Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotím, fotíš, fotíme…
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 97, 98, 99  Další 
Zaslat odpověď

Strana 40 z 99
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 13:41   Citovat  

vojt4s napsal:
ahoj, může mi někdo prosím poradit nějaký malý kompakt za cca 2000,- ? děkuju

Za 2k je to víceméně jedno, spíš jestli máš nějaké "speciální" nároky - napajení akumulátor nebo tužkové ? KAždopádně doporučuju vyvarovat se značkám jako Samsung, Olympus, Sony (některé modely jedou pouze na MS karty)..

Osobně bych šel do něčeho tady takového tudy odkaz Mrk z hlediska kvality fotek, celkové kvality přístroje, napájení atd.

Důvody? Je to Canon - barvy budou takové jaké mají být, procesor Digic 3 - odzkoušeno, 4x optika se stabilizací, lion baterie, malý lehký do kapsy, šikovné ovládání atd, nic víc za ty peníze nepotřebuješ.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 14:18   Citovat  

vojt4s napsal:
ahoj, může mi někdo prosím poradit nějaký malý kompakt za cca 2000,- ? děkuju

já mladý koupil na to blbnutí tohle a stačito OK
tudy odkaz
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 14:38   Citovat  

Zdravím pánové, nějaký tip na bazarové zrcadlovky, kdyby mi něco na netu uniklo, nebo kdyby někdo z vás či vašich známých prodával před vánoci (cenově spíš při zemi, na naučení). Chci něco pod stromek. přátele
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2010 , 14:49   Citovat  

kámoš před nedávnem prodal D40X za 3500,-
Ale na netu seženeš do bůra D40 na začátek ideální OK

koukni sem tudy odkaz
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2010 , 23:36   Citovat  

Jedna ze vcerejsiho vyletu. Kdyby nekdo chtel origo fotku budu moct poslat az v pondeli. jinak velikost origo fotky je 22166x5436 a velikost je 689MB ve formatu tif tak kdyby nekdo chtel tak si reknete. zitra nahodim i dalsi podobne foto

panorama-net.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
panorama-net.jpg, 697.95 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Johnny C je teď offline  Johnny C
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 12:09   Citovat  

xenon04 napsal:
nemáte někdo tip na monitor do 10k?
mám 22" lcd samsung s rozl. 1680 x 1050 a TNko není na hrátky s fotkama to pravý ořechový to mi hlava nebere

chtěl bych ideálně 24" a rozl 1920 x min 1080 - v PS není místa na nikdy dost Úsměv
zatím mám v hledáčku
24" HP ZR24w - LCD monitor černý, S-IPS, 3000:1, 400cd/m2, 5ms, 1920x1200, DVI, DisplayPort, 4xUSB, pivot tudy odkaz
23" DELL UltraSharp U2311H - LCD monitor 10000:1, 300cd/m2, 8ms GTG, 1920x1080, DVI, DisplayPort, 4x USB, pivot tudy odkaz

a nevím jak na tom jsou levný řady EIZA S-TN
23" LED EIZO EV2313WH-BK EcoView - LCD monitor S-TN, 1000:1, 250cd/m2, 5ms, 1920x1080, 10bit, DVI, DisplayPort, repro, pivot tudy odkaz

Uprimne doporucuju Dell U2410, sam jej mam a naprosta spokojenost. S-IPS panel zobrazuje barvy podle meho velice dobre, jak moc to nejsem schopen urcite nebot nejsem grafik, ale muj pocit z monitoru je velice dobry. Rozhodval sem se mezi HP 2475 a ten mi tak dobry neprisel. Sice to neni to desiti ale jen kousek nad....
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 14:44   Citovat  

Johnny C: dík za názor
brácha má Dell 2408 a taky je spokojenej Úsměv
2410 je koukám za 13, to už je dost přes čáru Smutný zatím mám favorita to HPčko - líbí se mi rozl. 1920x1200, odezva 5ms a S-IPS (H2-IPS pro nižší spotřebu)
asi budu muset někde osobně omrknout, jestli ten skoro 50% rozdíl ceny za to stojí to mi hlava nebere

nějak podezřele se tu shodujete na DELLu Velmi šťastný
když tak skončím u toho 23" DELL UltraSharp U2311H
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 22:40   Citovat  

Nikkor 35mm 1,8G, ale na portréty opravdu nic moc, uz se tesim na Nikkor 85mm 1,8 to bude jine kafe, hlavne krasny bokeh Se stydím

dneska mi z Hong-Kongu dorazili dalkove odpalovace, destniky, tak uz konecne si muzu pohrat se svetlem šuk

misa3a.jpg

misa3a.jpg, 155.3 kB
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 22:56   Citovat  

Dave1984 napsal:
Nikkor 35mm 1,8G, ale na portréty opravdu nic moc, uz se tesim na Nikkor 85mm 1,8 to bude jine kafe, hlavne krasny bokeh Se stydím

dneska mi z Hong-Kongu dorazili dalkove odpalovace, destniky, tak uz konecne si muzu pohrat se svetlem šuk

Abys nebyl moc zklamany, Nikkor 35 f1.8 ma vyborny bokeh, oproti tomu 85-ka predvadi podle meho nazoru nehezke sestiuhelniky diky hranatym lamelam clony. Ale nekomu to nemusi vadit. Jestli ti jde o rozostreni pozadi, tak 85mm diky vetsi ohniskove vzdalenosti na tom bude teoreticky lip, pro foceni celych nebo polopostav ale budes muset od modelu pekne poodejit (predpokladam ze nefotis na FF ale s cropem 1,5x?), takze co to udela s pozadim co nebude dostatecne vzdalene ti asi bude jasne. Na portrety (s cropem) bych videl rozumnejsi pevnou 50ku, zvlast pro foceni v interieru, kdyz pises o pouziti svetel. Zase teda pokud nemas k dispozici velky atelier nebo neco na ten zpusob v mega rozmerech. Sam pouzivam bud prave tu pevnou 35ku f1.8 nebo potom 70-200 f2.8, ale s ni jde v interieru asi zabrat ciste jenom oblicej- a to zacina na 70 a ne 85mm. 35ka zase tak na polopostavy a vic, jde porad o siroke sklicko co se tyka zkresleni.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 23:04   Citovat  

Bully napsal:
Abys nebyl moc zklamany, Nikkor 35 f1.8 ma vyborny bokeh, oproti tomu 85-ka predvadi podle meho nazoru nehezke sestiuhelniky diky hranatym lamelam clony. Ale nekomu to nemusi vadit. Jestli ti jde o rozostreni pozadi, tak 85mm diky vetsi ohniskove vzdalenosti na tom bude teoreticky lip, pro foceni celych nebo polopostav ale budes muset od modelu pekne poodejit (predpokladam ze nefotis na FF ale s cropem 1,5x?), takze co to udela s pozadim co nebude dostatecne vzdalene ti asi bude jasne. Na portrety (s cropem) bych videl rozumnejsi pevnou 50ku, zvlast pro foceni v interieru, kdyz pises o pouziti svetel. Zase teda pokud nemas k dispozici velky atelier nebo neco na ten zpusob v mega rozmerech. Sam pouzivam bud prave tu pevnou 35ku f1.8 nebo potom 70-200 f2.8, ale s ni jde v interieru asi zabrat ciste jenom oblicej- a to zacina na 70 a ne 85mm. 35ka zase tak na polopostavy a vic, jde porad o siroke sklicko co se tyka zkresleni.

tu 85mm budu pouzivat ciste na portretovky ciste hlava a kousek tela, s tou 35mm umim v atelieru "doma" vyfotit celou postavu, uvazoval jsem nad tou 50 1,4, ale asi vezmu radeji tu 85mm, zkousel jsem to ohnisko na 16-85mm a na tech 4-5m coz je delka mistnosti se to dalo, no kazdopadne je vyhoda, ze kdyz koupim starsi za sedmicku, tak ji zase za tu cenu prodam, tak aspon budu o neco zkusenejsi, ale co jsem cetl, tak si kazdy tu 85mm pochvaloval, s tou 35mm rad fotim auta, ta mi padla hodne do ruky, ostra od nizkych clonovych cisel, spokojenost s koupi je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 23:07   Citovat  

uz fotim jenom takove detaily aut, uz necvakam kazde auto jako celek jako kdysi, ale uz jen co me zaujme, udelam treba 30 fotek z 200 aut, neco jako tahle fotka... je na plnou díru takže 1,8

DSC_0061.JPG

DSC_0061.JPG, 394.75 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 23:10   Citovat  

nebo tahle je velmi ostra na 2,2

DSC_0005.JPG

DSC_0005.JPG, 523.19 kB
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2010 , 23:58   Citovat  

35ka Nikkor kresli dobre uz na plnou, od f2 uz je kresba vynikajici, vsak je to videt i na tvych fotkach. Pokud budes mit 85mm jen tak tak na celou mistnost, nebudes mit uz odstup modela/elky od pozadi, ale vzdyt to je uz na tobe. Pevnou padinou jsem teda myslel spis levnejsi a vynikajici tudy Nikkor AF 50mm f/1.8 D Uz jsem to tu psal, ja jsem resil portretak i dlouhe sklo ve stejnou dobu tak jsem poridil rovnou tu "univerzalni" HaHaaa 70-200 f/2.8
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2010 , 9:35   Citovat  

70-200 by se mi libil taky, ale ta cena je pro me trosku mimo Úsměv
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2010 , 14:54   Citovat  

tak zase něco přihodím... foceno Nikonem s 30mm sigmou, širokáčem nikon a canonem rybím okem... jen jsem měl u té sigmy dát větší clonu a né 1.4 Smutný

nismo 1 mala.jpg

nismo 1 mala.jpg, 377.34 kB

Nissan predek 2 mala.jpg

Nissan predek 2 mala.jpg, 593.78 kB

Nissan zadek 2 mala.jpg

Nissan zadek 2 mala.jpg, 503.67 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 10:37   Citovat  

WotanMitUns: je to dobrý
taky dám z Mostu
škoda, že mám stále spoustu odpadu a povedených je málo Smutný
pořád nějak hledám "jak na to" tenhle výkend jsem zkusil manul - jak clonu, tak čas, ostření servo a kontinuální snímání
příště zkusim i předostřit

IMG_1920.jpg

IMG_1920.jpg, 316.13 kB
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 13:37   Citovat  

xenon: podlemě hodně zdařilej panning je to dobrý Ten Lkovej canon má fakt nádhernou kresbu, asi do něj taky co nevidět pujdu.

Nemáš tam černou mx5? takovou tu dobitou mrkačku Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 14:08   Citovat  

Ryba: mám, dokonce by se našla snad i nějaká "povedená" Úsměv zkouknu, zpracuju, pošlu Mrk

jinak s objektivem jsem moc spokojenej, doporučuju je to dobrý
   Návrat  
Míša je teď offline  Míša
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 20:20   Citovat  

Ahoj, která z těchto dvou zrcadlovek by byla pro mě vhodnější (lepší) jako pro začátečníka? Nikon D3000 nebo Nikon D60? Se stydím
Díky Úsměv
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 21:25   Citovat  

Míša napsal:
Ahoj, která z těchto dvou zrcadlovek by byla pro mě vhodnější (lepší) jako pro začátečníka? Nikon D3000 nebo Nikon D60? Se stydím
Díky Úsměv

Ahoj, ty foťáky sou skoro identický. D3000 je novější a má akorát 3"LCD a 12ostřících bodů oproti 2.5"LCD s 6ti ostřícímy body u D60, která se tušim už i přestala vyrábět... Jinak tam nevidim skoro žádnej rozdíl.

Takže bych šel do D3000, jelikož koukám že sou skoro za stejný peníze.
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 21:41   Citovat  

taky bych doporucil tu d3000. jinak mam olympus e520 dva setove objektivy a blesk fl36r, nejake 2 obyc filtra, 8gb kartu a mam to na prodej. je to vsechno v zaruce jeste rok a nejaky mesic. kdyztak napis sz treba
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 21:55   Citovat  

Děkuju je to dobrý Asi půjdu do tý D3000. Nebo jsem ještě přemýšlela o D3100.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:05   Citovat  

Míša napsal:
Děkuju je to dobrý Asi půjdu do tý D3000. Nebo jsem ještě přemýšlela o D3100.

Popřemýšlel bych spíše nad tímto tudy odkaz , ten Nikon jsme měl v ruce a kvalita (na auto) mi přišla docela bídná. A ostřících bodů má myslím 11 ne 12.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:12   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Popřemýšlel bych spíše nad tímto tudy odkaz , ten Nikon jsme měl v ruce a kvalita (na auto) mi přišla docela bídná. A ostřících bodů má myslím 11 ne 12.

Tak teď mám brouka v hlavě to mi hlava nebere
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:13   Citovat  

Míša napsal:

každopádně Nikonem ani Canonem nešlápneš vedle OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 22:14   Citovat  

Míša napsal:

Je to jen můj skromný názor a malá zkušenost, vyjádřit by se mohli fundovanější co jsem si všimnul tak Neyo, Xenon, PK81, Martykl, Wotancosi.. a další co se tu najdou určitě. Třeba Ti kluci napíší který a hlavně proč Mrk
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 23:22   Citovat  

Chlapi chceme si s přítulkou koupit foťák, ale vůbec netušim jakej. Já jsem maximálně tak fotil kompaktama co měli naši a zrcadlovka je pro mě španělská vesnice. Nepotřebuju fotit profi fotky, budou to fotky spíš pro nás než na nějakou veřejnou prezentaci HaHaaa Zkuste mi poradit nějakej kompakt, nebo klidně i nějakou tu zrcadlovku tak do těch 12i tisíc. U nás v rodině kupoval foťáky tatík, já tomu absolutně neholdoval, ale jak projíždíme ty naše Honda meetingy tak už si chceme taky udělat nějakou tu hezkou fotku do alba je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 23:42   Citovat  

mrgrudge napsal:
Chlapi chceme si s přítulkou koupit foťák, ale vůbec netušim jakej. Já jsem maximálně tak fotil kompaktama co měli naši a zrcadlovka je pro mě španělská vesnice. Nepotřebuju fotit profi fotky, budou to fotky spíš pro nás než na nějakou veřejnou prezentaci HaHaaa Zkuste mi poradit nějakej kompakt, nebo klidně i nějakou tu zrcadlovku tak do těch 12i tisíc. U nás v rodině kupoval foťáky tatík, já tomu absolutně neholdoval, ale jak projíždíme ty naše Honda meetingy tak už si chceme taky udělat nějakou tu hezkou fotku do alba je to dobrý

Tady bych neřešil ani minutu, navíc ta cena, máme doma odzkoušeno, pecka ! i za horších světelných podmínek pecka, luxusní kompakt.

tudy odkaz
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 23:54   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Tady bych neřešil ani minutu, navíc ta cena, máme doma odzkoušeno, pecka ! i za horších světelných podmínek pecka, luxusní kompakt.

tudy odkaz

Jo zapomněl jsem dodat, že potřebuju něco co dobře fotí za šera, ty naše puntičkářský srazy v Práglu se konaj převážně navečer za šera. Jak tenhle cos tu dal fotí za šera? Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2010 , 23:57   Citovat  

mrgrudge napsal:
Jo zapomněl jsem dodat, že potřebuju něco co dobře fotí za šera, ty naše puntičkářský srazy v Práglu se konaj převážně navečer za šera. Jak tenhle cos tu dal fotí za šera? Úsměv

luxusně. Však mrkni na nějaký recenze nebo testovací fotky, jsem nechápal, sám mám Panasonic ultrazoom novej model v podobné ceně a když jsme to porovnávali nedalo se to srovnat. Si přečti co o tom píšou.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotím, fotíš, fotíme…
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 97, 98, 99  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina