Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
LJay: Honda CRX 2G ED9 - R.I.P.
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 95, 96, 97  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 19 z 97
j.r.ewuing je teď offline  j.r.ewuing
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 12:26   Citovat  

LJay napsal:
Tak nakonec se mi podařilo sehnat pořádnej hadičník, takže sem ještě trochu upgradoval přírubu pro odvod oleje a teď jsem začal makat na olejové vaně. Materiál na těsnění už mám taky. Nakonec použiju 1mm silnej bezazbestovej papír.

LJay a odkial budes tahat privod oleja do turba??Dost ma tento topic zaujima a skladam pred tebou a tvojou sikovnostou klobuk OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 12:34   Citovat  

Olej budu brát z adaptéru pod olejovým filtrem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 8:30   Citovat  

Neměl by někdo z vás nápad, jak nejlíp odmastit a vyčistit olejovou vanu v místech pod přepážkou, bez toho abych tu přepážku musel demontovat a pak jí znova navařovat?
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 9:57   Citovat  

nechat v něčem vylouhovat typu benzín, nafta, petrolej nebo něco co rozpouští mastnostu a podobný svinstvo a pak vyfoukat nebo vystříkat vysokym tlakem...
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 11:28   Citovat  

arva, voda a nakoniec oplachnut technickym benzinom.
   Návrat  
Pospi_Tcz je teď offline  Pospi_Tcz
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 12:32   Citovat  

My na to máme u nás mycí stoly ze spec. kapalinou, které bere neskutečne olej usazeniny atd...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.11.2010 , 20:14   Citovat  

Vana je hotová. Až zaschne barva, tak jí ještě jednou pořádně odpláchnu a bude cajk. Jako takovou třešničku na dortu sem si koupil od Zemiho magnetický vypouštěcí šroub Úsměv

vana 03.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
vana 03.jpg, 82.49 kB

vana 04.jpg

vana 04.jpg, 121.4 kB

vana 05.jpg

vana 05.jpg, 96.79 kB
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 15:31   Citovat  

Včera se trochu objednávalo, respektive můj už skoro dvorní dodavatel dílu Zemi objednával Úsměv
Štefy do hlavy od ARP, MLS těsnění pod hlavu od COMETIC a spojkovou sadu stage 2 (karbon/kevlar) od F1. Už se těším až to bude doma, nebo spíš na autě Úsměv

f1-2.jpg

f1-2.jpg, 34.11 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 16:13   Citovat  

teď budu hnusnej: pak se pojedeš projet a nějakej dobil to do tebe napálí... Smutný
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 17:02   Citovat  

majkl_l napsal:
teď budu hnusnej: pak se pojedeš projet a nějakej dobil to do tebe napálí... Smutný

příspěvek na úrovni Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 17:59   Citovat  

já mu fandím.. moc se mi to líbí, ale prostě mi to blesklo hlavou a nedalo mi to, tak jsem to sem postnul mno...jinak autíčko to bude vyvoněný... OK
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 20:05   Citovat  

majkl_l:hold takový je život..počítat se musí se všim...

jinak až to půjdeš projet,drž se při zemi.. Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 22:27   Citovat  

majkl_l: doufám že se tohle nestane, i když člověk nikdy neví.

RASTA: neboj turbo tam bude až po zimě, takže mám ještě chvíli čas na to, abych si opakoval, že s tím ze začátku nesmím moc blbnout Úsměv Navíc po tom moři práce, bych si musel urvat pazoury, kdybych to někam poslal.
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 22:32   Citovat  

Známej si nechal oturbit prelude 5g a po cca 15km ji na dalnici poslal pod naklaďák a KO KO
__
ale proc malovat čerta na zeď.
Vypadá to jako hodně dobrej projekt, držím ti palce ať to dotahneš do zdárného konce je to dobrý OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 22:34   Citovat  

LJay napsal:
majkl_l: doufám že se tohle nestane, i když člověk nikdy neví.

RASTA: neboj turbo tam bude až po zimě, takže mám ještě chvíli čas na to, abych si opakoval, že s tím ze začátku nesmím moc blbnout Úsměv Navíc po tom moři práce, bych si musel urvat pazoury, kdybych to někam poslal.
urvat a jen pazoury? to bych asi jak pazoury, tak i nohy měl chuť narvat do drtičky...

já to každýmu rozunýmu člověku přeju a pokud člověk není dutohlav nebo mozek vymytej, tak většinou i když na to šlápne, tak dovede tu nohu z plynu sundat... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 15:28   Citovat  

majkl_l napsal:
urvat a jen pazoury? to bych asi jak pazoury, tak i nohy měl chuť narvat do drtičky...

já to každýmu rozunýmu člověku přeju a pokud člověk není dutohlav nebo mozek vymytej, tak většinou i když na to šlápne, tak dovede tu nohu z plynu sundat... Mrk

tak to já vždycky dostanu křeč do pravý,pak mi začne cukat levá noha,do toho se přidaj ruce a nevim čí sem pořádnej výtlem

každopádně ta spojka vypadá dobře,myslim,že bych se za ní nezlobil.. Velmi šťastný
   Návrat  
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 15:36   Citovat  

mno nechci malovat čerta na zeď ale s touhle spojkou nemám vůbec dobré zkušenosti, bylo to sice na B16A2 NA ale stále smrděla a po cca 2000 co se vyndaval motor se kontrolovala a už se tam ani nevracela... Snad to tady bude lepší.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 15:54   Citovat  

Wheelman napsal:
mno nechci malovat čerta na zeď ale s touhle spojkou nemám vůbec dobré zkušenosti, bylo to sice na B16A2 NA ale stále smrděla a po cca 2000 co se vyndaval motor se kontrolovala a už se tam ani nevracela... Snad to tady bude lepší.

takže jak sem psal,že vypadá dobře,tak fakt jen asi vypadá to mi hlava nebere
já mám lamelu EKK a přítlač.EXEDY a nestěžuju si..dvakrát sem jí sice spálil,ale šlape dál Úsměv
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 16:05   Citovat  

Wheelman napsal:

Souhlas, tyhle spojky nemaji dobrou povest, ale muzes mit stesti. Ale riskovat bych sve penize na 50% sanci, ze bude ok nechtel. Smutný To radsi Exedy nebo pripadne ACT.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 16:05   Citovat  

Wheelman napsal:

tiez som pocul taketo 'chvaly' na tento vyrobok...
podla mna by tam v pohode stacila ACT XTMM alebo nieco podobne.
   Návrat  
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 16:06   Citovat  

Ale třeba stage 3 keramika už neni tak špatná.. ta docela funguje, oproti téhle...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 16:59   Citovat  

No to tak teď jste mi nandali trochu brouka do hlavy.
Já jí původně taky moc nevěřil, ale nakonec jsem jí bral na doporučení Zemiho, který mi ji chváli, že prý ji montoval i někomu na závodní auto a problémy s ní nemá. Na netu jsem našel pár diskuzí, kde si jí celkem chválí, jako výbornou investici cena/výkon.
No jelikož je už objednaná, tak holt budu muset počkat co udělá, až bude na autě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 18:45   Citovat  

LJay napsal:
No to tak teď jste mi nandali trochu brouka do hlavy.
Já jí původně taky moc nevěřil, ale nakonec jsem jí bral na doporučení Zemiho, který mi ji chváli, že prý ji montoval i někomu na závodní auto a problémy s ní nemá. Na netu jsem našel pár diskuzí, kde si jí celkem chválí, jako výbornou investici cena/výkon.
No jelikož je už objednaná, tak holt budu muset počkat co udělá, až bude na autě.

aspoň poreferuješ Úsměv
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2010 , 23:39   Citovat  

prosim ta ake tesnenia si objednal na zbytok motora??? podhlavu cometic ale tie dalsie???
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 9:19   Citovat  

Ad spojka F1... Panove - zapomneli jste na budget tak trochu... Btw. montoval jsem ji jak do B16A1 s kterou kluk jezdi opravdu jak prase (uz pres rok) tak do B20 CRX (oboji Stage1)... Mrk Cetl jsem o ni dost a videl i kvalitu zpracovani... Nedoporucil bych ji nekomu kdyby byla srot... Uzavru to tim ze na sve auto bych si ji koupil take... Porad mame Civicy a ne Skyliny, EVA, STi nebo Supry. Mrk

Nicmene nechame se prekvapit... Mr. Green LJay je prvni kdo dostane Stage2. Stage3 uz je do mesta docela dost... Aspon jsem to pochopil tak ze LJay s tim bude chtit normalne jezdit.

Oni si ji lide dost pletou s XTD... Cenove je F1 prijatelna tak to kazdej zaradi mezi "ebay junk", ale opak je pravdou... Jak rikam pomer cena/vykon...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 11:48   Citovat  

mozno na seriove auto je to ok, ale s tym rozmerom lamely si moc vyskakovat nemozes hlavne ked ocakavas narast mozno 100Nm po instalacii turba.
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.11.2010 , 19:27   Citovat  

vti [906team] napsal:
mozno na seriove auto je to ok, ale s tym rozmerom lamely si moc vyskakovat nemozes hlavne ked ocakavas narast mozno 100Nm po instalacii turba.

On ma nastesti poface 212mm aspon oproti starsim 200mm... Uvidime rekl slepy. At LJay dobre usina. pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 20:04   Citovat  

Dneska jsem si konečně našel čas a dopsal firmware pro nový shiftlight, na kterým už nějakou dobu pracuju. Ten minulý analogový byl totiž dost nepřesný, tak jsem se rozhodnul, že si vymyslím nějaký digitální. Zatím ho mám jen jako prototyp bez obalu a jen s jednou LED, protože čekám než mi příjdou objednané LEDky, ale podle toho jak jsem ho dneska testoval v autě, funguje uplně bezva je to dobrý

Trochu sem si s tím vyhrál, takže překročení otáček indikuje jak opticky, tak zvukově a má dva indikační módy. V tom prvním se indikace spustí po celou dobu co jsou překročený nastavený otáčky a v tom druhém režimu při překročení otáček jen 3x pípne a blikne. Zvukovou indikaci jsem udělal vypínatelnou kdyby mě to náhodou začlo prudit Úsměv ale z osobní zkušenosti mi příjde zvuková indikace o dost lepší než optická.

Přikládám dvě videa s ukázkou toho jak funguje. Zatím bez obalu, ale až bude hotový, tak bude vypadat zhruba jako na obrázku.

Kdyby měl náhodou někdo zájem, tak mu potom můžu taky nějaký vyrobit. Cena by se měla pohybovat kolem 800,-

Odkaz

Odkaz

shiftlight02.jpg

shiftlight02.jpg, 28.31 kB
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 12:17   Citovat  

Dneska dorazil další balíček od Zemiho. Zpracování spojky vypadá dobře. Jen s tím lakováním si výrobce hlavu moc nelámal Úsměv

nákup 03.jpg

nákup 03.jpg, 192.06 kB
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 19:26   Citovat  

LJay napsal:
Dneska jsem si konečně našel čas a dopsal firmware pro nový shiftlight, na kterým už nějakou dobu pracuju. Ten minulý analogový byl totiž dost nepřesný, tak jsem se rozhodnul, že si vymyslím nějaký digitální. Zatím ho mám jen jako prototyp bez obalu a jen s jednou LED, protože čekám než mi příjdou objednané LEDky, ale podle toho jak jsem ho dneska testoval v autě, funguje uplně bezva je to dobrý

Trochu sem si s tím vyhrál, takže překročení otáček indikuje jak opticky, tak zvukově a má dva indikační módy. V tom prvním se indikace spustí po celou dobu co jsou překročený nastavený otáčky a v tom druhém režimu při překročení otáček jen 3x pípne a blikne. Zvukovou indikaci jsem udělal vypínatelnou kdyby mě to náhodou začlo prudit Úsměv ale z osobní zkušenosti mi příjde zvuková indikace o dost lepší než optická.

Přikládám dvě videa s ukázkou toho jak funguje. Zatím bez obalu, ale až bude hotový, tak bude vypadat zhruba jako na obrázku.

Kdyby měl náhodou někdo zájem, tak mu potom můžu taky nějaký vyrobit. Cena by se měla pohybovat kolem 800,-

To vypada hodně hodně dobře... Koukám, že jsi přes tuhle elektrotechnickou stránku hoooodně šikovnej... No až budeš mít komplet doladěno, tak určitě nahoď jak to bude fungovat. Z mé strany by zájem určitě byl... Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
LJay: Honda CRX 2G ED9 - R.I.P.
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 95, 96, 97  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina