Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic EG6 vs Peugeot 306 GTI
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 21:22   Citovat  

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s těmito auty? Tedy Civic 5G hatch VTI vs Peugeot 306 GTI ?
Celkem by mě zajímali i nějaké zkušenosti, přemýšlím nad koupí jednoho z těchto vozů, samozřejmě raději Hondu ale GTIčko se mi začlo nějak taky líbit..
Prosím nehodnoťte Peuegot vs Honda ale opravdu mi jde o zkušenosti. co je lepší atd.. Díky moc H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 21:32   Citovat  

no vem to tak, že i když pegyn bude mladší a možná levnější tak to nebude takovej držák jak Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 21:32   Citovat  

Klejzlik napsal:
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s těmito auty? Tedy Civic 5G hatch VTI vs Peugeot 306 GTI ?
Celkem by mě zajímali i nějaké zkušenosti, přemýšlím nad koupí jednoho z těchto vozů, samozřejmě raději Hondu ale GTIčko se mi začlo nějak taky líbit..
Prosím nehodnoťte Peuegot vs Honda ale opravdu mi jde o zkušenosti. co je lepší atd.. Díky moc H+
čau uplně přesně jak ty jsem se rozhodoval i já. GTI6 jede taky jak VTi ale ja už 306 měl a nemám na to udržovat v chodu ty nípravy..Úsměv ber VTi
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 21:44   Citovat  

5g mám a třeba pažouta 106 má máti, co se u toho fakt wc je zadní náprava ta torzní tyč je fakt něco strašnýho a repase sotjí taky balík, ceny dílů např. silentů jsou celkem drahý když vezmu v potaz že kamarád co má pažouta brečí kolik ho ty blbý silenty vyjdou třeba jen na předek tak mu řeknu že za tu cenu mam silenty od ES na celý auto a ještě mi zbyde, výkonově to asi bude podobné s gti jsem nezávodil ale pažouti jsou lehký potvory a hondy maj občas co dělat váha 5g v plné výbavě je bez řidiče 1030kg (mé auto) pažotka má nějakých 900kg možná míň a co se týče otáček tak to asi srovnávat nejde KO
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 21:45   Citovat  

Peugeot 306 GTI jede jak 5g VTI? pořádnej výtlem pořádnej výtlem to by mě zajímalo kde kdo na tom byl? to mi hlava nebere
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:11   Citovat  

OsekSpider napsal:
váha 5g v plné výbavě je bez řidiče 1030kg (mé auto)

jen tě trošku opravím pokud bys měl Civica VTi v plné výbavě to znamená i s klimou tak by měl vážit rovných 1080 kg bez klimy 1040 kg
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:19   Citovat  

Speedy napsal:
Peugeot 306 GTI jede jak 5g VTI? pořádnej výtlem pořádnej výtlem to by mě zajímalo kde kdo na tom byl? to mi hlava nebere
306 GTI6 jede jak VTI a není to jen výplod ale dokonce jsem v tom šestikvaltu i jel... jel si v tom ty?
   Návrat  
Kubajs je teď offline  Kubajs
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:43   Citovat  

Tak jak jede GTI nevim ale na jare asi budu prodavat svoje VTI v super stavu Úsměv tak pokud by byl zajem dej vedet poslu vic info.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:48   Citovat  

Raven napsal:
jen tě trošku opravím pokud bys měl Civica VTi v plné výbavě to znamená i s klimou tak by měl vážit rovných 1080 kg bez klimy 1040 kg

jo klimu mam a vážil jsem to snad loni a myslim že 1030kg ale nemam bagy, nebo ty máš těžkou lékárničku Velmi šťastný
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:53   Citovat  

OsekSpider napsal:
jo klimu mam a vážil jsem to snad loni a myslim že 1030kg ale nemam bagy, nebo ty máš těžkou lékárničku Velmi šťastný
já jsem vážil klimu z 6g a 24 kg, asi máte těžší kompresor..:DDDD
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:53   Citovat  

OsekSpider napsal:

ne ne fakt je to tak i v paírech je to tak napsaný bez klimy 1040 kg s klimou 1080 kg taky nemám airbagy a lékárničkou to určitě nebude HaHaaa nechal sem si to vážit v kovošrotu na váze
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:55   Citovat  

co přesně znamená označení GTI? jinak musim dodat že před dvěma lety když jsem měl vti asi půl roku jsem byl na tuning srazu v Dlouhé Lhotě u Příbrami, byl tam borec, vyrámovaná a vykuchaná 106tka řikal něco o vačkách, jednotce z francie atd atd. no řeknu vám pojel mě jako prase podle toho odpichu mělo to auto tak 800kg a motor asi pěkně polazenej ale zase beru v potaz s jakym jinym autem se chlubit že při ostřejším setupu ve vti točit 9tis rpm Je to tam.
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:56   Citovat  

Raven napsal:
ne ne fakt je to tak i v paírech je to tak napsaný bez klimy 1040 kg s klimou 1080 kg taky nemám airbagy a lékárničkou to určitě nebude HaHaaa nechal sem si to vážit v kovošrotu na váze
tak v kovošrotech okrádaj --- to je všude..Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2010 , 22:58   Citovat  

Raven napsal:

já též na šroťáku asi máš právdu už si to moc nepamatuju příští rok zvážim OK
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 10:20   Citovat  

salat napsal:
306 GTI6 jede jak VTI a není to jen výplod ale dokonce jsem v tom šestikvaltu i jel... jel si v tom ty?

jj jede to jako VTi potvrzuju... Muj Civic jede jako VTi 6g a kdyz jsme si to dali s GTi6 tak jsme jeli stejne... Nejde to predjet...

Nicmene porad bych volil Hondu. Francouzi jsou kekel.
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 11:48   Citovat  

Jasne jel sem v obou. Zrychleni mi neprislo takovy jak u vti. I vyrobce udava 8,8 na sto coz vti je nekde jinde a zatacky uz radsi vubec nesrovnavam. No asi existuje jeste nejaka jina verze gti nez ta 165konova
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 12:34   Citovat  

Speedy napsal:
Jasne jel sem v obou. Zrychleni mi neprislo takovy jak u vti. I vyrobce udava 8,8 na sto coz vti je nekde jinde a zatacky uz radsi vubec nesrovnavam. No asi existuje jeste nejaka jina verze gti nez ta 165konova

U Corolly TS udává výrobce zrychlení 0-100 za 8,4 a já to ted měřil na KO gumách ve 2 lidech a měl jsem 7,8. Nemůžeš věřit všemu co se píše a v každém případě mi to ani tak nepřipadá, že 306 S16 je nějaká pomalá plechovka.
V každém případě bych to viděl i přes to že Pažout je 6rychlostní tak bych byl pro EG6. Vyhrává tak 65%.
Ale namísto 306 bych spíše zauvažoval nad tímto.
tudy odkaz
Podle mě nejvíce přehlížené auta...mají výborné motory, GTi dobrou výbavu a podvozek taky slušný. A kluci na nismo.cz by ti i poradily, jak ho popohnat.
   Návrat  
b16a2 je teď offline  b16a2
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 12:49   Citovat  

Kubajs napsal:
Tak jak jede GTI nevim ale na jare asi budu prodavat svoje VTI v super stavu Úsměv tak pokud by byl zajem dej vedet poslu vic info.
nechtěl by jsis ho ještě užít příští rok a až na podzim ho prodat? Bueee
   Návrat  
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 13:09  Naposledy upravil FastAndFurious dne 4.11.2010 , 13:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Peugeout 306GTi 2.0 6speed má 1200kg a 169PS/5500ot, 0-100 7,9, papírově. Realita 1/4mile je kolem 16,4s takže to bude více méně na stejno jako seriové VTi, které možná bude rychlejší o chlup podle řidiče . Co se týče zatáček, moc bych ho nepodceňoval.
   Návrat  
Kubajs je teď offline  Kubajs
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 13:09   Citovat  

b16a2 napsal:
nechtěl by jsis ho ještě užít příští rok a až na podzim ho prodat? Bueee

No tak to asi moc ne Smutný pro me by bylo lepsi ho mozna uz prodat ted. mas SZ
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 13:30   Citovat  

Robik napsal:
U Corolly TS udává výrobce zrychlení 0-100 za 8,4 a já to ted měřil na KO gumách ve 2 lidech a měl jsem 7,8. Nemůžeš věřit všemu co se píše a v každém případě mi to ani tak nepřipadá, že 306 S16 je nějaká pomalá plechovka.
V každém případě bych to viděl i přes to že Pažout je 6rychlostní tak bych byl pro EG6. Vyhrává tak 65%.
Ale namísto 306 bych spíše zauvažoval nad tímto.
tudy odkaz
Podle mě nejvíce přehlížené auta...mají výborné motory, GTi dobrou výbavu a podvozek taky slušný. A kluci na nismo.cz by ti i poradily, jak ho popohnat.

Myslím že přehlížená kvůli vzhledu a 2.0 motoru....
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 13:45   Citovat  

Petr 78 napsal:

vzhledu? mě se naopak moc líbí..
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 14:50   Citovat  

Petr78: přehlížené v tom slova smyslu, že vždy se cenově pohybovali nízko oproti např. Hondám, nikdo je moc nechtěl a plno lidí je vlastně ani nezná a neví, že se dělala verze GTi a co dokáže.
Sám jsem jednu N14 vlastnil a jelo to fakt nádherně. OK
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 17:22   Citovat  

a to teprv GTI-R to ej taky hodně slušný. jinak i ten GTi sanny jede taky dost dobře!
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 18:01   Citovat  

Petr 78 napsal:

Vzhled je v poradku a motory jsou perfektni po vsech strankach - vykony, spotreba, udrzba. OK

Ted jsme skladali jedno GTi komplet od zacatku, LSD kratka prevodovka, ES Silenty, svody, vyfuk sani, podvozek, ATS DTC 15x7 kola, skorepina, atd. A vzhledem k tomu, na kolik to vse vyslo, tak lepsiho auta v tech cenovych relacich neni. Na jaro se tesim na srovnani s upravenym CTR...
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 20:56   Citovat  

Díky moc!
Samozřejmě jsem zasněný a zblázněný do Hondy Civic 5G hatch VTI H+ VTEC ale známej, spíš taková atrapa tady si to koupila a nějak se mi to prostě začlo taky trošičku líbit a jede to fakt hezky, chtěl jsem vědět jestli má někdo zkušenost. Nejde mi o to, mít nejrychlejší auto na Moravě Velmi šťastný ale spíš o to co je opravdu lepší..
U mě to od začátku Hond v mé garáži je jasný sen VTIčko a prachy už jsou ale nemůžu nic sehnat, tak spíš z tohoto důvodu jsem přemýšlel o Pažoutovi ale vidím, že né jeden názor tu zní.. HONDA.. Takže bych tohle téma snad možná i uzavřel, já mám rozhodnuto.. Bude to VTI a pokud by někdo věděl o mém vysněném autíčku, dejte mi prosím vědět..
Já našel jen tohle - VTIčko
   Návrat  
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 21:02   Citovat  

jagy napsal:
Vzhled je v poradku a motory jsou perfektni po vsech strankach - vykony, spotreba, udrzba. OK

Ted jsme skladali jedno GTi komplet od zacatku, LSD kratka prevodovka, ES Silenty, svody, vyfuk sani, podvozek, ATS DTC 15x7 kola, skorepina, atd. A vzhledem k tomu, na kolik to vse vyslo, tak lepsiho auta v tech cenovych relacich neni. Na jaro se tesim na srovnani s upravenym CTR...

Ahoj za kolik se dá pořídit slušnej Sunny GTi a jak jsou na tom ty auta když se dají na LPG? díky.

Klejzik: nebyly 91 4g? nebo ještě na konci 91 stihli vyrábět 5g. Každopádně dát 60tis za 20 let starýho Civica to je síla.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 21:06   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Ahoj za kolik se dá pořídit slušnej Sunny GTi a jak jsou na tom ty auta když se dají na LPG? díky.

Ve Felicii nestačí?
   Návrat  
majky je teď offline  majky
PříspěvekZaslal: 6.11.2010 , 13:23   Citovat  

asi takhle peugeot jede krásně ale musí to bít 6ti kvalt ale musíš počítat se spotřebou která nejni zrovna malá vim o tom autě hodně má ho kamarád a já mam Honda občas si prohodíme auta a jedem se project ale osobně bych bral Honda Vti je to přece jenom větší držák a myslim si že je živější...
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2010 , 19:48   Citovat  

majky napsal:
asi takhle peugeot jede krásně ale musí to bít 6ti kvalt ale musíš počítat se spotřebou která nejni zrovna malá vim o tom autě hodně má ho kamarád a já mam Honda občas si prohodíme auta a jedem se project ale osobně bych bral Honda Vti je to přece jenom větší držák a myslim si že je živější...

To je hodnotný názor a zkušenost je to dobrý
Naštěstí tady je už rozhodnuto a správně.
S jakou spotřebou jezdí kamarád s "Pežim"?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic EG6 vs Peugeot 306 GTI
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina