Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
silnejsi brzdy crx (4pist)
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 19:50   Citovat  

podle ebay popisu to je ta 2.5 i 1.8. Asi jsou pro naše katalogy tyto káry už moc exotika Úsměv Z anglie vychází ty kotouče s poštou 30 liber celkově na 2800,- ale věřím že pro české dodavatele to objednat nebude problém za "naše" ceny bez dobírkovného.

Každopádně tyto kotouče se zdají být pro 4g a 5g swapy s roztečí 4x100 ideální volba, škoda že je nevyzkoušíš jak je to v praxi.
Mám slíbeny na zkoušku za pár korun málo jeté kotouče z prelude vti, takže budu taky převrtávat.. tady je výhoda, že těch prelude kotoučů je všude dost
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 21:27   Citovat  

Ale vyzkouším HaHaaa Ne sice hned, ale jakmile dojdou kotouče na Vti, tak do nich půjdu. Než je navrtám na 4x114,3 tak je zkusím cvičně dát na Aero jestli to sedí. To bude asi strop co se snadno dostupnýma OEM věcma a za pár peněz půjde udělat. Pak už jedině jít na 16" kola, držák třmenu+kotouče z Acury RL (300/28 mm) a dvojpístek z Legenda, viz: .16" wheels brake upgrade. Ale tam už by chtělo redukovat váhu, protože jenom brzdič má 5,2kg a kotouč bude taky dost těžký. A s většíma kolama už je prostor na třeba čtyřpístek taky z Acury RL 2006- atd. Ale to už se dostáváme z ryze amatérské low cost do non-OEM sféry Dany-ho HaHaaa

Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 23:39   Citovat  

Co třeba AP racing MG TF jak už tady někdo zminoval 250 liber 4 pístky a kotouč 305 mm či kolik, rozteč 4x100

tudy odkaz

Nebo koupit kotouče od EBC na MG TF a brzdiče brembo z fiat coupe to by taky mohlo jít sestrojit ne?

Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 12:43   Citovat  

Podryx napsal:
Co třeba AP racing MG TF jak už tady někdo zminoval 250 liber 4 pístky a kotouč 305 mm či kolik, rozteč 4x100

tudy odkaz

Nebo koupit kotouče od EBC na MG TF a brzdiče brembo z fiat coupe to by taky mohlo jít sestrojit ne?

taky parádní možnost, do 16" kol OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 14:29   Citovat  

To MG TF Trophy edition jsem tu psal tuším já, taky jsem nad nima uvažoval. Ale podle obrázků (přesné rozměry nemám) se mi zdají ty díry na uchycení dost daleko od destiček, takže nějaké vrtání by bylo asi nutné. Podobně jsem si na zkoušku upravoval brzdiče z RX7. Tady by to tak snadno asi nešlo. Navíc snažím se použít co nejvíc OEM komponenty i když kdyby přišlo na lámání chleba, tak každý a jedno jaký zásah by byl "road illegal".

Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 18:19   Citovat  

Dopis napsal:
To MG TF Trophy edition jsem tu psal tuším já, taky jsem nad nima uvažoval. Ale podle obrázků (přesné rozměry nemám) se mi zdají ty díry na uchycení dost daleko od destiček, takže nějaké vrtání by bylo asi nutné. Podobně jsem si na zkoušku upravoval brzdiče z RX7. Tady by to tak snadno asi nešlo. Navíc snažím se použít co nejvíc OEM komponenty i když kdyby přišlo na lámání chleba, tak každý a jedno jaký zásah by byl "road illegal".

Jak daleko od destiček? Jako díry na brzdiči?

jinak tady nějaké údaje

MG TF

4 Stud fixing
Discs diameter 304.00mm
Discs thickness 24.0mm
Overall height 38.50mm
Centre diameter 58.00mm
Minimum thickness 22.00mm

MG ZS/ZR

Diameter 282mm
Thickness 25mm
Minimum Thickness 23mm
Overall Height 44.4mm
Center Diameter 64.1mm
4 Stud Fixing

Integra Type-R DC2

Disc diameter 282.0mm
Disc thickness 23.0mm
Overall height 47.1mm
Centre diameter 70.2mm
Minimum thickness 21.0mm

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 0:30   Citovat  

Podryx napsal:
Jak daleko od destiček? Jako díry na brzdiči?

jinak tady nějaké údaje

Jj, ty díry na brzdiči. Myslím, že by to nesedlo na Civic těhlice - jednak rozteč a pak vzdálenost od desek. Brzdič by byl moc daleko a brzdila by třeba jen půlka destičky atd. Ale bez rozměrů ne kotoučů ale brzdičů to nejde říct. Roli hraje i výška na plocho - height, protože buď to nesedne do třmene nebo zas nevleze do kola (brzdič je namontovaný moc "ven" - tzn. malé ET) atd., těch kombinací je spousta. Už jenom proto že Vti a non Vti (teď myslím anglány) mají jinou výškou kotoučů ale taky o pár mm i vzdálenost náboje od těhlice to mi hlava nebere . Momentálně mám na Vti dvojpístek Legend a standard kotouč. Zbylý Vti brzdič budu dávat na 1,5ku taky s Vti kotouči a uvidím, jestli to právě kvůli těmto rozdílům pásne.
Ten ZR kotouč je dobrá volba k sériovým brzdičům (ať už Vti nebo z Legenda/NSX) kvůli tloušťce. Ale taky by už mohl drhnout o držák, má nejmenší výšku 44mm. Čtyřpístek z RL má zas tu výhodu, že je "radial mount", tzn. uchycení je otázka držáku na míru (to je to co Dany vychytává u svých kitů).

shaka je teď offline  shaka
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2016 , 21:03   Citovat  

Tiež ma toto trápi už dlhšie ale čo som tak uvažoval dat tehlice EE8-EE9 aj s trmenmi je sítce pekne ale chcem znižovat váhu a to je volba jednoznačna willwood brzdiče. Teraz len riešim aký kotúč dat či 262-282mm mám tiež crx 2g a je to bieda s brzdami.Jedine 4-piest chcem. Je to tam. kity willwood sa hýbu od 24 000kč čo je celkom palba ale nahodíš a jazdíš. Tiež som rozmýšlal aj nad 4-piestom brembo ??, niake rady

Obsah fóra Honda-club.cz   
silnejsi brzdy crx (4pist)
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina