrubky (př. zjisti si jaký je rozdíl slova "tip a typ" - jsou to zcela 2 rozdílná slova), tak to co jsi napsal nemá hlavu ani patu..

Proč se tady do každého navážíš? Je vidět, že asi v tom děláš tak tomu rozumíš, ale nemusíš z nás dělat hlupáky jsme pouze normální uživatelé a já nebude řešit nějaký signál či co. Musiš brát, že jdu vyberu, koupím, hodím, na zeď a koukám a za to chci být spokojen a to mi dala plazma a LCD ne a není to můj názor.
je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 8:59   Citovat  

Abych to nějak shrnul.

1. Kolik peněz chci do tv dát a jak velkou potřebuji (pro zdravé oči ideál +- 2,5 násobek , čili v paneláku ze 3 metrů ideál 32" , osobně mám rád trošku větší, ale pozor nepřepísknout)

2. zdroj signálu! ikdyž dnes už i ty nižší modely mají všechny fullhd (které vám akorát zvýší spotřebu, 98 procent lidí doma nemá blueray nebo fullhd satelit Úsměv, pokud ovšem máte je to pecka.

3. model důležitější než značka ! Nedívejte se na značku, ale na KONKRÉTNÍ modely.

4. doplňková výbava - nutno si zjistit podrobnosti, např. usb - co vše čte, filmy, diakritika, formáty ??, někteří jako Sony mívají i DVBS satelitní tuner přímo v sobě atd., pozor na Edge/full podsvícení.

5. Až budete mít vybráno, nejlepší je zajít si někam do shopu a ověřit si v praxi jestli jste vybrali dobře, nebojte se vzít si s sebou flashku či cokoliv co bude potřeba a s tv si "pohrát" přímo na prodejně.

6. chcete mít černou opravdu černou? jděte do LED Úsměv

Dutch: právě proto že o tom trošku vím, tak se tu snažím předat zkušenosti a naopak když o tom nevím, viz kolega, tak tu nepíšu hlouposti přece a nematu ostatní, taky se nesnažím psát do témat o nastavení vaček, když o tom nic nevím.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 9:02   Citovat  

A sakra:-)Vcera sem se byl na anke divat.Zaujala mě uhlopricka 120/50 to bylo myslim byla od Lg,pripojeni na net,full HD proste vse.Nevim jak je na tom LG ale prijde mi ze sou na tom vsuchni stejne z tech znamejch znacek.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 9:05   Citovat  

Mě by zajímalo kolik času u TV strávíte, když se tu takhle hádáte. Mě je úplně jedno na čem se podívám na zprávy. Nedokážu si ,,užít,, opravdovou černou, opravdovou červenou apod protože můj poměr času před televizí a vydaných peněz by byl strašný. Zkrátka se zamyslete nad tím, jestli opravdu ztrácíte tolik času u TV, že za ní musíte utratit tolik peněz a vyžadovat XY funkcí. Já osobně mám letitou klasickou sonku a šlape jak hodinky OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 9:12   Citovat  

Marfi: zkus napsat aspoň konkrétní model od LG, a hlavně jsi pořád neřekl "z čeho a na co se budeš dívat", ale evidentně to neřešíš, takže moje rada je kup si takovou která se ti bude líbit vzhledově Velmi šťastný

Crxmann: tohle oceníš až to uvidíš naživo, viděl jsem prodavače v Elektroworldu, kde stáli manželé a ptali se na rozdíl LED (slušně předražená a nic moc model) a lcd vedle sebe (chtěli kupovat tu nebo tu) a on šel a pustil jim tam černobílý film ! a to je samozřejmě neskutečný rozdíl vidět to takhle vedle sebe a začal tam do nich hustit takové nesmysly, počkal jsem až odejde, vzal si je stranou a řekl jim svoje.. poděkovali a odešli pryč Velmi šťastný to byla fakt sviňárna od prodavače a jen proto aby prodal předraženýho zmetka ...
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 9:18   Citovat  

jednou do tejdne si dma fifu na ps3,ZENA Si zazpiva karaoke a sem tam si pustime dobrej film vecer.Ale kdyz uz mame po rekonstrukci celej byt tak chci hezkou telku a chci si uzit peknej film:-)Pripojeni na internet a tyhle wifikundace asi moc nevyuziju ale ps3 to vse umi.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 9:22   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Marfi: zkus napsat aspoň konkrétní model od LG, a hlavně jsi pořád neřekl "z čeho a na co se budeš dívat", ale evidentně to neřešíš, takže moje rada je kup si takovou která se ti bude líbit vzhledově Velmi šťastný

Crxmann: tohle oceníš až to uvidíš naživo, viděl jsem prodavače v Elektroworldu, kde stáli manželé a ptali se na rozdíl LED (slušně předražená a nic moc model) a lcd vedle sebe (chtěli kupovat tu nebo tu) a on šel a pustil jim tam černobílý film ! a to je samozřejmě neskutečný rozdíl vidět to takhle vedle sebe a začal tam do nich hustit takové nesmysly, počkal jsem až odejde, vzal si je stranou a řekl jim svoje.. poděkovali a odešli pryč Velmi šťastný to byla fakt sviňárna od prodavače a jen proto aby prodal předraženýho zmetka ...

To je právě to co já vím. Neocením, mě nezajímá že černá je černější na jiné TV. Když si pustím film, pustím si ho pro příběh, pro zábavu, ne proto abych zkoumal barvy. Když si pustím závody opět mě zajímá něco jiného než barva aut. A to je právě to, neumím ocenit investované peníze a podlehnout trendu LCD, LED, Plasma TV mi přijde u mě absurdní. Který má TV puštěnou jen kvůli malý a jejím DVD a max. zprávy. Čili vyhodit několik desítek tisíc za věc, kterou nepotřebuji mi přijde nerozumné KO Ale chápu že líp to vypadá doma v obejváku když tam stojí ultra moderní LEDLCDPLASMA TV, než když tam stojí něco co vypadá jak mikrovlna... holt image je image wokurka
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 9:22   Citovat  

FastAndFurious napsal:

No jo chybky...co bys taky čekal po ránu že.Jinak teda fakt nechápu čemu nerozumíš.Pro někoho kdo má telku jen na občasný kouknutí stačí jakákoli z uvedených TV,a to jestli má extra černou,nebo že má nějaký tělo z něčeho nerozbitného..... no tak to fakt sorry ale pro běžného uživatele kterej se za den na TV kouká celkově 4hodiny je trochu zbytečný ne??Něco jinýho by bylo, kdyby se na TV ( zřejmě jako ty ) někdo dokázal koukat 24h.... to by se pak muselo uvažovat trochu jinak,ale předpokládám že ten kdo má Hondu nebude jak truhlík sedět jen u TV.

Na druhou stranu je fajn že o těch TV asi něco víš,to co občas prodává za joudy v elektru je na ránu do hlavy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou koupit plazmu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina