Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 24 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 20:46   Citovat  

panove, vy jste si to tady poradne neprecetli, tak Danyho hned nekamenujte. Radsi uz pomlcte, neni to tak uplne jak pisete.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 20:57   Citovat  

Bitkar napsal:
panove, vy jste si to tady poradne neprecetli, tak Danyho hned nekamenujte. Radsi uz pomlcte, neni to tak uplne jak pisete.

Myslím že člověk formátu Danyho (myšleno v dobrém) jak se mi tu jeví, by měl mít minimálně nějaký morální kodex neobchodovat s lidma jako je Eso Mrk ale to je OT, nechci tu zakládat nějaký flame nebo se strefovat do Dannyho, uvedl jsem ho jen jako příklad, určitě s ním nejezdí třeba na Nordschleife jen on Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 20:57   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Asi tak, pokud někomu dluží jeho priorita má být co nejdříve dluh urovnat i kdyby měl jíst denně suché rohlíky a pít vodu !

Nechápu zde některé jak s takovým člověkem můžou spolupracovat, že Dany např. ... hnus KO

No Dany se k tomu v tomhle smeru moc nevyjadruje, v tom je celkem diplomat a vi co muze rict a co ne. Zrejme s nim nema spatne zkusenosti a neni duvod mu neverit samozrejme. At uz je to jak chce, rovnice je jasna: Eso dluzi a nesplaci, misto toho jede na Nordschleife, do Spa apod, auto nejaky taky vzdycky ma, takze ve financni tisni asi tak moc neni a to mi proste nikdo nevymluvi.
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 21:10   Citovat  

Daver napsal:
Soud nemá smysl, kdo papírově nic nemá, tomu papírově nic nevezmeš kouř

To je pomerne rozsireny mytus.Zkusim to tady trosicku zjednodusene objasnit.Tyka se to pravomoci exekutoru (ktere se novelizuji tak 2 rocne Tak to koukám! ).Pokud by dal nekdo k soudu, uz toho 11.3.2010 kdy tady vznikl prvni prispevek, pana Essla s nejakou pohledavkou, tak v tuto dobu uz mohl mit v ruce platebni prikaz, popr. mohlo byt s trochou mene stesti i 1.-2. jednani.Teda paklize by byla pohledavka uznana.Rekneme ze vse probehlo a soud vydal rozhodnuti v neprospech pana Essla (ale taky by mohl v jeho prospech).
Ted do hry vstupuje exekutor (firmy na vymahani dluhu jsou nejakym zpusobem vzdycky napojeny na exekutory).Ten ma pomerne rozsahle pravomoci.Jemu staci pouhe podezreni, ze dana vec muze patrit dluznikovi.Treba bydli u rodicu, nebo pouziva pujceneho Tajpara, exekutorum (ci jejich firmam) je to jedno.Vec zabavi (vybaveni bytu, auto), odveze (ted uz maji plne sklady, takze se dava uz vetsinou jen nalepka) a skutecny vlastnik musi dolozit, ze je majitelem zabavene veci on a ne dluznik..Driv se to mohlo jedine na zaklade vylucovaci zaloby u soudu, nyni je moznost "domluvy" primo s exekutorem.Je jasne ze exekutor chce penize, takze nastavaji praktiky typu "dej baksis, nebo mas auto v nasem skladu na druhem konci republiky a papirovani bude na velmi dlouho".Takze pozor na to, brat je vzdycky co!Ze to muze odnest i nekdo jiny v tydle bananove republice nikoho nezajima naštvanej
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 21:33   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Asi tak, pokud někomu dluží jeho priorita má být co nejdříve dluh urovnat i kdyby měl jíst denně suché rohlíky a pít vodu !

Nechápu zde některé jak s takovým člověkem můžou spolupracovat, že Dany např. ... hnus KO

FastAndFurious napsal:
Myslím že člověk formátu Danyho (myšleno v dobrém) jak se mi tu jeví, by měl mít minimálně nějaký morální kodex neobchodovat s lidma jako je Eso Mrk ale to je OT, nechci tu zakládat nějaký flame nebo se strefovat do Dannyho, uvedl jsem ho jen jako příklad, určitě s ním nejezdí třeba na Nordschleife jen on Úsměv

Takže za prvé, myslím, že jsem se k tomu vyjádřil dost a vysvětlil svůj postoj i pohnutky, které mě vedli k tomu, abych to "moderoval", vysloužil jsem si za to jen nevybíravé urážky a nařčení ze lži, takže já už se opravdu angažovat nebudu...

A za druhé co se týká toho obchodování, zase nedělám to jen pro sebe, ale i pro lidi z TypeR.cz, já když měl problém, tak mě odtažení z NS stálo přes 10tis. Od té doby jezdí s náma Eso s odtahovkou a jedinému, komu to pomohlo, byl v prvním případě Loko, který prorazil pneu a bez pomoci Esa by nedorazil (nebo by ho to stálo starostí a peněz) a druhý byl Marfi, kterému lehlo auto ve SPA a pokud by tam Eso nebyl, tak by ho stál odtah minimálně 15tis. Marfi tak ušetřil minimálně 14tis...

Zamyslete se tedy prosím, komu vlastně prospělo to, že jsem Esa dohodnul a kdo to vlastně odnese, když mu řeknu, aby Eso nejezdil. Už jednou jsem tu napsal, že pokud je někdo ochoten to jezdit za stejných nebo lepších podmínek než Eso, nemám problém aby jezdil místo něj...

Všichni se starají jen o sebe, nechápu proč mám být já napadán kvůli tomu, že myslím i na ostatní... Nikdo totiž neví, komu může auto padnout a nechtěl jsem, aby někdo musel zažít to co já, když jsem musel nechat auto na opuštěném parkovišti na druhé straně Německa a celou noc se trápit, jestli mu ho někdo nevykrade, protože jsem v autě měl kompletní vybavení z garáže, nářadí, náhradní kotouče a destičky, náhradní díly za nějakých 80tis., které také netahám jen kvůli sobě...

Opravdu bych rád, kdyby mluvili a psali lidi, co se jich to přímo týká nebo znají kompletní příběh...

Takže když to udělám obráceně, já řeknu Esovi, že nechci aby s námi jel a dohodne to s ním někdo z kluků, kteří s námi jezdí, mají třeba BMW a náš Honda club jim nic neříká, tak to bude v pořádku a všichni budou spokojení???
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 21:49   Citovat  

kingart napsal:
To je pomerne rozsireny mytus.Zkusim to tady trosicku zjednodusene objasnit....

Tak já tu mám jedno pravomocné rozhodnutí na mého klienta (Eso to není) už několik měsíců a ještě jsem to nedal exekutorům ... stálo to cca rok času a s poloviční taxou za právníka jsem v tom za 13tis. na poplatcích a pohledávka je na 17tis. Asi to brzy podám, protože jsem sám zvědav, co se bude dít ... a ten klient papírově taky nemá nic ... naštvanej

Berte to jako příkladnou situaci ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 21:54   Citovat  

Daver napsal:
Tak já tu mám jedno pravomocné rozhodnutí na mého klienta (Eso to není) už několik měsíců a ještě jsem to nedal exekutorům ... stálo to cca rok času a s poloviční taxou za právníka jsem v tom za 13tis. na poplatcích a pohledávka je na 17tis. Asi to brzy podám, protože jsem sám zvědav, co se bude dít ... a ten klient papírově taky nemá nic ... naštvanej

Sám mám naprosto stejnou zkušenost, dluh je z roku 2003, dlužník (také to není Eso) také údajně nic nemá, dokonce to ani nemuselo jít k soudu, protože mi u notáře podepsal dohodu s přímou vymahatelností a přesto já nic nedostal a exekutor tvrdí, že nemůže nic sebrat. (Dluh je 27tis. a dlužník bydlí u rodičů...)
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 21:57   Citovat  

Potvrzuji jak jsem vždy psal já mám s esem jen super zkušenosti a co se týče ringu ušetřil sem opravdu hodně peněz díky esovi.Ted jsem esovi poslal 200tis a ten mi dnes veze auto.
Chápu že někdo má špatné zkušenosti i mě tady dlužej lidi peníze a stejně se to TADY nevyřeší.
Tohle téma bych nechal zamknout akorát se tady hazí špína.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:04   Citovat  

Marfi napsal:
Potvrzuji jak jsem vždy psal já mám s esem jen super zkušenosti a co se týče ringu ušetřil sem opravdu hodně peněz díky esovi.Ted jsem esovi poslal 200tis a ten mi dnes veze auto.
Chápu že někdo má špatné zkušenosti i mě tady dlužej lidi peníze a stejně se to TADY nevyřeší.
Tohle téma bych nechal zamknout akorát se tady hazí špína.

takže Marfi je vlastně škodič, jak vůbec může obchodovat s Esem!!!

Opravdu, všechno má dvě strany a těch lidí, co s Esem obchodují stále je hodně, možná by jste se divili, kdo všechno, ale protože já jediný to napsal, tak jsem ten nejhorší??? (No teď už jsme s Marfim dva...) pořádnej výtlem
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:11   Citovat  

Psychotest pro partnery klubu ... offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:12   Citovat  

Daver napsal:
Psychotest pro partnery klubu ... offtopic

Ne udělal bych tady bodovej system wokurka
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:13   Citovat  

to je dobre, ze jeste obchoduje... obchod se dela za ucelem zisku a ze zisku teoreticky muze splacet dluh... nebo je na ty uvaze v pripade esa neco spatne? ;)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:22   Citovat  

Dany napsal:
Takže za prvé, myslím, že jsem se k tomu vyjádřil dost a vysvětlil svůj postoj i pohnutky, které mě vedli k tomu, abych to "moderoval", vysloužil jsem si za to jen nevybíravé urážky a nařčení ze lži, takže já už se opravdu angažovat nebudu...

A za druhé co se týká toho obchodování, zase nedělám to jen pro sebe, ale i pro lidi z TypeR.cz, já když měl problém, tak mě odtažení z NS stálo přes 10tis. Od té doby jezdí s náma Eso s odtahovkou a jedinému, komu to pomohlo, byl v prvním případě Loko, který prorazil pneu a bez pomoci Esa by nedorazil (nebo by ho to stálo starostí a peněz) a druhý byl Marfi, kterému lehlo auto ve SPA a pokud by tam Eso nebyl, tak by ho stál odtah minimálně 15tis. Marfi tak ušetřil minimálně 14tis...

Zamyslete se tedy prosím, komu vlastně prospělo to, že jsem Esa dohodnul a kdo to vlastně odnese, když mu řeknu, aby Eso nejezdil. Už jednou jsem tu napsal, že pokud je někdo ochoten to jezdit za stejných nebo lepších podmínek než Eso, nemám problém aby jezdil místo něj...

Všichni se starají jen o sebe, nechápu proč mám být já napadán kvůli tomu, že myslím i na ostatní... Nikdo totiž neví, komu může auto padnout a nechtěl jsem, aby někdo musel zažít to co já, když jsem musel nechat auto na opuštěném parkovišti na druhé straně Německa a celou noc se trápit, jestli mu ho někdo nevykrade, protože jsem v autě měl kompletní vybavení z garáže, nářadí, náhradní kotouče a destičky, náhradní díly za nějakých 80tis., které také netahám jen kvůli sobě...

Opravdu bych rád, kdyby mluvili a psali lidi, co se jich to přímo týká nebo znají kompletní příběh...

Takže když to udělám obráceně, já řeknu Esovi, že nechci aby s námi jel a dohodne to s ním někdo z kluků, kteří s námi jezdí, mají třeba BMW a náš Honda club jim nic neříká, tak to bude v pořádku a všichni budou spokojení???

Tak je jasný že kamarádíčci se mezi sebou všelijak drží, i kdyby ten druhý já nevím co a hraje se to na všechno možné. Osobně kdybych o někom věděl že je sketa a takovou dobu okrádá jiné lidi a dluží jim peníze, s takovým člověkem bych určitě nepodnikal výlety a měl s ním jiné vztahy. Ale to už je na každém člověku.

Marfi tím se ani nechlub, ukazuje to bud že seš jednodušší namyšlenej frajírek s penězma a nebo že "podporuješ" zloděje jako Eso. Ani jedno není zrovna lichotivé.

Mně přijde že si všichni můžete defakto podat ruce a vykládat nám tu pohádky. Mimochodem Esovo 130k vůči Minorovy není jeho největší dluh, to jen tak mezi náma.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:34   Citovat  

FastAndFurious napsal:
Tak je jasný že kamarádíčci se mezi sebou všelijak drží, i kdyby ten druhý já nevím co a hraje se to na všechno možné. Osobně kdybych o někom věděl že je sketa a takovou dobu okrádá jiné lidi a dluží jim peníze, s takovým člověkem bych určitě nepodnikal výlety a měl s ním jiné vztahy. Ale to už je na každém člověku.

Marfi tím se ani nechlub, ukazuje to bud že seš jednodušší namyšlenej frajírek s penězma a nebo že "podporuješ" zloděje jako Eso. Ani jedno není zrovna lichotivé.

Mně přijde že si všichni můžete defakto podat ruce a vykládat nám tu pohádky. Mimochodem Esovo 130k vůči Minorovy není jeho největší dluh, to jen tak mezi náma.

Tak taky mezi náma. Co jsi třeba Ty udělal pro ostatní, nebo pro klub H-C???

Přijde mi, že jediné co umíš je urážet, kritizovat lidi a zakládat flame naštvanej alespoň mi to tak z tvých příspěvků přijde... Nic o mě nevíš, tak si mě laskavě neber do úst. Pokud máš nějakou potřebu, tak za mnou přijeď, vyříkáme si to...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:45   Citovat  

[quote="FastAndFurious"]
[/quote

Tím se ukázalo to že sem si podstivě vidělal peníze a za ty sem si koupil auto.Eso už mi dovez 4 auta a vždy super jednání.Ted mi jel na dva Superby celkem 4 zbytečné cesty do německa a nic po mě nechtěl.Tak co je na tom špatného že sem si u nej koupil auto když sem spokojenej?
Myslim že zbytecne krivdis lidem.Škoda
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:49   Citovat  

FastAndFurious napsal:
...

nesuď a nebudeš souzen.

Myslim si, že Dany tu píše fakta a reálnej pohled na věc. To samý Minor. Nikoho nenapadají. Ostatní byste se toho taky měli držet. To co je píšeš v poslední větě má přidanou hodnotu nula.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:50   Citovat  

Měl jsem tu napsaný krásný dlouhý odstavec ale raději jsem ho smazal, takhle se stejně nic nevyřeší. Já jsem si svůj obrázek udělal.

Hezký zbytek dne všem v tomto tématu ... snad kromě zlodějů ..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 22:56   Citovat  

jj viděl jsem, krátce ale viděl...

Také mám svůj obrázek hotový...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 23:11   Citovat  

Já ještě ten obrázek dodělávám došla mi barva:-)

Rychlej a zběsilej:Tobě eso nikdy nic nedovez? wokurka
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 23:41   Citovat  

Daver napsal:

Jak jsem jiz nakousl vyse, dela se to pro penize.Podle vyhlasky Ministerstva spravedlnosti ČR č. 330/2001 Sb...
citace:

A) 15% do 3 mil. Kč základu, nejméně však 3.000,- Kč
B) Exekutorovi náleží v souvislosti s exekuční a další činností náhrada hotových výdajů účelně vynaložených. Tato náhrada zahrnuje soudní a jiné poplatky, cestovní výdaje, poštovné, místní přepravné, úhrady osobám provádějící přepravu zásilek, telekomunikační poplatky, znalecké posudky, odborná vyjádření, překlady, opisy, fotokopie a náhrady na vložení a získání dat z centrálních informačních systémů.

taky zalezi, jestly budes prvni, nebo az dalsi v rade pro pripadne zaplaceni (teda spis urceni co bys vlastne platil).Je to mnohem slozitejsi.Ale jak sam vidis, tak motivace pro "vymahani" 17k, nebo 130k je velmi rozidlna to snad ne .... ale uz tu nebudu delat offtopic
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 9:31   Citovat  

Gregy napsal:
Ja se nerad vyjadruju k tematum o kterych toho moc nevim, ale na tohle tema obcas kouknu a prectu co se tu urodilo. Nechapu jak nekdo muze Esa "obhajovat" pripadne zlehcovat to co udajne udelal. Pokud dluzim nekomu 130t tak nebudu jezdit co chvili na Nordschleife a do Mostu a na podobny akce a nebudu skladat dalsi auto do kteryho nacpu statisice at uz je to jak chce. A jestli mu to nekdo sponzoruje (nebo mu nekdo neco dluzi a tim mu to splaci) tak nechapu proc z techto aut nesplati dluh co dluzi. Jen za posledni dobu vystridal ITR a ted snad udajne stavi CTR a nema prachy na zaplaceni dluhu Minorovi?????? Tak to valím bulvy Ble Ocividne ma penez dost, ale nechce se mu, tak at se tady nesnazi obhajovat jaky je chudacek a co mu vsichni udelali. Vetsina lidi tady na foru na ITR a CTR nikdy nenasetri (nebo aspon ne na obe v tak kratke dobe) tak pak muze nekdo rikat ze nema penize a da se tomu verit. V ESOve pripade tomu veri asi jenom on sam....

skus si to precitat cele, mozno nebudes pisat domienky ale fakty.
ESO sa dostal k ITR tak, ze ju vymenil za auto, ktore bolo nepredajne vo vasej krajine - zlty Civic Turbo. tym utrpel dost vyraznu penaznu stratu len preto, aby ITR mohol predat co sa aj stalo, len stale nedostal za ITR vsetky peniaze. a CTR stale nie je jeho, precitaj si prispevky od Danyho. To, ze kedysi mal penazi viac ako vacsina ludi na tomto fore je fakt a z tych cias este pochadza turbo civic, teraz je doba zla a niekto na to doplati viac, niekto menej. takze ak mas informacie, ze do CTR alebo ITR nacpal statisice, tak asi tvoj informator nie je uplne pri zdroji. ak chces ty sudit inych, nech sa paci, ja si za seba nemyslim ze na to mam moralne pravo (a to mam urcite presnejsie informacie ako vacsina ludi odtialto).
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 9:45   Citovat  

vti [906team] napsal:
skus si to precitat cele, mozno nebudes pisat domienky ale fakty.
ESO sa dostal k ITR tak, ze ju vymenil za auto, ktore bolo nepredajne vo vasej krajine - zlty Civic Turbo. tym utrpel dost vyraznu penaznu stratu len preto, aby ITR mohol predat co sa aj stalo, len stale nedostal za ITR vsetky peniaze. a CTR stale nie je jeho, precitaj si prispevky od Danyho. To, ze kedysi mal penazi viac ako vacsina ludi na tomto fore je fakt a z tych cias este pochadza turbo civic, teraz je doba zla a niekto na to doplati viac, niekto menej. takze ak mas informacie, ze do CTR alebo ITR nacpal statisice, tak asi tvoj informator nie je uplne pri zdroji. ak chces ty sudit inych, nech sa paci, ja si za seba nemyslim ze na to mam moralne pravo (a to mam urcite presnejsie informacie ako vacsina ludi odtialto).

OK
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 12:27   Citovat  

Turbo Civic mel byt dotazeny do konce...Esovi jsem dodal chladic oleje, 70ku komplet vyfuk a doplnky v karbonu, kdyz jsem mel doma pripravene Crower turbo vacky, Crower ojnice, Mahle tubro pisty, rozvodva kola...Civic se nahle prodal, protoze se na okruhu prehrival a byl pomaly.

Integra mela byt taky v ostrem tuningu...Esovi jsem dodal dvojite pruzinky + retainery Crower, HKS rozvodova kola...dale jsem mel pripravene TODA spec. B vacky, Mugen 4-2-1 svody, RC 440 vstriky, 65mm klapku - tyto veci jsem mu jiz nepredal, protoze jsme se nebyli schopni vyrovnat za predchozi dodane dily a tak mi tyto velmi drahe dily zustaly lezet doma s minimalni moznosti prodeje tady v CR.
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 12:56   Citovat  

Lukas napsal:
Turbo Civic mel byt dotazeny do konce...Esovi jsem dodal chladic oleje, 70ku komplet vyfuk a doplnky v karbonu, kdyz jsem mel doma pripravene Crower turbo vacky, Crower ojnice, Mahle tubro pisty, rozvodva kola...Civic se nahle prodal, protoze se na okruhu prehrival a byl pomaly.

Integra mela byt taky v ostrem tuningu...Esovi jsem dodal dvojite pruzinky + retainery Crower, HKS rozvodova kola...dale jsem mel pripravene TODA spec. B vacky, Mugen 4-2-1 svody, RC 440 vstriky, 65mm klapku - tyto veci jsem mu jiz nepredal, protoze jsme se nebyli schopni vyrovnat za predchozi dodane dily a tak mi tyto velmi drahe dily zustaly lezet doma s minimalni moznosti prodeje tady v CR.

nechcem to dalej rozvadzat, na civic boli nahodene akurat kozmeticky tie asi dva zbytocne doplnky v karbone, nic viac. chladic oleja sa tam nedal nahodit, lebo nesedeli hadice a ostatne veci znamenali komplet prerabku motora na ktoru sa Eso chystal este v case, ked si myslel, ze mu to financna situacia dovoli, ale nastastie mal tolko rozumu, ze z toho nespravil nepojazdny vrak, ale ostalo to stale dobre fungujuce auto. okrem toho, si nemyslim, ze to auto bolo zrovna pomale...

a co sa tyka veci na ITR, tak vymenene boli len pruzinky (neznamej vyroby), 15ks crower retainerov, 1ks BC retainer a tie vackove kolecka, vsetko co od teba doniesol bolo pouzite. ja osobne by som to do svojho auta nikdy nedal, ale Eso si nedal povedat, lebo hovoril, ze tie veci tam ty chces potom mat... netusim a ani nechcem vediet ako ste sa financne dohadovali na tych veciach, ale ako hovorim, on to tam daval len preto, lebo si to tam chcel finalne ty, lebo si mal dajme tomu 'predkupne pravo'. ta ITR fungovala velmi dobre tak ako odisla od nas zo slovenska aj bez tychto zasahov, ktore mimochodom nemali ziadnu performance pridanu hodnotu, i ked chapem, ze to bola prva faza aby bolo mozne pokracovat dalej (co si vraj mal tiez v plane).
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 13:28   Citovat  

Lukas napsal:

a jsi chudý student když si tyhle věci koupil za svoje? Taky bych chrěl být tak chudý student jako ty a kupovat si na auto podobné performance díly Tak to valím bulvy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 13:39   Citovat  

vti [906team] napsal:
nechcem to dalej rozvadzat, na civic boli nahodene akurat kozmeticky tie asi dva zbytocne doplnky v karbone, nic viac. chladic oleja sa tam nedal nahodit, lebo nesedeli hadice a ostatne veci znamenali komplet prerabku motora na ktoru sa Eso chystal este v case, ked si myslel, ze mu to financna situacia dovoli, ale nastastie mal tolko rozumu, ze z toho nespravil nepojazdny vrak, ale ostalo to stale dobre fungujuce auto. okrem toho, si nemyslim, ze to auto bolo zrovna pomale...

a co sa tyka veci na ITR, tak vymenene boli len pruzinky (neznamej vyroby), 15ks crower retainerov, 1ks BC retainer a tie vackove kolecka, vsetko co od teba doniesol bolo pouzite. ja osobne by som to do svojho auta nikdy nedal, ale Eso si nedal povedat, lebo hovoril, ze tie veci tam ty chces potom mat... netusim a ani nechcem vediet ako ste sa financne dohadovali na tych veciach, ale ako hovorim, on to tam daval len preto, lebo si to tam chcel finalne ty, lebo si mal dajme tomu 'predkupne pravo'. ta ITR fungovala velmi dobre tak ako odisla od nas zo slovenska aj bez tychto zasahov, ktore mimochodom nemali ziadnu performance pridanu hodnotu, i ked chapem, ze to bola prva faza aby bolo mozne pokracovat dalej (co si vraj mal tiez v plane).

já už se jen usmívám... OK
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 14:06   Citovat  

OsekSpider napsal:
a jsi chudý student když si tyhle věci koupil za svoje? Taky bych chrěl být tak chudý student jako ty a kupovat si na auto podobné performance díly Tak to valím bulvy

taky sem si říkal to samé HaHaaa.. jinak tenhle topic sleduju pravidelně.. takže jak to bývá tak věřím že každá věc má dvě strany mince ale eso asi nebude žádnej svatoušek a věřím že ty dluhy co sou tady napsaný má ale že by to bylo až tak jak píše Lukas tak to si zase nemyslím.. nicméně já osobně bych si od něho asi auto přivést nenechal respektive né pokud bych nejel sním a auto neviděl na vlastní oči než se sem přiveze. Navíc sme lidi a né prasata takž epodle mě by se mnozí přispěvatelé nad sebou měli zamyslet a zdržet se případných nepodložených obvinění, urážení apod. viz co tu zaznělo na Danyho
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 14:21   Citovat  

vti [906team] napsal:

jj hadice byly kratke...nebyl problem koupit u Racimexu delsi, ale kdyz neplatil? Pruzinky + retainery jsem kupoval jako "Crower"...o tom jednom jinem retaineru vedel, nikdy jsem mu nic nenutil...ale za 5300,- to myslim bylo OK, HKS kolecka byla nova za 5500,- Nabizel jsem mu i levnejsi, ale on sam chtel ty nejlepsi, nejdarzsi. Eso si stavel auto podle sveho, rikal jsem mu doslova, dej si na auto co chces...viz treba XYZ brzdy. Vy jste spolu vymysleli ty Tody, ktere jsem mu do mesice sehnal. Vyfuk jsem taky koupil od stejneho prodejce jako ty. A karbonova kosmetika me stala taky dobrych 5 tisic.

OsekSpider napsal:

Na vsechny tyto veci jsem si pujcil od rodicu, stejne jako na auto ktere mi mel Eso prodat...chtel jsem si takto trochu privydelat...jak se rika: penize otocit.
Nyni jsou ale jiz oba v duchodu a penize po me chteji zpatky...fakt super situace, uz ani domu kvuli toho nejezdim.
Tak trochu opatrne s temi soudy.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 14:36   Citovat  

Lukas napsal:
Na vsechny tyto veci jsem si pujcil od rodicu, stejne jako na auto ktere mi mel Eso prodat...chtel jsem si takto trochu privydelat...jak se rika: penize otocit.
Nyni jsou ale jiz oba v duchodu a penize po me chteji zpatky...fakt super situace, uz ani domu kvuli toho nejezdim.
Tak trochu opatrne s temi soudy.

to myslíš vážně? Ble

když chceš točit prachy, tak si je nejdřív musíš vydělat hochu... bych se styděl jim přijít na oči, jen kdyby mě taková kravina napadla...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 14:48   Citovat  

Dejf napsal:
to myslíš vážně? Ble

když chceš točit prachy, tak si je nejdřív musíš vydělat hochu... bych se styděl jim přijít na oči, jen kdyby mě taková kravina napadla...

Mas uplnou pravdu...kdyz vse fungovalo, tak jsem si to nepripoustel... Ale ted v situaci jaka je jsem si take uvedomil, ze to byla obrovska chyba a opravdu se pred rodici stydim.
Bohuzel ten doktorat trva nejak dlouho, delam ho prezencne a pracovat pri nem nestiham. Chtel jsem se mit trochu lip, ano byla to moje sobeckost a neuvazlivost.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina